2009 Aralık Anneleri

diştir heralde canım teker teker dökülüyorlar Allah hastalık vermesin bunlar olacak şeyler benim kız rahat tembel olduğundan diş olayına girmedi daha inşallah hemen düşer canım başka birşey olsa dünden başlardı kırıklığı anlardı dr heralde geçmiş olsun oğluşa

Gecmis olsun bebislere ya ne bu sırayla nazarmi sıcaklardan terdenmi her ne ise geçsin inşallah çabuk bahar nasıl foto bebisle mı tek mı dogum oncesi dogum sonrası hangisi sisko mü zayifmi :)))

berende sabah ateşliydi dediğin gibi burdan yapabilecek bişey yok malesef.
Sanırım bu dişler zorlayacak bizi

çok geçmiş olsun bilgecim yaaa.. ben çok korkuyorum ateşten 37,5 gördüğümde panikliyorum ne yapayım .. seneler önce teyzemin torunu yüksek ateşten havale geçirdi gözümün önünde küçüktüm ozaman ama hala hatırlarım bebeğin nasıl titrediğini sonrasında da kaybettik bebeği .. çokta severdim meleğimi .. beynime işlemiş o görüntü o yüzden çok korkuyorum .. hemen düşürmek istiyorum .. allah beterinden korusun tüm bebişleri .. :Saruboceq:

allah iyiliğini versin :roflol: :roflol:

sağolasın canım

Gecmis olsun bebislere ya ne bu sırayla nazarmi sıcaklardan terdenmi her ne ise geçsin inşallah çabuk bahar nasıl foto bebisle mı tek mı dogum oncesi dogum sonrası hangisi sisko mü zayifmi :)))

sağol güzelim
valla ben oğluşla olan nadir fotolardan birini koydum zaten öncesi sonrası farketmiyor hiç doğum yapmamış gibi aynı kilodayım şahsen şakkıdı aynı tonajdayım demeliydimmmmm akannehir

basdım kahkahayı o arada patron girdi içeri tuhaf tuhaf bakıyor bana Allah iyiliğinizi versin bak sen şu yaramazın yaptığına giymeye kalktı heralde

ay onun kafasını yerim ben.kaydirigubbakcemile3 canım ya birden gözümün önüne geldi o halikaydirigubbakcemile3 minik yaramaz seni...

aaaa hoşgeldin, nasılsın?
geçmiş olsun bu arada zeyno'ya , cuma serinleyecek diyorlar ama bakalım

ya sen beni birgün gülmekten öldüreceksin hala gülüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem

günaydın, üzülme, Allah beterinden saklasın, böyle böyle büyüyecekler, diştentir zannımca, bende kızımı öyle çok bıraktım bak büyüdü kocaman oldu 8 yaşında şimdi, o anda biraz için buruluyor ama yapacak birşey yok

zaten bu gece uyanıpta uyanık kalmaları yok mu bütün günümüzü mahvediyor,

tünaydın, ne oldu bebelerimize toptan geşmiş olsun

selam , selam selam a.s.
ne demek... inşallah işe yarar bir şeyler söyler de kaydirigubbakcemile5

oğlanın ateşi çıkmış :1shok:

hoppala sizde mi????

dün ne yaptınız doktor ne dedi beyimize ????

diyetisyeni ayrı merak ediyoruz tabiki

yasemin sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün.. yaramaz şey .. anneye işmi çıkardın sen ..

valla ben oğluşla olan nadir fotolardan birini koydum zaten öncesi sonrası farketmiyor hiç doğum yapmamış gibi aynı kilodayım şahsen şakkıdı aynı tonajdayım demeliydimmmmm akannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

berende sabah ateşliydi dediğin gibi burdan yapabilecek bişey yok malesef.
Sanırım bu dişler zorlayacak bizi

öyle gibi bahar allah hepsine tez zamanda şifa versin inşallah :Saruboceq:

anlaşıldı senin korkunun sebebi. gözünle gördüğün şey tabii. ama havale geçirip zehir gibi hayatına devam edenlerde var... bakınız BEN şakkıdı

daha kilo deme sen kilo deme,
gördüm face deki fotoları, şimdi bizde sana gıcık olalım mı??????????olumunekankayizsmile

eeeeee şimdi tekrar mı ütülecek -tatlicadiarzu-

ya bir sürü işim var, burayıda merak ediyorum
çok hızlısını takipte edemiyorum, azıcık az yazın yaaaaaa :)

bilgeeee aldım meyilini çok güzel olmuş ellerine kollarına bilgisayarına sağlık canım hemen bu akşam bastırıyım bakayım da koyayım albüme ilerde derim bak arkadaşların küçükken diye

bilgecim senin oğlanın ateşi kesin dişten bacım,
strese girme annelerimiz var kuzuların yanında
ve emin ol bizden çok daha iyi bakıyorlar torunlarına.

yasemin senin o yaramızın ellrini kollarını yerim ben
şunu bir kucağına alda sıkı sıkı asrıp benim için kocamaaaaaaaaaaaan öp annesi.

burcu,pelin, nilgün,sibel,melike canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…