teşekkürler arkadaşlar allah beterinden esirgesin ve tüm hasta yavrulara tez zamanda şifa versin
gaita tahlili temiz çıktı ama kültürü görmek lazım diyorlar... kültürlü fok ohaoldumsmile allahım beynimi yemesem bari... neyse kısmetse yarın öğlene her şey belli olacak inşallah temiz sonuçlar alıcaz
ateşi 39'a dayandı onun üzerine götürdük nevracım şu an ilaçlı 36,5a düşüyor ilacın etkisi geçince 37,5-38 arası, zaten 38,5'u görürsek şurubu bırakıp fitile döncez
:))) Ben sana baska da yaparim Melike .Hamile fotolari yoktu bir cok kimsede farkli bisey yapcaktim ama olmadi . Hem ultrason isticektim hem hamile filan ..
bilgecim çok geçmiş olsun kıyamam ben canım yaa.. biran önce geçer inşallah.
ne hızlısınız ya ben 3 sayfa öncesinde kalmışım...
ahh kıyamam yanıyoo yavrucuk.. kuzum benim allahım sen koru .. inşallah biran önce düşer ateşi bilgecim.. sen işte misin .. aklın evdedir şimdi ...
ateşli meralcim :1no2: gece acile gittik gaita ve idrar verdik kültür sonuçları yarın çıkacak. kusma ve ishal de başladı her gün böyle 10 çocuk geliyor dediler. aveno mu ne zıkkımsa yazları ortaya çıkan öyle bir virüs varmış o olabilir dediler, idrar yolları enfeksiyonu olabilir dediler yarın görcez bakalım ne olduğunu mafoldumben
çok çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar tahlilleri aslında dişte de böyle belirtiler oluyo umarım diştendir
Gecmis olsun bilge ne guZel sevinmiştik gecti diye iyi haberlerle gel Pazartesi inşallah
sağolun kızlar inşallah
işteyim ama ruhum evde nevra. mızmız haliyle ilk kez bu sabah beni işe gönderirken ağladı üstüne mafoldumben moralim sıfırın altı senağlama
sağolun kızlar inşallah
işteyim ama ruhum evde nevra. mızmız haliyle ilk kez bu sabah beni işe gönderirken ağladı üstüne mafoldumben moralim sıfırın altı senağlama
ahh canım yaa kıyamam nerden bulmuş bu virüs umut paşayı. çok geçmiş olsun bilgecim. üzme tatlım kendini çabucak atlatır inşallah paşam o virüsü. allah beterinden saklasın canım. :sinifsinif::Saruboceq:
ah canım yaa kıyamam sana da .. izin filan alamıyo musun .yada erken çık ... sende olmayınca iyice mızmızdır şimdi kuzucuk ..
eşim gitti başına 37,9muş ateşi.. o 39 uykudan uyandığında ölçülmüş muhtemelen uyku sıcağıydı allaha bin şükür
kaldı 1,5 saatim eşim de evde ben mecburen oturup bekliycem kendimi terbiye edicem burda
bu arada dün hastanede dediler ki. ateşte koltukaltı ateşini temel alıyorlarmış bizim kulaktan ölçenler yaklaşık 1 derece yüksek çıkıyormuş aklınızda olsun
bilgecim az kaldı arkadaşım oğluna kavuşmana
çok şükür haftasonuda evdesin
2 günde zımba gibi olur delikanlı oğlum
Bakma benimde yaparken gozlerim doldu :)
inşallah canım ben de aynı şeyleri düşünüp avutuyorum burada kendimi işte
yeni yemek düzeni de iptal 5-6 gün bekleyip tüm düzeni yeniden kurulduğunda yeni yemeklere başlıycakmışız yoksa yemeklerden mi hastalıktan mı olduğunu anlayamazlarmış
inşallah canım ben de aynı şeyleri düşünüp avutuyorum burada kendimi işte
yeni yemek düzeni de iptal 5-6 gün bekleyip tüm düzeni yeniden kurulduğunda yeni yemeklere başlıycakmışız yoksa yemeklerden mi hastalıktan mı olduğunu anlayamazlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?