Dekoratif Ayna Peri Duvar Saat GittiGidiyor.com'da #31061796
Dekoratif Ayna Kelebek Duvar Saat GittiGidiyor.com'da #31061924
birde şu saatlerden istiyorum eşim tamam alalım dedi ama gitti gidiyordan hiç alışveriş yapmadım ben güvenemedim alış veriş yapanınız varmı güvenlimidir ?
canım ben hepsi buradadan ve birkaç yerden alışveriş yaptım sorun yaşamadım ve saat süper çok hoşuma gitti bende mi alsam
biz uzun süredir kısa kollu gytmiyoruz buranın havası sert biraz yağmurda yelek giyiyor geceleri kalorifer yanıyor bakalım kış nasıl olcak -40a varıyormuş soğuklar ama tertemiz havası ya cammlarım kirlenmiyor balkonum hiç toz olmuyor seviyorum evimi yaaaa çok şükür :lepi:
ben sarılayım canım gel bakim Şeniz olumunekankayizsmile :içelim: :1hug: kaydirigubbakcemile5
öyle canım sadece kaynattık bilmem yazdıklarından etkilenip ben bu gece bu herifi boğarım diyen oldu mu eyvahedigeldismile kimbilir neler diyecekler onlar bir konuşsa ama mesela benim için kötü konuşamaz çünküm ben melek kibi kızım ağzım var dilim yok ne derse yaparım hiç üzmem kocişi meleğim ben melek ayyy ne kadan mikemmelim eşim çok şanslı
canımsın sen Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
müzeyyen günaydın tatlım oğluş daha iyi değil mi canım bu arada kaptın çiçeği barışmanıza sevindim ne garip bir aile olduk yaa biz burada birisi eşiyle kavgalı olunca benim de canım sıkılıyor istiyorum herkes mutlu olsun sevsin sevilsin ayyyy sevgi kelebeği olalım lay lay lom
günaydın kızlaar. geçmiş çok geçmemişken bakayım dedim.
sağol yasemincim çok şükür iyi berkay. kuduruk kuduruk dolanırken bıraktım geldim. çabuk atlattık bu sefer. dişimizin biri de patladı biraz rahatladı. 6. da patlarsa bir süre rahat ederiz inşallah.
umut hastaymış yaa noldu ki yavruya?? önemli birşey değildir umarım.
arzucum size de geçmiş olsun. bir doktora göster istersen canım.
pelincim valla akşam tadı damağımda kaldı. çünkü yazdıktan sonra berkay uyandı. onu uyutup gelene de eşim dışarıdaydı geldi. o yüzden devamını getiremedim. ama sabah okudum da hepsi aynı bunların valla. benimki de burcununki gibi dağınık, nazanınki gibi hazırcı, seninki gibi maç delisi ve bunlara ek olarak aşırı kıskanç ama ben buna kızamıyorum çünkü ben de çok kıskancım. akrep burcuyuz ikimizde:) ama en güzel huyu da çok romantik olması. ben bile kadın halimle onun kadar olamıyorum valla. öyle şeyler yapar ki ağlatır beni bazen ona kızdığıma pişman olurum. ne yapalım mutlaka onlara da sorsalar bizimle ilgili neler yazacaklar.
hepsiburadadan bende alışveriş yapıyorum daha yeni ufo aldık mesela oyuncak alcaz şimdide yağmura sorun yaşamadım hiç gitti gidiyoru bilmiyorum
saat çok şık duruyor melike birde ayna dekorları var bunların onlarda çok şık dur bak link ekliyeyeim
Dekoratif Kırılmaz Aynalar , Aynalar , Ev Dekor Objeleri , Ev, Dekorasyon & Bahçe Listeleme Sayfası 2/12
bak çeşitleri var burda takip edince uygun fiyata denk geliyor gecen gün 16 tlye vardı kelebekli saat kargo bedelide yok eşime söyledim al dedi ayy güvenip alamadım kaçırdık boshayallersmile
selam arkadaşlar herkese günaydın
geçmiş olsun dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim.. ardayla uğraşıyorum birazdan da hayatımın kadını kaynanam gelir hiç giremem bugünlük beni affedin..
Umut ateşlenmiş ay yavrum dişten mi acaba.. çok geçmiş olsun gerçi yok bugün bilge ama
akşam gidince girerim kızlar..
herkesi ve yeğenlerimi öpğyorum
biz uzun süredir kısa kollu gytmiyoruz buranın havası sert biraz yağmurda yelek giyiyor geceleri kalorifer yanıyor bakalım kış nasıl olcak -40a varıyormuş soğuklar ama tertemiz havası ya cammlarım kirlenmiyor balkonum hiç toz olmuyor seviyorum evimi yaaaa çok şükür :lepi:
valla ben okudukça şunu düşündüm "heheee demekki her koca aynı model" kaydirigubbakcemile3
oh çok şükür yaaa sevindim canan senin için yaa!!! kurtuldun eski yerden !! soğuk olsun ısıtırsın ama huzurlu olsun
insan evindede mutlu huzurlu olmayacaksa((
du gel senide öpim Şeniz zemuszemus olumunekankayizsmile :1hug:
sende benim canımsın kııız olumunekankayizsmile :1hug:
bu kadar olur işte bak :))) tencere kapak misali dünürleriz
aynı bensin :)))
her dediğini yaparım, izinsiz tek işe kalkışmam, habersiz bakkala çıkmam, hiç üzmem kocişi :))))
ama ağzım vardır arada söylenirim kaydirigubbakcemile3
ama benim kocişimde iyi beee, bi dediğimi hiç iki etmedi
geçmiş olsun arzu arda nın neyi varselam arkadaşlar herkese günaydın
geçmiş olsun dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim.. ardayla uğraşıyorum birazdan da hayatımın kadını kaynanam gelir hiç giremem bugünlük beni affedin..
