2009 Aralık Anneleri

selam şekerler
valla bugün ara ara uğrayabileceğim sanırım çok yoğunum
bigeyi merak etmeyin
umutun biraz ateşi varmış ve bugün evdeymiş

geçmişe bakamadım
umarım herşey yolundadır

meral mrb. alla alla neyi varmışki umutun hastamı olmuş kuzucuk. geçer gider inş.görüşürsen selam söle

hehee bulmuşum senin gibi kayınvalideyi verecem kızı

çorba derken muhallebiyi kastetmedin sanırım

yavrum kıyamam yaaa inşallah hemen iyileşir ben bir aşıda komalık oluyorum bernayı düşünmek bile istemiyorum güzel kızım benim

maaşım yatmamış :1shok:akannehir

bizde bu ay 5-6 gün geç alacakmışız patron tarla aldı kendine ve oğluşu amerikaya gidiyor para lazımmış ve bizim kinin tek lafı bu ay çok ödemem var ne yapacağız

hani bana ilgi hani bana

canım sakinleş tatlım hem bebek hem hamileleik psikolojisi herşey batar sana lütfen tatlım bebişi düşün yiğiti düşün Şeniz

:bbo:

Herhalde duseceksin hayrina mi gidiyorsun ise delimi ne yoneticinde

öyle olsun istiyorlar amannnnn neyse konuşmayayım zaten işten soğudum kendimi gaza getirmeyim

amanda aman kocişinden ayrı mı kalacaksın o dişler varya o dişler canımıza okudu resmen
Allah kolaylık versin

Sevgi arkadasimizda kocasina bakip dellenmesin herkeste ne kocalar varmis desin tbi hepimiz diyelimde sevgi torpilli diye sevgi dedim gunduzculer sizd yazin muhakkak selam olsun size bu arada :)))

yazmazmıyım yazacağım ama bu arda sevgi barışır biz bozuşursak bizi kim teselli edecek
1...uyur ama hep uyur işten benden önce gelir eve giderim kapıyı açarım onu uyur bulurum beni görür hoşgeldin hayatım der gene yatar uyur
2...alışverişte beni deli eder şaka yapar ooooo en pahalısından aıyorsun ona ne gerek var o ne diye bende kızarım
3...tv kanalı otomatik değişir ve ben dizileri hiç tam izleyemem kanal sanki ntv haberturk cnnturke ayarlı sadece referandum biter 1 ay referandum haberleri izlenir maş biter 1 hafta maç yorumları izlenir izlemezse zaten uyur
4...nasıl oluyor çözemedim ama kız yanı başında ağlar ben evin başka köşesinden duyar gelirim o yanında yatar duymaz ki uykusu çok hafif
5...annesi kızkardeşi konusuna girmeyim ama şunu söyleyim ki beni en çok kıran şey yengesiyle konuşmuyorum dayısının karısı ki isteme işini bize açan o saçam bir olay için benim için anneme yaptığım gibi bozacağım kocasından boşatacağım onu saygısız terbiyesiz kendini bir ... sanıyor diye bizim evde anneme saymış ve eşim her bayram onlara gider yengesiyle bir muhabbet ben gitmem ama o olay ilk olduğunda seni kimse üzemez dedi sonra bayramın 2. günü yemeğe ona gitti
6...çok rahat veya ben tez canlıyım bebeğin poposu pişik oldu ilaç alsana eczaneden dedim tatmam hemen dedi bir ara içimden geldi bırak zeynebi kucağına koş gece vakti al gel oturdu referandum tartışmasını izledi tam uyuyacak giyindi gerek yok sabah ben alırım dedim o gelene kadar uyudu zaten
7...hala odanın perdesini bağlamak için duvarı delecek kaç ay oldu evde matkap var elinden geliyor ama tınnnnnnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bak ne kadan mikemmel bir erkek sen anlamıyorsun

ayyy tam yazarken geldi adsm bi panik korkuyla kapatmışım bilgisayarıdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:ah sevgi sen bir barışma bak neler olacak

1...kavga etmez evet hatta kızmaz ama bende kavga etmem en fazla küsüm sana derim konuşmam deli edene kadar yılışır hatta ne yılışması resmen uhu gibi yapışır
2...gece bir yere gitmezz evet hafta sonu beraber çıkarız sahile tur atarız dışardaysa ne istersem alır gelir ama fazla ayrıntılı olmayacak tek bir yerden alabilecek
3...yemek yoksa dert değil yumurta kır ver paynir koy ver sabah erken işe geleceksem kahvaltı hazırlayamıyorum zeynebi hazırlayacağım diye işe giderken hem kendine hem bana poğaça alır erken kalkmışsam kahvaltı hazırlayım dersem uzan dinlen der
4...annemde kalsam bu akşam desem daha hiç kırmadı tatmam der

hiçte tırı vırı değil bence tabii
ilk evlendik yemek hazırlarken hayatım sende ekmek kesermisin dedim kesti ertesi gün salata yaparkn canım ekmekler dedim kırdı ekmeği kesmeye ne gerek var kırarız dedi tek yardımı o ilk günkü kesiş oldu
kaç kez yalvardım bir sabah çayı sadece demlesen ben hazırlarım kahvaltıyı bari çay hazır olsun dedim yok daha göremedim

Benimkinin bulundugunu odayi anlamak icin kapidan itibaren cikartip attiklarini takip etmek yeterlidir.

