2009 Aralık Anneleri

canım ben hepsi buradadan ve birkaç yerden alışveriş yaptım sorun yaşamadım ve saat süper çok hoşuma gitti bende mi alsam

hepsiburadadan bende alışveriş yapıyorum daha yeni ufo aldık mesela oyuncak alcaz şimdide yağmura sorun yaşamadım hiç gitti gidiyoru bilmiyorum

saat çok şık duruyor melike birde ayna dekorları var bunların onlarda çok şık dur bak link ekliyeyeim
Dekoratif Kırılmaz Aynalar , Aynalar , Ev Dekor Objeleri , Ev, Dekorasyon & Bahçe Listeleme Sayfası 2/12

bak çeşitleri var burda takip edince uygun fiyata denk geliyor gecen gün 16 tlye vardı kelebekli saat kargo bedelide yok eşime söyledim al dedi ayy güvenip alamadım kaçırdık boshayallersmile

selam arkadaşlar herkese günaydın
geçmiş olsun dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim.. ardayla uğraşıyorum birazdan da hayatımın kadını kaynanam gelir hiç giremem bugünlük beni affedin..

Umut ateşlenmiş ay yavrum dişten mi acaba.. çok geçmiş olsun gerçi yok bugün bilge ama
akşam gidince girerim kızlar..
herkesi ve yeğenlerimi öpğyorum

oh çok şükür yaaa sevindim canan senin için yaa!!! kurtuldun eski yerden !! soğuk olsun ısıtırsın ama huzurlu olsun
insan evindede mutlu huzurlu olmayacaksa ((
du gel senide öpim Şeniz zemuszemus olumunekankayizsmile :1hug:

ben sarılayım canım gel bakim Şeniz olumunekankayizsmile :içelim: :1hug: kaydirigubbakcemile5

sende benim canımsın kııız olumunekankayizsmile :1hug:

bu kadar olur işte bak :))) tencere kapak misali dünürleriz
aynı bensin :)))
her dediğini yaparım, izinsiz tek işe kalkışmam, habersiz bakkala çıkmam, hiç üzmem kocişi :))))
ama ağzım vardır arada söylenirim kaydirigubbakcemile3
ama benim kocişimde iyi beee, bi dediğimi hiç iki etmedi

sağol melikecim. ilk kez bu kadar uzun sürdü ama barıştık neyseki. aynen öyle canım yaa dünden beri aklım sevgi de benim de şimdi. hem morali kötüydü hem de ağrısı vardı ne oldu acaba bir an önce girse de haber alsak. inşallah allah hepimize kuzularla mutlu huzurlu günler göstersin canımm.

zeynep nasıl bu arada. hala sık devam ediyor mu tuvaleti? çok sık yaptığı için kızarmıştır yavrum kıyamam yaa. ahh bir dişleri tamamlansa da önce onlar rahatlasalar sonra da biz :Saruboceq:

ay canaaaan bittim ben bu paspasaaa
denemem lazım bakalım yapabilcemmi
pon pon kısmı kolay ama kolları başı bakalım becerebilcemmi

arzu canım çok geçmiş olsun ardama yaaa(((
hala öksürüyomu kuzum?
ıhlamur içir dediğin gibi
havlu ısıt koy arada göğsüne
kıyamam yaaa inşallah tez iyileşir yavrum

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh benim kocişin adı ( kendi bile öğrendi ) antiromantik insandır yaaa hiç mi olamaz insan yok demekki yüce rabbim vermeyince vermiyor o huyu

çok çok hoş almak istiyorum dur onda bakayım

aman ne kadar şanslısın kaynanan gözünün nuru hayatının aşkı canının yarısı geliyor yani

ardahan daydınız di mi canım? allah yardımcınız olsun soğuklarla valla. eşim karsta kısa dönem askerlik yapmıştı da çok berbat oluyormuş oraların soğuğu.anlatır durur hala. hatta ben bazen kışın soğuk diye şikayet edince seni karsa götüreyim de gör der.

