5 eylül'de canımmeralcim sen,n kontroldemi 5 eylüldü
bahar bende 2 gündür acaba bayramda ne giyeriz diye düşünüyorum canımbayram gelsin istiyorummm ben yaa. şıkır şıkır giyinip gezmek istiyorumm birde bayram alışverişi süperrr. bayramda nasıl giyinicez bakalım dobişlerrr :))))
bende ev hatunlarını kıskanır oldumÖyleymişte bu veletler acele edip erken gelmeye kalkarlarsa çalıştığınla kalıyormuşsun iznin doğumdan sonra başlıyormuş kullanamadığını da aktaramıyormuşsun.
aslında izne çıksak ne kadar güzel olur ama işte bebeğimizle daha fazla vakit geçirebilmek için mecbur çalışıcaz. off ya ev kadınlarını kıskanıyorummmmmmkötükedihüso
helede son 1 aydır:çok üzgünüm:
vay adiler vayyaaa off yaaa hastaneden aradılar 4 boyutlu için.
pazartesi ye randevu almıştım şimdi. 14 üne attılar. 2 hafta sonraya. sinir oldummmmkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
eşime söyledim senin ultrasondan randevu aldığını
beğenirsem bende giderim demiştim:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun bakalım
oy oy akannehirakannehirSELAM KIZZLAR..
BUGUN GOZUMU YATAKTA Bİ ACTIM RESMEN YUZ USTU SERİLMİŞ YATIYORUM GOBEK MOBEK HAK GETIRE DUMDUZ OLMUŞŞ,ALLAH BILIR PESTILE CEVIRDIM YAWRUMU 500 TONLUK HALIMLE,HALA DA BI KENDINE GELEMEDI COCUGUM ÇOK HAFİF KIPIRDANIYOO...OGLUM YAABİ YERINE BI SEY OLMUS MUDUR ACABA :bbo:
kız birşey olmaz herhalde
meraklanma sen kızlar seni rahatlatır şimdi:içelim:
canım ya çok geçmiş olsuna.s.SAOL CNM CARPANLAR HAMILE OLDIGUMU BILMIOLARDI ANLAMADILARDA KOLUMU SORDULAR BENDE KOLUÖ UMRUMDA DEIL DEDIM KARNIMDAKI NI MERAK EDIYORUM DEDIM HEMEN HASTANEYE GITTIK ULTRASONA GIRENE KADR AKLIMDAN GECENLERI ANLTAMAM AMA COK KORKTUKK EŞİM PARÇALIYCAKTI CARPANLARI 2 TANE 20 Lİ YASLARDA GENC KIZLARDI:gitme:
KOLUMDA BISE YOK AMA KARNIMIN SOL TARAFI KAPKARA MORUNDA ÖTESINDEmafoldumben
kendini bilmez dikkatsiz şeyler ne olacak.
aman arkadaşlar karşıdan karşıya geçerken kaldırımda beklerken dikkatli oluna.s
süper olur buluşalım valla:lepi:evet olur canım
sen ben meral burdayız zaten onlarda geldiğinde soylerız ayarlarız
annesi artık o hareketlere alış amamrb arkadaşlar bugün berbat kötüyüm.. baş dönmesinden zor duruorum..oğlumda sabaha kadar sürekli tekmeledi ve bugün içerisinde de çok hareketliydi.. korktum açıkçası inşallah bebeğimde bişey yoktur
ne güzel hareket etmeleri
biz bunun hayalini çok kurduk öyle değilmialkisalkisalkis
ayyy biz de gece uyuyamadık... sürekllliiii yer değiştirdi... kurtlu =))))))))))))))))
anası gibi demek:roflol:
ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
iyi bakın kuzucuklara
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annenin evladına yüklediği yüke bakar mısın yaaaaaaaaaa
allahın her günü kendi evladına bir şekilde suçlu hissettiği ölümü hatırlatacak ha onun evladı aracılığıyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşin o yükle yaşayamaz hande oradan gir o zaman mevzuya... evladını her sevişinde abisiyle yaşadığı bu olayı hatırlarken nasıl keyfini sürecek evladının????????
