2009 Aralık Anneleri

kızlar meyvenizi unuttunuz mu bakim yine :umursamaz:

bizim oğluşumla üzüm ve elmamız var cokacimcoook

kızlar meyvalar hazır mı gerçi ben önce yemeğimi bitirmem lazım sonra şeftalim ve üzümüm beni bekliyor bak yemezseniz arkanızdan ağlar

yaaaa ne ki bilge? ne diyor

bir kere organik boya olmaz diyor... hamilelik öncesi dinlemiştim ben saba tümer'in programında... "ben bir şey demiyorum... kendiniz deneyip görün... saçınızı boyatmadan bir gün önce gidin kan verin (tam kan tahlili) saçınızı boyattığınız gün tekrar gidip aynı tahlili bir kez daha yaptırın kan değerlerinizi karşılaştırın sonra kararınızı kendiniz verirsiniz zaten" dedi... ben de bir şey demiyorum :umursamaz:

benımde derdım o bebegı kış kış götrmyız kuaföre
e biz bırakamayız emzırme olayı var
ona bakarsan emzırırkende yasak dıyenler var
ben kararım kesın saldırmayın dıye masus dedım
karar vermyrm ya kuaförum organıkde olsa yapmadım hanıma 1 parmak bırakıp röfle attım cılde temas ettırmedım dedı
kardeşim ne gerek var bekle dıyor neden saçını koyuya boyatmadın o zaman dıyor ama o erkek yorumu yapıyor doktor yorumu degil farkındayım onu bu konuda takmıyorum o yuzden öffff yanı son an dellenıp yaptırırsam yaptrcm artık

benim kuaförümde organic die bişey yok hamileliğinde yapmam diyorr hepsi kimyasal diyor

emzirmesen de oradaki boya kokusu dolayısıyla bayağı uzun süre yanında kuaföre götüremezsin zaten pelincim :1no2: ayrıca emzirirken serbestse emzirir öğlen uykusuna yatırıp çıkarsın çıkmadan önce de süt sağıp bırakırsın bir saç boyama süresi dayanır bebek abartma istersen :teselli:
ben genel olarak boya olayının zararını dinledim onu söylüyorum... dinlediğimde hamile değildim ve yine de artık boyatmama kararı almıştım hamilelik de boyamaktan tümüyle vazgeçmek için bir fırsat oldu... şimdi kısa da kestirdim bol beyazlı kendi rengine neredeyse kavuşmuş saçlarımla yaşlı yaşlı geziyorummmmmmmmmm mafoldumben

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Evrüke ise hamilelik sırasında annenin aldığı kimyasalların bebeği doğrudan etkilediğini bildirdi.

Prof. Dr. Evrüke, gebelikte kimyasal katkılı boyalarla saç boyanması veya perma ve röfle işlemlerinde uygulanan kimyasal ilaçları önermediklerini, bu maddelerin, saç derisinden emilip kana karışabileceğini, bunun da bebekte çeşitli doğumsal anomaliye yol açabileceğini kaydetti.

bunlarıda okuyunca tırsıyorum bu sefer de ((

tavsıyelerın için sagol bilgecıgım
sadece bişey var ben 4 saat kalıyrm kuaföre gdınce röfleye
bende bir saç vr 4 boyutluda kızımın saçlarından anlamış olmanız lazım :)
dur bakalım daha 2,5 ay var

canım buna zeynep bile inanmaz doğunca he he..:roflol::kedi:

belki dedim olmadı mı o zaman yemezseniz iğne yaparım bu oldu mu klava: emzirirken de yaptıramazsınız diyorlar kuzenimin doktoru nerden biliyorsun organik olduğunu demişti ben kendi doktoruma sormadım ama tepkisini tahmin ediyorum röflede ki saç açıcı çok zararlıymış amaaan ne yapalım biz anneyiz

saç çok olmasa da röfle uzun sürüyor diye biliyorum ben ama neyse bakalım gün ola harman ola şekerim herkes kendi düzenini kuracak istediğini yapacak bir şekilde yerimseniben

Yaa benim de bir sene içinde bayağı beyazladı saçlarım .Ondan önce hiç boyatmadım zaten. Simsiyahtı ne zaman kuaföre gitsem ne zaman boyattınız derlerdi. Yok derdim kendi rengi. Sonra koyu kestaneye dönüştü beyazlar yüzünden. Şimdi de kestane, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk geziyorum. Ne eski parlaklığı kaldı ne canlılığı boya mahvetti vallaha.

benim uçlarda önceki boya var açık kumral, kendi rengim zaten kumral ve güneşle de çok açılıyor bir de beyazlar var bol miktarda... hem üzüntü sıkıntı, hem boya hem de genetik olarak çok beyazladı benim de :sinifsinif:

yok benim beyaz hiç yok çok şükür halamlara çekmişim ama dipler felaket çıktı bir de ben saçma ama kestiremiyorum hamileyim diye hep topuz hep topuz mahvoldular doğumdan sonra hemen kestireceğim röfle daha beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…