2009 Aralık Anneleri

kızlar bu arada bebeklerinizle beraber bir resminizi koyun onuda eklicem.isterseniz son hamilelik fotonuzuda koyun hepsi içinde olsun siz bilirsiniz.

okuduğum bi kitapta ayrıntısıyla yazıyodu bu bulunca yazarım yine ama aklımda kaldığıyla şöyle tarif etmeye çalışiim.. hazır yoğurtların içinde sulanmasın ve raf ömrü uzun olsun diye bir sürü katkı maddesi ekliyolar evdekinde böyle bişey yok. sütün içine mayayı katıp bekletirken içinde bakteriler oluşuyomuş (yararlı bakteriler) ve her geçen saat bu bakteriler ölüyomuş. yani biz taze taze mayalayıp verdiğimizde bu yararlı şeylerden minikler daha çok yararlanabiliyolarmış. ben günlük şişe sütle mayalıyorum maya olarak ta babymix kullanıyorum.

bizimki de kare ben memnuum canım..

işte canım sorun da orda dün psikiyatriste dedi aynı iki kişilik karşımda diyo. ne o alttan alır ne ben. ne o taviz verir ne ben. ama inat olsun diye değil yapımız böyle. zaten ikimizde 5 eylül sabah 5 doğumluyuz :)) bilmiyorum ne olacak hayırlısı diyelim..

bak zeynebin gelişimi iyiymiş takma kafana sende okadar artık. kiloyla sağlık olsaydı herkes rejim yapıyo olmazdı dimi :))

çok sağol canım ya. süper oldu bu..

Herkese günaydın.. herkes iyidir umarım , kuzularımız nasıl .. burak sahurdan sonra uyumadı 4,5 ' tan 5,5 ' a kadar beşiğinde onu salladım uyusun diye . ben sallıyorum oda emziğiyle oynayım kendi lisanında konuştu .. : ))) neyse sonra sızdı da ben d yattım ama 1 saat sonra kalktığım için şimdi sersemsepelek dolanıyorum .. bugün bitirmi yaaa... sempatiksalakcinni

günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem

günaydın canım of ne zor dimi. daha ne hastalıklar atlatcaklar (allah korusun da yine) bi de bırakıp işe gitmek daha da zor tabi. dişten filandır belki yüksekmiydi ateşi 38 e kadar normal diyolar.

günaydın canım of ne zor dimi. daha ne hastalıklar atlatcaklar (allah korusun da yine) bi de bırakıp işe gitmek daha da zor tabi. dişten filandır belki yüksekmiydi ateşi 38 e kadar normal diyolar.

yok cnm 37,5 du ateşi ben bıraktığımda.şimdi aradım uyuyormuş.
Sİbelcim bu arada nazla ikinizin resmini aldım bir tek resmini koyarmısın nazın..

yok cnm 37,5 du ateşi ben bıraktığımda.şimdi aradım uyuyormuş.
Sİbelcim bu arada nazla ikinizin resmini aldım bir tek resmini koyarmısın nazın..

aaa sen benim arkadaşım değilmişsin :1shok: bende diyorum bir sürü resim var kaydirigubbakcemile3 arkadaş olalımmı yerimsenibenolumunekankayizsmile

sibelcim allah yardımcınız olsun ..aynı kişilik olmak zor .. birinin alttan alması lazım ama hanginiz.. hep kadınlardan beklenir attan alması . yuvayı dişi kuş yapar misali .. aman erkektir sıkıntıya gelemez bak çok sıkarsan gider derler , rahat bırakmamızı isterler bizden böyle yetiştirildikleri için belkide .. ben tek tarafın attan almasına karşıyım . attan almakta değilde bence her iki tarafta biraz daha ılımlı yaklaşmalıdır olaylara .. ne bileyim bişey söleyeceniz vakit 1-2 saniye bi durun ve derin bi nefes alın .. inan bana o 2 saniye insanı rahatlamaya yetiyoo..

günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem

geçmiş olsun canım burağında dün gece ateşi var . 37,4 tü fitil yaptım bende .. neyseki sonra düştü .. sahurda alnına elimi koydum çocuk çayır çayır yanıyoo ölçüm 36,5 normal ama çok sıcaklamıştı. sıcaklar mı yapıyoo ne anlamadım..