Dip Not : Ilk evlendigimizde coraplarini cikartip avizeye basket yapardi.. Bu huyundan vazgecmesi zaman aldi. Sibel bilmem faydasi olurmu
:roflol::roflol::roflol: kaç kez dedim o çaraplar kendileri gidemiyor daha banyoya diye ama yok odada yerde bırakır çamaşırlarını katlar yatağın üzerine koyarım dolabına koysana diyene kadar bekler onlar orada

çok öksürüyor kuzumm (

yavrum kıyamam ama arzucuğum bir dr a götür tatlım belki farklıdır bu sefer kendi kafana göre ilaç verme gerçi her anne anlar bebeğini ama ilaç olduğu için bence bir götür bakalım

günaydın herkeze:hulya:gececiler kocaları kaynatmışlar. ben bşi yazmayayım. sibel ve pelinin yazdıkları harfien benim kocayı anlatıyo

arzu geçmiş olsun canım

ben yazdım kaçmaz böyle bir konu

güle güle git gel canım Allah kolaylık versin tekrar geçmiş olsun hemen toparlar inşallah

meral mrb. alla alla neyi varmışki umutun hastamı olmuş kuzucuk. geçer gider inş.görüşürsen selam söle

aaaaaaa bebeğim hemen düzelir inşallah bizimde tekrar diş geliyor heralde dün kaç kez kaka yaptı sayamadım hep sulu sulu taştı üstüne kaç kıyafet değiştirdik poposu gene hafif kızardı anlamıyorum çok yapıyor diye mi kremsiz bağlamıyorum bez ama gene kırmızı

oy kıyamam yavruma yaaa, çabuk toparlar ciddi bişey değildir inşallah
sağol meralim haber verdiğin için

sende çok boşlama burayı ve kendinide çok yorma emi :1hug:

günaydııın

umut hastamı olmuş canım ya hava değişimi etkilemeye başladı çoçukjları sanırım dikkat etmek lazım
kocalardan konuşulmuş gece ya kimse 4 4 lük değildir biz böyle düşünüyoruz ama bizlerde mükemmel değiliz kim bilir onlar neler düşünüyor bizim için ne demişler ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen idare etmek lazım bazı şeyleri bence

hehee bulmuşum senin gibi kayınvalideyi verecem kızı

hani bana ilgi hani bana

heheheh ben zeynep gibi kızı buldum kaçırırmıyım :))))
üstüne üstlük senin gibi dünürüm var assssla bırakmam :)

gel bakiiim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan oh be zemuszemus

evet canan, şu mevsim geçişleri çocuklar için zor oluyo
biz bile etkileniyoruz. yaaa kış geldi dayandı kapıya, eve tıkılcaz, kat kat giydircez çocukları, gerçi yazında sıcak yüzünden kapanmıştık eve pek fark yok bu konuda boshayallersmile

banada sarılın banadaaa olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

biz uzun süredir kısa kollu gytmiyoruz buranın havası sert biraz yağmurda yelek giyiyor geceleri kalorifer yanıyor bakalım kış nasıl olcak -40a varıyormuş soğuklar ama tertemiz havası ya cammlarım kirlenmiyor balkonum hiç toz olmuyor seviyorum evimi yaaaa çok şükür :lepi:

öyle canım sadece kaynattık bilmem yazdıklarından etkilenip ben bu gece bu herifi boğarım diyen oldu mu eyvahedigeldismile kimbilir neler diyecekler onlar bir konuşsa ama mesela benim için kötü konuşamaz çünküm ben melek kibi kızım ağzım var dilim yok ne derse yaparım hiç üzmem kocişi meleğim ben melek ayyy ne kadan mikemmelim eşim çok şanslı

canımsın sen Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile

valla ben okudukça şunu düşündüm "heheee demekki her koca aynı model" kaydirigubbakcemile3

müzeyyen günaydın tatlım oğluş daha iyi değil mi canım bu arada kaptın çiçeği barışmanıza sevindim ne garip bir aile olduk yaa biz burada birisi eşiyle kavgalı olunca benim de canım sıkılıyor istiyorum herkes mutlu olsun sevsin sevilsin ayyyy sevgi kelebeği olalım lay lay lom

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

bunlar var ama kolay melike ponpon yapılacak dikilecek birbirine kollar ayaklar kafa dolgu makrema ipiyle olur sanırım tam çoçuk odası işi ya çok tatlı

günaydın kızlaar. geçmiş çok geçmemişken bakayım dedim.

sağol yasemincim çok şükür iyi berkay. kuduruk kuduruk dolanırken bıraktım geldim. çabuk atlattık bu sefer. dişimizin biri de patladı biraz rahatladı. 6. da patlarsa bir süre rahat ederiz inşallah.

umut hastaymış yaa noldu ki yavruya?? önemli birşey değildir umarım.

arzucum size de geçmiş olsun. bir doktora göster istersen canım.

pelincim valla akşam tadı damağımda kaldı. çünkü yazdıktan sonra berkay uyandı. onu uyutup gelene de eşim dışarıdaydı geldi. o yüzden devamını getiremedim. ama sabah okudum da hepsi aynı bunların valla. benimki de burcununki gibi dağınık, nazanınki gibi hazırcı, seninki gibi maç delisi ve bunlara ek olarak aşırı kıskanç ama ben buna kızamıyorum çünkü ben de çok kıskancım. akrep burcuyuz ikimizde:) ama en güzel huyu da çok romantik olması. ben bile kadın halimle onun kadar olamıyorum valla. öyle şeyler yapar ki ağlatır beni bazen ona kızdığıma pişman olurum. ne yapalım mutlaka onlara da sorsalar bizimle ilgili neler yazacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…