merhaba kızlarr nabersiniz?
hepicinizi kucak dolusu sevgimle kucaklıyor ve öpüyorumŞeniz
yarın görüşürüüüüzzzzzzz
Sagolun kızlar annesine sabır versin en çok çok sancılı olmuş birde kardesiminde çok kötüydü Offf ilk müdaheleyi kardesim yapmış gormuş tabi bebisi Allah sabır versin anne babaya Allah'ın takdiri buymuş hayırlısı buymuş denecek çok bisey yok ateş düştüğü yeri daha çok yakıyor tabi teşekkür ederim ilginize duaniza
bu arada size kötü bi haberim var pelinin kardeşinin eşi düşük yapmış, çok üzüldüm :1no2:
(((
allah sabır versin tekrar yaşatmasın bu acıyı
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
çok zor tabi özelliklede kardeşin ve eşi için :1no2:
ayyyyy çok üzüldümya. tüh... allah sabır versin bi daha yaşatmasın...
Çok geçmiş olsun Pelin.Allah bir daha yaşatmasın.çok zor bir durum allah yardımcıları olsun...
Sagolun kizlar
Ay Pelin Allah sabırlar VERSİN . . BİDAHA BOYLE BİŞEYLE KARŞILASTIRMasın . .Cok zordddur eminim evlat bikere içine düştümü farketmiyor cunku . .Allahım hayırlısını nasıip etsin inşallah . .
Sagol ebrucum hayırlısı buymuş anne babaya çok zor tabi durup durup aklıma geliyor gelinin telefondaki sesi hay allahım geçecek tabi inşallah saglikla bebeklerini kucağına aldıkları zamanida paylaşırız tuh canberk neden böyle yaptiki bir kitap okuyorum uyku bölümüne az kaldı okuyunca değişik bir bilgi olursa paylaşırım
Canberk de öyle büyük umutlarla denize soktum serilir yatar gece dedim ama hiçbir şey değişmedi büyüdükçe dirençleri de artıyor bu bıdıkların herhalde.
babamız her akşam olduğu gibi sporda bende kızla ilgileniyorum. aahhh aahhh adaletsiz dünya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?