2009 Aralık Anneleri

şimdi başka bi seçenek söyliycem iş iyiden karışıcak. 2. seçenek olsun 6-7 kişilik 50 liralık güne varım

bende 1 yaşındaki fotolarından 2011 takvimi yaptırayım hı ne dersiniz?

ama sadece 12 bebek olur o zamannnnnn

buyrunnnnnnnnn

ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))

diiiiiiiiiiiii :1hug:

tatlım tatile gittiler belki... berna tatil döneminde geçen yıl da hiç girmemişti okul açılsın zımba gibi döner diye tahmin ediyorum. seçil için de düğün mevsimi olduğundan gelemiyor demişlerdi

patatesi haşla küp küp doğra, küçük salatalık (kornişon) turşularını halka halka doğra, haşlanmış yumurtayı (1-2 tane kullan az olmasın yumurtası) bıçakla ince ince parçala (düzgün dilimler halinde olmayacak) üzerine çok az zeytinyağı ve bolca mayonez dök (karıştırınca salatanın rengi beyaz gibi olacak) biraz da tuz ekleyebilirsin ve cokacimcoook

ya da

yeşil mercimeği haşla, başka bir yerde arpa şehriye haşla ikisini karıştır soğuyunca içine bolca roka doğra bol limon ve zeytinyağıyla servis yap. rokayı sıcakken koyarsan pişer ve rengi de kötü olur onun için soğumasını bekle

kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?

ferro sanol kullanıyoruz dişlerinden birinde siyah leke yaptı o kadar da hemen üzerine su içiriyorum boyamasın diye :sinifsinif:

Şeniz
kedi süt annesi kaydirigubbakcemile3 çatlak yaaaaaaa opuyorumnanaktan
bakalım benim eniğe anne sütünü 7 tahıllı kaşık mamasıyla deniycez yine içmezse başka yöntem denetecek diyetisyen... yani illa ki benim oğlana gidecekmiş kısmetse

ayrıca sütüm çok azaldı ek gıdaya başladığımızdan beri 50 cc zor çıkıyor normal mi

arkadaşım sorularını mutlaka doktora sor ama alacağın cevap belli tüm bebeklerin temposu farklı o yüzden hiç kafana takma
ama sütün gerçekten çok azalmış... rezene çayı iç ve çok bol da su iç... bir de bebek emmese bile mümkün olduğunca sağmaya çalış sağdıkça artıyor

kargoyla gönderiyomuşum kaydirigubbakcemile3
hayali bile güzel ya ne geldi bak aklıma
tüm aralık anneleri toplu iftarda buluşuyomuş eşli çocuklu
ay ne güzel olurdu boshayallersmile

boshayallersmile çok güzel hayal hakikaten ama biz bıcır bıcır konuşurken adamların kasılıp kalacağını tahmin ediyorum aklinialirimsmile

takmamaya çalış arkadaşım
dün doktor dedi ki normal şartlarda 9-12 ay arasında emekleme 12-18 ay arasında yürümeyi bekleriz ama mutlaka istisnalar olur daha 9 aylık yeni yeni oluyor bizimkiler acele etmeyin

inş canım,,ben 2 gun evde durunca sureklı cok sıkılıyorum da,,ankarayı da bı an onc oğrenmem lazım kı guya ankara doğumluyum ben:)

bak ama gece ve sabah ne güzel oldu hava di mi? şakkıdı

pınar yerine atatürk orman çiftliğininkini al fatmacım içinde en az katkı olan yoğurt o yerimseniben bir yoğurt ne kadar çabuk ekşiyorsa o kadar doğal demektir aklınızda olsun

öznuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden hoşgeldiiiiiiin
geçmiş olsun ne alerjisi oldu zeynocuk bilmiyorumkismile

ya nevra doktorunla konuşsana bizim doktor 38'i görmeden ilaç vermeyin bünye ateşi yenmeyi öğrensin demişti

benim resmimi koyarsan benden başka hiç kimseye hiç bi şeye yer kalmaz ki :roflol: var mı bilmiyorum bahar bakayım bir ara

cümleten günaydın çok işim var :sinifsinif:

alışırlar canım birbirlerine hiç merak etme ablanda çocuk büyütmüş sonuçta..bilmediğin bi bakıcıya bırakmaktan çok daha iyidir..ama küçük afacan konusunda haklısın:))

bilge ne demek ya o kızarım bak.. bekliyorum resmini

tatlım bakayım da benim o kadar az fotom var ki oğluşumla... ben cevat kelle gibi elimde makinayla herkesle sürekli foto çekiyorum bir allahın kulu da gel seni de oğlunla çekelim demiyor :umursamaz: bir tane isyan sonucu çektikleri var gerisini hep ben kendi kendime çekmeye çalışıyorum mafoldumben

aynen sonunda bende patladım birgün kızımla bütün fotolarım aynadan çekilmiş insaf edin dedim de neyse çektiler şimdi hemen veriyorum ellerine düşünceli olmayınca dürtmek lazım hastanede bile mübarekler alın elinize bol bol koklaşırken çekin yok

seninkide fenaymış hani . bizde caminin hemen yanındayız. yatak odası caminin bahçesine bakıyoo .. hoca bazen gelip bizim salonda okuyu ezanı .. sağolsun seside pek gür maşallah .. keyfi yerindeyse bide uzatır ki evlere şenlik yanii..

yooooook hastanede cevat kelle boldu sürekli çektiler
yalnız ufak ayrıntı herkes kendi makinasıyla çekti ve bana ne cd geldi ne mail o fotolar :roflol:
bu arada konuşabildin mi melike? sengözlerimebaksanab

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, babybay+, b_i_o+, frezya_tg, mcetin1+, myhusbandandme, nincebayrak+, realisttt+, turkuaz_turkuaz+, Tweety75, yasil_haktanemin+

yooooook hastanede cevat kelle boldu sürekli çektiler
yalnız ufak ayrıntı herkes kendi makinasıyla çekti ve bana ne cd geldi ne mail o fotolar :roflol:
bu arada konuşabildin mi melike? sengözlerimebaksanab

1 kere arayabildim yoğun bugün biraz meşguldü tekrar arayacağım sana çok çok çok teşekkürler ne kadar incesin Şeniz

1 kere arayabildim yoğun bugün biraz meşguldü tekrar arayacağım sana çok çok çok teşekkürler ne kadar incesin Şeniz

ne demek... inşallah işe yarar bir şeyler söyler de kaydirigubbakcemile5

oğlanın ateşi çıkmış :1shok:

kendi sayfana koy ordan alırım

nolmuş cnm? noluyo bu çocuklara yaa

diş herhalde bahar daha dün doktordaydık ve sapasağlamdı bu çocuk... 37,4müş annem ılık duş yaptırmış çıplak gezdiriyormuş uyuycakmış şimdi... 38 olursa calpol verin dedim ne diyim zaten buradan elimden ne gelir ki mafoldumben
dün doktor dişler ödemli gelmek üzere demişti herhalde onlar... yani umarım onlardır yoksa akşamdan sabaha ne olacak ben 8 buçukta bıraktığımda hiçbir şeyi yoktu fisfisfis

haydaaa.. kaç olmuş bilge.. noluyo turtalara yahu... varmıydı dün kırıklığı filan. yada dişten heralde bunların..

yoktu dün öğleden sonra doktordaydık oradan da temiz raporu aldık
sabah biraz mızmızdı ama uykudandır dedim 8.30da uyuttum evden çıktım ateşi de yoktu... ben hissetmemiş olamam
oooooof yani çok emin ellerde çok iyi biliyorum ama şimdi gel de sığ bakalım iş yerine mafoldumben

selam hatunlar
tam oturdum bir iki satır okudum geçmişi
oh dedim oğlanda oynuyo kendi kendine
ay kaşla göz arası hangi aralık yuvarlan git sen bu sıcakta ütüleyip kapının koluna astığım pantolonları gömlekleri düşür, üzerlerinde yuvarlan ağzına sok ıslat
bağırmaya başladı ay baktım kafası pant. içinde kalmış akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…