2009 Aralık Anneleri

Hayda . Bu nerden cikti simdi .

bilgecim çok geçmiş olsun .. kıyamam kuzuya .. şimdi nasıl ateşi kaç .. tahlil sonuçları inşallah iyi çıkar .. nereden de bulur bu virüsler bebişleri yaa. bi rahat bırakmıyorlar bebişlerimizi .. şöyle serpilsin, büyüsünler ., biraz daha direnç kazansınlar .. :1no2:

bilge canım çok geçmiş osun. inş. tertemiz çıkar sonuçları:Saruboceq:

hadi haaaaaaaaaa
of yaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun
kıyamam ben kuzulara
daha miniciklerde bilgecim

umarım basit bir mikropdur ve çabucak toparlar yavrum

Hayda . Bu nerden cikti simdi .

ne biliyim dünür ya. havadan, yediği bir şeyden, sudan her şeyden almış olabilirmiş. dün kusması dursun diye emedur fitil verdiler kusmayı durduramasalar gece yatırıp serum takacaklardı kuzuya ağlaya ağlaya mahvolurdum herhalde kocaman yatakta o halde görsem mafoldumben yeğenim 3-4 yaşındaydı bir gece yatırıp serum verdilerdi onu bile o koca yatakta görmek mahvetmişti 9 aylık çocuk nasıl olur kimbilir mafoldumben

aman yaaaa nerden çıktı şimdi bu inşallah temiz çıkar tahlilleri dün atelşi düştü diye düzeldi sanmıştım çok geçmiş olsun kuzuma

burcuuuu süpersin arkıdeşim ŞenizŞenizŞeniz ellerine emeğine vede yüreğine sağlıka.s.a.s.a.s.bunlar sana, seni günün annesi seçiyoruzzzalkisalkisalkis varmı itirazı olansengözlerimebaksanab

itiraz ediyorum bilge ile beraber haftanın annesi seçiyorum a.s.:hooray:

bilgecim geçmiş olsun oğluşa..tühh nerden çıktı bu şimdi kıyamam ben ona..inşallah temiz çıkar tahlil sonuçları önemli bişey değildir..((

tüm yavrularımızı rabbim bütün kötülüklerden korusun:Saruboceq:
tüm mikroplar yavrularımızdan uzak dursun:Saruboceq:
tüm yavrular hafif ateşle rahatsızlıklarını atlatsınlar:Saruboceq:
hiçbir yavru hasta olmasın, ağlamasın ve mamalarını yiyip büyüsünler:Saruboceq:

canlarım ya hiçbirine kıyamıyorum ben bunların
anne olunca insan tüm çocuklara karşı hassas oluyor:2:

et et hemde kocaman et eşşek kafam:mymeka:nası unuturm ben onu ya. ama üzüldüm şimdi bebişi hastamışda ondan özür bilgeeeohaoldumsmilesenide bugünün annesi seçtika.s.:1hug:

bilge canım çok geçmiş osun. inş. tertemiz çıkar sonuçları:Saruboceq:

hadi haaaaaaaaaa
of yaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun
kıyamam ben kuzulara
daha miniciklerde bilgecim

umarım basit bir mikropdur ve çabucak toparlar yavrum

teşekkürler arkadaşlar allah beterinden esirgesin ve tüm hasta yavrulara tez zamanda şifa versin
gaita tahlili temiz çıktı ama kültürü görmek lazım diyorlar... kültürlü fok ohaoldumsmile allahım beynimi yemesem bari... neyse kısmetse yarın öğlene her şey belli olacak inşallah temiz sonuçlar alıcaz
ateşi 39'a dayandı onun üzerine götürdük nevracım şu an ilaçlı 36,5a düşüyor ilacın etkisi geçince 37,5-38 arası, zaten 38,5'u görürsek şurubu bırakıp fitile döncez

bilge çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin umut'umuza

bilg. kafayı yedi katılamıyorum istediğim gibi, hazırlanıyorumda bir yandan samsuna gitmek için
videoyu nasıl izleyecez?
kocişin facesi var ,
nasıl bulcam orayı?
ay ben hiç anlamamda :kedi:

İdrar tahlilinde lokasit filan cikti mi peki dunur

bilgecim geçmiş olsun oğluşa..tühh nerden çıktı bu şimdi kıyamam ben ona..inşallah temiz çıkar tahlil sonuçları önemli bişey değildir..((

çok sağolun kızlar ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz bunlarla sarsılıyoruz allah ciddi hastalıklarla pençeleşen çocukların ve annelerinin yardımcısı olsun bugünümüze çok şükür

et et hemde kocaman et eşşek kafam:mymeka:nası unuturm ben onu ya. ama üzüldüm şimdi bebişi hastamışda ondan özür bilgeeeohaoldumsmilesenide bugünün annesi seçtika.s.:1hug:

sağol canım özürlük bir şey yok
ben biraz yokum

bilgecim çok geçmiş olsun kıyamam ben canım yaa.. biran önce geçer inşallah.

ne hızlısınız ya ben 3 sayfa öncesinde kalmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…