asıl size geçmiş olsun senemcim ya. kıyamam nehire.. var sineklikte heraled balkonun ve odanın kapısı sürekil açılıp kapandığı için giriyo içeri bi şekilde.
yesin onu teyzesi.. hoşgeldin ya bizde seni merak etmeye başlamıştık. demek gezmelerdeydin hımmmklava:
hoşgeldin canım.. inci taneniz hayırlı olsun. ben de regli oldum valla sonunda darısı başına..
oyy kıyamam geçmiş olsun kuzuya..
ay yarım yamalak baktım geçmişe.. atladığım bişi yoktur inşallah. pelin maşallah minaya.
Benim cadi kizim surekli kaciriyorum . Cesit cesit suluk aldim olcak gibi degil . Dun yenidogan biberonu aldim ona yavas akis biraz daha rahat icti. Ne olcak boyle bilmem.
Damadimi op benim icin.
sibel nasıl oldu naz ın isilikleri ve sinek ısırıkları. deniz suyu iyi gelir ama inşallah düzelmiştir biraz. bilmiyorumkismile
:jeyyar: sositososito
heheeh gezmedeydik ya:))))
nasılsın sibelim nasıl geçiyo tatilin?
mina'ya maşallah bu arada
Selamlar herkese İstanbul dan. Dün akşam döndük nihayet ama hakikaten buralar çok ama çok sıcakmış Sinop da çok sıcaktı ama burası gerçekten de cehennem gibiymiş hiç uyuyamadım gece hem sivrisinek mücadelesi, hem Canberk, bir yandan iki haftalık yalnızlıktan sonra bunalıma girip bütün gece miyavlayan kedim Pati derken sabahı ettim.
Geçmişe bir göz atayım şimdi.
tchibo da bu hafta çok güzel şeyler var kızlar. Sakın kaçırmayın!!!!!
Meral geçen aylarda gene vrdı bebek üzerine esparkta. kadınları görcektin sanki pazardasın. Kapış kapış kadınlar birbirlerini yicekler yani pazar kültürün yoksa ellerinde boş kalıyor :))))
yasemincim hoşgeldin tatlım bu arada:)
özlüyoruz seni ya yokken valla
pelin minaya da maşallah
çok tatlıolmuş tam yemelik:))
yeni isimler görüyorum daha önceden topikte olan ve sık gelemediği için yeni gördğüm
herkese merhaba yeniden o zaman...
pelin bu ay sıra kimde ben listemi bulamadım sende mi yoksa burcuda mı emin olamadım bir yazıversene :)
burcu nasıl oldua caba son durum tansiyon falan? koşturmamdan arayamadım da ya..
tam elimi tele atıyorum bişey oluyor ne biçim iş bende anlamadım
kafam bir trilyon dolanıyorum:)
tatlım günaydın
geçmiş olsun öcnelikle
canım bir tane sineklik yapsaydın tülden
herkese günaydın bu arada
nehirde mikrobik ishal
geceden beri kaç kere alt değiştirdim kaç kre su verdm kaç kere kalktım hatırlamıyorum
sabah daha sık aralıklı yaptı nerdeyse 10 dk da bir az az...ilaç ta veriyorum
ateşi normalde şu anda çok şükür ama
canım sıkkın işte...geçsin dilerim
halsiz ve iştahsız nehir
ve tabi bende...
Senemciğim geçmiş olsun Nehirimize bütün gün yerlerde yuvarlanıp her şeyi ağızlarına götürmeleleri sonucu mikrop kapıyorlar sanırım ya da sıcaklarda yiyecekler mi çok çabuk bozuluyor anlamadım.
İnşallah hemen geçer tabii ki halsiz bırakır ishal kusması falan yok ama herhalde.
Canberk de bir haftadır öksürüyor önceleri boğazına tükürüğü kaçıyor da ondan öksürüyor sanıyorduk ama geçmedi gittikçe de arttı herkesin dediği çocuğu denize soktunuz da üşüttünüz de hasta ettiniz de ama ben öyle olduğunu düşünümüyorum iki haftadır çocuk sürekli kucaktan kucağa geziyor öpülüyor elleri ağızlara sokuluyor mikrop aldı sanırım bugün dr a götürecektik ama işi çıkmış yarına kaldı bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.
Selamlar herkese İstanbul dan. Dün akşam döndük nihayet ama hakikaten buralar çok ama çok sıcakmış Sinop da çok sıcaktı ama burası gerçekten de cehennem gibiymiş hiç uyuyamadım gece hem sivrisinek mücadelesi, hem Canberk, bir yandan iki haftalık yalnızlıktan sonra bunalıma girip bütün gece miyavlayan kedim Pati derken sabahı ettim.
Geçmişe bir göz atayım şimdi.
yasemincim hoşgeldin tatlım bu arada:)
özlüyoruz seni ya yokken valla
pelin minaya da maşallah
çok tatlıolmuş tam yemelik:))
yeni isimler görüyorum daha önceden topikte olan ve sık gelemediği için yeni gördğüm
herkese merhaba yeniden o zaman...
pelin bu ay sıra kimde ben listemi bulamadım sende mi yoksa burcuda mı emin olamadım bir yazıversene :)
burcu nasıl oldua caba son durum tansiyon falan? koşturmamdan arayamadım da ya..
tam elimi tele atıyorum bişey oluyor ne biçim iş bende anlamadım
kafam bir trilyon dolanıyorum:)
yinede değişiklik olmuştur sibelyok canım yaa.. sinek ısırıkları fazla yok ta isilik fena..(
ilkine göre daha iyi canım. çarşamba dönüyoruz zaten. ben evde olmayı tercih ederim..
Senemciğim geçmiş olsun Nehirimize bütün gün yerlerde yuvarlanıp her şeyi ağızlarına götürmeleleri sonucu mikrop kapıyorlar sanırım ya da sıcaklarda yiyecekler mi çok çabuk bozuluyor anlamadım.
İnşallah hemen geçer tabii ki halsiz bırakır ishal kusması falan yok ama herhalde.
Canberk de bir haftadır öksürüyor önceleri boğazına tükürüğü kaçıyor da ondan öksürüyor sanıyorduk ama geçmedi gittikçe de arttı herkesin dediği çocuğu denize soktunuz da üşüttünüz de hasta ettiniz de ama ben öyle olduğunu düşünümüyorum iki haftadır çocuk sürekli kucaktan kucağa geziyor öpülüyor elleri ağızlara sokuluyor mikrop aldı sanırım bugün dr a götürecektik ama işi çıkmış yarına kaldı bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?