selam şekerler
valla bugün ara ara uğrayabileceğim sanırım çok yoğunum
bigeyi merak etmeyin
umutun biraz ateşi varmış ve bugün evdeymiş
geçmişe bakamadım
umarım herşey yolundadır
noluyonuz bakim nazan müzeyyen hımmmm
şakanın k..kaya dönüşmesine ramak kalmış!!!!
müzeyyencim yanlış anlıyosun bence
nazanın anlatımı serttir anlattığı değil
bu kertme olayları sadece güzel bir muhabbet
güzel bir muhabbetide kimse ciddiye alıp ters davranmaz
nazanda böyle davranmadı şakanın devamı gereği ;
dünür olduk bilem uğraşamam sıkıldım havalarında
delikafadulden not:
melikecim muhabbettir filan didim bizi kastetmedim sakın yanlış anlama zeynep gelinimdir a.s
inşallah ihtiyacınız olmaz ama her ihtimale karşı inşallah iyi biri gelir. gerçi sizin askeri doktor değil mi?
inşallah gelirsiniz valla canancım
foto birleştirme işini henüz yapamadım kuzum ya mümkün olursa haftasonu yapıcam (ki bu haftasonu evlilik yıldönümü, doğumgünü gibi faaliyetlerimiz var) elimden geleni yapıcam bitirmek için ama usb bozuldu bugün falan dur bakalım napabileceğime bakıcam
sözün özü nevracım o doktor müsveddesi güzel bi dil sopası yiycek benden aklinialirimsmile umut da hayatına normal şekilde devam edicek çorbasıyla
bernanın bana yazdıgı faceden son mesaj kopyalıyorum buraya
var var aileden bilmeyenler de
dedim burdan uzun uzun yazayım. kaç haftadır zaten hastalşıklarla boğuşuyoruz canımız çıktı.
önce diyarbakırda ateşimiz çıktı. diş sandık. dr. faranjit dedi. sonra Ağrıda ben okuldayken Murat sağlık ocağına götürmüştü iğne yapmış, ilaç vermiş ama ilaçlar etkili değilmiş. bunu da pazar gece acile gimiştik ordaki dr. dedi. iğne yaptılar. serum takacaklardı iki elini de deldiler ama damarı bulamadılar, hala elleri mosmor... =( dr. bronşitten şüphelendi. biz de hemen salı sabah buraya gelmeye karar verdik.
dr. süper bi adam. Bursadan gelmiş. yaşlı ve daha girer girmez bazı şeyleri söyledi.
ayaklar içe dönük, ortapedik ayakkabı giyeceğiz düz tabanlık var.
sağ kalça kemiği tam gelişmemiş, raşitizm var dedi. yumurtanın beyazı, peynir yoğurt süt vs. ve güneş...
kansızlık var, trombosit oranı yüksek (pıhtılaşma). enfeksyon da 102. çıktı. yani yatış sebebi bu zaten. akciğğer... dolmuş. mikrop kapmış ondan dolayı olmuş bunlar. dolven vermişti ikinci dr. o ateşi çabuk düşürmüş ama enfeksyonu arttırırmış. haberiniz olsun. belki bu yanlış ilaçlar da değerlerimizi değiştirmiştir.
dün sol koldan kan alacaklardı. damarı bulamadılar ve Aryamın canını çoook yaktılar. sağ koldan 3 tüp aldılar. sonra bizi 1-2 saat sonra anons ettiler kan alma bölümüne. kan yetmemiş bi tüp daha almaları gerekiyormuş. hadi bi daha deldiler.
sonuçları almaya gittim. adam, dr.u aramaları gerekiyormuş. bi görüşme yapıp ondan sonra onaylayacaklarmış dedi.
dr.a gittim hemen bi değer fazla çıktı falan dedi. ama Muratla ben dr.un odasına gidene kadar zor tuttuk kendimizi. kötü bi durum mu var acaba diyye.
o değer de trombositmişş. 500 sınır normalde. ilkinde 700lerde ikincisinde 600lerde çıkmış. 1000in üstü olsaymış sorun yaratırmış.
bizi yatırması gerektiğini söyledi. Patnosta yatabilir dedi. biz de muayeneye bile güvenmediğimiz için buralra kadar geliyoruz zaten dedik. hemen yatışını buaraya aldırdık. bi daha kan kültürü için deldiler Pelin. bi de serum için. el üstünden. kuzuyu öyle gördüm çok fena oldum yaaa.... Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin. olacaklarsa da nezle grip olsunlar böyle canları yandıkça bizim canımızdan can kopuyor. kimi görse ağlıyor. beyaz giyinmiş, beyaz masa, beyaz bilmemne hep korrkuttu bebeğimi. bugün biraz daha iyi çok şükür. dr. da öyle dedi. ciğerlerini dinledikten sonra. Arya huysuzlanıyo birazdan yine yazışırız öpüyorum çok canım, kızlara çok teşekkürlerimi iletirsi yine.
herkese selam ve sağlıklı günler!
