2009 Aralık Anneleri

canım seninki her gün gitmiyodur ama benimki her akşam gidiyo. bide evin alt katı spor salonu 2-3 saatten önce gelmiyo.. doğum yapan benim ama forma girmeye çalışan o :))

Biri adalet mi dedi :) Ay aksam aksam hic gulecegim yoktu.

ay ne bilim burcu vardır belki biraz dediydim

Muzeyyen küçük daha firlama olacak gibi dürüyor fotolardan abisi daha ağır başlı gibi dogrumu bide berkay babaya ayberk sana çok benziyor

Sizin yine altkat bizim salonda ki digiturkle futbol evimizde kapanıyor odaya annemde babam için haktan oynuyor diye derdiki kim demiş hayvan beslemiyoruz die kosan atları hergün düzenli para yatırıp besliyoruz biz derdi :))))

kaydirigubbakcemile3 süpermiş... ya alt katta olmasına rağmen okadar uzun sürüyo bide uzakta olsa düşünemiyorum yani. zaten haftayada iş gezisi şehirdışında olacak bi hafta filan... allahtan benimkinin futbolla alakası yok. fenerbahçeliyim der rengini bile bilmez kaydirigubbakcemile3

pardon sibelcim ama benim eşimi anlatıyorsun gibi geldi bir an. benim eşim futbol delisi. berkaya hamile kalmadan önce çapraz bağını kopardı ve ameliyat oldu . o günden beri de yaz girene kadar hergün spora gitti. bu olaydan önce de hafta da en az iki gün giderdi zaten. 2 gün de halı saha maçı:)) gel de delirme. yaza girerken bir kıyamet kopardım. şimdi ufaktan hareket başladı yine:))

Muzeyyen küçük daha firlama olacak gibi dürüyor fotolardan abisi daha ağır başlı gibi dogrumu bide berkay babaya ayberk sana çok benziyor

aynen öyle şekerim. büyük oğlum anlık eser geçer ama çok akıllıdır. aynen ben dermişim:)) küçük felaket cilveli inatçı haylaz aynı babası:) yani hem şeklen hem de huy olarak paylaşmışız çocukları.

Bizim evde de tam tersi bu durum ben daha alakaliyimdir. Hatta lise yillarimda profesyonel futbol oynadim 4 sene . Sonra universite sinavlari filan biraktim . :) Bonservisim hala duruyor ..

seninki futbolu sevmiyormuş şanslısın yine. bu arada bizin spor salonu da sokağın başında. geçen gün 9 aylık abonelik için pazarlık yapıyordu telefonda yakaladım:))

Biz Beşiktaş'ın İstanbul'daki tüm maclarına duZenli stada gider orda anlamıyormuş gibi gelip evde de mac oZeti daha sonraki günler mac yorumu izleriz sezon tatil olana dek Beşiktaş hayatın anlamı bende Mina'nın Beşiktaşlı olmasına izin verdim bir Fenerli olarak babasının yanına beeceğim stad & digiturk keyfi yapsınlar baba kız ben kendim için vakit ayirirken diye düşünüyorum birçok şey gibi düşünce olarak kalmasida pek mümkün tabi

:)))) aynı işte bizde de durum öyle. ev stadyum gibi. hem tarfatar hem oyuncu olarak futbol delisi adam. aslında o bana sinyali verdi ilk buluştuğumuz gün bile göztepe maçına gitmiştik:))))) ama benim gözümü aşk sarmış görememişim o zamanlar:))))

kızlar napıyosunuz... gece annelerizemuszemus
pelincim canım inşallah Allah kardeşinle yengene tekrar nasip eder bebişi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…