2009 Aralık Anneleri

36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
oh ıyı çok şukur hadı afıyet olsun

TUNAYDIN ARKADAŞlar yıne gecmışı okuyana kadar canım cıktı acaba sabah kaçta gelıyosunuz sız buraya bakıyımm,,o saatte gelmeye calışıyım.
:)))
bılge aklına geldıkçe yaz canını sevdıgım :)))

tavuk makarna kaç kaşık yıycek acaba gerçi yıyecekmı mechul öglen yemegındemı yıyecek kesın ay bızım dr da 1 ay tatılde 1 ay tatılmı olur yahu keyfe bak dr.dakı

heeeeee tavuk ne kadar ben de sormadım bilmiyorumkismile pilav-makarna 1-2 yemek kaşığı onun muadili de yarım dilim ekmek içi
öğlen yemeğinde verin dedi et+sebze+karbonhidrat formülasyonunu akannehir

hoşgeldinnnn
piştiiiiiiiii umut'un da ateşi 37,4 idi 37,9a çıktı calpolü yuttu şimdi 36,6... darısı başınıza tabii sadece 36,6 kısmı diğerleri değil :bbo:

ekoya ne zaman gidiyosunuz müzeyyen? sengözlerimebaksanab

aynı mına ben mınanın elıne kasık verıyorum o onla ustunu basını yuzunu pisletırken agzına tıkıverıyorum tabır yerındeyse yemegı dene özlem sonra kesın banyoya ve etrafta leş ama yememesınden ıyıdır

geçmiş olsun nazar ettın kuzuya

tunaydın herkese,,arkadaşlarım geçmışı okuyana kadar yıne oğlen oldu ya,,sız kaçta gelıyosunuz burya bende o saatte gelmeeye çalışıyım,,
ateşlenen kuzulara cok cok geçmış olsun.
bılge canım ıyı oldu o yoğurdu dediğin cok saol da nerden alıcam onu anlayamadım canım benım.bu arada ben ankarada değilim bı hafta konyadayım ama hakkaten dun konyada serındı ya nefes aldık ama bugun cayır cayır sankımm oyy oyy...bıde ben ankarayı ozel olarak sevıyorum cunku benım gozlerımde yaz alerjısı var bı tek ankarada ağrımıyo ama:))

O davulcuya ben basbas bağıracaktım gecenin o vaktinde pencereden eşim zor tuttu böyle bir şey olamaz yaa tam evin altında durup korkunç bir tempoyla bambada bambada on dakika çalıyor manyak oğlanın aklı çıkıyor yavrum kırk kat uykusundan uyanıyor uyumuyor bir daha tamam adetse adet de hastası var bebeği yaşlısı var insanları bu kadar rahatsız etmeye ne hakları var ki. Bir ölçüsü olmalı yahu.
Öznur çok geçmiş olsun Zeynebimize de bebekler ateşle çok daha kolay başa çıkabiliyorlar bizim o kadar yükselse serilir kalırız.
Hoşgeldin bu arada. Yoktun ne zamandır.

benim resmimi koyarsan benden başka hiç kimseye hiç bi şeye yer kalmaz ki :roflol: var mı bilmiyorum bahar bakayım bir ara

cümleten günaydın çok işim var :sinifsinif:
Hadi bakayım sen kendini hiç deşifre etmedin daha merak ediyoruzz.

ya işte beslenme uzmanı baska bışey çocuk dr.ne anlar beslenmeden lazımdı aslında bızımkılerede bır dıyetısyen :)

valla pelin hem boğazına takılmasın hem az gaz yapsın diye nohut, kuru fasulye, barbunya türevi malzemelerin kabuğunu alıp ezicem ben. dün akşam iki barbunya tanesi, bir küp patates, bir küp havuç, bir diş pişmiş sarımsağı ezip yedirdim yalayıp yuttu arkasından ekmek verdim hepsini kustu akannehir ne sevinmiştim oysa sarımsak da yedirdim diye :sinifsinif:
ya pelin benim yine fikrim geldi aklinialirimsmile ama bilemedim kendime mi saklasam kine sempatiksalakcinni

