hoşbulduk cnm sagolasın sıcakmı samsunda
bız yaptık bıle sen ortalarda yokken :)
ocakta bıtıyor yıne yaparız sende katılırsın
ben mecburen yatağını da odasını da ayırdım. çünkü ilk zamanlar berkaybizim odada diye ayberk de uyandı mı soluğu yanımızda alıyordu. yatağına geri götürebilene aşkolsun. 4 kişi yatıyorduk yatakta. artık enine kullanalım karyolayı diyordum :dance: sonra berkay sepete sığmamaya başladı. karyolasını alalım yatak odasına dedim ayberk benim yatağımı da yatak odasına alın diye tutturdu. biz de mecburen 6. ayda berkayın da odasını ayırmak zorunda kaldı. ilk günler çok huzursuzdum ama şükür şimdi rahatız biz. ikisi de yataklarında mışıl mışıl uyuyorlar. berkay gece emmek için uyanınca da odalarında emziriyorum. onu odadan çıkardığım anda ayberk de peşimizden delikafadulden
ben mecburen yatağını da odasını da ayırdım. çünkü ilk zamanlar berkaybizim odada diye ayberk de uyandı mı soluğu yanımızda alıyordu. yatağına geri götürebilene aşkolsun. 4 kişi yatıyorduk yatakta. artık enine kullanalım karyolayı diyordum :dance: sonra berkay sepete sığmamaya başladı. karyolasını alalım yatak odasına dedim ayberk benim yatağımı da yatak odasına alın diye tutturdu. biz de mecburen 6. ayda berkayın da odasını ayırmak zorunda kaldı. ilk günler çok huzursuzdum ama şükür şimdi rahatız biz. ikisi de yataklarında mışıl mışıl uyuyorlar. berkay gece emmek için uyanınca da odalarında emziriyorum. onu odadan çıkardığım anda ayberk de peşimizden delikafadulden
aaaa bana da sen çıkmışsın bilgecim :))) ama altın işi ii fikir.
Fikir anası olarak seni kocaman öpüyorum cicimmm .)))
Eylülde tikanma olunca yanima aldim ki cirpinirsa duyayim diye . 1 yasindan once gecirmeyi dusunmuyorum simdi de doktora ne olur ne olmaz dedi.
Ya bisey sorcam bu arada sizinkilerde su icerken tikaniyor mu surekli yoksa eylül mü yapiyor bunu .
vay cadılar sizi. aferin valla takdir ettim sizi.
meralllllllllllllll haberim var deme sakın ona göre :))))
nehir'e berkay'a acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun
diş çıkaran bebeklerede tabi,
inşallah kolay çıkarırlar.
burcu noldu tahlillerin? nasılsın şimdi?
meral sevindim tatilinin güzel geçmesine
oooh yarasın :)))
sibel seninkide güzel geçiyodur iiiinşallah
benimki nadiren boğazına kaçırıyor dünürcüm
kızlar ben toplanıp oğluşuma kaçıyorum yarın görüşürüz
şu altın günü işini de bir planlayalım bakalım olumunekankayizsmile
Eylülde tikanma olunca yanima aldim ki cirpinirsa duyayim diye . 1 yasindan once gecirmeyi dusunmuyorum simdi de doktora ne olur ne olmaz dedi.
Ya bisey sorcam bu arada sizinkilerde su icerken tikaniyor mu surekli yoksa eylül mü yapiyor bunu .
hep oluyor cnm
benimki nadiren boğazına kaçırıyor dünürcüm
kızlar ben toplanıp oğluşuma kaçıyorum yarın görüşürüz
şu altın günü işini de bir planlayalım bakalım olumunekankayizsmile
berkayın kuyruğu var yani annesiah canım kıyamam yaaaaaaaaaa ayberki öp benim için selam söyle bir de bence berkaydan daha yakışıklı lütfen ilet kendisine annesi boshayallersmile
kaydirigubbakcemile5 eh gönderelim birbirimize bacum
valla yapılmalı tulum patik falan iki günde küçülüyo
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, realisttt+, b_i_o+, crstal18+, Burcuk+, bulut, karanfil81+, turkuaz_turkuaz, cancer, mcetin1+, Tweety75
maşallah gtünaydın kızlar bakamadım geçmişe inşallah yaramaz birşey yoktur
tatlım günaydın
geçmiş olsun öcnelikle
canım bir tane sineklik yapsaydın tülden
herkese günaydın bu arada
nehirde mikrobik ishal
geceden beri kaç kere alt değiştirdim kaç kre su verdm kaç kere kalktım hatırlamıyorum
sabah daha sık aralıklı yaptı nerdeyse 10 dk da bir az az...ilaç ta veriyorum
ateşi normalde şu anda çok şükür ama
canım sıkkın işte...geçsin dilerim
halsiz ve iştahsız nehir
ve tabi bende...
günaydın herkeslereeee:)
nasılsınız kuzular :))
bizim bilg. kasası bozuldu
sanırım vefat etti kendileri :S
eski bi laptop vardı ekranı çalışmıyodu onu kasa olarak bağladı ekrana ama donuyo çok
oda iyi çalışmıyo yani kapanıyo sürekli sempatiksalakcinni
haftam çok güzel geçti
ankara'daki kardeşim yeğenlerim geldiler
denize gittik beraber, piknikler yaptık gezdik:)))
cumarteside yolculadık yine ankaraya((
haktanım bayıldı denize bu arada
ağladı çıkardığımda
beyfendi hep suda kalmak istedi
simite koydum ayaklar hiç durmuyo yüzüyo resmen
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
herkez nasıl bakalım
hasta olan kuzulara çooooooooooook geçmiş olsun
rabbim beterin korusun yavrularımızı
biz iyiyiz
öykücük ilk dişini 4 ağustos gibi çıkardı
çok şükür rahat ateşsiz
burcuuuu gözün aydın demek regl oldun
bende ne zaman olucam yaaaaaaaaaaa((valla menepozlu kadınlar gibi ter ateş basması beni mahvediyor....
hepinizi çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sıcaktandır annesi. berkay da geçen haftadan beri öyle. reflü diş boğaz kızarıklığı derken cuma ateşi 39 a yaklaştı. ses telleri iltihap olmuş yine. antibiyotiğe başladık cumadan beri. simdi ateşi düştü en azından ama. öyle bir öksürüyor ki içim parçalanıyor. hayır anlamıyorum gözünün içine baktıkça nasıl buluyor bu hastalıklar böyle bizi. kuzum bir de dün ikinci dişini de patlattı hasta hasta:1no2:
sağol canım. inşallah çabucak iyileşirler ve dişlerini de kolayca çıkarırlar hepsi:ecrin_bebek:
yesin onu teyzesi.. hoşgeldin ya bizde seni merak etmeye başlamıştık. demek gezmelerdeydin hımmmklava:
bilgecim öp oğlunu bizim için. görüşürüzzzzzzzzzz
Benim cadi kizim surekli kaciriyorum . Cesit cesit suluk aldim olcak gibi degil . Dun yenidogan biberonu aldim ona yavas akis biraz daha rahat icti. Ne olcak boyle bilmem.
Damadimi op benim icin.
hep oluyor cnm
öp oğluşunu bizim için :teytey:
aynen öyle bilgecim. sağol öperim canım hepsini de iletirim. çok mutlu olacak eminim:dance:
haydi koş oğluşuna da sen de öp kokla benim için umutu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?