sen uzulme fatmacıgım
özdereye geldiğimde kızımla sanada ugrarız inşallah seneye
ah keşke gelebilsem .izmire yolunuz dğğşerse mutlaka beklerim amafatma atla gel eskişehire :)))
ah keske izmir yakın olsa oraya gelsek orda buluşsak
2 teyzemde kuzenlerımde ızmırde o yuzden cok severım izmiriopuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar bugün berbat kötüyüm.. baş dönmesinden zor duruorum..oğlumda sabaha kadar sürekli tekmeledi ve bugün içerisinde de çok hareketliydi.. korktum açıkçası inşallah bebeğimde bişey yoktur
eşinle açık açık konuş bir kere... sadece isim konusunda değil her konuda açık açık konuşman gereken ve konuşabileceğin en yakının o senin... "genç yaşta ölen birinin adı konulursa kaderi benzermiş" diyorlar de... bu laftan sonra koyar mı dersin abisinin adını??? buyrunnnnnnnnn
hande yaaa ayyy gıcık oluyorum böyle vakalara.. geçende de meybon sanırım arzu adın, ve bir arkadaş daha yakınmış serinus tu galiba...
valla anlamıyorum neden bu kadar karışılır. hakkaten çok istiyorsa kendi doğursun versin istediği adı..
anası babası dururken kime ne yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
offffffffffffffffffffffff
mrb arkadaşlar bugün berbat kötüyüm.. Baş dönmesinden zor duruorum..oğlumda sabaha kadar sürekli tekmeledi ve bugün içerisinde de çok hareketliydi.. Korktum açıkçası inşallah bebeğimde bişey yoktur
biraz agir olacak ama bence kayinvaliden bir tane daha yapsin cocuk ona isteidigi ismi koysun tobe tobe ya . Bosver germe kendini soyle esine kendi aralarinda halletsinler .
ah canım ınsallah seneye yaza gelirim ugramam mı tabıkı cok ısterım
KONUSAMIYORUM Kİ CNM.BERABER DENIZE GIRDIKLERI SIRADA ABİSİ PANİKLEMİŞ EŞİMDE YILLARDIR ONU KURTARAMAMIŞ OLMANIN BASKISINI YASIYO ZATEN USTUNDE,EŞİM CIKMIŞ DENİZDEN AMA ABISI ÇIKAMAMIŞ,BU YUZDEN KONU COK HASSAS,BEN DE COK UZULUYORUM AMA NAPIYIM;HİÇ DE YOKTU AKLIMIZDA NERDEN SOKTU BU KAYNANA AHH AHHklava:
hande yaaa ayyy gıcık oluyorum böyle vakalara.. Geçende de meybon sanırım arzu adın, ve bir arkadaş daha yakınmış serinus tu galiba...
Valla anlamıyorum neden bu kadar karışılır. Hakkaten çok istiyorsa kendi doğursun versin istediği adı..
Anası babası dururken kime ne yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
Offffffffffffffffffffffff
KONUSAMIYORUM Kİ CNM.BERABER DENIZE GIRDIKLERI SIRADA ABİSİ PANİKLEMİŞ EŞİMDE YILLARDIR ONU KURTARAMAMIŞ OLMANIN BASKISINI YASIYO ZATEN USTUNDE,EŞİM CIKMIŞ DENİZDEN AMA ABISI ÇIKAMAMIŞ,BU YUZDEN KONU COK HASSAS,BEN DE COK UZULUYORUM AMA NAPIYIM;HİÇ DE YOKTU AKLIMIZDA NERDEN SOKTU BU KAYNANA AHH AHHklava:
ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
iyi bakın kuzucuklara
fatma izmirin neresinden bende izmirliyim
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annenin evladına yüklediği yüke bakar mısın yaaaaaaaaaa
allahın her günü kendi evladına bir şekilde suçlu hissettiği ölümü hatırlatacak ha onun evladı aracılığıyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eşin o yükle yaşayamaz hande oradan gir o zaman mevzuya... Evladını her sevişinde abisiyle yaşadığı bu olayı hatırlarken nasıl keyfini sürecek evladının????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?