2009 Aralık Anneleri

meral bu gece deniicem bereni odasına yatırıcam ama gece ben artık 100 kere kalkarım. Nasıl olcak bilmiyorumm

bahar ben 6.ayda koydum mınayı odasına ılk 1 hafta çok zordu gıt gel hele ılk 2 gece telsız dınledım uyuyamadım bana çok zor geldı sonra alıştı mına da bende ama ilk once diş çıkarırken çok huysuz dıye daha sonra çok sıcaklar var ve mına dondukçe beşiğinde çarpıyor uyanıyor dıye yaklasık 1 aydır bızım yatakta babası oturma odasında bakalım ne zaman odasına donecek bende merak edıyorum şu sıcaklar gectıgınde ınşallah alışır tekrar odasına

allam sen minaya sabır ver şimdiden başlamış kilo alsın almasın uygulaması sırnaşık şey

Aralık 2010 annelerinin topiğini gördünüzmü?
Aralarında çekiliş yapıcaklarmış daha sonra birbirlerine hediye göndereceklermiş?
Keşkeee bizde yapsaydıkk birimizin aklına gelmedii yaaa ((

çekiliş mi bilmiyorumda bizim kızlar da birilerine bi şeyler yolluyo baharcım

pelin hoşgeldin canım özlettin kendini olumunekankayizsmile
hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda
Aralarında çekiliş yapıcaklarmış daha sonra birbirlerine hediye göndereceklermiş?

bız yaptık bıle sen ortalarda yokken :)
ocakta bıtıyor yıne yaparız sende katılırsın

Teşekkür ederim.. Siznde hayırlı olsun .. İnşallah diğeride sorunsuz gelir. Bende yemek yedirirken farkettim . Kaşığı tık tık çarpıyordu. Huysuz baktırmadıkı .. Elimle elledim sivrelmişti. Annemde sabah baktı tamam bu çıkmış artıkın dedi.. Bakalım bunu atlattık neyseki.. Tüm bebişlerin dişleri hayırlı olsunn...

umut efendi kenardan tutunup ayağa kalkmaya başladı hadi sıkıysa koyayım şimdi odasına akannehir sabiha paktuna keskin de 3 yaşına kadar kalmasında sakınca yok diyor görünen o ki bizimki bu kuduruklukla 13 yaşına kadar kalacak sempatiksalakcinni

cekılış ewt bılge yenısıne senıde beklıyoruz :)

nasıl yaa çok bozuldum bak şimdi. kız doğurur doğurmaz hemen siteye mi geldiniz siz :)))
Anlat bakalım nasıl yaptınız

valla mınayı emzırırken hep bakıyordum yazıyorum o zaman rahattı kucakta emıp duruyordu mına hele memede yasadıgı için şimdi zor gelır olduk buralara izin vermıyorlar veletler
katılmak ısteyen 10 kışı oldu kura çektık heray 1 bebege hedıye yolluyoruz kargıo parasıyla beraber 25 tl yi geçmemek şartıyla herkesın kesesıne uysun dıye

Eylülde zor gider yanimdan. 6 aylik olunca yatagini ayirmak bile bana devrim gibi geldii. Simdi yanimda parmakliklardan dokunarak uyuyor. Ama en azindan yatakta 3 kisi degiliz artik.

nasıl yaa çok bozuldum bak şimdi. kız doğurur doğurmaz hemen siteye mi geldiniz siz :)))

baharcım biz de ikimiz aramızda çekiliş yapalım yüz vermeyelim bunlara :dilcikar:
ben seni çektim sana kim çıktı bacım sempatiksalakcinni

cekılış ewt bılge yenısıne senıde beklıyoruz :)

gireriz şekerim altın günü yapalım daha iyi olur hatta... 10 kişi 10ar lira havale yapsın bir küçük altın alıp atalım kenara şakkıdı

ama teyzesı bu aylarda ayda 1 kılo ıyı degıl duzenlı saglıklı beslenelım ama dımı :)

ne kadar alması gerektiğini bilmiyorum şahsen ve bizzat bilmiyorumkismile 18inde diyetisyenimize gitcez o söyler herhalde boshayallersmile

Biz dogurur dogurmaz nerdeyse bulustuk bile :)

yuh diyorum ama hasetimden diyorum

Eylülde zor gider yanimdan. 6 aylik olunca yatagini ayirmak bile bana devrim gibi geldii. Simdi yanimda parmakliklardan dokunarak uyuyor. Ama en azindan yatakta 3 kisi degiliz artik.

dünür biz çocukları üzmeyelim yalnız yatmaya alıştırmadan bizim odalardan çıkıp ortak odalarına girsinler yalnız yatmayı öğrenmesin yavrucaklar laelaelaelaelae

meral bu gece deniicem bereni odasına yatırıcam ama gece ben artık 100 kere kalkarım. Nasıl olcak bilmiyorumm
baharcım öyküde artık çok rahat uyuyor bende
beşik artık dar gelmeye başlayınca rahat rahat dönemiyordu
şimdi yatağın heryerini tavav ediyor valla.
çok seviyor hem yatığınıda. oyun oynarken dahi yağaında oynuyor yavrum

çok şükür canım
eşimde bende kızımdam çok memnunduk:lepi:

ay maşallah maşallah kıma benim
kız siz bizi sollamışsınız bile
öykü 9 kiloyu biraz geçti
siz neredeyse 10 kilosunuz
maşallah minama benim

evet bende geçen hafta gördüm
keşlke dedim bende ama baksana bizimkiler hangi ara yaptılardasengözlerimebaksanab

inan pelin ben hiç yanıma alıp uyumadım
kokumu almasın diye canım

allam sen minaya sabır ver şimdiden başlamış kilo alsın almasın uygulaması sırnaşık şey

çekiliş mi bilmiyorumda bizim kızlar da birilerine bi şeyler yolluyo baharcım
kız benimde haberim yok:1shok:

hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda

bız yaptık bıle sen ortalarda yokken :)
ocakta bıtıyor yıne yaparız sende katılırsın
benim de haberim yoooooookkkkkkkkk:1no2:

evet anlatın bakalım

ben mecburen yatağını da odasını da ayırdım. çünkü ilk zamanlar berkaybizim odada diye ayberk de uyandı mı soluğu yanımızda alıyordu. yatağına geri götürebilene aşkolsun. 4 kişi yatıyorduk yatakta. artık enine kullanalım karyolayı diyordum :dance: sonra berkay sepete sığmamaya başladı. karyolasını alalım yatak odasına dedim ayberk benim yatağımı da yatak odasına alın diye tutturdu. biz de mecburen 6. ayda berkayın da odasını ayırmak zorunda kaldı. ilk günler çok huzursuzdum ama şükür şimdi rahatız biz. ikisi de yataklarında mışıl mışıl uyuyorlar. berkay gece emmek için uyanınca da odalarında emziriyorum. onu odadan çıkardığım anda ayberk de peşimizden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…