ateşli meralcim :1no2: gece acile gittik gaita ve idrar verdik kültür sonuçları yarın çıkacak. kusma ve ishal de başladı her gün böyle 10 çocuk geliyor dediler. aveno mu ne zıkkımsa yazları ortaya çıkan öyle bir virüs varmış o olabilir dediler, idrar yolları enfeksiyonu olabilir dediler yarın görcez bakalım ne olduğunu mafoldumben
burcuuuu süpersin arkıdeşim ŞenizŞenizŞeniz ellerine emeğine vede yüreğine sağlıka.s.a.s.a.s.bunlar sana, seni günün annesi seçiyoruzzzalkisalkisalkis varmı itirazı olansengözlerimebaksanab
ateşli meralcim :1no2: gece acile gittik gaita ve idrar verdik kültür sonuçları yarın çıkacak. kusma ve ishal de başladı her gün böyle 10 çocuk geliyor dediler. aveno mu ne zıkkımsa yazları ortaya çıkan öyle bir virüs varmış o olabilir dediler, idrar yolları enfeksiyonu olabilir dediler yarın görcez bakalım ne olduğunu mafoldumben
Hayda . Bu nerden cikti simdi .
burcuuuu süpersin arkıdeşim ŞenizŞenizŞeniz ellerine emeğine vede yüreğine sağlıka.s.a.s.a.s.bunlar sana, seni günün annesi seçiyoruzzzalkisalkisalkis varmı itirazı olansengözlerimebaksanab
aman yaaaa nerden çıktı şimdi bu inşallah temiz çıkar tahlilleri dün atelşi düştü diye düzeldi sanmıştım çok geçmiş olsun kuzuma
itiraz ediyorum bilge ile beraber haftanın annesi seçiyorum a.s.:hooray:
bilgecim çok geçmiş olsun .. kıyamam kuzuya .. şimdi nasıl ateşi kaç .. tahlil sonuçları inşallah iyi çıkar .. nereden de bulur bu virüsler bebişleri yaa. bi rahat bırakmıyorlar bebişlerimizi .. şöyle serpilsin, büyüsünler ., biraz daha direnç kazansınlar .. :1no2:
bilge canım çok geçmiş osun. inş. tertemiz çıkar sonuçları:Saruboceq:
hadi haaaaaaaaaa
of yaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun
kıyamam ben kuzulara
daha miniciklerde bilgecim
umarım basit bir mikropdur ve çabucak toparlar yavrum
teşekkürler arkadaşlar allah beterinden esirgesin ve tüm hasta yavrulara tez zamanda şifa versin
gaita tahlili temiz çıktı ama kültürü görmek lazım diyorlar... kültürlü fok ohaoldumsmile allahım beynimi yemesem bari... neyse kısmetse yarın öğlene her şey belli olacak inşallah temiz sonuçlar alıcaz
ateşi 39'a dayandı onun üzerine götürdük nevracım şu an ilaçlı 36,5a düşüyor ilacın etkisi geçince 37,5-38 arası, zaten 38,5'u görürsek şurubu bırakıp fitile döncez
2009 aralık anneleri bide sulugözmüş onu anladıkah burcu ah hepimizi salya sümük ettin..
aman yaaaa nerden çıktı şimdi bu inşallah temiz çıkar tahlilleri dün atelşi düştü diye düzeldi sanmıştım çok geçmiş olsun kuzuma
itiraz ediyorum bilge ile beraber haftanın annesi seçiyorum a.s.:hooray:
bilgecim geçmiş olsun oğluşa..tühh nerden çıktı bu şimdi kıyamam ben ona..inşallah temiz çıkar tahlil sonuçları önemli bişey değildir..((
tüm yavrularımızı rabbim bütün kötülüklerden korusun:Saruboceq:
tüm mikroplar yavrularımızdan uzak dursun:Saruboceq:
tüm yavrular hafif ateşle rahatsızlıklarını atlatsınlar:Saruboceq:
hiçbir yavru hasta olmasın, ağlamasın ve mamalarını yiyip büyüsünler:Saruboceq:
canlarım ya hiçbirine kıyamıyorum ben bunların
anne olunca insan tüm çocuklara karşı hassas oluyor:2:
et et hemde kocaman et eşşek kafam:mymeka:nası unuturm ben onu ya. ama üzüldüm şimdi bebişi hastamışda ondan özür bilgeeeohaoldumsmilesenide bugünün annesi seçtika.s.:1hug:
2009 aralık anneleri bide sulugözmüş onu anladıkah burcu ah hepimizi salya sümük ettin..
mahvoldum yaaa kaç kere izledim hepsinde ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?