• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Sebze meyve yeyip su içeceğiz. Kayısı yiyebiliyorsan yemeye çalış. Ayrıca demir ilaçları ve gebelikte salgılanan hormonlar kabızlığa eğilimi artırıyormuş. Bitki çayı önermiyorlar. Müsli ve süt ile hazırladığın karışımı yersen oldukça azalıyor. Ben denedim, çok iyi geldi. Yalnız demir ilacından sonra en az 1 saat geçecekmiş ki ilacımız etkili olabilsin. Süt emilimi engelliyormuş. Müsliyi kahvaltı veya ara öğün olarak tüketebilirsin. İçine kurutulmuş meyveler de karıştırabilirsin.

Çok teşekkür ederim arkadaşım ama hiç iyi değilimmm keyfim hiç yok bebişlerimiz sağlıklı bişekilde kucağımıza alsak çok rahatıcaz inanıyorum ben 18 haftalığım 59 ile başladım ve şuan 62 kiloyum nasıl sizce kızlar

Günaydın Kızlaaarturkbayragi
günümüz iyi geçsin hepimizin inşallah,
daha kimse gelmemiş ben de rüyamda mı gördüm ne-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar. öznurcum hamileler arasında en az uyuyan benm sanırım gece 12 -1 den önce yatmıyorum ve sabah 7.30 da kalkıyorum başkadaa UYKUM YOK ZATEN ÇALIŞIYORUM GÜNDÜZ UYKUSDU FALAN YOK 6-7 SAAT EN FAZLA GÜNDE UYKUM.HEMDE SAAT BAŞI UYANIYORUM.

Ben de çok fazla uyuyamıyorum akşam en erken 11 de yatıyorum 7 de kalkıyorum gündüz uykusu olsa keşke ama yok ! hep uyumak istiyorum...

sorma burcu akşam 8,30 da uyuklamaya başlıyorum 9,30 da da yataktayım sabahları yinede çok zor kalkıyorum.fırsatım olsa gündüzde uyurum..

Aksamlari bende oyleyim. Bisey oluyor seyretcem diyorum sonra bitisinde gozlerimi aciyorum basladi mi filan diye . Isyerinde bile arada gozlerim kapaniyor gozum acik ruya goruyorum sanki. Birde sicaklar filan var ustuste geliyo .

gunaydın kızlar annişler merhabalar ,
p.tesi kontrolum vardı gıttık bebısım masallah pek hareketlı cok kocaman olmus buyumus gram olarak 170 gr olmusuz boyumuzda 12 cm kaydirigubbakcemile3 valla herhalde bıraz tosun bebıs olacak bızım Efe kaydirigubbakcemile3 3lutestımız ıcın kan verdık p.tesı sonucumuz gelecek ordada bır aksılık cızmaz umarım

Evet arkadaŞlar yenı doĞum yapan arkadaŞlarım derlerkı bol bol uyuyun Çocuk doĞunca hıÇ uyuyamıyacaksınız dıyorlar ama kahretsın kı ımkanımız yok kı uyumaya ben gece 1 den Önce yatamıyorum.

gunaydın kızlar annişler merhabalar ,
p.tesi kontrolum vardı gıttık bebısım masallah pek hareketlı cok kocaman olmus buyumus gram olarak 170 gr olmusuz boyumuzda 12 cm kaydirigubbakcemile3 valla herhalde bıraz tosun bebıs olacak bızım efe kaydirigubbakcemile3 3lutestımız ıcın kan verdık p.tesı sonucumuz gelecek ordada bır aksılık cızmaz umarım

hoş geldin cnm çıkmaz çıkmaz sorun ooo dur bak 3 hafta sonra nekadar büyüyecek annesi 3 temmuzda benmki 265 gr dı maşallah.hissetmeye başladınmı bebişini ben artık hissediyorum çok güzel bir duyguu...

hoş geldin cnm çıkmaz çıkmaz sorun ooo dur bak 3 hafta sonra nekadar büyüyecek annesi 3 temmuzda benmki 265 gr dı maşallah.hissetmeye başladınmı bebişini ben artık hissediyorum çok güzel bir duyguu...

Bende cuma gittigimde 270 gr di. 19 cm civarindaydi. Bi de ellerini gosterdi bol bol el sallar gibi filan yapti hatta :)

Back
X