2009 Aralık Anneleri

öff hiç bişey bulamadım anlaşıldı şöyle adam gibi bi omega 3 hapı almak kaldı balık yemek hayal oldu zati bizimkiler napıyolar karnımızda kesin kih kih kih gülüyolardır biz adamı daha gelmeden böyle terletiriz diye

kaydirigubbakcemile3

ben doktora gittiğimde balık yiyemediğimi söylicem bakalım hap filan verecekmi...

h.b . daha doktora gitmedim ben 5 haftalık ve kalbinin attığını laborant doktor yani söyledi.. tek bildiğim bu yani..

hap olur tabii, dedigim gibi benim kullandigim vitaminin icinde var. ama doktor onaylasin kullanmaya baslamadan once. her omega 3 hapi yeterince kaliteli olmayabiliyor cunku. olmazsa da sart degil. annelerimiz omega 3 mu biliyorlardi? ceviz ye bol bol, keten tohumu ye filan :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar
herkese iyi akşamlar bu gün keyfim yok hiç bunalım günümdeyim sabahdan beri saçma saçma sebeplere ağlıyorum ben hamile kalmadan da hassasdım şimdi tam evlere şenlik durumum yani neyse hadi öptüm herkesi ööööylesine geldim gidiyorum

Sana katılıyorum canım. Ben de yumuraya dadanacağım. Zaten haftada 5 defa yiyordum demekki doktor ondan yumurta ye demiş bana. Balık yiyerek kendimi ve bebişimi riske atmayacağım.

Canım hepimiz böyleyiz, ben de çok alıngan oldum. İnan foruma girince kendime geliyorum, sanki terapi yeri gibi. Bak bebişin içerde 8 ay sonra ona kavuşacaksın, sana bakıp gülünce bütün çektiğin sıkıntılara değecek inan bana. öptümmm

Ben vitamin içmiyorum ultrason için gidince sorayım oazaman dr.a. Folbiol içiyordum acaba ona devam etsem mi ne kadar devam etsem,bilginiz var mı?

Ben vitamin içmiyorum ultrason için gidince sorayım oazaman dr.a. Folbiol içiyordum acaba ona devam etsem mi ne kadar devam etsem,bilginiz var mı?

tatlım ben folbiolu 5 aydır kullanıyorum ve doktorum 3 ay bitene kadar kullan dedi.bence sende kullan hiçbir zararı yok tatlım...

çok sağol canım kullanayım ozaman ben de yerimseniben ondan ayrı vitamin kullanmak gerekir mi acaba?

canım ben folbiol,çinko+c vitamini ve progestan kullanıyorum.bunları 3 ay bitene kadar kullanıcam.
3.aydan sonra multivitaminlere başlıcaz dedi doktorum.
sen doktoruna bi danış canım,sanada verebilir vitamin.

canım ben folbiol,çinko+c vitamini ve progestan kullanıyorum.bunları 3 ay bitene kadar kullanıcam.
3.aydan sonra multivitaminlere başlıcaz dedi doktorum.
sen doktoruna bi danış canım,sanada verebilir vitamin.

Tamam canım dr.uma sormak istediğim okadar çok şey varki liste yapmam lazım gitmeden önce unutmamak için.Daha 1haftadan çok var gitmeme.Bu arada folbiol e devam ederim.Çok sağol canım:1hug:

alışveriş merkezlerindeki güvenlik girişlerinde radyasyon var o yüzden tehlikeli.zaten karnı büyümüş hamileleri ve çocukları geçirmiyorlar çoğu yerde.ben direkt kenardan geçiyorum.hemen hamilemisiniz diyorlar.
dikkat etmek lazım..

balık konusuna gelince:evet civa meselesi çok önemli.ton balığı da riskli balıklardan.

ayy ne güzel..ben bi haftadır doğru düzgün süt içemedim.akşam gelir gelmez sızdığım için süte sıra gelmiyor..aslında doğru düzgün başka bişey de yiyemiyorum..hiç canım istemiyor.bazen yemek düşününce bile içim kalkıyor..
acıktıkça daha kötü oluyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…