Günaydın güzel anneler tatlı bebişlera.s.kanımca hava yarın serinliyormuş hadi hep birliktezemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::dance::dance::dance:

sağol cnm sizede geçmiş olsun.
sabah anneme bıraktım bende fitl.aradım düştü dedi. olursa fitil koyacak...
yanında değilim ya şuan iyi de olsa aklım onda.

Arzu,bilge,burcu,ebru,fatma,kıymet,melike,meral,müzeyyen,nazan,nevra,nilgün,öznur,pelin,sibel,yasemin,24,5(arakdaş olrak eklersen koyıcam), fd7... resimlerinizi koydum unuttuklarım varsa bana söyleyin...
bu arada resimlerde kendi resimleriniz yok.(arzu-bilge-ebru-fatma-fd7-kıymet-nilgün-pelin-yasemin) onlarıda eklerseniz sevinirm. birde özelime bebişleirn doğum tarihlerini atarmısınız....

günaydın kızlar biz bu gece oruca kalkamadık benim teknoloji harikası telefonum çalmadı gene kociş sabah önce tutarım dedi ben karşı çıktım tam 24 saat oruç mu olur diye bayılıp kalacaksın dedim o da zaten tam karar verememiş tutmadı benim turta her gece 3 te sahura kalkar o da kalkmadı terörist davulcuda geçmedi her gece aklımı alıyor

sağol cnm sizede geçmiş olsun.
sabah anneme bıraktım bende fitl.aradım düştü dedi. olursa fitil koyacak...
yanında değilim ya şuan iyi de olsa aklım onda.

haklısın canım bende aynı şekilde.. ne kadar gözümüz arkada değil desek, annelerimiz bakıyoo desekte aklımız hep onlarda .. ben şimdi konuştum iyiymiş benimki de kahvaltısını yapıyordu.. böyle böyle büyüyecekler. keşkem her an yanlarında olabilsek .. :2:

geçmiş olsun bebişine canım daha ne hastalıklar atlatacaklar ama insanın içi gidiyor hemen iyileşir annesi belki diştir

tarihi yolladım canım merakla bekliyoruz

ben de sylayt mı hazırlasam . bebişlerinizi ilk gördüğünüz anda çekilen resimlerden . ister misiniz.. güzel bi müzikte ayarlarım üstüne ..

benide untumuşsun sanırımsenağlama

canım valla benim literatürümde yok öyle kadın erkek ayrımı. hiç te alttan alamam. kadının görevleri diye bişey de yok.. asıl ben sıkıntıya gelemem valla biraz daha sıkarsa çeker giderim. kimseye eyvallahım olmadı hayatımda. kendi aileme bile. bu günlere kendim geldim bugünden sonra da kendim yaşayabilirim. çok küçük yaşımdan beri çalışıp okudum ve hep kendi kendime yettim. şu saatten sonra bi erkek için karakterimden ödün veremem. ama sinirlendiğim zaman genelde diğer odaya giderim. sinirliyken konuşmayı sevmem.

geçmiş olsun canım. ya bazen nazında öle ayakları ve kafası çok sıcak oluyo ama bakıyorum ateşi yok. heralde havalardan ya..

Günaydın güzel anneler tatlı bebişlera.s.kanımca hava yarın serinliyormuş hadi hep birliktezemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::dance::dance::dance:

ay hadi inşallahh :teytey:

gerçi kış gelcek bu seferde yazı özlicez. insanoğlu böyel işte:)) bu seferde yok üşüttüler yok kat kat giydir biyere giderken kırk saat çıkama evden vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…