ya gerçekten cok zor ya,,,o kadar bakımını yaptığım halde nası ıltıhap kpıyo anlamıyorum,,cok canım yanıyo,,geçmesını beklıyorum...ben senın dediğin gibi hıç bışey koymadım bı kaç gun soyuldu falan duzelmeye başlamıştı sankı,,bırden sıstı dun gece,,antıbıotık aldım bakalım gecer ınşbu kondua topicte benden daha çok çeken yok canım kız doğdu benim meme yara oldu 6. ay bitene kadar her ay mastit oldum ve yara hiç geçmedi. bu ay iyiyiz çok şükür.agumentin verdi doktor bana hep. bana kalkan iyi gelmişti. en azından ucu biyere değip sızlamıyodu. ve sürdüğüm krem ucunda kalabiliyodu. havada alıyodu. allah kolaylık versin canım çok zor. benimde hep gece çıktı ateşim 38,,5 lara. zordur memeyle uğraşmak..
benim kuaför arkadaşım. anlaştık anneme gelip orda yapacak röflemi işbaşı yapmadan önce. hem klima var hem kızla rahat rahat ilgilenirim.
tam dicektimki face e koysan ki koymuşsun bile:))
herkese günaydın bu arada a.s.
benım kızım halen gunduz 4 defa bırer saatlık uyku uyuyo,yanı en fazla 3 saat uyanık sonra saçmalamay mızmızlanmaya başlıyo,akşamda 8 de yatıyo sabah 7 ye kadar,,,3 saate bı emıyo ama gece,bazen 2.8 aylık bi bebeğin gündüz toplam kaç saat uyuması gerekiyor? ve sizinkiler kaç saat uyuyor??
eşim gitti başına 37,9muş ateşi.. o 39 uykudan uyandığında ölçülmüş muhtemelen uyku sıcağıydı allaha bin şükür
kaldı 1,5 saatim eşim de evde ben mecburen oturup bekliycem kendimi terbiye edicem burda
bu arada dün hastanede dediler ki. ateşte koltukaltı ateşini temel alıyorlarmış bizim kulaktan ölçenler yaklaşık 1 derece yüksek çıkıyormuş aklınızda olsun
ne biliyim dünür ya. havadan, yediği bir şeyden, sudan her şeyden almış olabilirmiş. dün kusması dursun diye emedur fitil verdiler kusmayı durduramasalar gece yatırıp serum takacaklardı kuzuya ağlaya ağlaya mahvolurdum herhalde kocaman yatakta o halde görsem mafoldumben yeğenim 3-4 yaşındaydı bir gece yatırıp serum verdilerdi onu bile o koca yatakta görmek mahvetmişti 9 aylık çocuk nasıl olur kimbilir mafoldumben
eşim gitti başına 37,9muş ateşi.. o 39 uykudan uyandığında ölçülmüş muhtemelen uyku sıcağıydı allaha bin şükür
kaldı 1,5 saatim eşim de evde ben mecburen oturup bekliycem kendimi terbiye edicem burda
bu arada dün hastanede dediler ki. ateşte koltukaltı ateşini temel alıyorlarmış bizim kulaktan ölçenler yaklaşık 1 derece yüksek çıkıyormuş aklınızda olsun
Şİİİ bilgecim üzme kendini Şenizsilkelen bakayım . artık o kocaman adam oldu herşeyin üstesinden gelir. sen onun karşısında daha güçlü olki senden poztifi enerji alsın. paşanın yarın tahlileride tertemiz çıkacak inş..:Saruboceq:sen dimdik dur yetera.s.
ben koltuk altı kullanıyorum bizim doktorda kulaktan olanı tavsiye etmemişti zamanında o yüzden hiç almamıştım ben .
olsun annesi geç olsunda güç olmasın
sağlık olsun en önemlisi
Şİİİ bilgecim üzme kendini Şenizsilkelen bakayım . artık o kocaman adam oldu herşeyin üstesinden gelir. sen onun karşısında daha güçlü olki senden poztifi enerji alsın. paşanın yarın tahlileride tertemiz çıkacak inş..:Saruboceq:sen dimdik dur yetera.s.
cook cook gecmış olsun canım,,mubarek cuma gunu dualarımız senınle...bebişler boyle boyle buyuyecekler ışte rabbım bıze de sağlık sıhhat versınkı yanlarında olabıleleım,,sende kuvvetlısın maşallah,hemencecık toparlanır oğluşumuz senın gucunle.opuyorumnanaktan
Allahım okurken bile ne fena oldum biran önce iyileşir inşalah kuzucuk evet her yerden kapabilirler doğru soluduğu havadan bile ben hep diyorum teorik olarak; böyle böyle güçlenecek bağışıklıkları diye ama gel de tabii onu yüreğimize anlat en minik bir rahatsızlıklarında aklımız çıkıyor. Allah korusun tüm bebişlerimizi.
doğrusun canım
yanında değilim ya ondan bu göçük halim merak etme varolan tüm pozitif enerjileri toplayıp giderim paşama
sağolasın canım
amin ebrucum
hepinize çok teşekkür ederim kızlar siz olmasanız ben muhtemelen şu an oturmuş salya sümük :2: ama dünden beri hep söylüyorum isyan etmiyorum bugünümüze milyarlarca kez şükrediyorum allah beterinden esirgesin insanlar nelerle uğraşıyor onların yanında bu sivilce çıkarmak gibi allaha bin şükür :Saruboceq:
doğrusun canım
yanında değilim ya ondan bu göçük halim merak etme varolan tüm pozitif enerjileri toplayıp giderim paşama
sağolasın canım
amin ebrucum
hepinize çok teşekkür ederim kızlar siz olmasanız ben muhtemelen şu an oturmuş salya sümük :2: ama dünden beri hep söylüyorum isyan etmiyorum bugünümüze milyarlarca kez şükrediyorum allah beterinden esirgesin insanlar nelerle uğraşıyor onların yanında bu sivilce çıkarmak gibi allaha bin şükür :Saruboceq:
amin canım yaa en büyük derdi de hastalığı da bu kadar olsun inşallah umut paşamın. ne olacak iki gün ateş yapacak mızlayacak mikrobu atınca yine bıcır bıcır olacak oğluşun. allah geçer dert versin. hele senin gibi aklı başında güçlü bir annesi olduktan sonra vay o mikropların haline topuksuz kaçarlar bırakır paşamın yakasını eminim. bir daha da uğramazlar umut un yanına. guclubacismile
bilgecim amacım seni daha çok üzmek değildi. üzdüysem özür dilerim .. bebeklerin hasta olmasına hiç kıyamam. hele anne olduktan sonra daha hassas oldum .. seni daha çok tedirgin ettiysem tekrar tekrar özür dilerim .. neyse inşallah bir an önce atlatırsınız.
burcu çok güzel olmuş tatlımm.. ellerine sağlık
Ben de aynı şeyi yapıyordum o yüzden iptal ediyorummm kızlar bilginizee...
burcu çok güzel olmuş tatlımm.. ellerine sağlık
Ben de aynı şeyi yapıyordum o yüzden iptal ediyorummm kızlar bilginizee...
hadi yırttın:jeyyar:
evet bende yokum burcununkinde:gitme:ama burcu nunkinde biz yokuuuz. sen bizi de eklemiştin:çok üzgünüm::sinifsinif:
kızlar gün konusunda ödeme günü farklı iki grup yapmak uygun mu? böylece sayılara göre çekiliş yapmamız gerekmez (mevzu değişsin azıcık)
meralcim arıycam bi tel bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?