2009 Aralık Anneleri

oooooffffffffff çok çalıştım bugün
vallahi yoruldum

meralcim sen,n kontroldemi 5 eylüldü
5 eylül'de canım
bayram gelsin istiyorummm ben yaa. şıkır şıkır giyinip gezmek istiyorumm birde bayram alışverişi süperrr. bayramda nasıl giyinicez bakalım dobişlerrr :))))
bahar bende 2 gündür acaba bayramda ne giyeriz diye düşünüyorum canım
ne alıcaz biizzzzzzzzz

Hakikaten yuh yani, zaten adamın konuyla ilgili sıkıntısı var birde ismini koyarsa artık iyice işin içinden çıkılamaz. Sen en iyisi eşinle annesini kötülemeden konuş, annen böyle istiyor ama bunun böyle böyle sıkıntıları var, çocuk abinin yerine konulacağı için, kendiside psikolojik problemler yaşayabilir, kendi kişiliğinin oluşmasında sıkıntı olabilir falan de. Mesela benim ablamın kızına eniştemin ablasının trafik kazasında ölen kızının ismini koydular, küçükken o bu konudan epeyce etkileniyordu, hep bu konuda sorular soruyordu. Sanki o ölmüşte, yerine kendisi gelmiş gibi filan. Tabi sonradan bu durum düzeldi ama düzelmesinde iki ailenin artık çok sık görüşmemesininde rolü oldu. Çocuklar çok ilginç şeylere kafayı takıyorlar ki, bu durum kafa takılmayacak cinsten değil, büyüklerin kafasını bile karıştırır.

AMİN CNM BENIM HEPIMIZ BEBEKLERİ İNSAALLAH :Saruboceq:

ayyy bence de kaderi benzemesin olayına gir yaaa...

ya vallahi delleniyorum haa... ölen bi kişinin töbe töbe Allah gani gani rahmet eylesin ama yeni doğan çocuğa benzetilmesine ben anlam meal veremiyorum valla parmaklarım yetişemiyo yazacaklarıma zaten yazmasam çok daha ii olacak!!!! kötü şeyler sarfetmek istemiyorum KAYNANAN içinnn..

Allah sana sabır versin be güzelim.. hatta tüm KAYNANA derdi ile uğraşanlara...

kayınVALıDE vardır, KAYNANA vardır...

biz yetiştirmeyelim bari evlatlarımızı böyle..

1912. sayfada kalmışım nasıl bitireceğim anacım şimdiiii........huuuuu ne var ne yokkk...belim ağrıyoo benim şimdi de ne acayip oldum bugün ben yaaaaaaaa mız mız mızzzzzzzzzzzz

USTUME GELME DIYIP KALDIRIP ATIYO,AGBISI 25 EŞİMDE 22 YASINDA FALANMIŞ KURTARAMADIM DIYE ZATEN YILLARCA KENDINI YEDİ TEDAVI OLDU,BI DE USTUME GELME DIYIP KESTIRINCE BENDE KONUSAMIYORUM KI..SEYTAN DIYO ARA KAYNANAYI AGZINA GELENI SAYY... klava:

EVET KUŞUM KANIMIN SON DAMLASINA KADAR KATILIYORUM... a.s.

handecim boşver cnm bi süre açma konuyu.. daha var nası olsa doğuma..

hem bunu lehine kullan !!!! kaynana cadı gibi dır dır ötsün ay töbe yarabbim neler dedirttiriyorlar bana yaaa....

sen de sus sus sabret gün gelir ama bu bizim çocuğumuz kkararı da biz vermeliyiz diye güzel bi dille konuşursun eşinle.

karı koca arasına girilmez be kardeşim... konu ne olursa olsun..

otur oturduun yerde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

E sende takma kafanı, konu açılıncaya kadar sabırla bekle, nasıl olsa açacak konuyu. Kayınvalidelere bulaşma bence, onlar duygu sömürüsü konusunda doktora yapmışlar, sen ne yaparsan yap en kötü olmaya mahkum olursun, senin söylediğin en ufacık laf bile inanamayacağın kadar büyüyebilir, aman ha kendine acı, bulaşma derim. Eşlerinde anneleriyle ilgili konularda üstlerine gitmek çok yanlış oluyor, birkere yanlış anlaşılıyorsun yada en iyi ihtimalle ya annemde yaşlı biliyorsun, hasta, hassas, anlayış göstermek lazım laflarıyla bitiyor, yani sen sinir olduğunla kalıyorsun. En iyisi gülüp geçmek. Ya benim canım annem babam 4 kardeşiz, 7 torun var bir tanesinin ismine karışmadılar, ya şu olsun bile demediler.

bende aynısı dusunuyorum bernacım ama neden korkuyorum bılıyo musun;
bu kaynanam doguma gelecek,eşimin beynını yerde ben lohusa yatagımda yatarken habersız cocugun kımlıgını cıkarttırıp bulent yazdırır dıye eşimde ne yapsın pess eder baktı olmuyo...ahh bu kaynana nelere kadiir

anam işte herkesin anası babası bir mi!!!!!

Allah beni biliyo, huyumu suyumu.. melek gibi kayınanne verdi vallaa..
öbür türlü ben ne şekle girerdim bilmiyorum !!!!

sadece üstüne vazife olmayan şeylere karışma yaaa...

ya bi de konu böyle vahim bişi olunca insanın çılrıası geliyor..

ne münasebet ki benim çocupuma benim istemediğim bir isim verilecek ve bu isim de eşimin, ailesinin yıllardır unutmadıkları, hatta tedavi gördükleri abisinin / oğullarının ismi olacak....

yok artık..

duracağın yeri bileceksinnn... bu kadar da değil..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…