kararını değiştirme pelincim ama ahmet maranki'nin saç boyasıyla ilgili dediklerini bir oku
kararını değiştirme pelincim ama ahmet maranki'nin saç boyasıyla ilgili dediklerini bir oku
yaaaa ne ki bilge? ne diyor
kızlar meyvalar hazır mı gerçi ben önce yemeğimi bitirmem lazım sonra şeftalim ve üzümüm beni bekliyor bak yemezseniz arkanızdan ağlar
ya bu boya işi benide fena halde canımı sıkıyor ama hangi dr a sorduysam hayır tehlikeli diyor. eşimde duydu bunu katiyen beni göndermez. son zamanlarda bende gideyim dedim bir daha bebekle zor olur dedim o aya kdar bekleyen onu da bekler diyorlar ama pelin hiç işime gelmiyor napcaz bilmiyorum.organiclerin açıcısı yok die duydum. kuaförümle konuştum palavra diyor ben yapmam diyor((((
okumam banane :):umursamaz:
bir kere organik boya olmaz diyor... hamilelik öncesi dinlemiştim ben saba tümer'in programında... "ben bir şey demiyorum... kendiniz deneyip görün... saçınızı boyatmadan bir gün önce gidin kan verin (tam kan tahlili) saçınızı boyattığınız gün tekrar gidip aynı tahlili bir kez daha yaptırın kan değerlerinizi karşılaştırın sonra kararınızı kendiniz verirsiniz zaten" dedi... ben de bir şey demiyorum :umursamaz:
benımde derdım o bebegı kış kış götrmyız kuaföre
e biz bırakamayız emzırme olayı var
ona bakarsan emzırırkende yasak dıyenler var
ben kararım kesın saldırmayın dıye masus dedım
karar vermyrm ya kuaförum organıkde olsa yapmadım hanıma 1 parmak bırakıp röfle attım cılde temas ettırmedım dedı
kardeşim ne gerek var bekle dıyor neden saçını koyuya boyatmadın o zaman dıyor ama o erkek yorumu yapıyor doktor yorumu degil farkındayım onu bu konuda takmıyorum o yuzden öffff yanı son an dellenıp yaptırırsam yaptrcm artık
benim kuaförümde organic die bişey yok hamileliğinde yapmam diyorr hepsi kimyasal diyor
emzirmesen de oradaki boya kokusu dolayısıyla bayağı uzun süre yanında kuaföre götüremezsin zaten pelincim :1no2: ayrıca emzirirken serbestse emzirir öğlen uykusuna yatırıp çıkarsın çıkmadan önce de süt sağıp bırakırsın bir saç boyama süresi dayanır bebek abartma istersen :teselli:
ben genel olarak boya olayının zararını dinledim onu söylüyorum... dinlediğimde hamile değildim ve yine de artık boyatmama kararı almıştım hamilelik de boyamaktan tümüyle vazgeçmek için bir fırsat oldu... şimdi kısa da kestirdim bol beyazlı kendi rengine neredeyse kavuşmuş saçlarımla yaşlı yaşlı geziyorummmmmmmmmm mafoldumben
canım buna zeynep bile inanmaz doğunca he he..:roflol::kedi:
tavsıyelerın için sagol bilgecıgım
sadece bişey var ben 4 saat kalıyrm kuaföre gdınce röfleye
bende bir saç vr 4 boyutluda kızımın saçlarından anlamış olmanız lazım :)
dur bakalım daha 2,5 ay var
emzirmesen de oradaki boya kokusu dolayısıyla bayağı uzun süre yanında kuaföre götüremezsin zaten pelincim :1no2: ayrıca emzirirken serbestse emzirir öğlen uykusuna yatırıp çıkarsın çıkmadan önce de süt sağıp bırakırsın bir saç boyama süresi dayanır bebek abartma istersen :teselli:
ben genel olarak boya olayının zararını dinledim onu söylüyorum... dinlediğimde hamile değildim ve yine de artık boyatmama kararı almıştım hamilelik de boyamaktan tümüyle vazgeçmek için bir fırsat oldu... şimdi kısa da kestirdim bol beyazlı kendi rengine neredeyse kavuşmuş saçlarımla yaşlı yaşlı geziyorummmmmmmmmm mafoldumben
Yaa benim de bir sene içinde bayağı beyazladı saçlarım .Ondan önce hiç boyatmadım zaten. Simsiyahtı ne zaman kuaföre gitsem ne zaman boyattınız derlerdi. Yok derdim kendi rengi. Sonra koyu kestaneye dönüştü beyazlar yüzünden. Şimdi de kestane, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk geziyorum. Ne eski parlaklığı kaldı ne canlılığı boya mahvetti vallaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?