2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 doğru valla hiç o açıdan düşünmemiştim..

yerim o mızmızı ben. bizde bişi yok canım aynı.. elinden tutim istediği yere gezsin ellesin kurcalasın olmadı ağlasın okadar :))

evet sibel banada geldi bi sürü. isteyen olursa gönderirim. günleri gececek. migrosda geçerli bana uzak migros.

tansaştada geçiyo canım ya. bana da yeni geldi aklıma gelmişken söylim dedim.

kızlaaar günaydın özledim hepinizi valla... kuzular nasıl varmı bi yaramazlık..

milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..
günaydın sibelciim:) bende özledim valla.. burdan yazışmalarımızı..
milupa bana göndermiş migros ve tansaşlarda geçerli indirim kupanlarından..
ama ben kullanmıyorum valla.. ankete de katılmadan göndermiş..
aptamil 3 300 gr olan işte ne bilim nivea şampuan ve ıslak mendil gece tahılı var bir tanede..
tansaşa gittim bizim burdaki o ürünler yoktu mesela ıslak mendil kuponda yazanın aynısı yoksa orda herhangi bir nivea ıslak mendil alamıyosun.. e 300 gr aptamile de aldığıma değez 900 lük bir hafta gidiyor zaten.. migro büyük had oraya gitsem orda her çeşiti belki vardır.. ama ora da zaten kazık fiyatlar farklı verdikleri indirimle dışardaki market fiyatları aynı hesaba geldi geçen baktığımda bende almadım orda raflara bıraktım indirim kuponunu beli dedim birirnin işine yarar.. bu sferkine daha gitmedim..

hepsi öyle canım diş çıkarırken bizim ki de yemiyoo .. dolayısıyla kilo da kaybediyolar.. bizimkide 3. dişi çıkaracak sanırım.. daha görünmedi ama çok mızmız bu aralar.. ahh ahh bi tamamlansa şu dişler .. yazık kuzulara yaaa..

tansaşda yok bizm burda. ilçede olmanın zararları:1no2:

benm msn adresim açılmıyor arkadaşlar bilgisi olan anlayan varmı bu işlerden

milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..

bu arada kızlar migroslarda tüm bebek bezlerinde 1 alana ikincisi %50 indirimli... sanırım money card veya migros club card zorunluluğu var tam emin değilim
unutmadan bizimkilere de söyleyeyim de bizim oğluşa da alsınlar aklinialirimsmile

bana geliyoo canım bu üçüncü kuponumuz inanılmaz işimize yarıyoo devam sütü %20 diğer ürünler için de % 25 indirim kopuno veriyorlar..

kıyamıyor insan ya.. çabuk ve kolay atlatırlar inşallah

evet canım dün gece yaptım
ben birazdan arıycam burcuyu sorarım merak etme sen
saol canım. bide öznurun niki ne ikinci gün onun ama ben nikini unuttumbilmiyorumkismile

evet bilge kart zorunluluğu var. bide biz dalin pişik kremini kullanıyoruz. heryerde 12 civarı falan. şokta bi set gördüm dalin pişik kremi+sabunu+şampuanı +ıslak mendili 9,90 dı. annem gideyim ilk işim onu almak olucakzemuszemus

yokmu anlayan yaa ses çıkmadı Burcu anlarmı acaba o daha bir yakın sanırım bilgisayara

oznurss yoksa tek s miydi fisfisfis

vardır babamda o karttan muhtemelen... bizim bez tekel ürünü gibi her yerde aynı fiyat... baksın raf fiyatını yükseltip bir oyun yapmadılarsa alsın bari bayağı fark edecek CADIARZU

bana geliyoo canım bu üçüncü kuponumuz inanılmaz işimize yarıyoo devam sütü %20 diğer ürünler için de % 25 indirim kopuno veriyorlar..

aa bana niye ilk kez gönderiyolar alsanaalsanasmile benim de çok işime yarıyo valla.

günaydın sibelcimmmm.. naz kızımız nasıl.. keyfi yerindedir inşallah ..

iyi diyelim iyi olsun canım ya.. canıma okuyo işte.. gündüz olmamamın intikamını gece alıyo :)

sibel özlettin kendini caım
sende pelin ve burcu gibi gecelrin annesi oldun:)))

valla sorma meral biz ikinci öğretim gibi olduk kaydirigubbakcemile3

ben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
k.validem k.pederim ikizleriyle görümcem çarşambagünü geldiler
diğer görümcemler eşleri çocukları cumartesi akşamı geldiler
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
çok zevkli geçti :)))))
hele c.tesi gecesi eşimle beraber ablamlar annem teyzem sözleştik çocukları uyutup mutfakta buluştuk :))) pijama eşliğinde çay aburcubur partisi verdik :))))
mükkemmeldi yaaaaffff :)))

eeee nasılsınız siz bakalım?
kuzular nasıl?

hangi bezi kullanıyorsunuz canımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…