2009 Aralık Anneleri

tartışma değil ki fikir alışverişi arkadaşım ve bence olmalı da yerimseniben herkes sonuçta kendi inandığını, düşündüğünü yapacak ama bu arada birbirimizden biraz beslenmenin faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum ben sositososito

Yok canım tartışmıyoruz, herkes kendi fikrini söylüyor. Konuşmak lazım böyle şeyleri bence, fikir fikirden üstündür.

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 tercihine saygım sonsuz ve sana sabır diliyorum ömür boyu alacağın soru ve göreceğin baskılar için yerimseniben

yemek yedim kızlar patlamak üzreyim, oysaki hiç ekmekte yemedim, bir lokma bile yemedim... bu şişip nefes alamama olayından bıktım usandım artık:sinifsinif:

bıkmak usanmak yoooookkkkkkkkkk yemekten sonra biraz yürüyüş yapsaydın ya zemuszemus tabii yine sivri burun giymediysen :umursamaz:

yok bilge sivri değil:kedi:bugün... de öyle yürüyüş mürüyüş burda zor şeyler.. ben nazi kampı gibi bencillerle çalışıyorum.. böyle birşey mümkün olamaz malesef.. :1no2: yemeği bile yerken en az 3 kere yerimden kalkarım.. şirkette yiyoruz da biz.

valla güzelim iş kanunu iyice araştır 26. haftadan sonra bizim bebişler birey olarak kabul görüyor ve kanuni hakları var yerimseniben patronun da sen de iyiliğini gözetmek zorundasın onların ihmalinden dolayı bebişe (Allah korusun :Saruboceq:) bir şey olursa kamu davası açılıyor diye biliyorum ben turkbayragi

VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER TATLIM
BENİMDE AYAKLARDA ŞİŞMELER VARDI AKLIMA GELMİŞKNEDE TANSİYONUMA BAKTIRDIM AYOLkaydirigubbakcemile2

HAMUR İŞLERİNE TATLILARA HAMİLELİK BOYUNCA KÜSMEKTE FAYDA VAR KATILIYORUM:lepi:

BERNACIM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM TATLIM
MURAT'IN DOĞUM GÜNÜNÜ BENİM ADIMADA KUTLARIMISINbuyrunnnnnnnnn
İNŞALLAH EŞİNLE YAVRUNLA NİCE MUTLU SAĞLIKLI SENELERE BERNACIM
ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU BİR ÖMÜR BOYU DAİM ETSİN.

EEE KUTLAMA PROGRAMI NEDİR?

yemek yedim kızlar patlamak üzreyim, oysaki hiç ekmekte yemedim, bir lokma bile yemedim... bu şişip nefes alamama olayından bıktım usandım artık:sinifsinif:
AH ARZU AH HAREKETSİZLİK SENİ PERİŞAN ETTİmafoldumben

kızlar tabaklara mı düştü, nerdesiniz ayol??

GELDİK AYOL ANCAK:kedi:

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 tercihine saygım sonsuz ve sana sabır diliyorum ömür boyu alacağın soru ve göreceğin baskılar için yerimseniben

Sağolasın:)
Ben yürüyüşü yaptım geldim, öğleden sonrada 365 ten şu yastığı alsam mı diyorum?

off be meral.. sinir sres oldum..

çıktık dışarı pasta yapmak için malzeme alıcam, tabi benimkinin haberi yok.. yolda bişiler oldu işte, bastım geri geldim eve..

...umu yesin! yapmıcam pasta masta..

pasta bulamıyosa pilav yesin..

Sağolasın:)
Ben yürüyüşü yaptım geldim, öğleden sonrada 365 ten şu yastığı alsam mı diyorum?

ben çok rahat ettim valla tavsiye ederim yerimseniben

amanııııııııınnnnnnn kızdırmışşşşşşş birisiiiiiiiiii gerilmeeee sakıııııınnnnnnnnn :teselli:

HAYDAAAAAAAAAAAAAAAakannehir
KIZIM NE OLDU NİYE KIZDIN BAKIYIM SEN
SİNİR YOK STRES YOK LÜTFEEEEEEENNNNNNNNNNN:umursamaz:

PİLAVDA YEMEZSE SENİ YER ARTIK:roflol:

:1shok: noldu bernaaa canımm, dur

meyve zamanııııııııııııııııııı..

mönü

bol çekirdekli siyah üzüm
ve yanında
güzel güzel doğranmış elma dilimleriiii cokacimcoook

ammaaaann yok be kızlar bişi sallayın beni.. geçer gider..

eee siz nasılsınız?

türk kaaaayvesi yaptım gelin hayde oturmaya da içelim canişkolarım =)))

evet nihayet geçmiş bitti ama fazla kalmıyacam çünkü annemdeyim iznimi bugün kullanıyorum birazdan anniş camiden gelir meyvamız herzaman ki gibi şeftali ve üzüüüüüüüüüüüm bu arada çok pardon günaydıııııııııııııııııın güzel ve uykusuz ve şişko anneler

meyve zamanııııııııııııııııııı..

mönü

bol çekirdekli siyah üzüm
ve yanında
güzel güzel doğranmış elma dilimleriiii cokacimcoook
afiyet olsun
ben biraz önce
meyva tabağımı sildim süpürdümcokacimcoook
az karpuz
az kavun
elma
armut vardıııııııı

ammaaaann yok be kızlar bişi sallayın beni.. geçer gider..

eee siz nasılsınız?

türk kaaaayvesi yaptım gelin hayde oturmaya da içelim canişkolarım =)))

afiyet bal olsun canım arkadaşıma
ben hamile olduğum bu yana hiç kahve içmedim.
hamileleik önce her öğlen içerdim.
tiksinti duyuyorum şimdisenağlama

ben de yeni başladım..

tatlı tatlı iyi geliyor valla... enerji veriyo bana =)))

ayyy bu arada kızımın cicilerini ekledimmm haa..

sonra yine eklerim yoruldum =)

merhabalar tüm güzel annişler ve tatlı bebişleri
bız geldık 2 gundur gelemedık oku okuda bıtıremedıkkaydirigubbakcemile3
tansıyon olayı konuşulmuş bende eve tansıyon aletı aldım
sureklı takıp halındeyım rahatsızlıgımdan dolayı
ama cok sukur hep 9/5 :Saruboceq:
buarada gecede mısafır vardı cok acaıp yorgunum bugun :1closedeyes:

bende deee... 11 buçuğa kadar ayaktaydım yaa..

yemek, makine yerleştir et.. öldüm öldüm.. bi de uyuyamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…