2009 Aralık Anneleri

yaklaşık 1 aylık bi aradan sonra dondum valla kendimi verdim pc nin başına . .senelik izin bitti çok şükür bizlerde kendimize göre biraz dinlendik eşimin memleketindeydik . .
tabi dönüş kısmı eşime epeyce bi koydu diyebilirim bu ise benim calışmadan gecirdigim ilk senem yani tatil dönüşü beni bekleyen birikmiş tonlarca iş yokkktu . .
en son 2000 li sayfalarda kalmıştım inşallah okurum diycem geçmişi ama kendime pek inanamıyorum bu konuda . .
Herkesin bebekleri iyidir inşallah diş konusu hariç zaten olagan bi sürec bi şekilde gecicek ki biz cok sancılı geciriyoruz bu dönemi Allah herkesin bebeğine şifalıklar kolay diş çıkarmalar versin . .bizimki tatil boyunca sabah 7 kalktıı akşam 11 yattı . .bağır agla valla babannemizin midesine kramplr girdi . .sıcak bi yandan diş ateşi diş pişigi diş sancısı derken yanii . . . .
artık bursayaa donduk cok şükür . .
ya arkadaşlar bugun bişeyi farkettim Halit oldugundan beri sürekli aklım onda yani hepimizin aynıda sanki bi organımız dısarda ne bileyim sanki ciğerimi kalbimi yada başka bişeyimizi dısarda tasıyor gibiyiz onları dusunmediğimiz bi anımız yok olmasında zaten . .ama onlardan once ne kadar farklıymış hayat. . Aslında insana hayat katıyolar tamam yoruluyoruz depresyondayyız felan filan ama başka bişeyler ya bunlar Allah onları tüm kazalardan kötülüklerden korusun . .

Hosgeldin aynı seyleri hissetmek anne olmakla alakalı demekki hep diyorum esime kızınca bana çok panik oluyormuşum Mina ile ilgili durumlarda sen bilemezsin bu duyguyu benim kalbimin ve beynimin bir kısmı mina doğduğundan beri dışardaymis gibi hissediyorum ben diye demekki yalniz değiliz bu düşüncelerde annelik böyle bisey demekki

Bu aksam misafirlerim vardi. Ilk defa bu gece Eylülü yataginda yatirdim biz otururken . Biz yatmadan koltukta uyuturdum biz yatinca da yanimizdaki yatagina alirdim . Kalabalik uyuyamaz diye yatagina yatirdim . Hep aklim onda kaldi . Nasil aliscam ben ya acaba. ?

Oruc konusunda bende yorumda bulunmuyorum . Allah tutanlara yardim etsin kabul etsin.

Alışacaksın burcucum yavaş yavaş inşallah hadi atlattın misafirleri gozunaydin

Alışacaksın burcucum yavaş yavaş inşallah hadi atlattın misafirleri gozunaydin

Atlattim valla . Yoruldum ama .Yapcaklarimi hizli hizli yapmak zorunda kaldim . Ruhsati evde unutmusum da bugun polis amca cevirdi.Nufus cuzdanimi aldilar git getir evden dediler. Cok vakit kaybettim de sempatiksalakcinni

Atlattim valla . Yoruldum ama .Yapcaklarimi hizli hizli yapmak zorunda kaldim . Ruhsati evde unutmusum da bugun polis amca cevirdi.Nufus cuzdanimi aldilar git getir evden dediler. Cok vakit kaybettim de sempatiksalakcinni
İyi yetistirmissin o zaman zaten bu bebisleri hızımıza hız kattılar hiç bu kadar hizli banyo yemek temiZlik yapabileceğimi bilmezdim şahsen :)))

bizde ayyynıyız haaaalaaa

sorma Canım ya sevinsek mi üzülsek mi,:Sanlayamadık bu duruma biz...
seni kuzun nasıl canım,Allah cümlemizinkine sağlık sıhhat versin....

hoşgeldin canım özledik sizi herşey yolundadır inşallah

amin aynen canım pazar ilk defa onsuz alışverişe gittik sanki bir şeyi evde unutmuşum gibi geldi alışveriş boyunca

Herkese günaydın .. Hayırlı ramazanlar. bende aynı dileklerde bulanacağım allah oruç tutan herkesin ve benim yardımcısı olsun .. :Saruboceq:

herkese günaydın .. Hayırlı ramazanlar. Bende aynı dileklerde bulanacağım allah oruç tutan herkesin ve benim yardımcısı olsun .. :saruboceq:

günaydın herkese hayırlı ramazanlar allah tutanların yardımcısı olsun

günaydın

amin diyorum
bakalım bugün niyetlendim
gün içindeki süt durumuma göre devammı tamammı belli olur.
Birde hasta oldumki üzerine afiyet
burun tıkalı, geniz akıntım var va başımda ağrımaya başladı.

canım çok geçmiş olsun .. halszi düşüm daha çok hasta olma sakın dikkat et kendine .. ben de süt olayı kalmadı ama kendi vücudumun dayanıklılığına göre devam edecem.. yaww açlık değilde beni bu uykusuzluk mafediyor. Sağolsun oğluşum gece 2 de uyandı, mama verip uyuttuk. 3 te biz kalktık zaten 3,5 tu mızıkladı. gittim emziğini verdim . 4,5 tam yatacaz gene mızıkladı. mama, emzik filan oyalayıp uyuttum .. ben zonra sızmışım . 5 ,5 yine uyanmış bu sefer eşim ilgilenmiş .. beşiğini salla salla zor uyutmuş oda .. bu ne yaa ilk günden hep böyle yaparsa yandık valla biz.. : ((

teşekkürler cnm
umarım daha fazla ilerlemez ve öyküyede bulaşmazeyvahedigeldismile
evet uykusuzluk çok fena yapıyor insanı
allahım yardımcımız olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…