bahar-meral-bilge-pelin-burcu-arzu-senem-melıke-sibel-funda-müzeyyen-freyza-fg ve tweety75 toplam 13 kısı 50 lıradan gun olacak arkadaslar eger sızede uyarsa önumuzdekı aydan baslayalım eylulde anca 1 seneden fazla surecek 50 dolar yapalım dıyorum sondakı arkadas zarar etmesın dıye ayın 15 ınde yollansın herayın o gunku dovız kurundan tl ye çevırıp yollayalım veyahut 6-7 olarak ikiye bolelım lısteyı 6 -7 ayda bıtsın kararlarınızı özelıme mesaj atarsanız ona göre oy çokluguna göre karar verelım ne dersınız birde son ıkı arkadas ısmınızı bılmedıgım ıçın nıck yazdım kusura bakmayın
şimdi başka bi seçenek söyliycem iş iyiden karışıcak. 2. seçenek olsun 6-7 kişilik 50 liralık güne varım
bende 1 yaşındaki fotolarından 2011 takvimi yaptırayım hı ne dersiniz?
ama sadece 12 bebek olur o zamannnnnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnn
ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))
diiiiiiiiiiiii :1hug:
Orası da doğru ben senelerdir takılırdım forumlara sessiz takipçi olarak başka sitelerde eninde sonunda kapanıyor sayfalar ama bunlar bıçak gibi kesildiler bir anda gücenip alındıkları bir şey mi oldu anlamadım.
tatlım tatile gittiler belki... berna tatil döneminde geçen yıl da hiç girmemişti okul açılsın zımba gibi döner diye tahmin ediyorum. seçil için de düğün mevsimi olduğundan gelemiyor demişlerdi
çorbaa olarak Yoğurt Çorbası .
ana yemek , dalyan köfte .. ( arasına yumurta koymayacam ama sadece garnitür )
pilav ve iftariyelikler..
nebileyim işte .. her zaman yaptıklarımın dışında olsun istiyorum .. ortaya bi marul salatası yapacam onun dışında diyordum
genelde ben haşlanmış patatesin içine salatalığı ( salatalık kabuklu ) rendeleyip yoğurt ve mayanoz ile karıştırıyorum . bi yada iki diş te sarmısak katarım içine
birde mantar salatam vardır. meşhur .. içene elime ne geçerse doğrarım müşhiş olur..
işte bu sene biraz daha değişik olsun istiyorum ...tabi bide denenmiş.
patatesi haşla küp küp doğra, küçük salatalık (kornişon) turşularını halka halka doğra, haşlanmış yumurtayı (1-2 tane kullan az olmasın yumurtası) bıçakla ince ince parçala (düzgün dilimler halinde olmayacak) üzerine çok az zeytinyağı ve bolca mayonez dök (karıştırınca salatanın rengi beyaz gibi olacak) biraz da tuz ekleyebilirsin ve cokacimcoook
ya da
yeşil mercimeği haşla, başka bir yerde arpa şehriye haşla ikisini karıştır soğuyunca içine bolca roka doğra bol limon ve zeytinyağıyla servis yap. rokayı sıcakken koyarsan pişer ve rengi de kötü olur onun için soğumasını bekle
kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?
ferro sanol kullanıyoruz dişlerinden birinde siyah leke yaptı o kadar da hemen üzerine su içiriyorum boyamasın diye :sinifsinif:
Ah dunur ah soylencek cok sey var da . Susuyorum yine ben :)
O yuzden anlasiyoruz ya biz zaten
Benim dolapta 4-5 tane vardi stok .Eylüle verdim icmedi kesinlikle durmus sut almadi . Bende benim veterinere goturdum yeni dogmus kediler vardi biliyordum orda olduklarini anneleri trafik kazasinda ölmüstü . Onlara icirdik . Benim bugune bugun kedi sut annesiyim . Bozulup atacagima ..
