Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebze meyve yeyip su içeceğiz. Kayısı yiyebiliyorsan yemeye çalış. Ayrıca demir ilaçları ve gebelikte salgılanan hormonlar kabızlığa eğilimi artırıyormuş. Bitki çayı önermiyorlar. Müsli ve süt ile hazırladığın karışımı yersen oldukça azalıyor. Ben denedim, çok iyi geldi. Yalnız demir ilacından sonra en az 1 saat geçecekmiş ki ilacımız etkili olabilsin. Süt emilimi engelliyormuş. Müsliyi kahvaltı veya ara öğün olarak tüketebilirsin. İçine kurutulmuş meyveler de karıştırabilirsin.
Günaydın Kızlaaarturkbayragi
günümüz iyi geçsin hepimizin inşallah,
daha kimse gelmemiş ben de rüyamda mı gördüm ne-tatlicadiarzu-
Gunaydinlar..kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım
ben çok uyuyorummmmm sizin uyku durumları nasıl?
Oznurcm bende senin gibiyim . Calismasam cikmam sanirim yataktan
sorma burcu akşam 8,30 da uyuklamaya başlıyorum 9,30 da da yataktayım sabahları yinede çok zor kalkıyorum.fırsatım olsa gündüzde uyurum..
gunaydın kızlar annişler merhabalar ,
p.tesi kontrolum vardı gıttık bebısım masallah pek hareketlı cok kocaman olmus buyumus gram olarak 170 gr olmusuz boyumuzda 12 cm kaydirigubbakcemile3 valla herhalde bıraz tosun bebıs olacak bızım efe kaydirigubbakcemile3 3lutestımız ıcın kan verdık p.tesı sonucumuz gelecek ordada bır aksılık cızmaz umarım
hoş geldin cnm çıkmaz çıkmaz sorun ooo dur bak 3 hafta sonra nekadar büyüyecek annesi 3 temmuzda benmki 265 gr dı maşallah.hissetmeye başladınmı bebişini ben artık hissediyorum çok güzel bir duyguu...