2009 Aralık Anneleri

sen uzulme fatmacıgım
özdereye geldiğimde kızımla sanada ugrarız inşallah seneye

bak busene geldin kaçtın hemen senye mutlaka bekliyorum kızınla oğlumu tanıştırırız artık.

fatma atla gel eskişehire :)))
ah keşke gelebilsem .izmire yolunuz dğğşerse mutlaka beklerim ama

ah keske izmir yakın olsa oraya gelsek orda buluşsak
2 teyzemde kuzenlerımde ızmırde o yuzden cok severım izmiriopuyorumnanaktan

oo gelmek için sebebbin çok atla gel cnm.banada uğramayı ihmal etme

ayyy biz de gece uyuyamadık... sürekllliiii yer değiştirdi... kurtlu =))))))))))))))))

hareketli olması ne güzel annesi
demekki büyüyor
sen yorulacak bıseyler yaptıysan baş dönmelerin ondan olabılır
ama içim rahat etsin dersen dokturunu ara sor yınede

KONUSAMIYORUM Kİ CNM.BERABER DENIZE GIRDIKLERI SIRADA ABİSİ PANİKLEMİŞ EŞİMDE YILLARDIR ONU KURTARAMAMIŞ OLMANIN BASKISINI YASIYO ZATEN USTUNDE,EŞİM CIKMIŞ DENİZDEN AMA ABISI ÇIKAMAMIŞ,BU YUZDEN KONU COK HASSAS,BEN DE COK UZULUYORUM AMA NAPIYIM;HİÇ DE YOKTU AKLIMIZDA NERDEN SOKTU BU KAYNANA AHH AHH klava:

biz de şimdi aynı şeyi konuşuyorduk oda arkadaşımla... ne münasebet ya sen zamanında çocuğunu yapmışsın adını koymuşsun sıranı savmışsın sana ne yani sana neeeeeeeeeaaaaaaaa kötükedihüso
duygu sömürüsüne duygu sömürüsüyle karşılık vermek lazım hande eşine "ya kaderi abine benzerse, öyle diyorlar kaderi benzermiş" dese eşi o riski alabilecek mi???? hiç sanmıyorum... insanı illa hinliğe itiyorlar yahu lmaz:

hareketli olması aksine ii demek .sağlıklı bebek günde en az 20 kez tekmelemesi hareket etmesi gerekiyormulş.benmde oğlum 63 gündür maşaallahı vardı dün akşam ani bir hareket yapmıştım kaskatı olmultu ve tüm gece hareket etmedi korkumdan hiç uyumadım hareket etsin diye bekledim şükür sabah harket etti ama çok korkuttu beni ben hareket edince çok rahatlıyorumm iyi olduğunu anlıyorum onun

biraz agir olacak ama bence kayinvaliden bir tane daha yapsin cocuk ona isteidigi ismi koysun tobe tobe ya . Bosver germe kendini soyle esine kendi aralarinda halletsinler .

ne guzell olur valla canım yaa zaten 11 tane dogurmus,1 tane daha dogursa....

Hımm, bizde 2 isim koymayı düşünüyoruz ama bu durumda bir tanesi sadece kimliklik olur o zamanda bir anlamı kalmaz. Üf çok zor bu isim meselesi
Birkere herkes çok fazla yorum yapıyor, özellikle kayınvalideler. (Gerçi onlar her konuda yorum yapar ama:))
Birinin istediğine öteki burun kıvırıyor, sinir oldum bende. Artık çevremde hiç konuşmuyorum bu konuyu, açılıncada henüz karar vermedik kapatalım bu konuyu diyorum. Çünkü birini gırtlaklıyıvericem o olacak, bir daha asla anne babaların düşündüğü isimler hakkında kötü bir yorum yada mimik yapmayacağım.

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annenin evladına yüklediği yüke bakar mısın yaaaaaaaaaa
allahın her günü kendi evladına bir şekilde suçlu hissettiği ölümü hatırlatacak ha onun evladı aracılığıyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşin o yükle yaşayamaz hande oradan gir o zaman mevzuya... evladını her sevişinde abisiyle yaşadığı bu olayı hatırlarken nasıl keyfini sürecek evladının????????

sorma bernacım tamm çıkmazdayım

oooh kızlar kaynatmışta kaynatmış
sadece okuyabildim ben bugün çok yoğunnnnnnnn...Çokta yoruldum sırtım fena yine noolcak böle yaaaa..

iyiki böyle bir kayınvaldem yok lmaz:
cok sorumsuzca davranıp hem senı hem oglunu hem dogmamıs torununu üzüyorrr

tatlım çocuk ismini kimden alırsa huyuda ömrüde benzer derler
huyu benzesin tamam ama ömrü benzer derler ondan korkuyorum de
eşine böyle söyle bebeği için endişeli bi anneyi kimse kıramaz
allah yavrunuza uzun ömürler versin
kaderi amcasına benzemesin
sağlıkla sıhhatle annesiyle babasıyla büyüsün inşallah

o da oyle dusunuyodu bıtanem benım dılım varmaz o ısme dıyodu hep nısanlıyken konu acılınca falan ama şimdi çocuk gıbı cıdden abım bana kuser mı falan dıye dusunuyo;bakma benımkının de cocuktan farkı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…