Hazırdan farkı ne kendimiz yaptığımızın bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlarım . Hep evde kendiniz yapın diyorlar. E bu pınarın doğal yoğurtu da pınarın doğal sütünden elde edilmiyor mu ki. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Babymix e baktım doğal filan değil o da. Katkı maddesi dolu. Pastorize sütle de ilgili kutu ile ilgili zararlı olduğunu hatırlıyorum. Ev yoğurdu yapmanızın tat dışında ne farkı var.
kıslarrrr annem gıtmış orumcek almış azraya ama kare ya yuvarlak olması daha ıyı değil mı ılk defa kare orumcek goruyorum,,alma demıştım almış ama ne yapalım değiştirelım mı yuvarlakla,,hangısı daha ıyı acaba,,magdem lmış bınsın azra bıraz orumceke:)
bir hafta sonra 8 aylık olacağız ne diş vbar nede de de de de sadece desteksiz oturuyor her bebek farklıdır canım kıyaslama kardeşler bile farklı oluyorlar canım
sen hızını alamaz o iftarda bile yemekleri yapacağım dersin hamarat hatun
eh işte biz o yüzden kışın yandık bunlar sokak isteyecekler hadi ben sabahları anneanneye götüreceğim o gezme sanarsa iyi ama evde durmaz bunlar
sibel ciğim bak adamcağızın sorunları varmış keyfinden gıcıklık yapmıyormuş biraz daha sabır arkadaşım ev bebek iş onlarda hem bunalıyorlar hem kendilerini dışlanmış hissediyorlar annemle babam kardeşim doğduğunda her gece boşanmaya karar veriyorlarmış babalar ne kadar sevseler deli bile olsalar psikolojik olarak eşlerinin bebeğe gösterdiği ilgiyi kıskanırmış bizde nane mollayız bu ara yani tam kelin ilacı olsa durumu nefret ettiğim bir cümle var ama işe yarıyor biraz alttan almaya çalış ne yapacaksın bunların topu aynı gülersen iyiler somurtursan kötüler cinsleri böyle al sana aile terapisti
günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem
günaydın canım of ne zor dimi. daha ne hastalıklar atlatcaklar (allah korusun da yine) bi de bırakıp işe gitmek daha da zor tabi. dişten filandır belki yüksekmiydi ateşi 38 e kadar normal diyolar.
yok cnm 37,5 du ateşi ben bıraktığımda.şimdi aradım uyuyormuş.
Sİbelcim bu arada nazla ikinizin resmini aldım bir tek resmini koyarmısın nazın..
okuduğum bi kitapta ayrıntısıyla yazıyodu bu bulunca yazarım yine ama aklımda kaldığıyla şöyle tarif etmeye çalışiim.. hazır yoğurtların içinde sulanmasın ve raf ömrü uzun olsun diye bir sürü katkı maddesi ekliyolar evdekinde böyle bişey yok. sütün içine mayayı katıp bekletirken içinde bakteriler oluşuyomuş (yararlı bakteriler) ve her geçen saat bu bakteriler ölüyomuş. yani biz taze taze mayalayıp verdiğimizde bu yararlı şeylerden minikler daha çok yararlanabiliyolarmış. ben günlük şişe sütle mayalıyorum maya olarak ta babymix kullanıyorum.
bizimki de kare ben memnuum canım..
işte canım sorun da orda dün psikiyatriste dedi aynı iki kişilik karşımda diyo. ne o alttan alır ne ben. ne o taviz verir ne ben. ama inat olsun diye değil yapımız böyle. zaten ikimizde 5 eylül sabah 5 doğumluyuz :)) bilmiyorum ne olacak hayırlısı diyelim..
bak zeynebin gelişimi iyiymiş takma kafana sende okadar artık. kiloyla sağlık olsaydı herkes rejim yapıyo olmazdı dimi :))
çok sağol canım ya. süper oldu bu..
günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem
geçmiş olsun canım burağında dün gece ateşi var . 37,4 tü fitil yaptım bende .. neyseki sonra düştü .. sahurda alnına elimi koydum çocuk çayır çayır yanıyoo ölçüm 36,5 normal ama çok sıcaklamıştı. sıcaklar mı yapıyoo ne anlamadım..
sağol cnm sizede geçmiş olsun.
sabah anneme bıraktım bende fitl.aradım düştü dedi. olursa fitil koyacak...
yanında değilim ya şuan iyi de olsa aklım onda.
Arzu,bilge,burcu,ebru,fatma,kıymet,melike,meral,müzeyyen,nazan,nevra,nilgün,öznur,pelin,sibel,yasemin,24,5(arakdaş olrak eklersen koyıcam), fd7... resimlerinizi koydum unuttuklarım varsa bana söyleyin...
bu arada resimlerde kendi resimleriniz yok.(arzu-bilge-ebru-fatma-fd7-kıymet-nilgün-pelin-yasemin) onlarıda eklerseniz sevinirm. birde özelime bebişleirn doğum tarihlerini atarmısınız....
Arzu,bilge,burcu,ebru,fatma,kıymet,melike,meral,müzeyyen,nazan,nevra,nilgün,öznur,pelin,sibel,yasemin,24,5(arakdaş olrak eklersen koyıcam), fd7... resimlerinizi koydum unuttuklarım varsa bana söyleyin...
bu arada resimlerde kendi resimleriniz yok.(arzu-bilge-ebru-fatma-fd7-kıymet-nilgün-pelin-yasemin) onlarıda eklerseniz sevinirm. birde özelime bebişleirn doğum tarihlerini atarmısınız....
geçmiş olsun bebişine canım daha ne hastalıklar atlatacaklar ama insanın içi gidiyor hemen iyileşir annesi belki diştir
tarihi yolladım canım merakla bekliyoruz
benim yapıcağımda o :)) istersen sen yap :)ben de sylayt mı hazırlasam . bebişlerinizi ilk gördüğünüz anda çekilen resimlerden . ister misiniz.. güzel bi müzikte ayarlarım üstüne ..
tmm cnm beni eklede bende seni ekliyim :))benide untumuşsun sanırımsenağlama
sibelcim allah yardımcınız olsun ..aynı kişilik olmak zor .. birinin alttan alması lazım ama hanginiz.. hep kadınlardan beklenir attan alması . yuvayı dişi kuş yapar misali .. aman erkektir sıkıntıya gelemez bak çok sıkarsan gider derler , rahat bırakmamızı isterler bizden böyle yetiştirildikleri için belkide .. ben tek tarafın attan almasına karşıyım . attan almakta değilde bence her iki tarafta biraz daha ılımlı yaklaşmalıdır olaylara .. ne bileyim bişey söleyeceniz vakit 1-2 saniye bi durun ve derin bi nefes alın .. inan bana o 2 saniye insanı rahatlamaya yetiyoo..
geçmiş olsun canım burağında dün gece ateşi var . 37,4 tü fitil yaptım bende .. neyseki sonra düştü .. sahurda alnına elimi koydum çocuk çayır çayır yanıyoo ölçüm 36,5 normal ama çok sıcaklamıştı. sıcaklar mı yapıyoo ne anlamadım..
Günaydın güzel anneler tatlı bebişlera.s.kanımca hava yarın serinliyormuş hadi hep birliktezemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?