hemen tarif istiyorum:)sütlaç aynısı olmalı
Dunur gecmis olsun iyi mi simdi Umut
bilge uyandırıp verse şurubu.. ateş uyku yapıyo çünkü uzun uyuyabilir umut dahada çıkmasın bu arada ateşi..
ahh kıyaman yaaa.. şu dişler kolayca çıksa olmuyoo mu eziyet gibi valla kuzulara yaa. bilge bizi merakta bırakma .. haber ver olur mu tatlım .
ben tekrar mınayı uyutmayı deneyeyım ıftara yemek yok evdede bırşey yok
bilge hberdar et evle konusunca bahar zaten gdip görunce yazar berenın durumunu
bilge ÜZME CANINI düşer düzelir birtanem böyle büyüyecekler şurubunu içer düşer ateşi bencede biraz daha beklesin düşmezse uyandırıp versin
bize de haber verirsin
bilge canım sıkma canını sakın :teselli:öle öle büyüyecekler ama ana yüreği işte sen gelde içine anlat şimdi. benimkide sabah beri mızmızlanıyormuş. ateşi hep kontrol halinde. üsteki dişlerin ikisi çıktı ikissde aynı anda geliyo. ağzı dili konuşsa neler dicek kimbili yavrucaklar. annee çok ağrıo der sanırım ilk lafı:gitme:. rabbim hasta bebişlere hemen şifa versin inş.
Simdi nasil kivirsam diye dusundum ama aklima da bisey gelmedi ya bilmiyorumkismile
birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti maşallah geçmiş almış başını gitmiş bayadır girememiştim hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun bu arada bide ne kadar çok ateşlenen olmuş inşallah hemencik geçer ateşleri önemli bişey değildir umarım benim kızında kafası çok sıcak yanıyo resmen zaten ateşten çok korkuyorum çünkü bizde iye ye yatkınlık var ondan şüpheleniyorum direk ateşini ölçüorum 37-37.5 arasında oluyo kaçtan sonra yüksek oluyo tam olarak acaba
arkadaslık talebı yollayın kabulederım
bırde yenı geenler ısmını resmın oraya yazarsa benım kafa yerınde degıl unutyrm alışana kadar nevın dı dımı mesela emre burak yerıne bır muddet ısmını yazarsan ve dıger arkadaslar
Çok geçmiş olsun ne zor olur bırakmak eminim neyse ki annene bırakıyorsun da gözün akrada kalmıyor.günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem
geçmiş olsun canım burağında dün gece ateşi var . 37,4 tü fitil yaptım bende .. neyseki sonra düştü .. sahurda alnına elimi koydum çocuk çayır çayır yanıyoo ölçüm 36,5 normal ama çok sıcaklamıştı. sıcaklar mı yapıyoo ne anlamadım..
arkadaslık talebı yollayın kabulederım
bırde yenı geenler ısmını resmın oraya yazarsa benım kafa yerınde degıl unutyrm alışana kadar nevın dı dımı mesela emre burak yerıne bır muddet ısmını yazarsan ve dıger arkadaslar
nevın nevra ısım yazmakta fayda var :))))
bu arada maılle resım daha net gelmiş bilge sagol tekrar elıne saglık
of yaaa hamileleikden bu yana balık hafızalı olduk zaten
gülmeyin öyle bilge hanımcım.
hepimizde unutkanlık hat safada zaten.
evet arkadaşlar (yeni gelen ya da ara ara uğrayan arkadaşlar) isimlerinizi avatarınızdaki resminzizin altına eklermisniz lütfen
valla karıştırıyoruz.
canlarım sağolun şimdi calpol vermiş annem yine uyuycam diyomuş daldığında yine ölçüp bildirecek ateşini mafoldumben allahım tüm bebekleri beterinden esirgesin :Saruboceq: dişten kaynaklı muhtemelen ve emin yerde ama işte gözünün önünde olmaması çok zor geliyor insana
berkay müzeyyeninki dünürcüm onla karışmış kıvırmaya hacet yok sen dik duruşa devam Şeniz
bizim doktor aşı ateşinde 37-37,5'ta ilaç verebilirsiniz diğer zamanlarda 38i görmeden ilaç vermeyin diyor
nevra pelincim kaydirigubbakcemile3
sende yazsanda bızde senın yazdıklarını okusak :)) nerelerdesın özlem ya duru nasıl kopma bu kadar hıçbirimizin vaktı yok bakma bazen hıçç gıremıyoruz ama bu kadarda boşlama
çok kendınden emın guvenen bır hatunumdur soylemesı ayıp :)))))rica ederim şekerim sen de sağol
ne gülmiycem bi de kendinden emin nevin di di mi diyo kaydirigubbakcemile3 kendime benzettim ona gülüyorum, karıştırmasına değil kaydirigubbakcemile3
of yaaa hamileleikden bu yana balık hafızalı olduk zaten
gülmeyin öyle bilge hanımcım.
hepimizde unutkanlık hat safada zaten.
evet arkadaşlar (yeni gelen ya da ara ara uğrayan arkadaşlar) isimlerinizi avatarınızdaki resminzizin altına eklermisniz lütfen
valla karıştırıyoruz.
