canımsınız siz niye tartışıyorsunuz sizin tartışmanınızın çocugun canının acıması değil sadece inaç meselesi gibi geldi bana... arkadaşım diyorki büyüyünce konuşucam eger isterse olacak, digeride diyorki bebekken acı duymaz büyünce acı hissetmesin...bırakın zamana zamanı gelince hepsi oluverir :)
Yok canım tartışmıyoruz, herkes kendi fikrini söylüyor. Konuşmak lazım böyle şeyleri bence, fikir fikirden üstündür.
yemek yedim kızlar patlamak üzreyim, oysaki hiç ekmekte yemedim, bir lokma bile yemedim... bu şişip nefes alamama olayından bıktım usandım artık:sinifsinif:
yok bilge sivri değil:kedi:bugün... de öyle yürüyüş mürüyüş burda zor şeyler.. ben nazi kampı gibi bencillerle çalışıyorum.. böyle birşey mümkün olamaz malesef.. :1no2: yemeği bile yerken en az 3 kere yerimden kalkarım.. şirkette yiyoruz da biz.tartışma değil ki fikir alışverişi arkadaşım ve bence olmalı da yerimseniben herkes sonuçta kendi inandığını, düşündüğünü yapacak ama bu arada birbirimizden biraz beslenmenin faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum ben sositososito
al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 tercihine saygım sonsuz ve sana sabır diliyorum ömür boyu alacağın soru ve göreceğin baskılar için yerimseniben
bıkmak usanmak yoooookkkkkkkkkk yemekten sonra biraz yürüyüş yapsaydın ya zemuszemus tabii yine sivri burun giymediysen :umursamaz:
yok bilge sivri değil:kedi:bugün... de öyle yürüyüş mürüyüş burda zor şeyler.. ben nazi kampı gibi bencillerle çalışıyorum.. böyle birşey mümkün olamaz malesef.. :1no2: yemeği bile yerken en az 3 kere yerimden kalkarım.. şirkette yiyoruz da biz.
VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER TATLIMGenelde hamilelikte şişmeler oluyor olmaz diye bişey yok çünkü kan akımı çok fazla...Ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.Ben kimseyi korkutmak için söylemedim(özellikleöykü hn annesi meralcik) sadece dikkatli olalım dedim. benim başımdan geçtiği için söylüyorum. Ben tansiyondan dolayı 1 sene çapa nefrolojide tedavi gördüm bebeğim öldükten sonra ve vücudumdaki ödem 6 ay sonra yok olmaya başladı.Tuzlu yememeye çalışıyorum özellikle hamur işi herşeyin fazlası zarar diyo doktorlar.Bebek sizden alacagı gıdayı zaten alıyor sakın bebek büyümez diye korkamyın diyor.İnan pogaçın simidin tadını unuttum.. Tedaviden çok iyi sonuç aldım. 24.haftadyım şükürler olsun şişme falan olmadı allah onu bana bagışlasın acısını göstermesin... O dogsun ben neler yiycem dogduktan sonra asıl kilo alıcam :):dance:
BERNACIM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM TATLIMofff yaaa, hakkaten ne insanlar dicem ama siz anlayın kinayemi, Allah ıslah etsin bunları!!!
sana da helal olsun cnm... ne diyim..
afiyet olsun kuşumun gagası...
iyisindir inşallah canım? sorun mu oldu ki ölçtürdün hayrola?
mideler de maşallaaah başa döndük gene he?
valla biz iyiyiz süperiz.. uyuyamıyoruz ama neeee iseeee =)))))))) murty de iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiAŞKIMIN BUGÜN HEPİİİİİİİİİİİ BÖRTDEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
AH ARZU AH HAREKETSİZLİK SENİ PERİŞAN ETTİmafoldumbenyemek yedim kızlar patlamak üzreyim, oysaki hiç ekmekte yemedim, bir lokma bile yemedim... bu şişip nefes alamama olayından bıktım usandım artık:sinifsinif:
kızlar tabaklara mı düştü, nerdesiniz ayol??
Sağolasın:)
Ben yürüyüşü yaptım geldim, öğleden sonrada 365 ten şu yastığı alsam mı diyorum?
off be meral.. sinir sres oldum..
çıktık dışarı pasta yapmak için malzeme alıcam, tabi benimkinin haberi yok.. yolda bişiler oldu işte, bastım geri geldim eve..
...umu yesin! yapmıcam pasta masta..
pasta bulamıyosa pilav yesin..
çıktık dışarı pasta yapmak için malzeme alıcam, tabi benimkinin haberi yok.. yolda bişiler oldu işte, bastım geri geldim eve..
afiyet olsunmeyve zamanııııııııııııııııııı..
mönü
bol çekirdekli siyah üzüm
ve yanında
güzel güzel doğranmış elma dilimleriiii cokacimcoook
ammaaaann yok be kızlar bişi sallayın beni.. geçer gider..
eee siz nasılsınız?
türk kaaaayvesi yaptım gelin hayde oturmaya da içelim canişkolarım =)))
ben de yeni başladım..
tatlı tatlı iyi geliyor valla... enerji veriyo bana =)))
ayyy bu arada kızımın cicilerini ekledimmm haa..
sonra yine eklerim yoruldum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?