bende aynısı dusunuyorum bernacım ama neden korkuyorum bılıyo musun;
bu kaynanam doguma gelecek,eşimin beynını yerde ben lohusa yatagımda yatarken habersız cocugun kımlıgını cıkarttırıp bulent yazdırır dıye eşimde ne yapsın pess eder baktı olmuyo...ahh bu kaynana nelere kadiir
aa gürçeşme polis okulumu ozaman en kısa zamanda forbeste bulunuşuyoruz dimi.cnm ya kusura bakma ama senin ismin neydi ..nikinin altına yazsana ismini ve bebişinin ismini
kızlar ben kacıyorum
kendınıze ve bebişlere iyi bakın
sorma bernacım tamm çıkmazdayım
yaa var ya yeminle ilk aklıma bu konu geldi sonuçta nüsusu baba çıkaracak...
ama moralini bozmak istemedim konuyu açarak...
bence de bu tedirgin etsin seni.. bence şimdi susalım yeter valla afakan bastı beni!!
zamana bırakalım bakalım neler olacak...:1hug:.
kızlarrrr kocacımmm geliyooo ben kaçtımmmm.muckkkk
sevgili hande çok üzüldüm içine itildiğin bu duruma ve yüreğimde hissettim sıkıntını, bu kaynanaları allah ne yapsın bilmem ki ya... Bizden eşimizden uzakta bulsunlar bulacaklarını inşallah yaa... Kötükedihüso ay sinirim geldi.. Yanlız bak bilgenin söylediklerini kulak arkası etme, sinirlenmeden sanki sende o ismi koymayı çok istiyormuşsun da kaderi de benzer diye korkuyormuşsun gibi yap.. Güzel güzel anlat.. Ve hala ikna olmazsa o zaman kıyameti kopar koparabildiğin kadar.. Ben bu çocuğu karnımda taşıyorum, yeter artık de. Ismi haktan emir olacak o kadarDiye bağır çağır.. O kadını bir elime geçirsemde saçlarını şöyle elime dolasam.. Ay benim olaylarım geldi aklıma.. Asla asla böyle bir hakları yok.. Ancak sen istersen babada isterse olur.. Benim canım yok değil yıllar önce ben 3. Ayımın başında kaybettim babamı, aynı senin gibi hiç bebek istemezken diktim bacaklarımı havaya tutsun diye babama moral olsun diye, yaptım bu çocuğu, tuttu hamileydim artık.. Ama noldu sebep önce allahtan geldi ama 2. En büyük sebep babamdı ve ben buna rağmen babamın adını koyamadım koymadım. Haksa bu benim kesin koymam gerekirdi.. Adam yıllar önce hayatını yitirmiş eşin zaten onun psikolojisini yaşıyor her aklına geldiğinde o karının hiç mi aklı yok ya ay sinirimden delirecem ya.. Kesin tavrını koy.. Sakın tek bir adım bile geri atma.. Bak o senin içinde büyüyor, bu senin ve eşinin hakkı.. O kadına yenilme.. Eşinde daha inat ederse bilgeninde dediği gibi gerekli herşeyi önüne ser, daha da kabul etmezse kıyametin alasını kopar.. Okkadaaaaar!!!!!!!!!!!kötükedihüsokötükedihüso
canım gerilmiyoruz.. ben ters bişey demek istemiyorum.. seni üzmek de istemiyorumm..EVEET CANIM KAPATALIM SIZI DE GERMIYIM;PEK ZANNETMIYORUM AMA OLURDA BI GELISME YASANIRSA BEN SIZE BILDIRIRIM SAGOLUN DESTEKLERINIZDEN DOLAYII opuyorumnanaktan Şeniz a.s.
kızlarrrr kocacımmm geliyooo ben kaçtımmmm.muckkkk
valla hande akıl olsa oğlunu bu şekilde kışkırtmaz...
Boşşveeeeeeeeeeeeerrr germe bebeciğini sen .)))
ewet gürçeşme canım... adım esra oğlumun adı efe olacak inşallah.. bi gün ayarlayalım buluşalım
baska carem yokkı zaten kuzum napıyım;habersızce nufus cuzdanını cıkartırlarsa da yapabılecegım bısey yok,mahkemeye verıp degıstıremem ya...amaaaann napıyolarsa yapsınlar eşimden bile vaz gecırdı kadın benı ana ogul ne hallerı varsa gorsunler...
Bir arkadaşım istemediği isim konmasına karşı doğum raporu dahil tüm evrakı toplamıştı. Sonra biraz iyileşince eşiyle birlikte gidip nüfus cüzdanı almıştı. Sen de evrakın kendine verilmesini isteyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?