ha ha durumlarımız birbirine benziyor şekerim bizim babmız da büyük oğluşu aldı maça gitti ben evde küçük canavarla boğuşuyorum. şimdi biraz sızdı 15 dk. uyur büyük ihtimalle. ohh dedim valla.
Biri adalet mi dedi :) Ay aksam aksam hic gulecegim yoktu.
mrb kızlar ne var ne yok
Burcu sana bir sorum var mail atayım
canım seninki her gün gitmiyodur ama benimki her akşam gidiyo. bide evin alt katı spor salonu 2-3 saatten önce gelmiyo.. doğum yapan benim ama forma girmeye çalışan o :))
ay ne bilim burcu vardır belki biraz dediydim
Sizin yine altkat bizim salonda ki digiturkle futbol evimizde kapanıyor odaya annemde babam için haktan oynuyor diye derdiki kim demiş hayvan beslemiyoruz die kosan atları hergün düzenli para yatırıp besliyoruz biz derdi :))))
canım seninki her gün gitmiyodur ama benimki her akşam gidiyo. bide evin alt katı spor salonu 2-3 saatten önce gelmiyo.. doğum yapan benim ama forma girmeye çalışan o :))
ay ne bilim burcu vardır belki biraz dediydim
Muzeyyen küçük daha firlama olacak gibi dürüyor fotolardan abisi daha ağır başlı gibi dogrumu bide berkay babaya ayberk sana çok benziyor
kaydirigubbakcemile3 süpermiş... ya alt katta olmasına rağmen okadar uzun sürüyo bide uzakta olsa düşünemiyorum yani. zaten haftayada iş gezisi şehirdışında olacak bi hafta filan... allahtan benimkinin futbolla alakası yok. fenerbahçeliyim der rengini bile bilmez kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 süpermiş... ya alt katta olmasına rağmen okadar uzun sürüyo bide uzakta olsa düşünemiyorum yani. zaten haftayada iş gezisi şehirdışında olacak bi hafta filan... allahtan benimkinin futbolla alakası yok. fenerbahçeliyim der rengini bile bilmez kaydirigubbakcemile3
Biz Beşiktaş'ın İstanbul'daki tüm maclarına duZenli stada gider orda anlamıyormuş gibi gelip evde de mac oZeti daha sonraki günler mac yorumu izleriz sezon tatil olana dek Beşiktaş hayatın anlamı bende Mina'nın Beşiktaşlı olmasına izin verdim bir Fenerli olarak babasının yanına beeceğim stad & digiturk keyfi yapsınlar baba kız ben kendim için vakit ayirirken diye düşünüyorum birçok şey gibi düşünce olarak kalmasida pek mümkün tabi
Ay muzeyyen hiç gülesim yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?