2009 Aralık Anneleri

KIZLAR BANA BıR AKIL VERıN..

Belki geçmişten hatırlayan vardır,ben korundugum halde hamile kalmıstım.ilk duydugumuzda hazırlıksız yakalandıgımız için biraz allak bullak olduk ama sonra alıstık,sevindik vs.oglumuz olurs adını HAKTAN EMıR koymaya karar verdik eşimle ve öyle bi duyurduk ki yedi cihana haktan emir yazılı kunyeler formalar hediyeleri bile geldi oglumun...kayınvalidem de eşinin adını koymak ıstıyo ogluma kayınpederımın adı mehmet,eşim de acıkca babasının adını koymayı istemediğini soyledi ve ben de tam bu konu kapandı zannederken,kayınvalıdem tekrar devreye gırdı,bu sefer eşimin vefat etmiş abisinin ismini koymamızı istıyo,hemde bu sefer dolaylı yollardan eşimi arıyıp baskı yapıyo...ABıN SANA KUSER,SEN ONU UNUTTUN,ARTIK SEVMıYO MUSUN gibi şeyler soyluyo eşimde bundan ister istemez etkilenmeye basladı...abisinin adı da BÜLENT..bende hiç ıstemıyorum bulent ismını koymak,hem de yaptıgına bakın once kendı eşini isteedı o olmayıca vefat eden oglunu koyması için kocama psikolojik baskı uyguluyo gizliden...benimde cok zoruma gıdıyo,hamıleliğimin ilk gununden beri nasılsın bebek nasıl saglıgı ıyı mı dıye bıle bır kere aramadı isim koyma hakkına gelınce en onde gıdıyo.kac gundur aglıyorum eşime de bısey dıyemıyorum..ama benım oglumun adı ilk gunden beri HAKTAN EMıR istemiyorum baska isim kızlar Bı AKIL VERıN!!!

dogru dıyorsun fatma allahtan evdeyım
4 boyutluyu yaptırmak zorunda degilsin bizimkisi merak gitmişken detaylı ultrasonda tekrarlanmış oldu
yoksa ilk detaylı ultrasona gireli ay oldu

ay bende meraklıyım yaptırayım kıs sorayım bi doktarumada

cumartesi günleri sana uyuyor mu?

oh buluşun buluşun kıskanıyorum sizleri ne güzel tanışıyorsunuz hepiniz.izmirden de kimse yok bir edalım var oda bu aralar yok .

oh buluşun buluşun kıskanıyorum sizleri ne güzel tanışıyorsunuz hepiniz.izmirden de kimse yok bir edalım var oda bu aralar yok .

sen uzulme fatmacıgım
özdereye geldiğimde kızımla sanada ugrarız inşallah seneye

eşin halletsin bu mevzuyu sen kendını germe eşinle konuş annesınle konuşup anlatsın
kendınızı baskaları için germeyın bırakın baskaları gersin kendılerını

ah keske izmir yakın olsa oraya gelsek orda buluşsak
2 teyzemde kuzenlerımde ızmırde o yuzden cok severım izmiriopuyorumnanaktan

kayınvalidede tam kaynana anladığım kadarıyla ama her zaman söylüyorum. o çocuk sizin annesi babası olarak buna siz karar verirsiniz die düşünüyorum ben. aslında kimsenin kalbi kırılmasa herkes anlayışlı olsa ne güzel olur ama oluyor işte. sen üzülme ama bebeğinide üzme.

eşinle açık açık konuş bir kere... sadece isim konusunda değil her konuda açık açık konuşman gereken ve konuşabileceğin en yakının o senin... "genç yaşta ölen birinin adı konulursa kaderi benzermiş" diyorlar de... bu laftan sonra koyar mı dersin abisinin adını??? buyrunnnnnnnnn

Biraz agir olacak ama bence kayinvaliden bir tane daha yapsin cocuk ona isteidigi ismi koysun tobe tobe ya . Bosver germe kendini soyle esine kendi aralarinda halletsinler .

bencede en güzel yolu eşinle güzelce konuşmak
nedenlerini niçinlerini en yalın haliyle ona anlatki
oda ikna olup annesıne daha ıyı bır acıklama yaparak onuda kırmadan söylesin
hem en başından ıkınızın almıs oldugu bır karar varmış isim konusunda
sen onu soyle eşine

çilekkkkk çok geçmiş olsun be kuzum.... okudukça şok etkim arttı valla..

hakkaten melekler korumuş oğluşunu... oyyyyyyyy töööbe töööbeee !!!!!

mrb arkadaşlar bugün berbat kötüyüm.. baş dönmesinden zor duruorum..oğlumda sabaha kadar sürekli tekmeledi ve bugün içerisinde de çok hareketliydi.. korktum açıkçası inşallah bebeğimde bişey yoktur

eşin halletsin bu mevzuyu sen kendını germe eşinle konuş annesınle konuşup anlatsın
kendınızı baskaları için germeyın bırakın baskaları gersin kendılerını

canım annesi oyle duygu sömurusu yapıp ABİN HİSSEDER,SANA KUSER,bilmem ne yapınca eşimde etkılenıyo,ne zaman konuyu acsam USTUME GELME diyip kapatıyo napıcamı şaşırdım yaaa...nedir bu isim merakı anlamıom bıraksalar ne istoyosak onu koysak nolur sanki senağlama

Göbek adınıda Bülent koyun, isteyen dilediği gibi çağırsın

Yok bu cok sakincali bir durummus. Bunu bir yerde okudum iki ismi oldugunda mutlaka bir isim belirlenmeli . Cocuklar cok zorlaniyor ve bazen sorunlar oluyormus. Ben inanmamistim hatta dayim benim psikatr ona sordum . Bazen cocuk iki kisilik gelistirdigi oluyormus . Ozellikle de babane atiyorum Bulent derse gibi. Anne Haktan derse . O yuzden aman diyim .

hande yaaa ayyy gıcık oluyorum böyle vakalara.. geçende de meybon sanırım arzu adın, ve bir arkadaş daha yakınmış serinus tu galiba...
valla anlamıyorum neden bu kadar karışılır. hakkaten çok istiyorsa kendi doğursun versin istediği adı..

anası babası dururken kime ne yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!

offffffffffffffffffffffff

bugün benimki de hiperaktif ve beni acayip halsiz bıraktı ama ben aksilik olduğunu düşünmüyorum bilakis keyfi yerinde ki bu kadar göbek atıyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…