Umut ateşlenmiş ay yavrum dişten mi acaba.. çok geçmiş olsun gerçi yok bugün bilge ama
akşam gidince girerim kızlar..
herkesi ve yeğenlerimi öpğyorum
aynen yasemin bnde ponpon kısı kolayda burda ablalar vr onlara sorucam bakalım anlarlar belki eşime atkı örüyorum şimdi o bitsin başlıycam makrema ipi bulmam lazım ama bilmiyorumkismileay canaaaan bittim ben bu paspasaaa
denemem lazım bakalım yapabilcemmi
pon pon kısmı kolay ama kolları başı bakalım becerebilcemmi
canııım :Saruboceq:arzu canım çok geçmiş olsun ardama yaaa(((
hala öksürüyomu kuzum?
ıhlamur içir dediğin gibi
havlu ısıt koy arada göğsüne
kıyamam yaaa inşallah tez iyileşir yavrum
sağol melikecim. Ilk kez bu kadar uzun sürdü ama barıştık neyseki. Aynen öyle canım yaa dünden beri aklım sevgi de benim de şimdi. Hem morali kötüydü hem de ağrısı vardı ne oldu acaba bir an önce girse de haber alsak. Inşallah allah hepimize kuzularla mutlu huzurlu günler göstersin canımm.
Zeynep nasıl bu arada. Hala sık devam ediyor mu tuvaleti? çok sık yaptığı için kızarmıştır yavrum kıyamam yaa. Ahh bir dişleri tamamlansa da önce onlar rahatlasalar sonra da biz :saruboceq:
ay canaaaan bittim ben bu paspasaaa
denemem lazım bakalım yapabilcemmi
pon pon kısmı kolay ama kolları başı bakalım becerebilcemmi
ardahan daydınız di mi canım? allah yardımcınız olsun soğuklarla valla. eşim karsta kısa dönem askerlik yapmıştı da çok berbat oluyormuş oraların soğuğu.anlatır durur hala. hatta ben bazen kışın soğuk diye şikayet edince seni karsa götüreyim de gör der.
çok şeker yaa zaman olacak da yapacaksın stres atacaksın. ne güzel.
vereliniortak
ah ben senin kimseyi üzebileceğini düşünemiyorum ki zaten kanatsız meleğim. o kadar pozitif bir insansın ki. Şeniz:1hug:değil ki kocişini üzesin.
günaydın herkeze:hulya:gececiler kocaları kaynatmışlar. ben bşi yazmayayım. sibel ve pelinin yazdıkları harfien benim kocayı anlatıyo
günaydın tülacyııımmmmmm
arzu geçmiş olsun canım
günaydın herkeseee
geçmişten geldim anaaaam ne etmişiniz gececiler
adamları vurmuşlar vurmuşlar yerden yere 10larca kez
sonra dönmüşler 2-3 kez başını okşamışlar noldu canınmı yandı oy kıyamam cinsinden
sonrada yatp uyumuşlar
dün gecede kaynanaları atmışlardı kazana
arkası yarın diziler gibi oldu bakalım bu akşam ki bölümde ne var
gerçi ben seyredemiycem samsuna gitcem. haftaya yokum kızlar samsunda kalcam k.validem hastaneden çıkıyo malum gelen giden olur yardıma kalcam
eee nasılsınız bakalım nasıl geçti ggeceniz?
nevra nasılsın canım, canın sıkkındı
selam şekerler
valla bugün ara ara uğrayabileceğim sanırım çok yoğunum
bigeyi merak etmeyin
umutun biraz ateşi varmış ve bugün evdeymiş
geçmişe bakamadım
umarım herşey yolundadır
güle güle git gel canım Allah kolaylık versin tekrar geçmiş olsun hemen toparlar inşallah
aaaaaaa bebeğim hemen düzelir inşallah bizimde tekrar diş geliyor heralde dün kaç kez kaka yaptı sayamadım hep sulu sulu taştı üstüne kaç kıyafet değiştirdik poposu gene hafif kızardı anlamıyorum çok yapıyor diye mi kremsiz bağlamıyorum bez ama gene kırmızı
nevraa selam canım nasılsın bugün? keyfin yerinde mi? emra burak nasıl?
bu sabah sadece çiş vardı bakalım bugün ne yapacak amin hemen düzelsin inşallah hiçbiri hasta olmasın
kaloriferler güzel yanıyormuş kısa kollu geziyoruz diyorlar kışın komular burda bakalım görecez ayy severim kışşı ben ya kar görcez bol bol kaydirigubbakcemile3
biz evdeyz yne iyi eşim için zor işte
el işi yağmurla yapılmıyor da bn atkı örmeye çalışıyorum şuan alıyor eline yumağı dolana dolana kediler gibi dağıtıyor hadi toplaaaa
günaydın müzeyyencim .. bugün çok şükür iyiyim .. keyfimde çok şükür yerinde.. arada olur bana kendi kendime sıkılır bunalım takılır.. dün de öyle bi gündü..
işlerden ancak vakit buldumm herkesee tünaydınn. akşamda kocaları birbirine vurmuşsunuz.. valla benim kocamın tek sevmediğim huyu huysuz olması onundan hakkından geliyorum çok şükür .. : ))) iyi yönleri okadar çokturki burada sayarsam beni topikten atarsınız.. Şöyle söyleyeyim.. evde ve dışarıda herşeye ama herşeye yardımcıdır.. buna burak ile ilgili konular da dahil.. ve bunu severek isteyerek yapar.. başka bişeyde yazmayımm..
umutun ateşi varmış ama sebebi diş mi yoksa kuş mu bige de bilememiş-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?