Şeniz
kedi süt annesi kaydirigubbakcemile3 çatlak yaaaaaaa opuyorumnanaktan
bakalım benim eniğe anne sütünü 7 tahıllı kaşık mamasıyla deniycez yine içmezse başka yöntem denetecek diyetisyen... yani illa ki benim oğlana gidecekmiş kısmetse
ayrıca sütüm çok azaldı ek gıdaya başladığımızdan beri 50 cc zor çıkıyor normal mi
arkadaşım sorularını mutlaka doktora sor ama alacağın cevap belli tüm bebeklerin temposu farklı o yüzden hiç kafana takma
ama sütün gerçekten çok azalmış... rezene çayı iç ve çok bol da su iç... bir de bebek emmese bile mümkün olduğunca sağmaya çalış sağdıkça artıyor
kargoyla gönderiyomuşum kaydirigubbakcemile3
hayali bile güzel ya ne geldi bak aklıma
tüm aralık anneleri toplu iftarda buluşuyomuş eşli çocuklu
ay ne güzel olurdu boshayallersmile
boshayallersmile çok güzel hayal hakikaten ama biz bıcır bıcır konuşurken adamların kasılıp kalacağını tahmin ediyorum aklinialirimsmile
mrb canım benim oğlumda aynen dediğin gibi dişi yok el sallamıyo desteksiz sadece bikaç saniye duruyo emeklemiyo ama yerde yuvarlanarak uzanarak istediği yere giidyo burda bazı bebeklerin gelişimini okudukça benim oğlumda çok geriden geliyo gibi 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr ne dicek bende kafama takıyorum bu durumu
takmamaya çalış arkadaşım
dün doktor dedi ki normal şartlarda 9-12 ay arasında emekleme 12-18 ay arasında yürümeyi bekleriz ama mutlaka istisnalar olur daha 9 aylık yeni yeni oluyor bizimkiler acele etmeyin
inş canım,,ben 2 gun evde durunca sureklı cok sıkılıyorum da,,ankarayı da bı an onc oğrenmem lazım kı guya ankara doğumluyum ben:)
bak ama gece ve sabah ne güzel oldu hava di mi? şakkıdı
valla bızım doktor ınekten yenı sağılmış bulupta yapıyosan yap yoksa sızın yedığınızden verebılırsın boşuna pastorıze alıpta uğraşma aynı şey hazır yoğurtla demıştı bana,,bende pınar yoğurt verıyorum mayalanmış hıç bı şekılde yemedı zaten bana çekmış bende yıyemem ev yoğurdu azramda hazırı yıyor,,gerçı suan hıç bışey yemıyoda:)ek gıdaya yenı başladığımızda cok guzel yerdı yoğurdu.doktor ole deyınce bende mayalamaya uğraşmadım canım
pınar yerine atatürk orman çiftliğininkini al fatmacım içinde en az katkı olan yoğurt o yerimseniben bir yoğurt ne kadar çabuk ekşiyorsa o kadar doğal demektir aklınızda olsun
ayy geçmişe şööyle bi baktımda neler var neler okudukça okuyasım geldi bayaa bi coşmuşsunuz yani biz yokken..
biz kısa bir anane ziyareti yaptık zeyno alerji olunca hemen dönmek zorunda kaldık..bugünde doktora gittik isilik ve alerji olmuş fazlasıyla.. şurup ve solüsyon kullanıyoruz..yavrumun saçlarının içi bile kabarmış. kafasını kaşıyo sürekli kuzum..bu sıcaklar bitsin artık yaaa yaz gelsin gezelim dedik burnumuzu çıkaramıyoruz dışarıya sıcaktan nemden...
öznuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden hoşgeldiiiiiiin
geçmiş olsun ne alerjisi oldu zeynocuk bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım burağında dün gece ateşi var . 37,4 tü fitil yaptım bende .. neyseki sonra düştü .. sahurda alnına elimi koydum çocuk çayır çayır yanıyoo ölçüm 36,5 normal ama çok sıcaklamıştı. sıcaklar mı yapıyoo ne anlamadım..
ya nevra doktorunla konuşsana bizim doktor 38'i görmeden ilaç vermeyin bünye ateşi yenmeyi öğrensin demişti
Arzu,bilge,burcu,ebru,fatma,kıymet,melike,meral,müzeyyen,nazan,nevra,nilgün,öznur,pelin,sibel,yasemin,24,5(arakdaş olrak eklersen koyıcam), fd7... resimlerinizi koydum unuttuklarım varsa bana söyleyin...
bu arada resimlerde kendi resimleriniz yok.(arzu-bilge-ebru-fatma-fd7-kıymet-nilgün-pelin-yasemin) onlarıda eklerseniz sevinirm. birde özelime bebişleirn doğum tarihlerini atarmısınız....
benim resmimi koyarsan benden başka hiç kimseye hiç bi şeye yer kalmaz ki :roflol: var mı bilmiyorum bahar bakayım bir ara
cümleten günaydın çok işim var :sinifsinif: