• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Bende 12-13.haftaya kadr oldu kilo almadım ozaman hiç.ondan sonra aldım hızla kilo.Dr. dikkat et dedi.en son iki hafta önce tartıldım daha da almışımdır belki kilo:kedi:

Bende toplamda su ana kadar 5.5 kg aldim aslinda cok degil belki de ama dusuk kiloda kalmadigim icin :)

:CüvCüv:

Bende toplamda su ana kadar 5.5 kg aldim aslinda cok degil belki de ama dusuk kiloda kalmadigim icin :)

benım kılo alısımda 5.5 -6 kılo arası işde asıl bu aydan sonra ekmeği kesmek lazım hızla kılo alabilirkaydirigubbakcemile

Aynen canım ben de 2afta öncesine kadar 3kilo almıştım daha da almışımdır belki.Dr. dikkat et deyince moralim bozuldu e ama haklı adam 2haftada 2kilo alınır mı yahuu.Bi de zaten zayıf deilim:kedi: Napalım veririz inş zamanı gelincekaydirigubbakcemile5

ben toplam 400 gr aldım :)) Zaten kıloluı hamıle kalmıstım cok ıyı oldu

senınkıde az değilmi canım 400 gr..bence süt ve süt ürünlerinden almaya gayret et ne kadar iyi beslenırsen bebekde okadar iyi alır ama belkı sen yiyorsunda kılo almıyorsan oda başka:icecream:

Selam bayanlar kilo tartışılıo bgn demek:)
Ben de kilo alamayanlardanım sadece 1 kilo aldım 57 den 58 e çıktım.Ama siz de nasıl bilmiyorum da şu göğüs olayı beni çıldırtıyor.Bir ay içinde 80den 90 a çıktım ve sanırım ancak 1 ay kullanabilcem acaip hızlı büyüyorlar.Göbekler hepimizin malum da memişler nasıl?:kedi:

senınkıde az değilmi canım 400 gr..bence süt ve süt ürünlerinden almaya gayret et ne kadar iyi beslenırsen bebekde okadar iyi alır ama belkı sen yiyorsunda kılo almıyorsan oda başka:icecream:

yıyıpte kılo almasaydım hamılelıge kılolu adım atmazdım
dr en fazla 10 kılo dedı dıyet modunda deılım ama asermem yok belkı o yuzden almamısımdır...ben corbayla bıle yogurt yıyen bır tıpım kalsıyum tavanda yanı cocuklugumdan berı boyum uzunda ordan yırtıyorum...
Az deılkı dr super gıdıosun dedı....kaydirigubbakcemile3

Ben de kilo alamayanlardanım sadece 1 kilo aldım 57 den 58 e çıktım.Ama siz de nasıl bilmiyorum da şu göğüs olayı beni çıldırtıyor.Bir ay içinde 80den 90 a çıktım ve sanırım ancak 1 ay kullanabilcem acaip hızlı büyüyorlar.Göbekler hepimizin malum da memişler nasıl?:kedi:

bomba oldu memişler bomba:roflol:

KIZLAR MERABA NASILSINIZ
AH ŞU KıLOLAR BENDE GEÇEN S.OCAĞINDA TARTIYA ÇIKTIM 74 DEDı ıKı HAFTADA 4 KıLO ALINIRMI YAWWWW
KESıN TARTIDA SORUN VARDIRR kaydirigubbakcemile3

ben zaten 90 takıyodum bırazcık cengellerı gerıden takmaya basladım Allahtan boyum uzunda yırtıom yoksa top gıbı olurum kaydirigubbakcemile3

HEE GECEN BIRISNDEN DUYDUM KIZLAR DOGRU MU BILMEM KIZ COCUKLARI ANNEYI DAHA COK SISIRIRMIS ERKEK BEBEK YORMAZMIS PEK DOGUM ZAMANINDA BILE SANCISI FAZLA OLMAZMIS DOGRUMU BILMIYORUM AMA BENIM OĞLUM GERCEKTEN YORMUYO BENI :emir_bebek:

ben toplam 400 gr aldım :)) Zaten kıloluı hamıle kalmıstım cok ıyı oldu
Ayy canım çok kilo almışsın nasıl vereceksin doğumdan sonra sen bu kilolarııyerimseniben

Göğüsü gelin siz bana sorun:kedi: Göğüs göbekten önde gidiyor nerdeyse ya benmde ölçüm büyüdü ağırlaştı çok raatsız ediyor beni.Elbiselerimi göbekten değil göğüs yüzünden giyemedim geçen denedim demafoldumben

lutfen bana az kılo alanlar 1 gun nasıl beslendıgını yazsın yoksa ben kafayı yıyecegım
neden ben 6 kılo aldım ya :(:uhm:

SABAH
HASLANMIS YUMURTA
1 BARDAK YAGSIZ SÜT
BOL PEYNIR
TUZSUZ SALATALIK VE DOMATES
TAM BUGDAY YADA CAVDAR EKMEGI

ARADA (MIDEM KAZINICA)
MEYVE NE VARSA ARMUT SEFTALI KIRAZ MUZ ELMA(BEN EN COK ELMA YIYORUM)

ÖĞLEN
CORBA COK SEVERIM
CORBA
TAVUK FELAN
SEBZE VARSA SEBZE NE VARSA YANI
1 KASE YOGURT

AKSAMA
TEKRAR SEBZE YOGURT DOĞRAMASI FELAN YIYORUM

GEC YATTIYSAM MIDEM KAZINDIYSA PEYAZ PEYNIR GRISSINI BI BARDAKTA SUT ICIORUM

AMA CCOK SU ICIYORUM....

ARADA PILAVDA MAKARNADA TATLIDA YIYORUM MUTLAKA CIKOLATADA ATIYORUM AGZIMA...AKLM HIC BISEYDE KALMIO ANLICANkaydirigubbakcemile3

Back
X