2009 Aralık Anneleri

valla iyi olur bilgecim. ben malum aybaşında almam gereken maaşımı 10-15 arasını bulabiliyo bazen. ayın 1i denir ben ödeyemem ayıp olur sonracıma arkıdeşlereakannehir

benim de son işgünü yatıyor maaşım dolayısıyla bana da ayın 1-2si uygun oluyor... böyle böyle zaten gruplar oluşur gibi geliyor bana
ha bir tarafa yığılma olursa da uyabilenler diğerlerine uyacak mecburen

topla yıka as katla kurut kaldır süpür sil bavul hazırla!!!!!!!
ay kayboldum evin içinde bi an bulamadım kendimi sempatiksalakcinni
oturayım bi kendime geleyim napıyonuz bakiiiim

bılgeee bılgee bılgeee
ben senı merak edıyorumm,,yedenn fotonn yokk bakıyımmmmm senınnn:1ninca::1ninca:

topla yıka as katla kurut kaldır süpür sil bavul hazırla!!!!!!!
ay kayboldum evin içinde bi an bulamadım kendimi sempatiksalakcinni
oturayım bi kendime geleyim napıyonuz bakiiiim

ayy sen ne kadann hamarat bı kadınsınn yaaaa
ben cok ozenıyorumm senın gıbı ınsanlara yaa,,şahsen benım eşimde haıkadır ya bende h sı yokkk(
sen tum bunları yaparken oğluşunn napıyodu kıı acep

ay yok fatma ne hamaratlığı sempatiksalakcinni
paspalımdır kız ben
hafta sonu samsunda kalıyoruz pazartesi dönüyoruz bavullar kirliler açılınca ortalık giriyo birbirine
etraf temiz toplu olursa daha kolay yerleşiyorum aksi olursa işin içinden çıkmam epeeeeeey vakit alıyo
(denenmiştir )sempatiksalakcinni

oğluşum napsın
kah ağlıyo kah tepemde kah uyuyo bazende yürüteçte eteğime yapışıyo işte kaydirigubbakcemile

müzeyyen ayberk paşam napıyo? ensesinden koccaman kap benim için bu akşam olur mu?
berkay paşa da kıskanmasın onun da budundan kap bi tane ama ayberki daha koooccccccccaman öp

amman dikkat et haktan emin el atmasın bak bu arada katladıklarına ütülediklerine kaydirigubbakcemile3

:1closedeyes: yok yok uyuyo şükür
çok ama çok yaramaz olcak bu napcam nasıl yetişcem ben bunun hızına ya kafamçokkarıştı
korktuğum başıma geldi bana benziycek bu sempatiksalakcinni
kabus gibi bi çocuktum ben

nie yırtıyım kızzz .... biten bitmiş sence yırttım mı?
nıç
şu durumda yırtmadınlaelaelaelaelae

gezmekçi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oyyy yerım ben onu,,,yok bacım valla ne zaman okusam durmuyosun yerınde,,maşallah dıyımm,,banada bı el sursen keşke
ben size yardımcı olayım özelden atayım face iekleyin beni olarmıyerimseniben
saol canım bn ekledım senı hadı kabul et:)

ben neden goremıyorum acep,,du bakıyım bı daha -tatlicadiarzu-

tulay vıdeoya nerden bakıcaz canım,,ben face takılmam da cahılım bu konuda

aniden gidersem şaşırmayın baba servisimi bekliyorum
pazartesi görüşürüz kendinize ve bebelere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…