valla anlamadım nilgün accayip çöktüm mafoldumben toparlanayım yazarım doktoru diyetisyeni
sağolasın canım
ondan eminim zaten meralcim de şimdi konuştum 37,9 olmuş uyuyormuş uykusunda da inliyormuş kuzu mafoldumben hemen uyansa da ateş düşürücü verebilse annem :1no2:
öznur hoşgeldın yazacaktım yazdımmı bılmıyorum valla gecmıs olsun zeynoyada
kıyamam yaaaaaaaaa
kız uyuduğunda biz tlf fişini çekiyoruz pelin
afiyet olsun
bende yemeğe gidiyorum şekerler.
öğleden sonra görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeea.s.
valla faceden kopyaladım zaten resmı bu pc de yok resmımız hıç dıye melıkecım
ay nılgn daha var vallahı verılmesı gerekenler fotolarda oyle çıkmış ayaka bellı olmuyr göbek :))))
gökay o bikere : 3 aralık
dur resimde ekliycem de işim var biraz azaltayım, hemen baharcım
haydi afiyet olsun
gökay o bikere : 3 aralık
dur resimde ekliycem de işim var biraz azaltayım, hemen baharcım
haydi afiyet olsun
bilge ÜZME CANINI düşer düzelir birtanem böyle büyüyecekler şurubunu içer düşer ateşi bencede biraz daha beklesin düşmezse uyandırıp versin
bize de haber verirsin
bilge canım sıkma canını sakın :teselli:öle öle büyüyecekler ama ana yüreği işte sen gelde içine anlat şimdi. benimkide sabah beri mızmızlanıyormuş. ateşi hep kontrol halinde. üsteki dişlerin ikisi çıktı ikissde aynı anda geliyo. ağzı dili konuşsa neler dicek kimbili yavrucaklar. annee çok ağrıo der sanırım ilk lafı:gitme:. rabbim hasta bebişlere hemen şifa versin inş.
birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti maşallah geçmiş almış başını gitmiş bayadır girememiştim hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun bu arada bide ne kadar çok ateşlenen olmuş inşallah hemencik geçer ateşleri önemli bişey değildir umarım benim kızında kafası çok sıcak yanıyo resmen zaten ateşten çok korkuyorum çünkü bizde iye ye yatkınlık var ondan şüpheleniyorum direk ateşini ölçüorum 37-37.5 arasında oluyo kaçtan sonra yüksek oluyo tam olarak acaba
valla faceden kopyaladım zaten resmı bu pc de yok resmımız hıç dıye melıkecım
ay nılgn daha var vallahı verılmesı gerekenler fotolarda oyle çıkmış ayaka bellı olmuyr göbek :))))
Simdi nasil kivirsam diye dusundum ama aklima da bisey gelmedi ya bilmiyorumkismile
nilgun biz seninle arkadaş değil mişiz. olalım mı .. bilmiyorumkismile
birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti maşallah geçmiş almış başını gitmiş bayadır girememiştim hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun bu arada bide ne kadar çok ateşlenen olmuş inşallah hemencik geçer ateşleri önemli bişey değildir umarım benim kızında kafası çok sıcak yanıyo resmen zaten ateşten çok korkuyorum çünkü bizde iye ye yatkınlık var ondan şüpheleniyorum direk ateşini ölçüorum 37-37.5 arasında oluyo kaçtan sonra yüksek oluyo tam olarak acaba
genelde doktorlar 38 ve üstünü ateşten sayıyorlar . ondan öcesine pek müdale edilmesine taraftar değiller. vücudun ateşe alışması için .. ama ben d çok korktuğum için 37,5 gördüm mü elimde olmadan müdale ediyorum . burak' ında başı dünden beri sıcak sabah ölçütüğümde ateşi yok. havalardan heralde kafaları daha çok ısınıyoo . su ile ıslatılmış mendil koy iyi gelir, serinletir.
benimde öyle güya eski kiloma döndüm ama göbek hala duruyor yaw
canın sağolsun olumunekankayizsmile
olalım hemenolumunekankayizsmile
hiç sorma ben günlük giriyorum yetişemiyorum, bir kaç gün girmediysen zor okursun valla
iyi fikir aslında ama hasta olmaz dimi bizim kafamız hep sıcak oluyo ama şimdi kolumu yakıyo resmen alnı falan öyle deil zaten çok terliyo kafası geceleri
evet okuyamadım zaten hepsini ama olsun hep böyle olsun daha iyi boş olunca sıkıcı oluyor. bazen boş vakit bulduğumda oturup keyifle okuyorum ben geçmişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?