maaşım yatmamış :1shok:akannehir
alıntı yapamıyorum şu an
bilg. donuyo
resimlerede bakamıyorum
biiiirsürü microsoft yazan sayfa açıyo(((
CANAN işte sana laf atıyom:
bıyıkkıvıransmile yavyummmm hepsi seninmi sırnaşık şey
şaka bi yana gel bakimmmm anlaşıldı ilgi istiyon :1hug: Şeniz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
dayanamıyorum artık gercekten sabrım kalmadı bazen başımı almak gitmek istiyorum oğlumuda alıp böyle abuk subuk bi adama niye katlanıom allahım...şuan öle berbat durumdayım ki nolur açıklama istemeyin dermanım yok anlatmaya ama içimi burayada dökmezsem patlıcakmış gibi hissettim içim öle dolu ki bi başlasam sonu gelmicek gözyaşlarımın...
ben artık katlanamıom yiğit için sadece ama olmuyoooo ben taviz verdikçe üstüme gelio. insanlar niye bukadar acımasız. hayat niye bu kadar zor. allahım güç kuvvet yarabbim sana sığınıyorumm
:bbo:sabah 6 dan beri ilk defa oturuyorum kaç haftadır böyleyim siteyi takip edemiyorum aryayla ilgili ne sorun var facebookta pelinin yazısını gördüm hepiniz iyisinizdir umarım beni çok soracak olursanız bende iyiyim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
Herhalde duseceksin hayrina mi gidiyorsun ise delimi ne yoneticinde
valla naz beni bugün öldürdüü... temizliğim yarım kaldı ben yorulduğumla kaldım mız mız mız başım ağrıyo.. alttaki ikinci dişi görünüyo beyaz ama elime değmiyo. sanırım onun sıkıntısı ama canıma okudu resmen... zaten canım sıkkın. sevgili kocam sabah 5 te iş seyahatine çıkıyomuş.....benim bir sürü işimin arasında..
Sevgi arkadasimizda kocasina bakip dellenmesin herkeste ne kocalar varmis desin tbi hepimiz diyelimde sevgi torpilli diye sevgi dedim gunduzculer sizd yazin muhakkak selam olsun size bu arada :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol:Sibel bende hemen yazayim bi hafta sonu nasil gecer...
Cuma aksami baba yarinda tatil olmanin heyecani ile butun gece birasini alir bilgisayar basinda arkadaslari ile vakit gecirir. Gecen 3-4 olur anne emzirmeye kalktiginda farkeder baba yok hala gelsene der masumca. Baba - Ama benim bi hafta sonum var .
Anne saygi duyar gider yatar yine . Sabah bebek 6.5 da uyanir. Anne kalkar yedirir icirir oynar saat 9 a dogru uyutur . Gider ortaligi toplar . Saat 10 olur bebek kalkar anne der ki sende kalk berabaer kahvalti edelim . Baba 10 dakika sonra kalkiyorum der. 10 Dakika gecer 20 olur filan Anne acliktan olmustur. Yer tabi. Oglen olur baba yavas yavas uyanmaya baslar . Anne bebegin ogle yemegini bile yedirmistir . ( Ha bazen anne cinnet gecirir bagirmaya baslar ama durum degisir mi hayir ) Neyse baba kahvalti eder anne o esnada onla yer ogle yemegini de ciksin diye. Baba hazirlanir ve cikar arkadaslarinla . Anne icin gun hafta icine donmustur. Baba aksam cok gec gelir. Bu olayin pazari da aynidir. Baba kahvalti ettikten sonra uyku coker ustune . Bu sefer anne surat asar disari cikalim diye . Babadan soyle bi cevap alir . Eee dun ben arabayi biraktim ya sana ciksaydin !! Aksamustu bi migrosa gidilir haftalik alisveris yapilir. Baba bu hafta sonu da cocugunu ve esini disari cikarmanin verdigi mutluluk ile geri doner ve uyur !!
kaydirigubbakcemile3 peki 2- kocam kendine aşıktır. herkavgada onun gibi mükemmel bi insana sahipken sürekli şükretmem gerektiği dile gelir.. hem tipine hem huyuna aşıktır. onun gibisi yoktur yeryüzünde.. bitanedir.. öyle bir cevhere sabip ezik ben nasıl onun kıymetini bilmem de hürmet etmem. he kavga esnasında hatırlatılır kocanla konuşuyosun diye uyarılır. koca kutsaldır hele bu koca enginse önünde diz çöküp tapınmak greklidir..
:roflol::roflol::roflol::roflol:ah sevgi sen bir barışma bak neler olacakayyy tam yazarken geldi adsm bi panik korkuyla kapatmışım bilgisayarıdelikafadulden
Beğendiğim yönlerini de sayayım.
1- Asla kavga etmez, sesini yükseltmez.
