2009 Aralık Anneleri

günaydınlaaar
baharcım geçmiş olsun berenciğime..dün gece zeynoda ateşlendi nedense gayet iyi görünüyordu dün aslında..gece ölçtüm 38.3 hemen şurup verdim yüzünü filan yıkadım düştü biraz..

o davulcuyu yakalasam bende vuracam .. tam gelip bizim evin önünde dann dan diye vurmuyoo mu .. hergece gelmiş ve geçmişiyle bayramlaşıyoruz .. haa bide camimizin hocası o mikrofonun sesini azcık kıssa olmuyoo sankim .. durup dururken günaha sokuyorlar insanı ..

ala ala nooldu yahu bebişlere geçmiş olsun canım.. nazarmı değdi ne..

ya anacım bu yazda Allahın işine karışılmaz ama özlenecek bir yaz olmadı ki ben baharı severim bu sene ya çok serindi ya çok sıcak ara yapmadı ama haklısın kışın bu bebikler sıkılacaklar dışarı çıkmaz işkence olacak benim kız anasıyla babasına çekerse rahatım beni bıraksınlar ben çok aşırı gezmeyi sevmem sadece annemle gezmek eğlenceli

sizede geçmiş olsun ah kuzucuklar nazar değdi size

valla adam ne hırsla çalıyorsa tövbe tövbe her gece 2.5 ayaktayız dün geçmedi iş güzar gene haline şükret benim balkona sıfır elektrik direği ve o direğe bağlı hoparlör var günde 50 kere yok şu vefat etti yok silivri belediyesi şunu duyurdu 1 kere bozuldu ohhh dedim akşamında tamir olmuş gene devam şikayet etmeye gitti komşular yakında başka yer bulamadılar zeynep iyi daldıysa sorun olmuyor ama nane mollaysa salla baştan

allahım tekirdağdayken o ananslar yüzünden naz hoplayarak uyandı durdu. bide ananstan önce bi sinyal müziği var. allahımmm..

baharcım beren 26 kasımmı aralıkmı doğum tariihi :uhm:

ala ala nooldu yahu bebişlere geçmiş olsun canım.. nazarmı değdi ne..

nazar canım kesin nazar var bunlarda..
bu arada sibelcim doktora gitmişsiniz..şu aralar hepimizin bi doktora ihtiyacı var bence hemen hemen hepimizde aynı sorunlar var..bizim evdede durumlar aynı bebişler düzenimizi değiştirdi..inş.biraz büyüdüklerinde düzelecek herşey diye umuyorum..bide sen çalışmaya başlayacaksın yakında bununda faydasını görürsün bence eve kapanmakta mahvetti bizi..

KURŞUN döktürelim bariii :)

toptan topiğe dökülsün herkes dökülüyor sempatiksalakcinni

yok canım sen onu yapıyorsan devam et ben başka bişeyde yaparım.. daha çok şeyleri var önümüzde kısmetse.. bakalım bi düşünelim belkim başka bişeyler d buluruz.. bilmiyorumkismile
ah ne güzel marifetli hatunlar keşke elimden gelse ben de birşeyler yapsam

valla gittikte canım çok gıcık bi doktordu eşimle yarım saat konuştu benimle 5 dakka. alaycı alaycı gülmeler filan. hiçbi işe yaramadı yani. kesinlikle çalışmaya başlamak iyi gelecek bana buna inanıyorum.. bide biraz rahat olsam naz konusunda. yani tek çalışan anne ben değilim. ablam bakacak sonuçta. ama bu konuda fazla titizleniyorum işte.

hiiç gözün arkada kalmasın kendi ablan bakacakmış bak çok şanslısın bence..benim kayınvalidem bakacaktı ben güvenemedim ve işten ayrıldım..ablam yakınımda olsaydı keşkede ona bırakabilseydim bende hiç düşünmezdim ozaman..

canım dün doktora giderken ablama bıraktım kızı geldimki daha hiçbişey yememiş... en son 4 saat önce emzirmiştim.. giderken yoğurt bırakmıştım yedirsin diye niye yedirmedin diyorum açmadı ağzını diyo. ee bütün gün açmazsa yemicekmi bişey töbe töbe aldım hemen yedirdim. iki oyuncak salladım önünde yedi. bu nası bakcak kıza anlamıyorumki.. geçen gün de yine ona bıraktım temizlik yapacaktım. uyutamamış beni arıyo. anca oyun oynayıp altını değişebiliyo :)) bi de şımarık bi kızı var kaşla göz arasında naza zarar verme peşinde.. nasıl aklım kalmasınki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…