2009 Aralık Anneleri

ahh kıyamam yanıyoo yavrucuk.. kuzum benim allahım sen koru .. inşallah biran önce düşer ateşi bilgecim.. sen işte misin .. aklın evdedir şimdi ...

:))) Ben sana baska da yaparim Melike .Hamile fotolari yoktu bir cok kimsede farkli bisey yapcaktim ama olmadi . Hem ultrason isticektim hem hamile filan ..

akıllı becerikli hatun maşallah sana nazarım değmesin iyi ki tanımışım her birinizi kocaman bir ailem oldu hepinizi çok seviyorum küçük emraha bağladım boshayallersmileboshayallersmile

bilgecim çok geçmiş olsun kıyamam ben canım yaa.. biran önce geçer inşallah.

ne hızlısınız ya ben 3 sayfa öncesinde kalmışım...

ahh kıyamam yanıyoo yavrucuk.. kuzum benim allahım sen koru .. inşallah biran önce düşer ateşi bilgecim.. sen işte misin .. aklın evdedir şimdi ...

sağolun kızlar inşallah
işteyim ama ruhum evde nevra. mızmız haliyle ilk kez bu sabah beni işe gönderirken ağladı üstüne mafoldumben moralim sıfırın altı senağlama

çok çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar tahlilleri aslında dişte de böyle belirtiler oluyo umarım diştendir

burcu gerçekten süper olmuş video çook beğendim eline sağlık iyice bir duygusallaştım mayıştım valla kalkıp kıza yemek hazırlamam lazım daha

çok çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar tahlilleri aslında dişte de böyle belirtiler oluyo umarım diştendir

öyle biz de öyle düşündük ama diş 38in üzerinde ateş yapmazmış ya da çok nadiren yaparmış

Gecmis olsun bilge ne guZel sevinmiştik gecti diye iyi haberlerle gel Pazartesi inşallah

sorma pelin ben de yok bir şey demiştim ama.... şimdi ilacın etkisi geçmiş 39a çıkmış yine... kusmaya da çalışıyormuş fitil koyacak annem ((((( allahım beterinden esirge

sağolun kızlar inşallah
işteyim ama ruhum evde nevra. mızmız haliyle ilk kez bu sabah beni işe gönderirken ağladı üstüne mafoldumben moralim sıfırın altı senağlama

ahh canım yaa kıyamam nerden bulmuş bu virüs umut paşayı. çok geçmiş olsun bilgecim. üzme tatlım kendini çabucak atlatır inşallah paşam o virüsü. allah beterinden saklasın canım. :sinifsinif::Saruboceq:

sağolun kızlar inşallah

ah canım yaa kıyamam sana da .. izin filan alamıyo musun .yada erken çık ... sende olmayınca iyice mızmızdır şimdi kuzucuk ..

amin müzeyyencim sağolasın
soluma yoluyla olabiliyormuş,yediği bir şeyden olabiliyormuş... yedikleri çok iyi yıkanıp ya pişiyor ya soyuluyor onlardan olamaz. kontrole gittiğimizde hastanedeki diğer çocuklardan aldı herhalde çünkü kontrolün ertesi günü çıktı ooooof
neyse bugünümüze şükür diyeyim beterini çağırmayayım

ah canım yaa kıyamam sana da .. izin filan alamıyo musun .yada erken çık ... sende olmayınca iyice mızmızdır şimdi kuzucuk ..

kendimi eğitmeye çalışıyorum nevracım yoksa izin alırım da her ateşlendiğinde mümkün olmayacak o yüzden kendimi tutuyorum ama iş güç de yapabildiğim yok aslında
dur ben konuşayım da almaya gelsinler o arada izin alırım ben

eşim gitti başına 37,9muş ateşi.. o 39 uykudan uyandığında ölçülmüş muhtemelen uyku sıcağıydı allaha bin şükür
kaldı 1,5 saatim eşim de evde ben mecburen oturup bekliycem kendimi terbiye edicem burda

bu arada dün hastanede dediler ki. ateşte koltukaltı ateşini temel alıyorlarmış bizim kulaktan ölçenler yaklaşık 1 derece yüksek çıkıyormuş aklınızda olsun

bilgecim az kaldı arkadaşım oğluna kavuşmana
çok şükür haftasonuda evdesin
2 günde zımba gibi olur delikanlı oğlum

hadıı bırınız yazın arkadaşalr ozelımee,,duramıyorumd a nette

baba şefkatitini alınca moral bulur benim oğlum

evet en güzelini yapıyoraun vnm
öyle nher ateşte izin alırsak zor valla işimiz.

nevracım bu gibi durumlarda annelere daha moral verici şeyler yazarsak daha güzel olur cnm. bu benim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın cnm.
hepimiz hassas varlıklar olduk (hemde çok)

bilgecim az kaldı arkadaşım oğluna kavuşmana
çok şükür haftasonuda evdesin
2 günde zımba gibi olur delikanlı oğlum

inşallah canım ben de aynı şeyleri düşünüp avutuyorum burada kendimi işte
yeni yemek düzeni de iptal 5-6 gün bekleyip tüm düzeni yeniden kurulduğunda yeni yemeklere başlıycakmışız yoksa yemeklerden mi hastalıktan mı olduğunu anlayamazlarmış

olsun annesi geç olsunda güç olmasın
sağlık olsun en önemlisi

Şİİİ bilgecim üzme kendini Şenizsilkelen bakayım . artık o kocaman adam oldu herşeyin üstesinden gelir. sen onun karşısında daha güçlü olki senden poztifi enerji alsın. paşanın yarın tahlileride tertemiz çıkacak inş..:Saruboceq:sen dimdik dur yetera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…