2- Haftasonu kahvaltıyı hazırlar, akşam gelince yemek yapar (Terapi oluyormuş)
3- Gece hiçbir yere çıkmaz (Sinop ta olduğumuz zamanlar hariç)
yani pelincim yazarımda tırı vırı şeyler hani benim için olmasada olur.. kendi dolabını kendi düzeltir çamaşırlarını kendi yerleştirir kendi yemeğini kendi yapar (o sporcu öğünüyle beslendiğinden değişik bişiler yiyo)
heh buldum bitane tv de ben ne istersem onu izleriz :teytey:
:roflol::roflol::roflol: kaç kez dedim o çaraplar kendileri gidemiyor daha banyoya diye ama yok odada yerde bırakır çamaşırlarını katlar yatağın üzerine koyarım dolabına koysana diyene kadar bekler onlar oradaBenimkinin bulundugunu odayi anlamak icin kapidan itibaren cikartip attiklarini takip etmek yeterlidir.
Dip Not : Ilk evlendigimizde coraplarini cikartip avizeye basket yapardi.. Bu huyundan vazgecmesi zaman aldi. Sibel bilmem faydasi olurmu
çok öksürüyor kuzumm(
nazan valla doktora gitmedik.. 3 aydır filan gitmedik.. 3 ay önce yine böyle bişey olduuunda hydrılın diye bir şurubu telefonda önermişti.. önce sordu ateş filan varmı diye yok dedim sesi kısık tek tük de öksürüyor dedim oda tel. de bu şurubu önermişti.. bende onu veriyorum iki gündür.. bilmem hatamı ediyorum ama.. inşallah iyi gelir iyileşir.. ıhlamurda vereyim yine sabah.. bence benim nezle olmam tesadüf geldi o gece üşüttü.. çünkü mert efe nasıl bilmiyorum ama arda yatğın içinde adeta geziyor uyurken.. ben koyduğumda üstünü örtüyorum ama yerinde durmuyor ki kuzum.. bunada çözüm olarak uyku tulumu düşünüyorum.. ikea da olanlar hoşuma gitmişti.. rahata benziyorlar.. diğerleri astronot montlara benziyor.. çocuk terler.. terlemesindense üşümesi daha az zararlı bence.. ikea ya gider gitmez alıcam.. aslında geçen gittiğimde tuttum yin ebaktım ama neyse dedim.. bidahakine..
bitanesin ebrucum çok teşekkür ederim
günaydın herkeze:hulya:gececiler kocaları kaynatmışlar. ben bşi yazmayayım. sibel ve pelinin yazdıkları harfien benim kocayı anlatıyo
arzu geçmiş olsun canım
günaydın herkeseee
geçmişten geldim anaaaam ne etmişiniz gececiler
adamları vurmuşlar vurmuşlar yerden yere 10larca kez
sonra dönmüşler 2-3 kez başını okşamışlar noldu canınmı yandı oy kıyamam cinsinden
sonrada yatp uyumuşlar
dün gecede kaynanaları atmışlardı kazana
arkası yarın diziler gibi oldu bakalım bu akşam ki bölümde ne var
gerçi ben seyredemiycem samsuna gitcem. haftaya yokum kızlar samsunda kalcam k.validem hastaneden çıkıyo malum gelen giden olur yardıma kalcam
eee nasılsınız bakalım nasıl geçti ggeceniz?
nevra nasılsın canım, canın sıkkındı
meral mrb. alla alla neyi varmışki umutun hastamı olmuş kuzucuk. geçer gider inş.görüşürsen selam söle
hehee bulmuşum senin gibi kayınvalideyi verecem kızı
hani bana ilgi hani bana
heheheh ben zeynep gibi kızı buldum kaçırırmıyım :))))
üstüne üstlük senin gibi dünürüm var assssla bırakmam :)
gel bakiiim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan oh be zemuszemus
banada sarılın banadaaa olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet canan, şu mevsim geçişleri çocuklar için zor oluyo
biz bile etkileniyoruz. yaaa kış geldi dayandı kapıya, eve tıkılcaz, kat kat giydircez çocukları, gerçi yazında sıcak yüzünden kapanmıştık eve pek fark yok bu konuda boshayallersmile
ben sarılayım canım gel bakim Şeniz olumunekankayizsmile :içelim: :1hug: kaydirigubbakcemile5
günaydııın
umut hastamı olmuş canım ya hava değişimi etkilemeye başladı çoçukjları sanırım dikkat etmek lazım
kocalardan konuşulmuş gece ya kimse 4 4 lük değildir biz böyle düşünüyoruz ama bizlerde mükemmel değiliz kim bilir onlar neler düşünüyor bizim için ne demişler ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen idare etmek lazım bazı şeyleri bence
heheheh ben zeynep gibi kızı buldum kaçırırmıyım :))))
üstüne üstlük senin gibi dünürüm var assssla bırakmam :)
gel bakiiim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan oh be zemuszemus
öyle canım sadece kaynattık bilmem yazdıklarından etkilenip ben bu gece bu herifi boğarım diyen oldu mu eyvahedigeldismile kimbilir neler diyecekler onlar bir konuşsa ama mesela benim için kötü konuşamaz çünküm ben melek kibi kızım ağzım var dilim yok ne derse yaparım hiç üzmem kocişi meleğim ben melek ayyy ne kadan mikemmelim eşim çok şanslı
canımsın sen Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?