2009 Aralık Anneleri

merdivenleri zor çıktım batma ve saplanmalardan niye ki oldu acaba bi fikrin var mı hayatımm?
YAAA SEÇİLLLL bende de kemikler ağırıyor.. bi ara anam açılıyor mu acaba diye panik yaptım 3-4 gün sürdü o ağrıı...

sanırım çok yürüdüm, ayakta kaldım..

fotograflar çok güzeeeeeeeeeelhihoyyyt
berna ve bahar sizlerle bir araya gelmek çok güzeldi yaaaaaaaaaa.s.

bilge çatlıycak haberiniz ola:roflol::roflol:
eveeeeeeeeeeeeeeet çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis
biz geldikkkk huuu napıyosunuzzz
huuu iyiyiiiizzz siz napıonuzzz?

bayram gelsin istiyorummm ben yaa. şıkır şıkır giyinip gezmek istiyorumm birde bayram alışverişi süperrr. bayramda nasıl giyinicez bakalım dobişlerrr :))))

kaydirigubbakcemile3 Ayy dün ben de bunu aklımdan geçirmiştim siyah kumaş hamile pantolonu alsam iyi olur demiştim gece rüyamda bununla uğraştım bir yerde buluyorum bir sürü pantolon boyları kısa geliyor falan Öyle bir pant. üstüne de bir tunik gibi bişey alırım sanırsam.HAva nasıl olur ki bayramda daha uzun kollu giyilmez demii?

Canım onu herhalde 32.haftada dr.la beraber karar veriyorsun.Dr.dan 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur gibi bir rapor alınıyor ben öyle biliyorumyerimseniben

evet dr. la karar veriliyor 32. haftada eğer çalışmaya devam ediceksen çalışmasında sakınca yoktur diye bi rapor alıyosun bunu iş yerine yada özelde çalışıyosan SGK ya veriyosun 37. haftada tekrar gidiyorsun ve raporunu alıyorsun zaten kanunen seni çalıştıramıyorlar yine aynı şekilde iş yerine yada SGK ya raporu veriyosun o 5 haftayı doğum sonrasına ilave edebiliyorsun raporlu olduğun sürece işe dönemiyorsun raporun tam bittikten sonra işe dönüyorsun bunun içinde iş yerinden bi yazı alıyorsun işe geri dönmüştür diye bunuda SGK ya yada çalıştığın kuruma veriyorsun daha sonra bunların parası toplu olarak PTT ye adına yatırılıyor.

bence uzun kollu giyilir gerçi istanbul için konuşuyorum offffff ben ne alıcam kumaş hamile pantolonum var ama ben onu sevmiyorum burada da hamile için hiçbir şey yok gene bakırköy'e mi gideceğim

bence biraz serin olur gibi ayyy bilemedim bak şimdi :)))))))))
hemen soralım kızlaraaaaaaaaaaaaa .....
kızlarrrrrrrrrrr huuuuuuuuuu

İnşallah dayanabiliriz. Benim şimdiden otururken sırtım ağrıyor. Yarım saat oturuyorsam bir saat yatıyorum.

Bu sefer gittigimde doktor 16 Ekimde kanuni iznin basliyor ama 20 Kasima kadar calisabilirsin dedi . Eger o zamanda sorun olmazsa insallah burdan doguma gidicem gibi :)

Benimde öyle olacak. Zaten çalışacağım yerle hastane yürüme mesafesinde. Mesai sonrası gidip doğururum herhalde.

bence uzun kollu giyilir gerçi istanbul için konuşuyorum offffff ben ne alıcam kumaş hamile pantolonum var ama ben onu sevmiyorum burada da hamile için hiçbir şey yok gene bakırköy'e mi gideceğim

canım istanbuldasın kadıköye Ebru Maternıty nın şubesi açıldı.. .ok tatlı şeyler var.. ben geçen cumartesi aldım bişeyler annem aldı daha doğrusu.. oraya bakabilirsin.. ben kumaş almıştım, bayada şık duruyor, bugün üstümde... onu giyerim bayramda.. yada bakarım.. spor giyerim hiç bilmiyorum.. o gün ki psikolojime bağlıkaydirigubbakcemile3

yaaa off yaaa hastaneden aradılar 4 boyutlu için.
pazartesi ye randevu almıştım şimdi. 14 üne attılar. 2 hafta sonraya. sinir oldummmm kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

ben de bakırköy'de ebrudan almıştım bahçıvanımı yani benim de annem almıştı opuyorumnanaktan gene heralde ilk oraya bakarım kışlık şık şeyler gelmiş mi

Hava istanbulda nasılsa genelde burada da aynı oluyor.Üst kıyafet daha önemli bence.Ben hep pantolon giydiğimden.Bol tuniklerle idare edebiliriz sanırım ama benm şık bir pantolonum da yok.Hamile kotum var bir de günlük bi pant. var sadece. Burda da hiç hamile kıyafeti satan bir yer yokki

bence biraz serin olur gibi ayyy bilemedim bak şimdi :)))))))))
hemen soralım kızlaraaaaaaaaaaaaa .....
kızlarrrrrrrrrrr huuuuuuuuuu

kaydirigubbakcemile3 Kızlar hadi söyleyin uzun mu giyecez kısa mıııakannehir

öğle arasında anneme gittim geldim süper yemekler yapmış şiştim geldim inşallah kızımda şişmiştir :))))
şişmiştir cnm şişmiştir..kocaman kız oldu artıkkk

olsun cnm hayırlı olsun dediğin gibi öğretmen atamalarıda zor artık .

uykum var.. nerde uyusaaaammm:uhm:

benmde hem uykum var hemde sırtım başladı yine

yaaa off yaaa hastaneden aradılar 4 boyutlu için.
pazartesi ye randevu almıştım şimdi. 14 üne attılar. 2 hafta sonraya. sinir oldummmm kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

kızılmıcak gibi de değil hani, çok geç olmş lmaz:
sebep neymiş ki, 2 hafta atacak kadar:1closedeyes:

SELAM KIZZLAR..
BUGUN GOZUMU YATAKTA Bı ACTIM RESMEN YUZ USTU SERıLMıŞ YATIYORUM GOBEK MOBEK HAK GETIRE DUMDUZ OLMUŞŞ,ALLAH BILIR PESTILE CEVIRDIM YAWRUMU 500 TONLUK HALIMLE,HALA DA BI KENDINE GELEMEDI COCUGUM ÇOK HAFıF KIPIRDANIYOO...OGLUM YAA Bı YERINE BI SEY OLMUS MUDUR ACABA :bbo:

bişey olmamıştır canım sen genede bayaca bir sırt üstü yat ayaklarını da dik. arada bir de soluna yat cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…