milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..
sibel dün facede eşimle resimlere bakıyorduk senin fıstığın ismini söyledim naz ar dedim ooh ne güzel dio eşim sınava girince hemen dolduracak kağıdı o 3. soruyu bitirirkn bizimki anca bitirecek ismini dedi güldük çift ismin zararları :)
derya baykal'da duymuştum arzucum taaa ne zaman ben sprey cinsi bir şeyle yapılıyor diye hatırlıyordum internette araştırdım bu boyayla yapıyorlarmış yaniciğime benim icadım değil :1no2:
olumunekankayizsmile diş var salya var mız var mız mız var sibelcim sizde ne var??? sempatiksalakcinni
evet sibel banada geldi bi sürü. isteyen olursa gönderirim. günleri gececek. migrosda geçerli bana uzak migros.
kızlaaar günaydın özledim hepinizi valla... kuzular nasıl varmı bi yaramazlık..
günaydın sibelciim:) bende özledim valla.. burdan yazışmalarımızı..milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..
sağol nevra valla bu diş işi iştahı nasıl kesiyor ya.. inan geriliyor.. ama dayandım napiim.. ne verdiysem yemedi o günlerde bir hafta filan sürdü.. hep her öğünü yine hazırladım ama dökmek zorunda kaldım.. ısrar etmedim yemedimi bıraktım aç kaldı..
kaydirigubbakcemile3 doğru valla hiç o açıdan düşünmemiştim..
yerim o mızmızı ben. bizde bişi yok canım aynı.. elinden tutim istediği yere gezsin ellesin kurcalasın olmadı ağlasın okadar :))
tansaştada geçiyo canım ya. bana da yeni geldi aklıma gelmişken söylim dedim.
meral sen bizim gündesin demi. havaleyi yaptınmı. kaç kere yazım ama burcu dan bi ses yok. aldımı almadımı haber yokbilmiyorumkismile
milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..
kıyamıyor insan ya.. çabuk ve kolay atlatırlar inşallahhepsi öyle canım diş çıkarırken bizim ki de yemiyoo .. dolayısıyla kilo da kaybediyolar.. bizimkide 3. dişi çıkaracak sanırım.. daha görünmedi ama çok mızmız bu aralar.. ahh ahh bi tamamlansa şu dişler .. yazık kuzulara yaaa..
kızlaaar günaydın özledim hepinizi valla... kuzular nasıl varmı bi yaramazlık..
saol canım. bide öznurun niki ne ikinci gün onun ama ben nikini unuttumbilmiyorumkismileevet canım dün gece yaptım
ben birazdan arıycam burcuyu sorarım merak etme sen
bu arada kızlar migroslarda tüm bebek bezlerinde 1 alana ikincisi %50 indirimli... sanırım money card veya migros club card zorunluluğu var tam emin değilim
unutmadan bizimkilere de söyleyeyim de bizim oğluşa da alsınlar aklinialirimsmile
saol canım. bide öznurun niki ne ikinci gün onun ama ben nikini unuttumbilmiyorumkismile
evet bilge kart zorunluluğu var. bide biz dalin pişik kremini kullanıyoruz. heryerde 12 civarı falan. şokta bi set gördüm dalin pişik kremi+sabunu+şampuanı +ıslak mendili 9,90 dı. annem gideyim ilk işim onu almak olucakzemuszemus
bana geliyoo canım bu üçüncü kuponumuz inanılmaz işimize yarıyoo devam sütü %20 diğer ürünler için de % 25 indirim kopuno veriyorlar..
günaydın sibelcimmmm.. naz kızımız nasıl.. keyfi yerindedir inşallah ..
sibel özlettin kendini caım
sende pelin ve burcu gibi gecelrin annesi oldun:)))
oznurss yoksa tek s miydi fisfisfis
vardır babamda o karttan muhtemelen... bizim bez tekel ürünü gibi her yerde aynı fiyat... baksın raf fiyatını yükseltip bir oyun yapmadılarsa alsın bari bayağı fark edecek CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?