• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

" Sevgili Fahri bey
Oncelikle gecmis olsun.Ben dogumda attiginiz mailinizi gec okudum . O yuzden Eylülün adini " ana makina "koyamadim .Ama siz kiciniza giren dalin adini " ana makina" koyabilirsiniz gec kalmis sayilmazsiniz. diye .

Ahtim vardi . İcim rahatladi...Etme bulma dunyasi. Beni o halimle o kadar cok uzmustu ki..Cok aglatmisti.

Dip Not: Agacta ne ariyor derseniz evin balkonuna geliyormus dali cekmis kesmek icin dali tutmus dalda bunu kendine cekip ucuncu kattan asagi firlatmis.

ayy burcuuu alemsın ya cokk guldum valla cok guzel demışsın ben rahatladımm valla sankı ben lafı soktum adama,,ohhhhh....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar anca girebldim bu saatte geçmişi okuyamadım okuyamam da sanırım sabah eşimin ailesiyle uşağa kayınvalidenin memleketine gidiyoruz. benim için dua edin kazasız belasız ve en önemlisi kavgasız gürültüsüz ağız tadıyla dönelim inş.

hepinizi özledim çok amma benim cadı hiç rahat vermiyor bide eşim evdeki bilgisayarı iş yerine götürdü o odayı zeynebe yapıcaz boşaltıyoruz yavaştan yeni bi notebook alana kadar beni özleyin anacım:)

bebelerin butlarından iki ısırık benim içinde alın byeee

oyy başım dondu yıne geçmışı okıcam dıyeee
ebruu cook geçmış olsun canım ya okurken korktum valla işin sonu nereye gıdıyor dıye...
kızma meselesıne gelınce ben o konuda nası davranmalıyım bılemıyorum,,,kızıyorum azra once guluyo sonra bakıyo ben cıddıyım kaşlarımı catıyorum hemen dudak buzuluyo içini çekıyo falan sonra ben dayanamayıp yumuşuyorum annecım bak yapma oyle dıyorum falan dıye ama kızınca bı daha tavız vermemek mı gerekıyor acaba,,,gunduzculerrr yarınn bı duşunun bakıyımm,,:)

suçunu anlaması için tepkilerimiz kesin ve kararlı olmalı.
kızıp sonra üzüldü diye peşine hemen sarılmak bence
o hatayı tekrarlamasına, nasıl olsa affeder demesine yol açar.
ayrıca bu dengesizlik onun kişiliğinede yansır diye düşünüyorum.
tabi olur olmazada kızarsak yanlış. buda nasıl olsa herşeye kızıyo deyip saymamasına sebep olur. dengeyi çok iyi kurmamız gerek

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

bende 1 yaşında vurdurcam kesinlikle
ebru çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla canımızı kimlere emanet ediyoruz yolda arabada yanlızken değil ama zeyneple giderken 2 kat daha dikkat ediyorum aklım çıkıyor birşey olursa diye zaten arabayı 1 kez vurdum azıcık onda da zeyno yoktu yanımda

dr a giittik kızım 8350 olmuş 350 almış 1 ayda dr normal dedi boyunu ölçmedi sağlıklı olmuyor dedi hafif burun tıkanıklığı var dedi tomimer verdi ama turta çok ağladı doktorda
maşallah güzel kızıma :nazar:
ben onun o minik buynunu yerimmmmm
niye korktu ki acaba kuzum bilmiyorumkismile
yabancıladı mı ki?
Belki son zamanlarda hatirlayan hatirlar benim yerime gecici birisini almislardi .Bana bir suru iftira filan atmisti. Cok uzmustu . Hatta o kadar sinir olmustum ki doguma 2 gun kala gidip firmaya kavga etmistim adamla . Butun bilgisayar sisteminin sifreleri bendeydi patroncagizim verme kalsin sende dedi. Bu adamda o sifreleri istiyordu kalici olsun diye . Ben buraya yazmamistim ama doguma girdigim saatlerde bilgisayar sistemini goctu firmada cok buyuk tesaduf. Tabi o halimle gidip yapamayacagim icinde sifreleri doguma girdigim zaman istedi bende cok cakaldi . O an cok uzmustu o adam beni boyle bisey yapinca. Neyse isyerinden bir arkadasimda hatta dostumda dogumda yanimdaydi bana o zaman demisti ki dogum odasinda et dua hakkini bulur hersey dogum sancisi gecerken edilen dua kabul olur diye . Guldum tabi o an aklima nerden gelcek diye . Neyse beni doguma aldilar. İceri girip cikan hemsireye arkadas " Fahri " deyin Burcuya demis. Adamin adi. O an icimden dedim ki " Allahim bana bu yaptiklari beni bu halde uzmesi ayagina dolansin "
Bugun arkadas aradi . Fahri agactan dusmus. Bacaklari 18 yerinden kirilmis. 6-7 ayda zor kalkar demisler. Surekli ameliyat olup duzelmesi saglancakmis. Yasi da oldugu icin daha zor olcakmis.
Bu arada benim dogum haberim firmaya maille ulasmis Sonradan gordum . İste burcu dogum yapti Eylül bebek saglikla geldi gibilerinden . Bu adamda maile cevap yazmis . Burcu hanim bugun tam zamaninda dogum yapiyor . Eylül degilde bebegin adini "ana makina " koysun diye . Sonuna da gulucukler atmis.
Bende bugun adama mail attim .

" Sevgili Fahri bey
Oncelikle gecmis olsun.Ben dogumda attiginiz mailinizi gec okudum . O yuzden Eylülün adini " ana makina "koyamadim .Ama siz kiciniza giren dalin adini " ana makina" koyabilirsiniz gec kalmis sayilmazsiniz. diye .

