2009 Aralık Anneleri

ayy ne güzel valla.. pijama partisi filan :)) napıyo haktan efendi bakalım..

bizim maraton başladı, nilay hanımı okula bıraktık bu sene öğretmeni değiştiği için sabah sabah hanıfefendi biraz stres yaşadı ama, sevmiş yeni öğretmenini şükür
koşturuyoruz sabahtan beri
geçmişe bakıp geliyorum hemen

[ ay süper ya yasemin.. mAŞALLAH diyim öncede imreniyor insan senin kayınvalidenlerle ilişkine allah bozmasın
günaydın, iyi haftalar :)
günaydın nilgün hoşgeldin

anaaam oğlan uyanıcak ben daha takılıyorum gidim şu koridoru siliimde yollukları seriyim.. hemen dönerim..

aynen canım burak' ta bizim canımıza okuyoo .. gece uyku saatlerini 19:30 ' dan 21:30 çekti.. uyuncaya kadarda hiç susumuyoo .. kendi çapında sürekli bişeyler anlatıyoo .. hayır dilini anlasam bende onunla birlikte konuşayım sorund değildi. sürekli mırmır biyere kadar sonrası çekilmiiyoo..

şimdi aklıma geldi benimde.. devam sütü ve kaşık mamalarını migrostan money kart ile aldığımız da puan kazanıyor muşuz.. puanlar birikince indirip olarak kullanabiliyormuşuz. yada bir ürünü puanla alabiliyormuşuz.. dün money cluptan mesaj geldi.. oradan öğrendim bend e..

hoşgeldin yasemin ohh ne güzel eğlenmişsin nasılsIN haktan nasıl
burcunun işi o canancım muhtemelen anlar yerimseniben
pm atayım o zaman burcuya bilmiyorumkismile
valla ben hiç anlamam. melikeyle burcu heralde bilgisayar kurdu :)

canım ne hata veriyor.
hizmet geçiçi olarak kullanılamadığından açılamıyor diyor başka msn açılıyor ama bizimki açılmıyor :sinifsinif:
günaydın, iyi haftalar :)
günaydın nilgünopuyorumnanaktan
oyy kıyamam nilaya inşallah alışır bhemen öğretmen çok etkili olıuyor yeğenimden biliyorum olumunekankayizsmile

aa bana niye ilk kez gönderiyolar alsanaalsanasmile benim de çok işime yarıyo valla.

yeni mi üye oldun sibel? bana da gelen her paketten çıktı indirim kuponları hiçbirini de kullanmadım :kedi:

kadiiiiiiiiiin sen deli misin??? saydığın ekibe bak bi de mükemmel diyo yaaaaaaaaa akannehir
eh hadi bakalım allah içinize sindirsin madem güzel huylu arkadaşım olumunekankayizsmile

hangi bezi kullanıyorsunuz canımboshayallersmile

prima premium care tülaycım 21,90 her yerde... bir tek metroda biraz daha uygundu ama hatırlayamadım şimdi fiyatını

:1hug: günaydınnnnnnnnnnn
hayırlı uğurlu bir yıl olsun nilgüncüm allah sevgisini daim etsin malum bir günden bir güne değişebiliyor o işler kaydirigubbakcemile2

bilgecim o bezi çok merak ediyorum ama alıp kullanıcem en sonunda. huggıes e geçtik biz çok memnun kaldım. denedim biliyoruma üye oldum premium gönderceklerdi ha gelir diye almıyorum inatlakaydirigubbakcemile3

sibel ne için kullanacaksın bunu .. bende buarak için diş buğdayı partisi yapacam değişik şeyler arıyorum..

hoş geldin canım .. nilayın okulu hayırlı olsun.. gökay paşa neler yapıyoo ..

yasemincim sende hoşgeldin.. allah ağzınızın tadını bozmasın.. özledik valla seni ... haktan paşamız nasıl..

bilgecim o bezi çok merak ediyorum ama alıp kullanıcem en sonunda. huggıes e geçtik biz çok memnun kaldım. denedim biliyoruma üye oldum premium gönderceklerdi ha gelir diye almıyorum inatlakaydirigubbakcemile3

denedimbiliyorumdan bana da gelmişti sen ne zaman istedin ki???
valla tülay gözüm kapalı tavsiye ediyorum... adamların reklam panosuna dönüşüyorum bu bezin konusu açıldığında... huggies'in cırt bantlarının kenarları kağıt gibi ya onlar benim oğlanın kasıklarını kesmişti mesela hiç kullanamadım o yüzden Çok üzgünüm çoook bunun eline aldığında çişsiz ağırlığı bile diğerlerinden farklı... 4 numara ve altındakiler kakayı da bayağı bir emiyor, daha sıvıyken tümünü emiyordu tabii :1ninca:

günaydın kızlar. nasılsınız nasıl geçti hafta sonu? benim için iyiydi gribi atlattım çok şükür kuzulara bulaştırmadan. geçmişe bakayım diycem ama yine bakılacak gibi değil çok sayfa var işler çok yoğun. önemli birşey yoktur umarım.

ya bilge sen çok yaşa emi.. kaydirigubbakcemile3 ne güldüm. evet bende okurken aha kadroya bak dedim bi an kendimi düşüdüm de akannehir

yoo yeni üye olmadım. aslında bu ikinci gelişi yahu ilkini unutmuşum :kedi:

aynen canım diş buğdayı yapıam pazar günü. herşeyi hazırladım bi bu kaldı sinir oldum hiçbiyerde bulamıyorum.. bak yaptırcağım pastanın resmini ekliim..

çok geçmiş olsunnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
kuzular napıyolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…