tatlım çocuk ismini kimden alırsa huyuda ömrüde benzer derler
huyu benzesin tamam ama ömrü benzer derler ondan korkuyorum de
eşine böyle söyle bebeği için endişeli bi anneyi kimse kıramaz
allah yavrunuza uzun ömürler versin
kaderi amcasına benzemesin
sağlıkla sıhhatle annesiyle babasıyla büyüsün inşallah
Hakikaten yuh yani, zaten adamın konuyla ilgili sıkıntısı var birde ismini koyarsa artık iyice işin içinden çıkılamaz. Sen en iyisi eşinle annesini kötülemeden konuş, annen böyle istiyor ama bunun böyle böyle sıkıntıları var, çocuk abinin yerine konulacağı için, kendiside psikolojik problemler yaşayabilir, kendi kişiliğinin oluşmasında sıkıntı olabilir falan de. Mesela benim ablamın kızına eniştemin ablasının trafik kazasında ölen kızının ismini koydular, küçükken o bu konudan epeyce etkileniyordu, hep bu konuda sorular soruyordu. Sanki o ölmüşte, yerine kendisi gelmiş gibi filan. Tabi sonradan bu durum düzeldi ama düzelmesinde iki ailenin artık çok sık görüşmemesininde rolü oldu. Çocuklar çok ilginç şeylere kafayı takıyorlar ki, bu durum kafa takılmayacak cinsten değil, büyüklerin kafasını bile karıştırır.
ayyy bence de kaderi benzemesin olayına gir yaaa...
ya vallahi delleniyorum haa... ölen bi kişinin töbe töbe Allah gani gani rahmet eylesin ama yeni doğan çocuğa benzetilmesine ben anlam meal veremiyorum valla parmaklarım yetişemiyo yazacaklarıma zaten yazmasam çok daha ii olacak!!!! kötü şeyler sarfetmek istemiyorum KAYNANAN içinnn..
Allah sana sabır versin be güzelim.. hatta tüm KAYNANA derdi ile uğraşanlara...
kayınVALİDE vardır, KAYNANA vardır...
biz yetiştirmeyelim bari evlatlarımızı böyle..
USTUME GELME DIYIP KALDIRIP ATIYO,AGBISI 25 EŞİMDE 22 YASINDA FALANMIŞ KURTARAMADIM DIYE ZATEN YILLARCA KENDINI YEDİ TEDAVI OLDU,BI DE USTUME GELME DIYIP KESTIRINCE BENDE KONUSAMIYORUM KI..SEYTAN DIYO ARA KAYNANAYI AGZINA GELENI SAYY...klava:
çok yakızınız bende polis okulun orda oturuyorum
handecim boşver cnm bi süre açma konuyu.. Daha var nası olsa doğuma..
Hem bunu lehine kullan !!!! Kaynana cadı gibi dır dır ötsün ay töbe yarabbim neler dedirttiriyorlar bana yaaa....
Sen de sus sus sabret gün gelir ama bu bizim çocuğumuz kkararı da biz vermeliyiz diye güzel bi dille konuşursun eşinle.
Karı koca arasına girilmez be kardeşim... Konu ne olursa olsun..
Otur oturduun yerde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E sende takma kafanı, konu açılıncaya kadar sabırla bekle, nasıl olsa açacak konuyu. Kayınvalidelere bulaşma bence, onlar duygu sömürüsü konusunda doktora yapmışlar, sen ne yaparsan yap en kötü olmaya mahkum olursun, senin söylediğin en ufacık laf bile inanamayacağın kadar büyüyebilir, aman ha kendine acı, bulaşma derim. Eşlerinde anneleriyle ilgili konularda üstlerine gitmek çok yanlış oluyor, birkere yanlış anlaşılıyorsun yada en iyi ihtimalle ya annemde yaşlı biliyorsun, hasta, hassas, anlayış göstermek lazım laflarıyla bitiyor, yani sen sinir olduğunla kalıyorsun. En iyisi gülüp geçmek. Ya benim canım annem babam 4 kardeşiz, 7 torun var bir tanesinin ismine karışmadılar, ya şu olsun bile demediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?