slm aralık 2009 anneleri mi? doğrumu geldim :)
öff hiç bişey bulamadım anlaşıldı şöyle adam gibi bi omega 3 hapı almak kaldı balık yemek hayal oldu zati bizimkiler napıyolar karnımızda kesin kih kih kih gülüyolardır biz adamı daha gelmeden böyle terletiriz diye
öff hiç bişey bulamadım anlaşıldı şöyle adam gibi bi omega 3 hapı almak kaldı balık yemek hayal oldu zati bizimkiler napıyolar karnımızda kesin kih kih kih gülüyolardır biz adamı daha gelmeden böyle terletiriz diye
evet arkadaşlar araştırmalarım da çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı:)balıktan önce omega 3 en fazla yumurtada varmış günde bir tane yumurta hemen hemen ihtiyacı karşılıyomuş bi hayvanlardan bide bitkilerden alınması gerekiyomuş yumurta ve balık hayvanlardan alınması gerekn omega 3 muş bitkilerdede en fazla keten tohumunda varmış anlayacağınız formulumu buldum hergün 1 dene yumurta vede yoğurdun içine iki tatlı kaşığı keten tohumu hap olarak almak istemiyorum cünkü hapların hayvanın neresinden yapıldığı önemli eğer karaciğerinden yapılırsa yüksek oranda a vitamini içeriyor buda allah korusun düşüğe bile neden olabilirmiş oyüzden hapların içeriğine dikkat edin şimdilik bebeğimin ikinci bir emrine kadar balığa veda ediyoyum çok sevmediğim ama yiyebildiğim yumurtaya merhaba
merhaba kızlar
herkese iyi akşamlar bu gün keyfim yok hiç bunalım günümdeyim sabahdan beri saçma saçma sebeplere ağlıyorum ben hamile kalmadan da hassasdım şimdi tam evlere şenlik durumum yani neyse hadi öptüm herkesi ööööylesine geldim gidiyorum
Ben vitamin içmiyorum ultrason için gidince sorayım oazaman dr.a. Folbiol içiyordum acaba ona devam etsem mi ne kadar devam etsem,bilginiz var mı?
çok sağol canım kullanayım ozaman ben de yerimseniben ondan ayrı vitamin kullanmak gerekir mi acaba?tatlım ben folbiolu 5 aydır kullanıyorum ve doktorum 3 ay bitene kadar kullan dedi.bence sende kullan hiçbir zararı yok tatlım...
çok sağol canım kullanayım ozaman ben de yerimseniben ondan ayrı vitamin kullanmak gerekir mi acaba?
canım ben folbiol,çinko+c vitamini ve progestan kullanıyorum.bunları 3 ay bitene kadar kullanıcam.
3.aydan sonra multivitaminlere başlıcaz dedi doktorum.
sen doktoruna bi danış canım,sanada verebilir vitamin.
Tamam canım dr.uma sormak istediğim okadar çok şey varki liste yapmam lazım gitmeden önce unutmamak için.Daha 1haftadan çok var gitmeme.Bu arada folbiol e devam ederim.Çok sağol canım:1hug:
minik kelebek ben burdayım. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?