denedimbiliyorumdan bana da gelmişti sen ne zaman istedin ki???
valla tülay gözüm kapalı tavsiye ediyorum... adamların reklam panosuna dönüşüyorum bu bezin konusu açıldığında... huggies'in cırt bantlarının kenarları kağıt gibi ya onlar benim oğlanın kasıklarını kesmişti mesela hiç kullanamadım o yüzden Çok üzgünüm çoook bunun eline aldığında çişsiz ağırlığı bile diğerlerinden farklı... 4 numara ve altındakiler kakayı da bayağı bir emiyor, daha sıvıyken tümünü emiyordu tabii :1ninca:
günaydın kızlar. nasılsınız nasıl geçti hafta sonu? benim için iyiydi gribi atlattım çok şükür kuzulara bulaştırmadan. geçmişe bakayım diycem ama yine bakılacak gibi değil çok sayfa var işler çok yoğun. önemli birşey yoktur umarım.
ya bilge sen çok yaşa emi.. kaydirigubbakcemile3 ne güldüm. evet bende okurken aha kadroya bak dedim bi an kendimi düşüdüm de akannehir
Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta
Ok o zaman yok problem zaten önce seni emiyormuş bu arada kasık biberonun emzik ucunu buldum ilk gün resmen yumuldu sonra mirinkirin aldı ama baya bir yumuşak ucu biberon almayan bebeklere iyimis gercekten farkli
marka model istiyorum hemen
partisepeti.comdan diş bugdayı için herşeyi sipariş verdim. bu hafta gelir. bitek pastayı perşembe sipariş edicem. ama işte bi şu misafirlere vereceğimdiş şeklindeki şeylerden bulamadım hiçbiyerde.. pastanın resmini koydum. kk da birinden buldum zaten. okadar baktım pastacılara beğenemedim hiçbirin ne varsa kk da var :enbuyukkk:
bizde gelelim mi sibelcim :)
her kelimede tüylerim daha da bi dikildi yemin ederim kaydirigubbakcemile3 aman biz böylesini bulamadık bulanların ağzının tadı bozulmasın bari :Saruboceq:
yasemiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn bu mesajdan sonra kanatların olduğuna kanaat getirdim albümlerini inceliyom bacım senin foton yok mu?????????
ya bilge sen çok yaşa emi.. kaydirigubbakcemile3 ne güldüm. evet bende okurken aha kadroya bak dedim bi an kendimi düşüdüm de akannehir
yoo yeni üye olmadım. aslında bu ikinci gelişi yahu ilkini unutmuşum :kedi:
aynen canım diş buğdayı yapıam pazar günü. herşeyi hazırladım bi bu kaldı sinir oldum hiçbiyerde bulamıyorum.. bak yaptırcağım pastanın resmini ekliim..
2 ay ı geçti bilge ya .neden gelmediki hala sana hemen gelmişmidimafoldumben
çok tşk ederim kızlar, evet değişiyor haklısın ama ne bileyim baştan sevmeside iyi gibi geldi bana, sonrası ne olur bilmem artık
bilge bu araa hafta sonu senden sonra ablam aradı 365 teyim hadi gel diye(( iyimi?
birde uzun süredir görmediğim ve görmek istediğim bir arkadaşım vardı oda ordaymış
nası sinir olsum nası sinir oldum anlatamam çıkıp gelemediğim için
partisepeti.comdan diş bugdayı için herşeyi sipariş verdim. bu hafta gelir. bitek pastayı perşembe sipariş edicem. ama işte bi şu misafirlere vereceğimdiş şeklindeki şeylerden bulamadım hiçbiyerde.. pastanın resmini koydum. kk da birinden buldum zaten. okadar baktım pastacılara beğenemedim hiçbirin ne varsa kk da var :enbuyukkk:
hemen değilse bile 2 ay olmamıştı sanki tülaycım ya
tabii canım ilk anda sevdiğinde hem silah olarak da kullanabiliyosunhani çok seviyodun bir gün öyle bir gün böyle olmaz ki diye kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 arasaydın ben ablan ve arkadaşınla buluşsaydım naniknanik
nereye baksan bebek doluydu pazar günü ben de 1,5 saat takılıp kaçtım hemen
bizimkide öyel hepsi aynı kaliba şekerim
Ok o zaman yok problem zaten önce seni emiyormuş bu arada kasık biberonun emzik ucunu buldum ilk gün resmen yumuldu sonra mirinkirin aldı ama baya bir yumuşak ucu biberon almayan bebeklere iyimis gercekten farkli
marka model istiyorum hemen
bizde gelelim mi sibelcim :)
tabisi canım ilk davetlilerim sizlersiniz zaten.. zaten akraba filan çağırmıcam... onlar 40 ına gelmişlerdi yeter:)) arkadaşlarla yapmak istiyorum..
amin maşallah nazar değmesin allah ağızlarının tadını bozmasın.... :) yaseminin kesin kanatları var :))
nevra sen ne diyosun yaw, 19: 30 muş saate bak ya , bizimki 11:00 11: 30 duyda şükret haline
aklıma geldide :) benden önce seni görselerdi kıskanırdım ben olumunekankayizsmile
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüzzzzzzzzzzzz :dance: hadi hep birlikte sibelllllllll :teytey:
ben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
k.validem k.pederim ikizleriyle görümcem çarşambagünü geldiler
diğer görümcemler eşleri çocukları cumartesi akşamı geldiler
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
çok zevkli geçti :)))))
hele c.tesi gecesi eşimle beraber ablamlar annem teyzem sözleştik çocukları uyutup mutfakta buluştuk :))) pijama eşliğinde çay aburcubur partisi verdik :))))
mükkemmeldi yaaaaffff :)))
eeee nasılsınız siz bakalım?
kuzular nasıl?
günaydın nilgüncümgünaydın, iyi haftalar :)
canım benimbizim maraton başladı, nilay hanımı okula bıraktık bu sene öğretmeni değiştiği için sabah sabah hanıfefendi biraz stres yaşadı ama, sevmiş yeni öğretmenini şükür
koşturuyoruz sabahtan beri
geçmişe bakıp geliyorum hemen
günaydın müzeyyenŞenizgünaydın kızlar. nasılsınız nasıl geçti hafta sonu? benim için iyiydi gribi atlattım çok şükür kuzulara bulaştırmadan. geçmişe bakayım diycem ama yine bakılacak gibi değil çok sayfa var işler çok yoğun. önemli birşey yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?