meral bu gece deniicem bereni odasına yatırıcam ama gece ben artık 100 kere kalkarım. Nasıl olcak bilmiyorumm
boy 72 kılo 9850 masallah gecen ay çok aldı dıye bu ay bıraz dıkkat ettım ama kıloyu yorumlayacak dr. yok şimdi kılo içinde kadını tatılde rahatsız etmeyeyım dedım :) gerçi çok sıcak ben dıkkat etmesemde mınanın bışey yıyesı yoktu bu ay bıberonla hele bırşey agzına surmuyorr bıberonun ucunla dış kaşıyor sonrada fırlatıp atyr sen dr. gıdebıldınmı meral ne durumda oykunun kılosu hep aynı gıdıyorduk ya merak edyrm
Aralık 2010 annelerinin topiğini gördünüzmü?
Aralarında çekiliş yapıcaklarmış daha sonra birbirlerine hediye göndereceklermiş?
Keşkeee bizde yapsaydıkk birimizin aklına gelmedii yaaa((
hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsundapelin hoşgeldin canım özlettin kendini olumunekankayizsmile
Aralık 2010 annelerinin topiğini gördünüzmü?
Aralarında çekiliş yapıcaklarmış daha sonra birbirlerine hediye göndereceklermiş?
Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun ilk dişiniz.
Bizim de ilk dişimiz çıktı alttan.bir kaç gün önce su içerken bardağa çıt çıt değdi ,bakayım deim baktırmadı oğlum ağladı.zaten önceki günler huysuzdu baya.baktım ama ses vardı görüntü yoktu:)şimdi çok az gözüküyprda.uykusuzluk had saffadaakannehir
2diş birden çıkar normalde diye bildiğimden şaşırmıştım ben ama sizinde öyleyse normal demekki:))hayılı olsun dişlerimizopuyorumnanaktan
diş çıkaran bebişlere de geçmiş olsun bu arada
nehirin keyfi iyi ateşi iyi ama son dışkısı pembemsi sümüksü doktorundan tel beklyiorum şimdi
tahlile gidebiliriz bakalım
bahar ben 6.ayda koydum mınayı odasına ılk 1 hafta çok zordu gıt gel hele ılk 2 gece telsız dınledım uyuyamadım bana çok zor geldı sonra alıştı mına da bende ama ilk once diş çıkarırken çok huysuz dıye daha sonra çok sıcaklar var ve mına dondukçe beşiğinde çarpıyor uyanıyor dıye yaklasık 1 aydır bızım yatakta babası oturma odasında bakalım ne zaman odasına donecek bende merak edıyorum şu sıcaklar gectıgınde ınşallah alışır tekrar odasına
hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda
bız yaptık bıle sen ortalarda yokken :)
ocakta bıtıyor yıne yaparız sende katılırsın
allam sen minaya sabır ver şimdiden başlamış kilo alsın almasın uygulaması sırnaşık şey
ama teyzesı bu aylarda ayda 1 kılo ıyı degıl duzenlı saglıklı beslenelım ama dımı :)
çekiliş mi bilmiyorumda bizim kızlar da birilerine bi şeyler yolluyo baharcım
nasıl yaa çok bozuldum bak şimdi. kız doğurur doğurmaz hemen siteye mi geldiniz siz :)))
Anlat bakalım nasıl yaptınız
nasıl yaa çok bozuldum bak şimdi. kız doğurur doğurmaz hemen siteye mi geldiniz siz :)))
Biz dogurur dogurmaz nerdeyse bulustuk bile :)
umut efendi kenardan tutunup ayağa kalkmaya başladı hadi sıkıysa koyayım şimdi odasına akannehir sabiha paktuna keskin de 3 yaşına kadar kalmasında sakınca yok diyor görünen o ki bizimki bu kuduruklukla 13 yaşına kadar kalacak sempatiksalakcinni
ay bak bu daha dogru oldu :)))
yanıyo ortalık resmenhoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda
cekılış ewt bılge yenısıne senıde beklıyoruz :)
ama teyzesı bu aylarda ayda 1 kılo ıyı degıl duzenlı saglıklı beslenelım ama dımı :)
Biz dogurur dogurmaz nerdeyse bulustuk bile :)
Eylülde zor gider yanimdan. 6 aylik olunca yatagini ayirmak bile bana devrim gibi geldii. Simdi yanimda parmakliklardan dokunarak uyuyor. Ama en azindan yatakta 3 kisi degiliz artik.
baharcım öyküde artık çok rahat uyuyor bendemeral bu gece deniicem bereni odasına yatırıcam ama gece ben artık 100 kere kalkarım. Nasıl olcak bilmiyorumm
çok şükür canımnehir'e berkay'a acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun
diş çıkaran bebeklerede tabi,
inşallah kolay çıkarırlar.
burcu noldu tahlillerin? nasılsın şimdi?
meral sevindim tatilinin güzel geçmesine
oooh yarasın :)))
sibel seninkide güzel geçiyodur iiiinşallah
ay maşallah maşallah kıma benimboy 72 kılo 9850 masallah gecen ay çok aldı dıye bu ay bıraz dıkkat ettım ama kıloyu yorumlayacak dr. yok şimdi kılo içinde kadını tatılde rahatsız etmeyeyım dedım :) gerçi çok sıcak ben dıkkat etmesemde mınanın bışey yıyesı yoktu bu ay bıberonla hele bırşey agzına surmuyorr bıberonun ucunla dış kaşıyor sonrada fırlatıp atyr sen dr. gıdebıldınmı meral ne durumda oykunun kılosu hep aynı gıdıyorduk ya merak edyrm
evet bende geçen hafta gördümAralık 2010 annelerinin topiğini gördünüzmü?
inan pelin ben hiç yanıma alıp uyumadımbahar ben 6.ayda koydum mınayı odasına ılk 1 hafta çok zordu gıt gel hele ılk 2 gece telsız dınledım uyuyamadım bana çok zor geldı sonra alıştı mına da bende ama ilk once diş çıkarırken çok huysuz dıye daha sonra çok sıcaklar var ve mına dondukçe beşiğinde çarpıyor uyanıyor dıye yaklasık 1 aydır bızım yatakta babası oturma odasında bakalım ne zaman odasına donecek bende merak edıyorum şu sıcaklar gectıgınde ınşallah alışır tekrar odasına
kız benimde haberim yok:1shok:allam sen minaya sabır ver şimdiden başlamış kilo alsın almasın uygulaması sırnaşık şey
çekiliş mi bilmiyorumda bizim kızlar da birilerine bi şeyler yolluyo baharcım
benim de haberim yoooooookkkkkkkkk:1no2:hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda
bız yaptık bıle sen ortalarda yokken :)
ocakta bıtıyor yıne yaparız sende katılırsın
Eylülde zor gider yanimdan. 6 aylik olunca yatagini ayirmak bile bana devrim gibi geldii. Simdi yanimda parmakliklardan dokunarak uyuyor. Ama en azindan yatakta 3 kisi degiliz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?