2009 Aralık Anneleri

iyiyim kızlarr berenimde ii çok şükür. bugün siteye girmeye çalıştım bir ara bakım var dedi giremedim işlerde var. Herkes ii sanırım ...

merhaba kızlarr nabersiniz?

oo baharcım nasılsın , nerelerdesin.. beren nasıl ..

hepicinizi kucak dolusu sevgimle kucaklıyor ve öpüyorumŞeniz
yarın görüşürüüüüzzzzzzz

meralcim güle güle .. öyküye öpücükler ..
bende bugün erken çıkıyorum kızlar gidip yatmak istiyorum bakalım nasıl olacaksa..
herkese iyi akşamlar .. opuyorumnanaktan

(((
allah sabır versin tekrar yaşatmasın bu acıyı
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
çok zor tabi özelliklede kardeşin ve eşi için :1no2:

Çok geçmiş olsun Pelin.Allah bir daha yaşatmasın.çok zor bir durum allah yardımcıları olsun...

Pelin şimdi gördüm mesajlardan çok üzüldüm kaç haftalık olursa olsun evlat farketmiyor Allah annesine ve babasına büyük sabır versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

Ben de Akçay dayım modemin üstüne oturduğum için bağlanmakta sorun çekiyorum o yüzden giremiyorum
Canberk i denize sokarsam belki düzelir uykusu falan ümidiyle geldim buraya önceden öyle olmuştu ama hiç farketmedi bu sefer geçen tatillerde saat dokuzda serilip uyuyordu şimdi on ikiye kadar oturuyor.

Sagol ebrucum hayırlısı buymuş anne babaya çok zor tabi durup durup aklıma geliyor gelinin telefondaki sesi hay allahım geçecek tabi inşallah saglikla bebeklerini kucağına aldıkları zamanida paylaşırız tuh canberk neden böyle yaptiki bir kitap okuyorum uyku bölümüne az kaldı okuyunca değişik bir bilgi olursa paylaşırım

inşallah allah o günleri göstersin canım. uyku ile ilgili farklı birşey bulursanız biz de alalım
11-12 daha aşağı uyumuyor yaa şimdi de kucağımda uykusu var mızmız uyumuyor

Canberk de öyle büyük umutlarla denize soktum serilir yatar gece dedim ama hiçbir şey değişmedi büyüdükçe dirençleri de artıyor bu bıdıkların herhalde.

Canberk de öyle büyük umutlarla denize soktum serilir yatar gece dedim ama hiçbir şey değişmedi büyüdükçe dirençleri de artıyor bu bıdıkların herhalde.

evet büyüdükçe onların dirençleri ve enerjileri artıyor bizimkiler azalıyor. hızlarına yetişmek mümkün değil:))

babamız her akşam olduğu gibi sporda bende kızla ilgileniyorum. aahhh aahhh adaletsiz dünya..

ha ha durumlarımız birbirine benziyor şekerim bizim babmız da büyük oğluşu aldı maça gitti ben evde küçük canavarla boğuşuyorum. şimdi biraz sızdı 15 dk. uyur büyük ihtimalle. ohh dedim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…