diş herhalde bahar daha dün doktordaydık ve sapasağlamdı bu çocuk... 37,4müş annem ılık duş yaptırmış çıplak gezdiriyormuş uyuycakmış şimdi... 38 olursa calpol verin dedim ne diyim zaten buradan elimden ne gelir ki mafoldumben
dün doktor dişler ödemli gelmek üzere demişti herhalde onlar... yani umarım onlardır yoksa akşamdan sabaha ne olacak ben 8 buçukta bıraktığımda hiçbir şeyi yoktu fisfisfis
diş herhalde bahar daha dün doktordaydık ve sapasağlamdı bu çocuk... 37,4müş annem ılık duş yaptırmış çıplak gezdiriyormuş uyuycakmış şimdi... 38 olursa calpol verin dedim ne diyim zaten buradan elimden ne gelir ki mafoldumben
dün doktor dişler ödemli gelmek üzere demişti herhalde onlar... yani umarım onlardır yoksa akşamdan sabaha ne olacak ben 8 buçukta bıraktığımda hiçbir şeyi yoktu fisfisfis
selam hatunlar
tam oturdum bir iki satır okudum geçmişi
oh dedim oğlanda oynuyo kendi kendine
ay kaşla göz arası hangi aralık yuvarlan git sen bu sıcakta ütüleyip kapının koluna astığım pantolonları gömlekleri düşür, üzerlerinde yuvarlan ağzına sok ıslat
bağırmaya başladı ay baktım kafası pant. içinde kalmış akannehir
diştir heralde canım teker teker dökülüyorlar Allah hastalık vermesin bunlar olacak şeyler benim kız rahat tembel olduğundan diş olayına girmedi daha inşallah hemen düşer canım başka birşey olsa dünden başlardı kırıklığı anlardı dr heralde geçmiş olsun oğluşa
Gecmis olsun bebislere ya ne bu sırayla nazarmi sıcaklardan terdenmi her ne ise geçsin inşallah çabuk bahar nasıl foto bebisle mı tek mı dogum oncesi dogum sonrası hangisi sisko mü zayifmi :)))
Gecmis olsun bebislere ya ne bu sırayla nazarmi sıcaklardan terdenmi her ne ise geçsin inşallah çabuk bahar nasıl foto bebisle mı tek mı dogum oncesi dogum sonrası hangisi sisko mü zayifmi :)))
selam hatunlar
ay kaşla göz arası hangi aralık yuvarlan git sen bu sıcakta ütüleyip kapının koluna astığım pantolonları gömlekleri düşür, üzerlerinde yuvarlan ağzına sok ıslat
selam hatunlar
ayy geçmişe şööyle bi baktımda neler var neler okudukça okuyasım geldi bayaa bi coşmuşsunuz yani biz yokken..
biz kısa bir anane ziyareti yaptık zeyno alerji olunca hemen dönmek zorunda kaldık..bugünde doktora gittik isilik ve alerji olmuş fazlasıyla.. şurup ve solüsyon kullanıyoruz..yavrumun saçlarının içi bile kabarmış. kafasını kaşıyo sürekli kuzum..bu sıcaklar bitsin artık yaaa yaz gelsin gezelim dedik burnumuzu çıkaramıyoruz dışarıya sıcaktan nemden...
ya ben neden oturuyorum gidip banyo yapıp yatsamya aaaaaaaaaaaaa delimiyim neyim bu arada akşam iş dönüşü dr a gittik 1 ayda sadece 200 gr almış ama dr gelişimi gayuet iyi dedi ama sadece 200 gr almış az değil mi dedim az ama gelişimi iyi sorun yok dedi bilmiyorumkismile isiliklere çare ve ilaç yok ılık banyo geçecek ortamı fazla ısıtmayın dedi yok bu adam kesin deli sanki ben ısıttım havayı !!!!!! iyi o zaman sobayı yakmayız artık diyecektim aklinialirimsmile ewk gıda almıyor ne versem öğürüyor dedim ya kavanoz mama dedi onu yiyor dedim tamam o zaman ondan ver içine meyva parçaları at çiğnesin yeter ilerde yer nasıl olsa çok istersen aç bırak kesin yiyecek ama doymaz 1 kaşık bile alsa olur sadece taneli katı yemeği öğrensin dedi hadi yarın görüşürüz muck muck
günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem
Herkese günaydın.. herkes iyidir umarım , kuzularımız nasıl .. burak sahurdan sonra uyumadı 4,5 ' tan 5,5 ' a kadar beşiğinde onu salladım uyusun diye . ben sallıyorum oda emziğiyle oynayım kendi lisanında konuştu .. : ))) neyse sonra sızdı da ben d yattım ama 1 saat sonra kalktığım için şimdi sersemsepelek dolanıyorum .. bugün bitirmi yaaa... sempatiksalakcinni
Günaydın güzel anneler tatlı bebişlera.s.kanımca hava yarın serinliyormuş hadi hep birliktezemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::dance::dance::dance:
günaydın diycem ama ben geçmişe bakıp geleyim derken tünaydın oldu o
günaydınlaaar
baharcım geçmiş olsun berenciğime..dün gece zeynoda ateşlendi nedense gayet iyi görünüyordu dün aslında..gece ölçtüm 38.3 hemen şurup verdim yüzünü filan yıkadım düştü biraz..
selam kızlar
ne demek... inşallah işe yarar bir şeyler söyler de kaydirigubbakcemile5
oğlanın ateşi çıkmış :1shok:
selam hatunlar
valla ben oğluşla olan nadir fotolardan birini koydum zaten öncesi sonrası farketmiyor hiç doğum yapmamış gibi aynı kilodayım şahsen şakkıdı aynı tonajdayım demeliydimmmmm akannehir
berende sabah ateşliydi dediğin gibi burdan yapabilecek bişey yok malesef.
Sanırım bu dişler zorlayacak bizi
çok geçmiş olsun bilgecim yaaa.. ben çok korkuyorum ateşten 37,5 gördüğümde panikliyorum ne yapayım .. seneler önce teyzemin torunu yüksek ateşten havale geçirdi gözümün önünde küçüktüm ozaman ama hala hatırlarım bebeğin nasıl titrediğini sonrasında da kaybettik bebeği .. çokta severdim meleğimi .. beynime işlemiş o görüntü o yüzden çok korkuyorum .. hemen düşürmek istiyorum .. allah beterinden korusun tüm bebişleri .. :Saruboceq:
selam hatunlar
öyle gibi bahar allah hepsine tez zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:
anlaşıldı senin korkunun sebebi. gözünle gördüğün şey tabii. ama havale geçirip zehir gibi hayatına devam edenlerde var... bakınız BEN şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?