burcu canım sen napıyosun eylül nasıl ya görüşemiyoz ya
aynn gündüz nereye yetişcemi şaşırıyorum.. ev hanımlığı çalışmaktan hatta mesaiye kalmaktan zormuş... ya valla daha yüzümü yıkamadım inan.. artıkta yıkamam zaten yarın belkisempatiksalakcinniKuzulari seyrediyorum da . Bozulmus gibi geldi bana ya .
aynn gündüz nereye yetişcemi şaşırıyorum.. ev hanımlığı çalışmaktan hatta mesaiye kalmaktan zormuş... ya valla daha yüzümü yıkamadım inan.. artıkta yıkamam zaten yarın belkisempatiksalakcinni
evet eskisi gibi yanaklarım ağrımadı bugün gülemedim pek..
aaa bugün ne oldu..Oyle valla Arzu . Bi de hareketlendiler cok fena durmuyor butun gun pesinde.
aaa bugün ne oldu..
iki dk balkona çıktım sigara içtim yani belki iki dk sürmedi bile.. bir geldim.. ağzından salyalar akıyo baktım bişey çiğniyo.. yaklaştım panik yapmadan.. siyah bişey ağzında.. gel balım filan diye diye açtım ağzını bir çıkardım ne göreyim.. lambaderler varya hani.. onun kablosunu gövdesine tutturmak için ikili çengel gibi plastik bi aparat var sen onu nerden buldun da ağzına aldın.. şaırdım kaldım.. hemen diğerindekinleride aldım attım.. geçen gün mumları almış baya bi kemirmişti ondada son anda gördüm..
ya nerden buluyo böyle nerde en zararlı şey varsa aklım almıyo..
kızlaR kacgündür yazamadım kusura bakmayın saLAKsalak geziom 2 gündür evet hamileyim daha yeniymiş 140.7 değerim üzülsemmi sevinsem mi tabi allahın gücüne gitmeisn ama daha buna bile yetemezkenn....neyse rabbimin vardır bi bildiği...daha önce 2 kimyasal gebelik yaşamıştım çok üzülmüştüm sonra aşılamayla yiğit oldu şimdiyse kendiliğinden hamile kaldım şaşkınımmmmm
bende ne diyceğimi bilmiyorum sevgi.. Allah güç kuvvet sabır versin.. bebişde sağlıkla gelsin inşallah.. korunuyomuydunuz siz.. yoksa o malum yöntemle mikızlaR kacgündür yazamadım kusura bakmayın saLAKsalak geziom 2 gündür evet hamileyim daha yeniymiş 140.7 değerim üzülsemmi sevinsem mi tabi allahın gücüne gitmeisn ama daha buna bile yetemezkenn....neyse rabbimin vardır bi bildiği...daha önce 2 kimyasal gebelik yaşamıştım çok üzülmüştüm sonra aşılamayla yiğit oldu şimdiyse kendiliğinden hamile kaldım şaşkınımmmmm
Bebisi veren Allah gücünüde verir sevgi artık allahım yardımcı olsun sana umarım sancisiz sorunsuz mide bulantisiz gecer 9 ay
evet senem aynen arda bey pek bir haylaz napcaz bilmiyorum.. hoşumada gidiyor bir yandan.. alkış diyorum başlıyor alkış yapmaya içim eriyor..merhaba kızlar...
arzucum ardacık yarmazlık yapmuış haaaa geçmiş olsun çok fenalar kaşla göz arasında hallediyorlar...
aman aman...
akşamcılar yine düşmüş buralara:) bende bakıyım dedim yeni oturdum sayılır
maluım bugün ders başı yaptım 38 öğrencimle..çok da özlemişim hepsini...dilerim iyi bir sene geçiririz...:)
nehir de bugün maşallah usluıymuş..anneannesiyle takılmıişlar...çok şükür ilk günü atlatık: )
çok koşturmacalı bir gündü benim için...başım ağrıyor erken yatarım sanırım...
herkes iyidir inş...
Ben yattım ama uykum da yok uyku olmayincada yağınca 100 tane tilkinin kuyrukları dolanıyor birbirine kafamda
Senem iyi bari sorunsuz gecmis maşallah nehire
Bende kaçıyorum iyigeceler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?