Uploaded with ImageShack.us
şu paspastan yapmak istiyorum ya çok tatlı baksanıza a

çok şeker yaa zaman olacak da yapacaksın stres atacaksın. ne güzel.

valla ben okudukça şunu düşündüm "heheee demekki her koca aynı model" kaydirigubbakcemile3

vereliniortak

ah ben senin kimseyi üzebileceğini düşünemiyorum ki zaten kanatsız meleğim. o kadar pozitif bir insansın ki. Şeniz:1hug:değil ki kocişini üzesin.

geçmiş olsun arzu arda nın neyi var
aynen yasemin bnde ponpon kısı kolayda burda ablalar vr onlara sorucam bakalım anlarlar belki eşime atkı örüyorum şimdi o bitsin başlıycam makrema ipi bulmam lazım ama bilmiyorumkismile
arzu canım çok geçmiş olsun ardama yaaa(((
hala öksürüyomu kuzum?
ıhlamur içir dediğin gibi
havlu ısıt koy arada göğsüne
kıyamam yaaa inşallah tez iyileşir yavrum
canııım :Saruboceq:

bu sabah sadece çiş vardı bakalım bugün ne yapacak amin hemen düzelsin inşallah hiçbiri hasta olmasın

bayıldım deneyeceğim

kaloriferler güzel yanıyormuş kısa kollu geziyoruz diyorlar kışın komular burda bakalım görecez ayy severim kışşı ben ya kar görcez bol bol kaydirigubbakcemile3
biz evdeyz yne iyi eşim için zor işte

el işi yağmurla yapılmıyor da bn atkı örmeye çalışıyorum şuan alıyor eline yumağı dolana dolana kediler gibi dağıtıyor hadi toplaaaa

eşim gelmek üzeredir öğle yemeğine ben kaçar bişeyler hazırlayaqyım yağmurda uyudu
kızlar 2 gündür bebedor suluktan mama içiyor yağmur çok şükür inşallah vazgeçmez biberona alışmadı ama buna alıştı biberon almayan bebekler için deneyebilirsiniz

günaydın herkeze:hulya:gececiler kocaları kaynatmışlar. ben bşi yazmayayım. sibel ve pelinin yazdıkları harfien benim kocayı anlatıyo

günaydın tülacyııımmmmmm

arzu geçmiş olsun canım

günaydınnnn yasemincimm.

selam şekerler
valla bugün ara ara uğrayabileceğim sanırım çok yoğunum
bigeyi merak etmeyin
umutun biraz ateşi varmış ve bugün evdeymiş

geçmişe bakamadım
umarım herşey yolundadır

sana da günaydın meralciimmm

günaydın melikecimm.. ay kıyamam kuzumaa .. ahh bu dişler mafetti kuzularıı ..

nevraa selam canım nasılsın bugün? keyfin yerinde mi? emra burak nasıl?

günaydın müzeyyencim .. bugün çok şükür iyiyim .. keyfimde çok şükür yerinde.. arada olur bana kendi kendime sıkılır bunalım takılır.. dün de öyle bi gündü..

işlerden ancak vakit buldumm herkesee tünaydınn. akşamda kocaları birbirine vurmuşsunuz.. valla benim kocamın tek sevmediğim huyu huysuz olması onundan hakkından geliyorum çok şükür .. : ))) iyi yönleri okadar çokturki burada sayarsam beni topikten atarsınız.. Şöyle söyleyeyim.. evde ve dışarıda herşeye ama herşeye yardımcıdır.. buna burak ile ilgili konular da dahil.. ve bunu severek isteyerek yapar.. başka bişeyde yazmayımm..

umuttan haber varmı .. nesi varmış kuzucuğunnn.. çok geçmiş olsun . önemli bişey değildir inşll..

bu sabah sadece çiş vardı bakalım bugün ne yapacak amin hemen düzelsin inşallah hiçbiri hasta olmasın

AAAMİİNNNN:Saruboceq:

bir izmirli olarak azıcık ayaz görsem saklanacak yer ararım hiç gelemem ben soğuğa.
ay ne şirin oluyordur bak iyi aklıma getirdin ayberk çok oynardı yumaklarla berkaya da vereyim dolansın gözümün önünde.

önemlli birşey olmadığına çok sevindim canım.
aşkolsun neden atalım maaşallah derim ben şahsıma. allah mutluluğunuzu daim etsin canımm.

umutun ateşi varmış ama sebebi diş mi yoksa kuş mu bige de bilememiş-tatlicadiarzu-

umarım diştir. daha önceki dişlerde 37 37,5 gibi olmuştu bizim de ateş. ama bu sefer 38,5 a vurdu valla. allah tez zamanda şifa versin umut kuzusuna da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…