valla iyi olur bilgecim. ben malum aybaşında almam gereken maaşımı 10-15 arasını bulabiliyo bazen. ayın 1i denir ben ödeyemem ayıp olur sonracıma arkıdeşlereakannehir
kızlar banada söyleyin yaw:) nasıl izlicem burcuya istek gönderdim face den
benim de son işgünü yatıyor maaşım dolayısıyla bana da ayın 1-2si uygun oluyor... böyle böyle zaten gruplar oluşur gibi geliyor bana
ha bir tarafa yığılma olursa da uyabilenler diğerlerine uyacak mecburen
topla yıka as katla kurut kaldır süpür sil bavul hazırla!!!!!!!
ay kayboldum evin içinde bi an bulamadım kendimi sempatiksalakcinni
oturayım bi kendime geleyim napıyonuz bakiiiim
bende aynı dertten muzdarıbımmmm,,burcuu yokk oralıkta faceden kabul etse bızı ızleyecegızde...
mesela ben suan catlamak uzereyımmm
topla yıka as katla kurut kaldır süpür sil bavul hazırla!!!!!!!
ay kayboldum evin içinde bi an bulamadım kendimi sempatiksalakcinni
oturayım bi kendime geleyim napıyonuz bakiiiim
ayy sen ne kadann hamarat bı kadınsınn yaaaa
ben cok ozenıyorumm senın gıbı ınsanlara yaa,,şahsen benım eşimde haıkadır ya bende h sı yokkk(
sen tum bunları yaparken oğluşunn napıyodu kıı acep
amman dikkat et haktan emin el atmasın bak bu arada katladıklarına ütülediklerine kaydirigubbakcemile3
nıçnie yırtıyım kızzz .... biten bitmiş sence yırttım mı?
ay yok fatma ne hamaratlığı sempatiksalakcinni
paspalımdır kız ben
hafta sonu samsunda kalıyoruz pazartesi dönüyoruz bavullar kirliler açılınca ortalık giriyo birbirine
etraf temiz toplu olursa daha kolay yerleşiyorum aksi olursa işin içinden çıkmam epeeeeeey vakit alıyo
(denenmiştir )sempatiksalakcinni
oğluşum napsın
kah ağlıyo kah tepemde kah uyuyo bazende yürüteçte eteğime yapışıyo işte kaydirigubbakcemile
oyyy yerım ben onu,,,yok bacım valla ne zaman okusam durmuyosun yerınde,,maşallah dıyımm,,banada bı el sursen keşkeay yok fatma ne hamaratlığı sempatiksalakcinni
paspalımdır kız ben
hafta sonu samsunda kalıyoruz pazartesi dönüyoruz bavullar kirliler açılınca ortalık giriyo birbirine
etraf temiz toplu olursa daha kolay yerleşiyorum aksi olursa işin içinden çıkmam epeeeeeey vakit alıyo
(denenmiştir )sempatiksalakcinni
oğluşum napsın
kah ağlıyo kah tepemde kah uyuyo bazende yürüteçte eteğime yapışıyo işte kaydirigubbakcemile
saol canım bn ekledım senı hadı kabul et:)ben size yardımcı olayım özelden atayım face iekleyin beni olarmıyerimseniben
var ki
nıç
şu durumda yırtmadınlaelaelaelaelae
gezmekçi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyyy yerım ben onu,,,yok bacım valla ne zaman okusam durmuyosun yerınde,,maşallah dıyımm,,banada bı el sursen keşke
-
benim profilime gir. orda duruyo şekerimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?