2009 Aralık Anneleri

sağol canım.

Benim cadi kizim surekli kaciriyorum . Cesit cesit suluk aldim olcak gibi degil . Dun yenidogan biberonu aldim ona yavas akis biraz daha rahat icti. Ne olcak boyle bilmem.
Damadimi op benim icin.

Burcu soramadım bi türlü sen nasıl oldun.. Eylül' ün alerjisi nasıl geçmiştir umarım..

Selamlar herkese İstanbul dan. Dün akşam döndük nihayet ama hakikaten buralar çok ama çok sıcakmış Sinop da çok sıcaktı ama burası gerçekten de cehennem gibiymiş hiç uyuyamadım gece hem sivrisinek mücadelesi, hem Canberk, bir yandan iki haftalık yalnızlıktan sonra bunalıma girip bütün gece miyavlayan kedim Pati derken sabahı ettim.
Geçmişe bir göz atayım şimdi.

sibel nasıl oldu naz ın isilikleri ve sinek ısırıkları. deniz suyu iyi gelir ama inşallah düzelmiştir biraz. bilmiyorumkismile

yok canım yaa.. sinek ısırıkları fazla yok ta isilik fena.. (

:jeyyar: sositososito
heheeh gezmedeydik ya:))))
nasılsın sibelim nasıl geçiyo tatilin?

ilkine göre daha iyi canım. çarşamba dönüyoruz zaten. ben evde olmayı tercih ederim..

mina'ya maşallah bu arada

yasemincim hoşgeldin tatlım bu arada:)
özlüyoruz seni ya yokken valla

pelin minaya da maşallah
çok tatlıolmuş tam yemelik:))

yeni isimler görüyorum daha önceden topikte olan ve sık gelemediği için yeni gördğüm
herkese merhaba yeniden o zaman...

pelin bu ay sıra kimde ben listemi bulamadım sende mi yoksa burcuda mı emin olamadım bir yazıversene :)

burcu nasıl oldua caba son durum tansiyon falan? koşturmamdan arayamadım da ya..
tam elimi tele atıyorum bişey oluyor ne biçim iş bende anlamadım
kafam bir trilyon dolanıyorum:)

hoşgeldin:)
tatil iyide dönmesi nasıl bişey allahım ya
valizler yıkancaklar yerleşcekler
birde evde bebek ve kediler:)
allah yardımcın olsun ebrucum
sıcaklarla kolay gelsin sana

Tchibo' nun bebek kıyafetleri çok güzel oluyoo . Ben burak' ıma eşofman takımı ve kısa kollu tişortler almıştırm. Kış kataloğundan. Hala giyoruz .çok güzel , deforme de olmuyoo. Çarşamba günü beşiktaş ' takine gidecez arkadaşımla. bakalım artıkın nasıl tutacam kendismi.. : ))

sana da merhaba canım.vereliniortak nasıl oldu bebişin ishali. tahlile gidecektin galiba:sm_confused:

Senemciğim geçmiş olsun Nehirimize bütün gün yerlerde yuvarlanıp her şeyi ağızlarına götürmeleleri sonucu mikrop kapıyorlar sanırım ya da sıcaklarda yiyecekler mi çok çabuk bozuluyor anlamadım.
İnşallah hemen geçer tabii ki halsiz bırakır ishal kusması falan yok ama herhalde.

Canberk de bir haftadır öksürüyor önceleri boğazına tükürüğü kaçıyor da ondan öksürüyor sanıyorduk ama geçmedi gittikçe de arttı herkesin dediği çocuğu denize soktunuz da üşüttünüz de hasta ettiniz de ama ben öyle olduğunu düşünümüyorum iki haftadır çocuk sürekli kucaktan kucağa geziyor öpülüyor elleri ağızlara sokuluyor mikrop aldı sanırım bugün dr a götürecektik ama işi çıkmış yarına kaldı bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.

inşallah önemli birşeyi yoktur canım bebeğinin. bence de denizle alakası yoktur. sıcaklardan bir terliyor bir kuruyorlar. ne kadar korusan da etkileniyor çocuklar. bir de dediğin gibi eller ağızda. berkay sadece kendi elleriyle kalsa iyi kucağa alan herkesin yanağına omzuna saldırıyor damaklarını kaşımak için. bir şekilde mikr:sinifsinifbu alıyorlar işte.

hoşgeldin ebruuu Şeniz olumunekankayizsmile
kıyamam patiye yaaa, bol sevgi iyi gelir herhalde
resim çekmişinizdir herhalde bol bol aklinialirimsmile

hoş buldum senemcim
bende sizi özlüyorum canımmm olumunekankayizsmile

ebrucum çok geçmiş olsun
haklısın sürekli elden ele yada herşeyde elleri
olcak elbet
bağışıklıklıkarının kuvvetlenmesi için mikroplada tanışmaları gerekli
yeterki ağır geçmesin hiçbiri
allahım korusun tüm bebişlerimizi dilerim

para gununude duşunmedık degıl ama ılk hedıye yollayarak adreslerı alalım paralar güme gıtmesın teyıd edelım adreslerı dedık :smiley-cool:

hay allah ya çok geçmiş olsun ebru
oy kıyamam ona ya(
diş boğaz bağlantılıdır demişti bize doktor
ilk dişi çıktığında boğazları yara olmuştu haktanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…