• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gunaydııın kızlar keyıfler nasıl bugun bebısler yaramazlık yapıyomu
ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı uyumaka ıstıyorum sadece ama bugun evde ustalar calısacak dogalgaz tesısatı dosemek ıçın evı bı gorsenınız nasıl toplarım bılmıyorum hemen yoruluyorum ele avuca gelcek bı ıs yapamıyorum yorgunluktan oluyorum

Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17+2 günlük hamileyim çok korkuyorum hisseden arkaadaşalar kaç haftalık bebişleriniz biproblem yoktur dmi bide çok sıkıntılı günler geçiriyorum eşimle tartıştık bu aralar çok üzgünüm(sudan bi sebep)ama işte kırıldım onun etkisi olabilirmi ?bide bu aralar herşey üstüste geliyo akşam 10,30 lara kadar çalışıyorum pazar günüde nöbetçiyim eczanede ama ençok korkutan bebğime bişey olması kızlar...

Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17+2 günlük hamileyim çok korkuyorum hisseden arkaadaşalar kaç haftalık bebişleriniz biproblem yoktur dmi bide çok sıkıntılı günler geçiriyorum eşimle tartıştık bu aralar çok üzgünüm(sudan bi sebep)ama işte kırıldım onun etkisi olabilirmi ?bide bu aralar herşey üstüste geliyo akşam 10,30 lara kadar çalışıyorum pazar günüde nöbetçiyim eczanede ama ençok korkutan bebğime bişey olması kızlar...

kendıne vesvese yapma cnm yoktur bısey yaa sen herseyı kafana takma ınsan hamılelıkte cok duygusallasırmıs bosver oluruna bırak
bende 17+5 ım bende hıssetmıyorum daha bazen bıseyler oluyo ama ben bagırsak hareketlerıdır dıye dusunuyorum artık bundan sonra hıssederız ıns .aslında bebıs hareket edıyomus ama bebegın kasları daha zayıf oldugu ıcın harekerlerını hıssedemeyebılıyomusuz

HAYIRLI SABAHLAR HERKESE.. ÇALIŞANLARA ALLAH KOLAYLIK VERE:)
ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı uyumaka ıstıyorum sadece ama bugun evde ustalar calısacak dogalgaz tesısatı dosemek ıçın evı bı gorsenınız nasıl toplarım bılmıyorum hemen yoruluyorum ele avuca gelcek bı ıs yapamıyorum yorgunluktan oluyorum

o doğal gaz olayı epey sıkıntı güzelim. sizde ne tür faaliyet olacak bilemıorum ama, mutfaktaki tüm maddeleri eşin dışarı alacaktı, balkona vs, ustalar işi bitirince de yine eşin içeri yerlerine alacakyerimseniben.
sen de o sırada iki sileceksin altlarını.
bi de yardımcı bulabilsen yanına ohhh ama, belki fırsatın yoktur. dediğim şekildesine bak sen.. kolay gele

korkma eslemnur bişey olamz Allahın izniyle bebeğine. gerçekten onların yeri harikulade bir yer. en gerekli en hijyenik ve tam teçhisatlı donanımlı.kaydirigubbakcemile2

eşine gelince, azzcık alttan alacak hepsi bu. ama almayan almıor işte. iki özür ve gülümsemeyle atlatılır o:teselli:
bebeğinin haraketlerini de farkedemiyorsundur, takma kafana. sonucta kontrole vs gidiorsun ve bebek orda . deil mi?a.s:oklava:

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

naaptın gelişme varmı?
yolunacak sağlık mensupları hala formunda mı?gereklimiyiz? :tomato:

cnm sadece ustanın calısacagı yerlerı kaldırdık evın heryerıne butun odalar dosenecek mutfakta burunun gececgı fayanslar kalkacak alltan gecırılecek sonra tekrar yerıne tabı ısmız zor yavas yavas yapılacak artık

cnm sadece ustanın calısacagı yerlerı kaldırdık evın heryerıne butun odalar dosenecek mutfakta burunun gececgı fayanslar kalkacak alltan gecırılecek sonra tekrar yerıne tabı ısmız zor yavas yavas yapılacak artık

hmmmmCADIARZU

o zaman naapıoruzzzzzz????? tabi ki evi görmezden gelioruzzz......sositososito

azzzcık vurdumduymazlık ve kaygısızlık lazım cnm bu iş için sadece:P :jeyyar:

emin ol faydasını göreceksin. laylaylommm deyip izleyeceksin olayları, bitmesini bekleyeceksin. bi gün de kalkıp misler gibim yapceeen evini zemuszemus

tedirgin olursan sadece zararını görürsünnnnbuyrunnnnnnnnnyasakkelime

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

naaptın gelişme varmı?
yolunacak sağlık mensupları hala formunda mı?gereklimiyiz? :tomato:

