bende deee... 11 buçuğa kadar ayaktaydım yaa..
yemek, makine yerleştir et.. öldüm öldüm.. bi de uyuyamadım...
ben de yeni başladım..
tatlı tatlı iyi geliyor valla... enerji veriyo bana =)))
ayyy bu arada kızımın cicilerini ekledimmm haa..
sonra yine eklerim yoruldum =)
çok teşekkür ederim canım, hepimizn bebeğine inşallahhh!!!!
seninkiler iyimiş yine =) bana gelen arkadaş da hamile =)))) dolayısıyla işleri ben yaptım =)
işim çoooooooookkkkkkkkk sinirim de bozuldu başka bir mevzudan dolayı buraya da bakamıyorum çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
canım çok beğendimmeral battaniyeyi annem ördü beee =))))))))))))
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaişim çoooooooookkkkkkkkk sinirim de bozuldu başka bir mevzudan dolayı buraya da bakamıyorum çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
bilgeeeeeeeeeeeee
berna sakinleşin artık
gel anam beraber çıldıralıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlarr,hepinizi öpüyorummm.herkes iyi dimi?
ya bende albümüme bebeğimin cicilerini eklemek istiyorum ama yapamadımbilgisayardaki fotoloarı nasıl küçültücem onuda bilmiyorum.bi yardım edin tatlişkolarda ekleyeyim fotoları...
şanslısın işte.... ne güzel..
benim de var akılverenlerim =) bu arkadaşımla da 3 hafta var aramızda.. maşallahhh muhabbet hep aynı =)
BEBEKLERİMİZZZ=)))
bilgeeeeeeeeeeeee
gel anam beraber çıldıralıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
stres yokkkkopuyorumnanaktan annesi
üzme kendınıde bebişinideee
hosgeldın canıım cok sukur ıyıyz bebişinle sende ıyısındır ınsallah
bu arada seker sorunu cıkmıstı ne yaptın canım?
eveeeeeeeeeeeeet,evet sanslıyım bu konuda
yemek yemenın ve bebeklerın bu kadar tatlı oldugunu hamıle kalınca anladım vallaaakaydirigubbakcemile3
iş çokluğu bi şey değil de... neyse kızmıycaaaaaam kızmıycaaaaaaam kızmıycaaaaaaaam hadi berna ommmmmmmmmmmmmmm derin nefes alıyoruz veriyoruuuuuuuuzzzzzzzzzz ommmmmmmmmmmmmmzemuszemus
üzülmüyorum sadece kızgınım kaydirigubbakcemile3 kızdıranları da bilahere üzücem zaten şakkıdı
ahhh kıyamammm yaaa, rüyalarında görüyorsun haa..iyiyim cnm sağol,geçem cumadan beri diyetteyim.yağlı şekerli yiyecekler yok,sütü,yoğurdu,ekmeği diyet tüketiyorum.2 saatte bir bişeler atıştırıyorum genelde meyve.haftaya cumna 100lük yükleme yapılacak ona göre bakıcaz artık.ama çok yüksek çıkmıştı benim sonucum doktor sonuç büyük ihtimalle değişmez dedi.
moralimi bozan tek şey istediklerimi yiyememek.gewceleri rüyamda tatlı ve yemekler görüyorum.zorlanıyorum ama napiim bebeğim için herşeye katlanırım.eşim fedakarlıklar şimdiden başladı aşkım,önemli olan bebeğimşz diyo.doğru diyoda bu tatlı krizlerime ne kadar daha engel olurum bilemiyorum..mafoldumben
hadiii su içelimmm o zaman heheee
benım sagım solum şşişeee :roflol:
nereye dönsem ordan cıkıyo ıcıyorum bendeeeee ohhhh:içelim:
iyiyim cnm sağol,geçem cumadan beri diyetteyim.yağlı şekerli yiyecekler yok,sütü,yoğurdu,ekmeği diyet tüketiyorum.2 saatte bir bişeler atıştırıyorum genelde meyve.haftaya cumna 100lük yükleme yapılacak ona göre bakıcaz artık.ama çok yüksek çıkmıştı benim sonucum doktor sonuç büyük ihtimalle değişmez dedi.
moralimi bozan tek şey istediklerimi yiyememek.gewceleri rüyamda tatlı ve yemekler görüyorum.zorlanıyorum ama napiim bebeğim için herşeye katlanırım.eşim fedakarlıklar şimdiden başladı aşkım,önemli olan bebeğimşz diyo.doğru diyoda bu tatlı krizlerime ne kadar daha engel olurum bilemiyorum..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?