yokmu anlayan yaa ses çıkmadı Burcu anlarmı acaba o daha bir yakın sanırım bilgisayara
yokmu anlayan yaa ses çıkmadı Burcu anlarmı acaba o daha bir yakın sanırım bilgisayara
ben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
k.validem k.pederim ikizleriyle görümcem çarşambagünü geldiler
diğer görümcemler eşleri çocukları cumartesi akşamı geldiler
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
çok zevkli geçti :)))))
hele c.tesi gecesi eşimle beraber ablamlar annem teyzem sözleştik çocukları uyutup mutfakta buluştuk :))) pijama eşliğinde çay aburcubur partisi verdik :))))
mükkemmeldi yaaaaffff :)))
eeee nasılsınız siz bakalım?
kuzular nasıl?
günaydın, iyi haftalar :)
ay süper ya yasemin.. mAŞALLAH diyim öncede imreniyor insan senin kayınvalidenlerle ilişkine allah bozmasınben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
hele c.tesi gecesi eşimle beraber ablamlar annem teyzem sözleştik çocukları uyutup mutfakta buluştuk :))) pijama eşliğinde çay aburcubur partisi verdik :))))
kuzular nasıl?
günaydın nilgün hoşgeldingünaydın, iyi haftalar :)
Al bende de o kadar :=) Dun bi ara aricaktim sonra vazgectim evdedir kesin diye . Malum off gunumuz :)
aa bana niye ilk kez gönderiyolar alsanaalsanasmile benim de çok işime yarıyo valla.
iyi diyelim iyi olsun canım ya.. canıma okuyo işte.. gündüz olmamamın intikamını gece alıyo :)
valla sorma meral biz ikinci öğretim gibi olduk kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yasemin ohh ne güzel eğlenmişsin nasılsIN haktan nasılben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
kuzular nasıl?
pm atayım o zaman burcuya bilmiyorumkismileburcunun işi o canancım muhtemelen anlar yerimseniben
valla ben hiç anlamam. melikeyle burcu heralde bilgisayar kurdu :)
hizmet geçiçi olarak kullanılamadığından açılamıyor diyor başka msn açılıyor ama bizimki açılmıyor :sinifsinif:canım ne hata veriyor.
günaydın nilgünopuyorumnanaktangünaydın, iyi haftalar :)
oyy kıyamam nilaya inşallah alışır bhemen öğretmen çok etkili olıuyor yeğenimden biliyorum olumunekankayizsmilebizim maraton başladı, nilay hanımı okula bıraktık bu sene öğretmeni değiştiği için sabah sabah hanıfefendi biraz stres yaşadı ama, sevmiş yeni öğretmenini şükür
koşturuyoruz sabahtan beri
geçmişe bakıp geliyorum hemen
aa bana niye ilk kez gönderiyolar alsanaalsanasmile benim de çok işime yarıyo valla.
ben geldiiiim:)))
gitti misafirlerim
dün akşam gittiler
ay ev birden ıssızlaştı
kuzular nasıl?
hangi bezi kullanıyorsunuz canımboshayallersmile
bizim maraton başladı, nilay hanımı okula bıraktık bu sene öğretmeni değiştiği için sabah sabah hanıfefendi biraz stres yaşadı ama, sevmiş yeni öğretmenini şükür
yeni mi üye oldun sibel? bana da gelen her paketten çıktı indirim kuponları hiçbirini de kullanmadım :kedi:
kadiiiiiiiiiin sen deli misin??? saydığın ekibe bak bi de mükemmel diyo yaaaaaaaaa akannehir
eh hadi bakalım allah içinize sindirsin madem güzel huylu arkadaşım olumunekankayizsmile
prima premium care tülaycım 21,90 her yerde... bir tek metroda biraz daha uygundu ama hatırlayamadım şimdi fiyatını
:1hug: günaydınnnnnnnnnnn
hayırlı uğurlu bir yıl olsun nilgüncüm allah sevgisini daim etsin malum bir günden bir güne değişebiliyor o işler kaydirigubbakcemile2
bizim maraton başladı, nilay hanımı okula bıraktık bu sene öğretmeni değiştiği için sabah sabah hanıfefendi biraz stres yaşadı ama, sevmiş yeni öğretmenini şükür
bilgecim o bezi çok merak ediyorum ama alıp kullanıcem en sonunda. huggıes e geçtik biz çok memnun kaldım. denedim biliyoruma üye oldum premium gönderceklerdi ha gelir diye almıyorum inatlakaydirigubbakcemile3
yeni mi üye oldun sibel? bana da gelen her paketten çıktı indirim kuponları hiçbirini de kullanmadım :kedi:
kadiiiiiiiiiin sen deli misin??? saydığın ekibe bak bi de mükemmel diyo yaaaaaaaaa akannehir
eh hadi bakalım allah içinize sindirsin madem güzel huylu arkadaşım olumunekankayizsmile
sibel ne için kullanacaksın bunu .. bende buarak için diş buğdayı partisi yapacam değişik şeyler arıyorum..
hoş geldin canım .. nilayın okulu hayırlı olsun.. gökay paşa neler yapıyoo ..
yasemincim sende hoşgeldin.. allah ağzınızın tadını bozmasın.. özledik valla seni ... haktan paşamız nasıl..
günaydın kızlar. nasılsınız nasıl geçti hafta sonu? benim için iyiydi gribi atlattım çok şükür kuzulara bulaştırmadan. geçmişe bakayım diycem ama yine bakılacak gibi değil çok sayfa var işler çok yoğun. önemli birşey yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?