şu kaka işi hakkında bılgı iyi oldu :)dün doktor ziyaretinden aklımda kalanlar
ilkadım ayakkabısı kesinlikle almayın sadece para tuzağıdır dedi. sebebini de şöyle açıklıyor: "zaten bir hafta sonra bile giydirebilmek için biraz büyük almak zorunda kalacaksınız e büyük ayakkabı ortopedik de olsa büyük olduğu için tabanına tam oturmayacak dolayısıyla ortopedik oluşu hikaye olacak. en güzeli çıplak ayakla gezmesi, ev içinde altı kaydırmayan çoraplardan giydirebilirsiniz, dışarıda da ayağına bir şey batmasın diye olabildiğince elastik ayağını güzelce saran yumuşak bir ayakkabı giydirebilirsiniz" buyurdu kendileri.
bizimkinin saçları hala kedi tüyü gibi 1 yaştan sonra düzene girer üstünde durmayın dedi.
emekleme 9-12 ay yürüme 12-18 ay arasında beklenir ama istisnalar olabilir kendi temposuna bırakın dedi. kalkmaya çalışıyorsa sızlansa da kucağa almayın tembellik etmeyip kaldırsın kendini dedi.
kaka yaparken çok ıkınıyor bizimki banyo suyunu bir yere doldurup oturma banyosu yaptırın anüs civarında küçük çatlaklar varsa onlar kaka zamanında kasılma yapıyordur dedi.
gelişimi normal gayet iyi gidiyor ne yapıyorsanız aynen devam dedi
:))) yok kopmak değil 20 gündür antalyadaydım kız kardeşimin yanına gittik annemlerde geldi oraya 2. bir tatil yapmış olduk kızımla internet yoktu orda o yüzden giremedim uzun zamandır evde olduğumda mutlaka fırsat bulup giriyorum duru iyi biraz iştahsız bu aralar ama doktor kontrolümüz çok iyiydi mina nasıl yanlış hatırlamıyorsam gözü enfeksiyon kapmış nasıl oldu
diyetisyene gelince
bugün itibarıyla tavuk, pilav, makarna başlıyoruz
ay bilemedim nasıl anlatayım şimdi
öncelikle sağdığım sütler için milupa 7 tahıllıyla karıştırıp verelim öyle almazsa başka yöntem deniycez dedi...
1 yaşa geldiğinde evde pişenden yesin istiyorum o yüzden şimdiden sizin yemekleri salça, tuz ve baharat koymadan pişirin aynı tencereden yesin dedi
öğlen öğününde et, sebze ve karbonhidrat almasını istiyorum dedi, misal kabak dolması hepsini içeriyor büyükçe bir kabağın yarısı yeterlidir fazlasını isterse vermeyin dedi
öğlen etli sebze yemeği verirseniz susuz verin suyuyla midesini şişirmesin dedi
yiyecekleri bulamaç yapmayın yemeğine ekmek doğramayın her birinin tadını ayrı ayrı öğrensin dedi
bir ay sonra sabahları 1 bütün ceviz vermeye başlayın dedi
aşamalı olarak bakliyatlara başlayacağız o da şöyle, akşam öğününde sebze çorbasına 1-2 tatlı kaşığı mesela kırmızı mercimek atıcaz aşırı gaza sebebiyet vermezse ertesi günden itibaren normal mercimek çorbası da verebileceğiz... ondan bir hafta sonra bu kez nohut deniycez yine gaz sancısı olmazsa bir öğünde pilav-nohut yiyebilecek mesela.
dışardan süt ürünü alamadığımız için günde bir kez mutlaka mama takviyesi vermek zorundayız onu da muhallebi gibi yapıyoruz zaten ama yememeye başladığı için meyve katarak deneyeceğiz o da olmazsa az bir kakao ekleyerek deneyeceğiz.
başkaaaaaa?
ha bu arada günde 1 litreye kadar su içebilirlermiş 250ml az bile dedi (bu doktorun söylediklerinden biri)
melike???? konuştun mu?
ay tam ıse yarayacak bılgıler süperrr
ben cevızı verıyrm zaten
su bızım yemeklerden verme olayı salçasız yemek ben yapamam bızde yenmez o zaman bız ne yıyorsak mınaya ayrı salçasız tuzsuz pişireyım pekı onları ezerek mı vermeye baslayacagız acba fikrin ne bılge bırde ne ekmegı önerdı tam bugday mı nohutu ezecekmıyız mesela '''kız ezmeye taktı :))):roflol::roflol:'''
çok kendınden emın guvenen bır hatunumdur soylemesı ayıp :)))))
valla leyle gıbı dolanıyorum etrafta
şu kaka işi hakkında bılgı iyi oldu :)
mınada oyle ılk ek gıdaya basladıgımızda bıtınce aglıyordu şimdi canı ısterse yıyor asla tabak bıtmıyor yarılansa ohh be dıyorum sanırım sıcak dış falan hepsi ustuste geldı
mınanın gözu geçti cnm 5 gun dedı dr ama bız 3 gun zarzor damlattık damlayı ama işe yaradı o kadar bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?