biz 9da mesaiye başlıyoruz fatma
çiftlik yoğurdu bütün marketlerde var ama ankara dışına satışı var mı emin değilim. eh işte gözünü sevdiğimin ankarası turkbayragi

bu güzel bilgiler için teşekkürler bizim doktor hiç böyle detaylı anlatmıyo

ben evde olmadığım için abımn laptoptan eskı fotolardan koydum ıkı tane cokta yok yanı burda aslında cok guzel fotolarımız vardı da zramla kısmet işte,,,haftaya yapsaydın keşkem daha guzel fotolar koyardım bende(
sen seç al arkadaşım ordan bızım fotomuzuda,,ok?

müzeyyencim hoşgeldin.. sizde de mi ateş vardı. topiğin bebekleri ne ler oluyoo yaa. hepsinde ateş ..

bahar ben ekledim hamile resmimi de canım.

günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem

ne demek... inşallah işe yarar bir şeyler söyler de kaydirigubbakcemile5

oğlanın ateşi çıkmış :1shok:

amanııın 2009 aralık bebişleri yanıyorrrr bugün anlaşıldı. nedir bu yaa hepimizde aynı şey. ve çoğu da 37,4. sözleşmiş gibi bu kuzular neden üzüyorlar böyle bizi yahu. hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

bilge ye katılıyorum 38 i görmeden bizim doktor da ilaç verdirmiyor. duş aldırıyoruz soyuyoruz nemli bezle başı hariç pres v.s. zaten 37,5 e kadar olan ateş muhtemelen diş ateşi oluyor genelde. enfeksiyon ve hastalıklarda hemen 38 i geçer bizim.

Mina : 07 Kasim
Zeynep : 16 Aralik

Berkayi bilmiyorum

BERKAY 9 ARALIK

bu güzel bilgiler için teşekkürler bizim doktor hiç böyle detaylı anlatmıyo

rica ederim. bizim alerji durumumuzdan dolayı doktordan ayrı diyetisyenimiz var o anlatıyor bu kadar detaylı

çok sevindim bilgecim çok geçmiş olsunn... alkisalkisalkis

sağol canım ben de vallahi dünyanın yükü sırtımdan kalktı... darısı tüm rahatsızlığı olan bebişlerin başına :Saruboceq:

36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm

ohh ohhhh gözümüz aydın, hemde afiyet olsun,

TUNAYDIN ARKADAŞlar yıne gecmışı okuyana kadar canım cıktı acaba sabah kaçta gelıyosunuz sız buraya bakıyımm,,o saatte gelmeye calışıyım.

ben 11 gibi felan açıyorum, sayfalar almış başını gitmiş oluyor, iş yapıyorum aklım burda kalıyor, burayı okuycam diye yakında işi 2. plana atıcam, şirkette beni işte atacak

ya ben sana dedim, sus deme diye, nazar değdirdin çocuğa
akşama yemek yok ıftara davetlıde degılız oturuyorum burda ıyımı ben kalkayım gelırım yıne

ay benimde yok, ne yapacaksam, ramazan olunca her akşam farklı olsun, sevdiği yemekelr olsun diye canım çıkıyor valla ,

önerileriniz itinayla dikkae alınır

zihni sinir projelerin var seninde zannımca sempatiksalakcinni

bu az konuşmuş halimiz aklinialirimsmile cevap vermezse kırarım kafasını mecbur konuşacak sempatiksalakcinni

sen ettin mi ki :dilcikar:

abicim normalimiz yok, hepimiz psikopatız, biri kafamızı bzmaya görsün direk dalıyoruzalsanaalsanasmile

burakla yanyana olan fotoyu cnm

ii tatlım teşekkkür ederim... umarım tekrar ateşlenmez.
Babasının bugün işleri hafifmiş şimdi anneme gidip biraz vakit geçirecekler beraber.

oh iyi baharcım sende rahatlamışsındır biraz , olacak bunlar işte, dedim ya Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…