Dunde arayan olmadi maalesef. Bende artik cildirdim ve hastaneyi arayip musteri iliskileri mudurunu aradim. Herseyi anlattim 20 dakika filan surdu . Hastaneyi sirketten aramistim . Telefon ciktilari oluyoar santralde onu alip faksladim . Tam 3 gunde 52 kez aramisim. Bu sizin icin utanc tablosudur diye ekledim. Mailler attim filan. Sonra hastaneden aradilar dilemedikleri ozur kalmadi. Doktorumu degistirdiler. Gelmek istemiyorum filan dedim gelin tanisin diye israr ettiler bugun gidip taniscam. Normalde bu gidecegim doktor tup bebek uzmaniymis. Memorial filan o tarz yerlerde calismis.
Neyse yarim saat sonra doktorum aradi. Aaaa burcu sana ulasmaya calisiyorum bende dedi. O noktadan sonra gercekten delirdim. Bana ulasmaya calistigi carsamba gunu bir kere aramis wc deydim hemen geri dondum acan olmadi. Siz dedim bir kere aramaya mi ulasmaya calisiyorsunuz . Sizi dedim 52 kez sadece hastaneden aradim bi o kadar cepten aradim. Yaaa filan dedi. Antibiyotik kullanman lazim filan dedi. Hazirlayin lutfen dosyami yarin alicam dedim kapadim. Hic yakistiramadim bir doktora boyle bisey.

. Mailler attim filan. Sonra hastaneden aradilar dilemedikleri ozur kalmadi. Doktorumu degistirdiler. Gelmek istemiyorum filan dedim gelin tanisin diye israr ettiler bugun gidip taniscam. Neyse yarim saat sonra doktorum aradi. Aaaa burcu sana ulasmaya calisiyorum bende dedi. O noktadan sonra gercekten delirdim. Antibiyotik kullanman lazim filan dedi. Hazirlayin lutfen dosyami yarin alicam dedim kapadim. Hic yakistiramadim bir doktora boyle bisey.

hmmm. kız bize hiç gerek kalmamış. maşallahın var senin helal vallaaa
kaydirigubbakcemile5

harika olmuş. bn insanların kendini ifade etmesi taraftarıyım. herkes bişeylere göz yumar bi yerlere sinerse birileri üstümüzden geçip işlerini gıcırında götürmeye devam edecekyasakkelime

ve özel hastanelerde hasta görüşü önemlidir. abim de özelde çalışıor. adam gibi yapanları tutarlar bi de bol para kazandıranları:jeyyar:

eminim senin gibi bi iki durumu belirten olsa o dr da kendını toparlar
tekrardan helal burcuuuuuuuuuuu:hooray: (bi an once de ideal dr una kavuş inşşşş)

hmmm. kız bize hiç gerek kalmamış. maşallahın var senin helal vallaaa
kaydirigubbakcemile5

harika olmuş. bn insanların kendini ifade etmesi taraftarıyım. herkes bişeylere göz yumar bi yerlere sinerse birileri üstümüzden geçip işlerini gıcırında götürmeye devam edecekyasakkelime

ve özel hastanelerde hasta görüşü önemlidir. abim de özelde çalışıor. adam gibi yapanları tutarlar bi de bol para kazandıranları:jeyyar:

eminim senin gibi bi iki durumu belirten olsa o dr da kendını toparlar
tekrardan helal burcuuuuuuuuuuu:hooray: (bi an once de ideal dr una kavuş inşşşş)

Biraz once telefon actilar erken gelin biraz gorusmek istiyoruz dediler. Yapcak biseyim kalmadi. Sehir disinda olsam acil durumum olsa kalcam demekki orada. Dogum yapsam gecmis olsuna gelcekti demek :) Umarim bu sefer istedigim gibi biridir. Sinirimde gecti hem rahatladim valla ya

gunaydın annişler iyi gunler,kızlar benim bu haftra cok asırı derecede yorgunlugum var
kalkalaı 2 saat olmasına ragmen gozumu acamıyorum ve aynı zamanda ıshal olmusum bır zararı varmıdır kı?

gunaydın annişler iyi gunler,kızlar benim bu haftra cok asırı derecede yorgunlugum var
kalkalaı 2 saat olmasına ragmen gozumu acamıyorum ve aynı zamanda ıshal olmusum bır zararı varmıdır kı?

h.g. eda
ishal vücudundan bazı yararlıları özellikle suyu götürüordur. ki bzm o suya fazlasıyla ihtiyacımız var
suyu her zamankınden çok daha fazla iç güzelim. bu genel bi bilgi, devamı için sanırım az araştırma yapmak lazım nette:kahve:
geçmiş olsun, çok boşalttırma içiniyerimseniben

Gunaydinlar. Bol bol su ic bugun gecmezse doktorunu ara mutlaka . Benim arkadasim ishal olmusti aramadi doktoru cok kizmis. Doktorlar kabiz kadar ishali de sevmiyor

GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız bklm ben y,ıne ıŞe devam ara ara yazdıklarınızı okuyacaĞım ÖpÜyorum tÜm bebıŞlerımızı

tesekkur ederım hatunlar bırazdaha arastıma yapayım netten ınsallah en kısa zamanda atlatırım bende hıc ıstemıyorum ıcvımı bosaltmak ıstemıyorum valla su ıcmekten helak olduum okadar su ıcmesını seven bır ınsan olmamam ragmen napalım katlanacagız artıkın bebısımız ıcın

GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız bklm ben y,İne İŞe devam ara ara yazdıklarınızı okuyacaĞım ÖpÜyorum tÜm bebİŞlerİmİzİ

gunaydın fatmacım bugun cuma yogunluk var ısee devam:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama benım bugun songunum haftaya ızne cıkıyorum 1 hafta olsada dinlenmek istiyorummm.

Back
X