2009 Aralık Anneleri

2 ay ı geçti bilge ya .neden gelmediki hala sana hemen gelmişmidimafoldumben

çok tşk ederim kızlar, evet değişiyor haklısın ama ne bileyim baştan sevmeside iyi gibi geldi bana, sonrası ne olur bilmem artık

günaydın müzeyyencim.. alttığına sevindim.. ayberk nasıl okula alışmıştır heralde.. berkay' ı sormaya gerek yok muhtemelen haylazlığa devamdır. sağlıkları iyi olsunda haylazlık yapsınlar ..

geçmişe bende bakamadım. şöye bi daldım.. sonra baktım çıkılcak gibi değil .. akannehir vazgeçtim o yüzden.. bu günden devamö ediyorum.. önemli bişey yoktur inşallah.. bilmiyorumkismile

ya bilge sen çok yaşa emi.. kaydirigubbakcemile3 ne güldüm. evet bende okurken aha kadroya bak dedim bi an kendimi düşüdüm de akannehir

her kelimede tüylerim daha da bi dikildi yemin ederim kaydirigubbakcemile3 aman biz böylesini bulamadık bulanların ağzının tadı bozulmasın bari :Saruboceq:

yasemiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn bu mesajdan sonra kanatların olduğuna kanaat getirdim albümlerini inceliyom bacım senin foton yok mu?????????

bilge bu araa hafta sonu senden sonra ablam aradı 365 teyim hadi gel diye (( iyimi?
birde uzun süredir görmediğim ve görmek istediğim bir arkadaşım vardı oda ordaymış
nası sinir olsum nası sinir oldum anlatamam çıkıp gelemediğim için

partisepeti.comdan diş bugdayı için herşeyi sipariş verdim. bu hafta gelir. bitek pastayı perşembe sipariş edicem. ama işte bi şu misafirlere vereceğimdiş şeklindeki şeylerden bulamadım hiçbiyerde.. pastanın resmini koydum. kk da birinden buldum zaten. okadar baktım pastacılara beğenemedim hiçbirin ne varsa kk da var :enbuyukkk:

nevra sen ne diyosun yaw, 19: 30 muş saate bak ya , bizimki 11:00 11: 30 duyda şükret haline

Ya minanin çarşafı 2 gündür sirilsiklam kafa yeri sanki o çok sicaklardaki gibi ki hava öyle sıcak değil siZdede oluyormu yoksa Dr a Gideyim bu hafta

bizimkide öyel hepsi aynı kaliba şekerim

amin maşallah nazar değmesin allah ağızlarının tadını bozmasın.... :) yaseminin kesin kanatları var :))

canım pastanız süper valla bende böyle bişey düşünüyorum.. hereden yaptırıyorsun pastayı sitenin linkini atabilir misin.. ..

2 ay ı geçti bilge ya .neden gelmediki hala sana hemen gelmişmidimafoldumben

hemen değilse bile 2 ay olmamıştı sanki tülaycım ya

çok tşk ederim kızlar, evet değişiyor haklısın ama ne bileyim baştan sevmeside iyi gibi geldi bana, sonrası ne olur bilmem artık

tabii canım ilk anda sevdiğinde hem silah olarak da kullanabiliyosun hani çok seviyodun bir gün öyle bir gün böyle olmaz ki diye kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 arasaydın ben ablan ve arkadaşınla buluşsaydım naniknanik
nereye baksan bebek doluydu pazar günü ben de 1,5 saat takılıp kaçtım hemen

pasta 10 numara sibelcim. canımız çekmedi diyemicem. bizim yerimize yiyin

aklıma geldide :) benden önce seni görselerdi kıskanırdım ben olumunekankayizsmile

nevra sen ne diyosun yaw, 19: 30 muş saate bak ya , bizimki 11:00 11: 30 duyda şükret haline

yaa canım bizimki doğduğundan beri öyle uyuyordu.. son 1-2 haftadır sapıttı.. 21,30 uyuyoo ee dolayısıyla bizde alışmıştık adamın erkenden uyumasına rahat ediyorduk ama paşamız yeter artık ben büyüdüm beni erkenden uyutup neler yapıyorsun kimbilir dediğinden beri bu saate yatıyoo oda zorla .. e biz daha alışamadık onun geç uyumasına ondan yani canım..

sağolun canlarım hoşbuldum

canancım sağol haktan iyi
yakala yakalayabilirsen modunda dolaşıyo evde
annemler burdayken alıştı dışarıya hep kapının önünde çimlerde salıncaktaydı arıyo şimdi

arzucum iyiye iyi davranmak kolay asıl sana kocaman kötüye iyi davrandığın için

sibelim valla en güzeli pijamalı kısnıydı zaten

bilgecim sölemesi ayıp ascık var delilik karılı kocalı aileli bizde

müzeyyencim çok geçmiş olsun hemencik iyileşirsin iiiinşallah

aaayyy sevginin no yokmu kimsede çok merak ediyom ne oldu diye

sempatiksalakcinni

aman aman maşallah allah bozmasın daha iyi etsin

hoş geldin bu arada
özledik ama seniŞeniz

günaydın, iyi haftalar :)
günaydın nilgüncüm
canım benim
rabbim zihin açıklığı versin tüm okullulara:Saruboceq:

aman geçmişe dalma geleceğe bak derim nilgün
gece kuşları yine döktürmüşlersempatiksalakcinni

günaydın müzeyyenŞeniz
güzel ve çabuk geçen bir haftasonu OLDUopuyorumnanaktan

AY NE GÜZEL
ALLAH KOLAYLIK VERSİN SİBELCİMkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…