günaydınn,bu gece uykusuz bi gece geçirdik.
2.dişimiz çıkmak üzere çok ağrısı oldu gece calpol verdim ama pek bi işe
yaramadı.
bütün gece eşimin kucağındaydı eren.şimdi babamız balkonda uyuor
erende kucağımda klavyeye saldırıyor:)
cok geçmış olsun,,aman tek rahatsızlıkları dişten olsun,rabbım korusun meleklerımızı inş.
Kabus gibi bir gece geçirdik biz Allahım kimseye yaşatmasın bebeğin uykusu yemeği bozulunca nazar diyoruz ya ay o neymiski nazarı dün gece iftardan eve gelince öğrendim yemin ediyorum Mina ya bisey oluyor sandim resmen korktum ay yazarken bile ağlıyorum vallaha Allahım nazardan korusun bebeklerimizi
pelın okurken bı tuhaf oldum daha rabbım yaşatmasın bı daha,,omrunden omur gıtmıştır tabııiibol bol okumak lazım ya,,cok mınıkler daha rabbım korusun gozlerden,,hayır cokta alımlılar cın gıbı bakıyolar bu aralık bebeklerı varyaa,her goren maşallah demelı.mına yı cok op bızım yerımızzede annesı,,hep gulsun guzel gozlerı
BEN DE KİLO ALMAK İSTİYORUM HERKES MERSİNE BİZ TERSİNE ALAMIYORUM BEN DE TABİ ÇOK ŞİŞMAN OLMAK İSTEMEM HAFİF BALIK OLMAK İSTERDİM NETİCE DE ŞİŞMANKEN NASIL HİÇBİR ŞEYİ KENDİNE YAKIŞTIRAMIYORSAN ZAYIFKEN DE YAKIŞMIYOR :gitme:
oyy bır özenıyorum yıyıpte kılo almayan ınsanlaraa,,ohh her istedığını ye ya ne guzel,,ben coook zayıflığı cokk beğenıyorum canım ya,,emzırme olayı bıtsın yıne sıfır bedene duşceeemmmmbayanssulusmile
Bakamiyorum valla gecmise cogu zaman.
Dun gee 38 filan oldu atesi calpol verdim ne olur ne olmaz diye. İlik dusta yaptirdim . Sanirim disten. Kulaklarini cekip cekip durdu. Oyle oldugunda illa dis patlatiyor cunku. Cok huysuzdu ama gece. 30-40 dakika da bir aglalarayak inleyerek uyandi .Disetlerine baktim cok sert. Bugun yok atesi sukur. Allah beterinden korusun .
cook geçmış olsun burcu sanada,,çekık gozlu kızımın dışlerı bı ana once cıksında rahatlasın yavrumm
evet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız
dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu
ayy azra da var oyle bı huy uyanınca sesını cıkartmazzz bı sure bende mecbur gıder kırk kere kontrol ederım bu yuzden,,ılk duşuşumuzde bu yuzden olmuştu ama rabbım koruyor hakkaten,,cokk geçmış olsun canımm
allah korusun yarabbii.. biz de bugün arkadaşıma gittik bebek sevmeye bi kapı çaldı hoop 10 kişi geldi. nazı gören aay bacaklara bak ay gözlere bak. ya bide maşallah de allahım yarabbim ya.. sinir oluyorum şöyle insanlara..
günün bomba haberini veriim. eşim göz nezlesi oldu..(salgın ya şu günlerde) doktor aynı evde kalmayın demiş

( ne optimum kaldı ne başka bişey gidemedikte ee ben tek başıma bütün gece ve gündüz nasıl baş edicem bu cadıyla :bbo:
bide bizim bölüme yeni kurallar gelmiş. günlük wc molan toplam 10 dakkaymış bu süreyi geçeceksen şefine bilgi veriyomuşsun. bu nasıl bi zihniyettir allahım ya. şefim ishal olmuşumda benimki 12 dakkayı bulabilir filanmı dicez. töbe yarabbiiimmmm.. bi de bizim olduğumuz kata çağrı merkezi için bi bölüm yapmışlar sığmıyolar diye. allahım onların yanında nası çalışabilirizki!!! sürekli telefon çalıyo sürekli aynı anda bir sürü kişi konuşuyo.... biz nasıl hesap kitap yapıcaz acaba bu düzeni oluşturan beyinsiz bunu düşünemedimi!!!!
valla naz da oyle tatlı kı maşallah annesı cok dıkkat ceken bu bebek,,sende boll bol okumaya devam yanı,,ben her resmıne baktığımda bı hoş oluyorum boyle nası kanım kaynıyo kuzuya kaç kere maşallah dıyorum hemen,,tamm ısırmalık var yaa maşşaalllahhhhh.
yazdığın kuralları da hıç anlamadı valla neymış onlar oyle saçma sapan o yuzden bı yorum getıremıyorum yanı,,yorumsuzzzzbilmiyorumkismile