2009 Aralık Anneleri

Eylülde tikanma olunca yanima aldim ki cirpinirsa duyayim diye . 1 yasindan once gecirmeyi dusunmuyorum simdi de doktora ne olur ne olmaz dedi.

Ya bisey sorcam bu arada sizinkilerde su icerken tikaniyor mu surekli yoksa eylül mü yapiyor bunu .

berkayın kuyruğu var yani annesi ah canım kıyamam yaaaaaaaaaa ayberki öp benim için selam söyle bir de bence berkaydan daha yakışıklı lütfen ilet kendisine annesi boshayallersmile

aaaa bana da sen çıkmışsın bilgecim :))) ama altın işi ii fikir.
Fikir anası olarak seni kocaman öpüyorum cicimmm .)))

kaydirigubbakcemile5 eh gönderelim birbirimize bacum
valla yapılmalı tulum patik falan iki günde küçülüyo

benimki nadiren boğazına kaçırıyor dünürcüm

kızlar ben toplanıp oğluşuma kaçıyorum yarın görüşürüz
şu altın günü işini de bir planlayalım bakalım olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, realisttt+, b_i_o+, crstal18+, Burcuk+, bulut, karanfil81+, turkuaz_turkuaz, cancer, mcetin1+, Tweety75
maşallah gtünaydın kızlar bakamadım geçmişe inşallah yaramaz birşey yoktur

sağol canım. inşallah çabucak iyileşirler ve dişlerini de kolayca çıkarırlar hepsi:ecrin_bebek:

benimki nadiren boğazına kaçırıyor dünürcüm

kızlar ben toplanıp oğluşuma kaçıyorum yarın görüşürüz
şu altın günü işini de bir planlayalım bakalım olumunekankayizsmile

Benim cadi kizim surekli kaciriyorum . Cesit cesit suluk aldim olcak gibi degil . Dun yenidogan biberonu aldim ona yavas akis biraz daha rahat icti. Ne olcak boyle bilmem.
Damadimi op benim icin.

telsizden gık dese duyuluyor. yerli yersiz çok kalktığım oluyor o yüzden zaten. ama sıcakta bir odada dört kişi yatmaktan iyidir bence yasakkelime benim ki çok tıkanıyor. özellikle biberonla içerken daha çok oluyor. ama kaşıkla da oluyor. sadece su da değil su ıhlamur şurup v.s. sıvı içerken oluyor genelde.

hep oluyor cnm

öp oğluşunu bizim için :teytey:

tchibo da bu hafta çok güzel şeyler var kızlar. Sakın kaçırmayın!!!!!
Meral geçen aylarda gene vrdı bebek üzerine esparkta. kadınları görcektin sanki pazardasın. Kapış kapış kadınlar birbirlerini yicekler yani pazar kültürün yoksa ellerinde boş kalıyor :))))

aynen öyle bilgecim. sağol öperim canım hepsini de iletirim. çok mutlu olacak eminim:dance:
haydi koş oğluşuna da sen de öp kokla benim için umutu.

adım olmadığına göre sende görünen o misafir benim sanırım melikecim şakkıdı

asıl size geçmiş olsun senemcim ya. kıyamam nehire.. var sineklikte heraled balkonun ve odanın kapısı sürekil açılıp kapandığı için giriyo içeri bi şekilde.

yesin onu teyzesi.. hoşgeldin ya bizde seni merak etmeye başlamıştık. demek gezmelerdeydin hımmmklava:

hoşgeldin canım.. inci taneniz hayırlı olsun. ben de regli oldum valla sonunda darısı başına..

oyy kıyamam geçmiş olsun kuzuya..

ay yarım yamalak baktım geçmişe.. atladığım bişi yoktur inşallah. pelin maşallah minaya.

sibel nasıl oldu naz ın isilikleri ve sinek ısırıkları. deniz suyu iyi gelir ama inşallah düzelmiştir biraz. bilmiyorumkismile

bilgecim öp oğlunu bizim için. görüşürüzzzzzzzzzz

Benim cadi kizim surekli kaciriyorum . Cesit cesit suluk aldim olcak gibi degil . Dun yenidogan biberonu aldim ona yavas akis biraz daha rahat icti. Ne olcak boyle bilmem.
Damadimi op benim icin.

hep oluyor cnm

öp oğluşunu bizim için :teytey:

aynen öyle bilgecim. sağol öperim canım hepsini de iletirim. çok mutlu olacak eminim:dance:
haydi koş oğluşuna da sen de öp kokla benim için umutu.

oooooh benimki bunca öpücükle mest olacak bugün şakkıdı siz de kuzularınızı benim yerime öpünüz dünür sen eylülü iki kez öp biri benim biri umutun adına Şeniz

aaaa annesi söyle büyük oğluşuna burada kendisinin bir fan'ı var aklinialirimsmile
umuyorum eşim gelecek ben de gidicem gari :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…