Ahtim vardi . İcim rahatladi...Etme bulma dunyasi. Beni o halimle o kadar cok uzmustu ki..Cok aglatmisti.

Dip Not: Agacta ne ariyor derseniz evin balkonuna geliyormus dali cekmis kesmek icin dali tutmus dalda bunu kendine cekip ucuncu kattan asagi firlatmis.

yerine birinin geçtiği zamanı hatırlıyorum ama sonrasında böyle şeylerin olduğunu bilmiyodum
şerefsiz adi bulmuş layığını!!!!
helal olsun sanada burcu taşı gediğine koymuşsun oh olsun
eden bulsun

günaydınlarrrrrr herkeslereee...bızım gece uykuları sekkteye uğradı 2 saate falan uyanıyo emmesede acıyo gozunu tekrar dalamıyo hadiii bı daha salla yatır cok yorucu geceler,,,bılmıyorum ne zaman duzelır...dişten desem yukardan 4 asağıdan 2 tane dişi cıktı coktan gorunurde patlayacak da yok,,bılemıyorum nıye uyanıyo:((

gunaydın yasemın,,evet bende oyle düşünüyorum ama dengeyı kurmak gercekten zor,bende annem gıbı cok yufkayımdır zor tutuyorum kendımı:)ama onun sağlığı için gereklı farkındayım..allah yardımcımız olsun ne dıyım:))kaydirigubbakcemile4

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

Ben de 1 yaşında vurdurmayı düşünüyorum.

ebru çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla canımızı kimlere emanet ediyoruz yolda arabada yanlızken değil ama zeyneple giderken 2 kat daha dikkat ediyorum aklım çıkıyor birşey olursa diye zaten arabayı 1 kez vurdum azıcık onda da zeyno yoktu yanımda

dr a giittik kızım 8350 olmuş 350 almış 1 ayda dr normal dedi boyunu ölçmedi sağlıklı olmuyor dedi hafif burun tıkanıklığı var dedi tomimer verdi ama turta çok ağladı doktorda

oyy maşll zeynep kuzumaaa .. tonimer 'i bizde kullandık daha doğrusu çalıştıkk .. inşll. siz başarılı olursunuzz.. burunlarını elletmiyoo bu zıpalar..

Belki son zamanlarda hatirlayan hatirlar benim yerime gecici birisini almislardi .Bana bir suru iftira filan atmisti. Cok uzmustu . Hatta o kadar sinir olmustum ki doguma 2 gun kala gidip firmaya kavga etmistim adamla . Butun bilgisayar sisteminin sifreleri bendeydi patroncagizim verme kalsin sende dedi. Bu adamda o sifreleri istiyordu kalici olsun diye . Ben buraya yazmamistim ama doguma girdigim saatlerde bilgisayar sistemini goctu firmada cok buyuk tesaduf. Tabi o halimle gidip yapamayacagim icinde sifreleri doguma girdigim zaman istedi bende cok cakaldi . O an cok uzmustu o adam beni boyle bisey yapinca. Neyse isyerinden bir arkadasimda hatta dostumda dogumda yanimdaydi bana o zaman demisti ki dogum odasinda et dua hakkini bulur hersey dogum sancisi gecerken edilen dua kabul olur diye . Guldum tabi o an aklima nerden gelcek diye . Neyse beni doguma aldilar. İceri girip cikan hemsireye arkadas " Fahri " deyin Burcuya demis. Adamin adi. O an icimden dedim ki " Allahim bana bu yaptiklari beni bu halde uzmesi ayagina dolansin "
Bugun arkadas aradi . Fahri agactan dusmus. Bacaklari 18 yerinden kirilmis. 6-7 ayda zor kalkar demisler. Surekli ameliyat olup duzelmesi saglancakmis. Yasi da oldugu icin daha zor olcakmis.
Bu arada benim dogum haberim firmaya maille ulasmis Sonradan gordum . İste burcu dogum yapti Eylül bebek saglikla geldi gibilerinden . Bu adamda maile cevap yazmis . Burcu hanim bugun tam zamaninda dogum yapiyor . Eylül degilde bebegin adini "ana makina " koysun diye . Sonuna da gulucukler atmis.
Bende bugun adama mail attim .

" Sevgili Fahri bey

burcu ağzına sağlık .. her zaman sölemişimdir.. hakedenin hakını vereceksin.. Eden bulur ...

günaydın herkeseeee :3:

günaydın yasemincimmm

günaydınlar..opuyorumnanaktan

günaydınn arzucummm

günaydınlarrrrrr herkeslereee...bızım gece uykuları sekkteye uğradı 2 saate falan uyanıyo emmesede acıyo gozunu tekrar dalamıyo hadiii bı daha salla yatır cok yorucu geceler,,,bılmıyorum ne zaman duzelır...dişten desem yukardan 4 asağıdan 2 tane dişi cıktı coktan gorunurde patlayacak da yok,,bılemıyorum nıye uyanıyo:((

günaydınn fatmacımmm ..

zor fatma ama en iyi en sağlıklı şekilde yetiştirmek için yavruları dayancaz bazı şeylere
kendi elimizle aşıya götürüyoruz mesela, ne için
sağlık için
buda ruh sağlığı için mecbur.

uykusuz felaket bir gece geçirdik haktan efendi tüm gece mızmızlanıp emdi
omzum boynum çok ağrıyo emzirirken yampirik yumpirik yatmaktan :((((

he bu arada annemi gördük dün akşam gidip
çok iyiydi şükürler olsun, serviste yatıyo bakalım ne zaman eve çıkcak :))))
sabah 6 da düştük yollara eşim işe yetti bense size :1:
haktan uyurken uyusam iyi ama yatmaya korkuyom yattığım an uyanır kesin diye

Back
X