2009 Aralık Anneleri

ya gerçekten cok zor ya,,,o kadar bakımını yaptığım halde nası ıltıhap kpıyo anlamıyorum,,cok canım yanıyo,,geçmesını beklıyorum...ben senın dediğin gibi hıç bışey koymadım bı kaç gun soyuldu falan duzelmeye başlamıştı sankı,,bırden sıstı dun gece,,antıbıotık aldım bakalım gecer ınş

8 aylık bi bebeğin gündüz toplam kaç saat uyuması gerekiyor? ve sizinkiler kaç saat uyuyor??
benım kızım halen gunduz 4 defa bırer saatlık uyku uyuyo,yanı en fazla 3 saat uyanık sonra saçmalamay mızmızlanmaya başlıyo,akşamda 8 de yatıyo sabah 7 ye kadar,,,3 saate bı emıyo ama gece,bazen 2.

cook cook gecmış olsun canım,,mubarek cuma gunu dualarımız senınle...bebişler boyle boyle buyuyecekler ışte rabbım bıze de sağlık sıhhat versınkı yanlarında olabıleleım,,sende kuvvetlısın maşallah,hemencecık toparlanır oğluşumuz senın gucunle.opuyorumnanaktan

Allahım okurken bile ne fena oldum biran önce iyileşir inşalah kuzucuk evet her yerden kapabilirler doğru soluduğu havadan bile ben hep diyorum teorik olarak; böyle böyle güçlenecek bağışıklıkları diye ama gel de tabii onu yüreğimize anlat en minik bir rahatsızlıklarında aklımız çıkıyor. Allah korusun tüm bebişlerimizi.

ben koltuk altı kullanıyorum bizim doktorda kulaktan olanı tavsiye etmemişti zamanında o yüzden hiç almamıştım ben .

helal sana tülaycım
gel öpeceğim vallaŞeniz

ohh sevindim valla mudahale edilebilir. ılık bi banyo filan daha iyi olur inşallah bi 36,5 görseniz kesin uykuda çok sıcaklıyorlar ..

olsun annesi geç olsunda güç olmasın
sağlık olsun en önemlisi

doğrusun canım

yanında değilim ya ondan bu göçük halim merak etme varolan tüm pozitif enerjileri toplayıp giderim paşama

sağolasın canım

amin ebrucum

hepinize çok teşekkür ederim kızlar siz olmasanız ben muhtemelen şu an oturmuş salya sümük :2: ama dünden beri hep söylüyorum isyan etmiyorum bugünümüze milyarlarca kez şükrediyorum allah beterinden esirgesin insanlar nelerle uğraşıyor onların yanında bu sivilce çıkarmak gibi allaha bin şükür :Saruboceq:

amin canım yaa en büyük derdi de hastalığı da bu kadar olsun inşallah umut paşamın. ne olacak iki gün ateş yapacak mızlayacak mikrobu atınca yine bıcır bıcır olacak oğluşun. allah geçer dert versin. hele senin gibi aklı başında güçlü bir annesi olduktan sonra vay o mikropların haline topuksuz kaçarlar bırakır paşamın yakasını eminim. bir daha da uğramazlar umut un yanına. guclubacismile

bilgecim amacım seni daha çok üzmek değildi. üzdüysem özür dilerim .. bebeklerin hasta olmasına hiç kıyamam. hele anne olduktan sonra daha hassas oldum .. seni daha çok tedirgin ettiysem tekrar tekrar özür dilerim .. neyse inşallah bir an önce atlatırsınız.

canım benim sağolasın olumunekankayizsmile allah hepimizin yavrularına bundan büyük dert göstermesin of demeden upuzun muhteşem hayatlar sürsünler inşallah opuyorumnanaktan

yalnız sayemde topic cumanın mana ve ehemmiyetine uygun kıvamda oldu bugün sempatiksalakcinni

yok nevracım önemli değil hepimiz farklı ifade ediyoruz kendimizi yanlış anlamadım merak etme

kızlar gün konusunda ödeme günü farklı iki grup yapmak uygun mu? böylece sayılara göre çekiliş yapmamız gerekmez (mevzu değişsin azıcık)

meralcim arıycam bi tel bekliyorum

Bize de dr koltukaltından ölçün demişti kulaktan ölçülen sağlıklı olmaz dedi ama koltukaltlarında da tutmuyor ki sıpalar.

ama burcu nunkinde biz yokuuuz. sen bizi de eklemiştin:çok üzgünüm::sinifsinif:
evet bende yokum burcununkinde:gitme:
kızlar gün konusunda ödeme günü farklı iki grup yapmak uygun mu? böylece sayılara göre çekiliş yapmamız gerekmez (mevzu değişsin azıcık)

meralcim arıycam bi tel bekliyorum

valla iyi olur bilgecim. ben malum aybaşında almam gereken maaşımı 10-15 arasını bulabiliyo bazen. ayın 1i denir ben ödeyemem ayıp olur sonracıma arkıdeşlereakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…