herkese selamlar.
evet. bir de ozellikle su icmek sut konusunda onemli. peki simdi oruc tutmayinca sonradan bir sekilde tutulabiliniyor mu?
selammvereliniortak
Gecen seneden borcumuz olAn 30 gün orucu tutamadık bu seneyi üzerine eklemek istemiyoruz anlayacağın mamba tansiyonum düşmezse emziriyorum diye tutacağım ben inşallah tebliğ ediyor gibi olacagim ama yarına çıkacağım belli degilken vucudumda izin verirken bebisiminde bundan etkilenmeyecegine inanirken Ramazan gibi bir ayı kaçırmak istemiyorum borclanmak istemiyorum sahsen "kendinin ve bebeğinin etkileneceğini düşünen tutmasın tabi ama emziren tutamaz diye bir şart yok ben babamin 1 gün oruç tuttuğunu bilmem o onun tercihi benim bu kadar yazmamın sebebi oruç tutmayanlara tavirliyimdir diye anlaşılmasın diye babami ornek verdim
ebru canberk rahatsızmış şimdik okudum çok geçmiş olsun neyseki önemli bişe değilmiş aynı arda gibi olmuş bende götürdüğümde aynı şeyi dedi doktor..
az önce ardayı duş aldırıyorum birden sıcak su kesildei şohben yine arıza yaptı, çocuğu soğuk suyla duruladım nasıl bağırdı çığırdı.. şok oldu yavrum.. inşallah bişey olmaz ya of
valla benim bildiğim hamileye emzikliye zaten farz değil. hatta borç hanesine yazdığını da sanmıyorum. benim ufaklık akşam üzeri ben eve gittikten sonra sadece anne sütüyle besleniyor zaten sütüm azaldı daha da azalması riskini alamam valla :sinifsinif:
oh çok şükür ebrucum
olmaz cereyanda kalmasın yeter arzucum bu sıcakta rahatlamıştır bile ama farkında değildir kuzucuk
kızlar "altın günü" mevzunda katılmak isteyen herkesin fikrini alalım da kimsenin içinde ukde kalmasın. 50 lira bence de uyar ama iş bırakan bir sürü arkadaşımız var kimseyi de zorda bırakmayalım az olsun öz olsun sonuçta bunu allah izin verirse çok uzun süre yapıcaz bolca birikim yapabiliriz. katılan kişi sayısına göre de düşürebiliriz parayı, yani şöyle bir düşünüyorum 20 kişi olsak 10ar lira bile olsa yarım altın oluyor galiba.
iş bırakan annecikler sizlerin durumu nedir ne kadarı zorlamaz?
kızlar doğumgünü listesi yapıyorduk ne oldu o iş? bir de oraya nick/gerçek isim de ekliyorduk di mi? benim gibi balık hafızalılara o liste şart :kedi:
kızlar yaa bebişlerin yemeklerini nasıl yediriyorsunuz? benimki pek pütürlü yemiyor halaa. mesela çorbadaki kıymayı ya da pirinci meyve püresindeki lifleri öğürüyor hemen. çok iyi ezmem gerekiyor bir de sulu istiyor. löp löp de sevmiyor. yani sulu olacak bütürlü olmayacak yutup geçecek sıpam hazırcı. arkadaşım geldi hafta sonu. 9 buçuk aylık bebeği. pilav yiyor. bütün bütün bamya yiyor. gofret bisküvi ne versen yiyebiliyor. maaşallah dedim imrendim vallahi. biraz yemeğin suyuyla karıştırıp verelim dedik pilavlan. look çıkardı ne varsa berkay. sizlerde durum nasıl merak ettim bir tek benimki mi böyle acaba?fisfisfisbenneyaptımki
evet. bir de ozellikle su icmek sut konusunda onemli. peki simdi oruc tutmayinca sonradan bir sekilde tutulabiliniyor mu?
selam. sen de
a.s.hoşgeldin aramıza yeni katıldın hrhalde ben de 1 aydır giremedim siteye .
Gecen seneye donecek bu oruç meselesi anlaşılan bende gecen seneki gibi davranıp oruç hk da bisey yazmama kararı alıyorum bu son mesajım olsun Allah tutanlara kolaylık versin sıcaklarda
ek bir şey daha söylemek istiyorum dünyada pek çok yerde kanser dahil pek çok hastalığın tedavisinde açlık yapılıyor vücut aç kaldığında besin niyetine kanserli hücreleri bile yiyebiliyormuş, özellikle rusyada 40gün açlık yapan insanlar var.
benim kide yemiyor zatyen ne sulu ne lop yemiyor dün şeftalidişimle kopartıp parça verdim damaklarıyla ısırdı yedi
selam herkese,ada derin ve annesinden kucakkkk dolusu saygı ve sevgiler....
çok özledik hepinizi ama malum iş hayatı sanal aleme cok talılamıyorum artık
ama forumu cok özledim....
hayırlı ramazanlar,oruç tutacklara kolaylıklar dilerim...
9 ay olduk artık,bnde tutmayı düşünüyorum orucumu ,gecen sene hamilelikten ötürü bi 30 borçluyuz,inş.sütüm ü çok etkilemezse tutacağım bende...denemekten zarar gelmez:)
maşallah ada derine :)
3ay var tam olarak yani yaşına girmrsine :)
ne çabuk geçiyo zaman ya
sibel
naz sevdimi denizi?
Günaydın kızlar artık giremiyorum evde işte hiç rahat yok off bir de sıcaklar oruç tutacak olan var mı ben gene tutamayacağım benim minik sadece süt içiyor ek hiçbir şey yemiyor süt azalırsa aç kalacak diye tutmayacağım sadece kadiri ve arifeyi tutarım inşallah ama 2 seneyi nasıl tamamlayacağım bakalım
valla benim bildiğim hamileye emzikliye zaten farz değil. hatta borç hanesine yazdığını da sanmıyorum. benim ufaklık akşam üzeri ben eve gittikten sonra sadece anne sütüyle besleniyor zaten sütüm azaldı daha da azalması riskini alamam valla :sinifsinif:
oh çok şükür ebrucum
olmaz cereyanda kalmasın yeter arzucum bu sıcakta rahatlamıştır bile ama farkında değildir kuzucuk
kızlar "altın günü" mevzunda katılmak isteyen herkesin fikrini alalım da kimsenin içinde ukde kalmasın. 50 lira bence de uyar ama iş bırakan bir sürü arkadaşımız var kimseyi de zorda bırakmayalım az olsun öz olsun sonuçta bunu allah izin verirse çok uzun süre yapıcaz bolca birikim yapabiliriz. katılan kişi sayısına göre de düşürebiliriz parayı, yani şöyle bir düşünüyorum 20 kişi olsak 10ar lira bile olsa yarım altın oluyor galiba.
iş bırakan annecikler sizlerin durumu nedir ne kadarı zorlamaz?
sibelll sibelll nazını Allah naz'ar lardan sakınsın çirkin şey yaaaa
çok masum cok tatlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?