günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
çok ağladı kuzum hem iğnede hem buharda
şimdide sesi bozuk ara ara öksürüyo hırıltı daha az((
dua edin teyzeleri iyileşsin oğlum((
günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
haktan baya bi kötü oldu gece tıkandı hırıltı öksürük hadi dedik kalktık 2de acile gittik vent. buhar, sıvı buhar verdiler iğne yaptılar ilaç yazdılar gönderdiler
bilge senin söylediğin kitabı aldım carlos gonzalez müthiş bir kitap sağolasın artık savaş yapmıyoruz evde daha rahatız ikimizde
günaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize
Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?
walla ben geceyi konuşmak bile istemiyrum, en son oğlum bende insanım, sabah işe gitcemi uyumam lazım deyip duruyordumsempatiksalakcinni
saol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde
ha bu arada kayınvalidem burda hala cuma cumartesi izinliyim daha başlamadım perşembe cuma çalışmayakaydirigubbakcemile2
günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
saol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde
günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
sağol canım üşüttüm gece yerlerde yattığımız için sevgili oğlumla!! ama antibiyotik ve burun damlasına rağmen bugün iyice hasta gibi hissediyorum ki günlerdir evde oğluşla azarken domuz gibiydim kaydirigubbakcemile3
güzel olur hakikaten ben çok gezenti değilimdir ama arada çıkmayı severim esas benim sıpa gezentinin önde gideni ona uyup ben de çıkıyorum mecburen
iyi gibiyim tülaycım ya sen nasılsın?
ay o köpekten bizde de var... belli şarkılara bayılıyor dans ediyor sıpa ama fazla dokunmatik yapmışlar oyuncakların arasında kalırsa (yerde yatıyoruz oyuncak havuzumuz da hemen ayakucumuzda) gecenin bir yarısı "hadi şarkı söyleyelim ve oyun oynayalım" diye başlıyor salak it sırnaşık şey
aaaaaaaaa ben de bir tek benim oğlum anasına baba diyor sanıyordum delikafadulden
allaha bin şükür melikecim iyiyim... hayırdır patron - gazeteci ne iş? senin patron patlıyor mu yoksa kurtuluyor musun??? aklinialirimsmile
ya geçen haftasonu annem eskişehire gitti de... helvalar vs almış gelmiş meralle onu konuşuyorduk akıllara zarar şeyler... zaten çiböreğe (ya da çiğ börek diyelim) de bayılırım sırf onlar uğruna eskişehire mi taşınsam diyorum obezgül olarak cokacimcoook
aynen öyle pelin bedenime sahipler ama ruhuma asla kötükedihüso
günaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
Allahım ya koptum burada itin salaklığına diyecek yok dün gece eşimle tartışıyoruz o da ordan ceee seni gördüm demez mi kapatmıyoum aslında gece kapatmak lazım çok hassas çünkü kendi kendine konuşmaya başlıyor
bizim patron akp li belediye meclis üyesi belediye chp bardak doluma imar izni vermiyorlar sağlık bakanlığı imar yok diye ruhsat vermiyor patron hergün başkana laf ediyor söyleniyor gazetecilerde ruhsatsız su satıyor diye haber yapıyor bakalım savaş ne zaman bitecek
obezgüle bittim yaaaaaaaaa sen çok yaşa emi :roflol:
çok isterim gelip senle nilgünle görüşmeyi cnmkaydirigubbakcemile3 delüüü sempatiksalakcinni gönderme kendin getir opuyorumnanaktan
aman aman maşallah onasırnaşık şeybilgeee hoşgeldinn nasısın canımmŞeniz
günaydın canımmm gel senide öpem bicikŞeniz
muuuuuuuuuuccccckkkkkkkk ay bendeeeeeeeeeeŞeniz
benim kızım 32 kere kalkmaktan dün gece vaz geçti anasını accık uyuttu 15 kere kalktı yaşasın yaşasınsempatiksalakcinni
günaydın cnmgünaydınnnnnnnnnnn :) hepiciğinize
Bige canım hoşgeldinnn, düzeldin mi?
kızı uyutup hemen sende yat uyu bence cnmbaşım donuyoo acayıp,,uykusuzluktan sanırım,,kendımı ıyı hıssetmıyorum(
hemen yaaaaaaaaaatttttttttttsaol canım yok tansıyonum yokta başım cook doonuyo ,,unutmak ıstıyorum ılgımı dagıtmaya calışıyorum ama yok fecı donuyo,,,uykusuzluktan sanırım,,,azrayı babasına devredıp gıdıp bıraz yatıcam yoksa kımseye bı faydam dokunmıcak bu halde
kuzum kıyamam yaaaaaaaaagünaydın herkese
biz tüm gece uyanıktık
iyi istirahatler cnmben kaçar arkadaşalr,,azramı uyutayımda yatayım bıraz ıyıce fenalaşmadan
herkese opucuklerr
yapalım evet yapmazsak denk getirip grüşemiycez yoksa
ayağından hoşçakaaaaaaaaaal'dan başka yerden de mi kapatılabiliyor o???? lütfen öğret bana melike yalvarırımmmmmmm kafamçokkarıştı
heeeeeee... valla sizin hakkınızda hayırlıysa o galip çıksın inşallah tez zamanda
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasıl yürümeler başladımı.herkes iidir umarım toprakta ii çok şükür yürümeyede başladık yavaş yavaş.ya toprağın yumurtalıkları yukardaymışçerkek anneleri bileniniz varmı bir yaşuına kadar inmezse ameliyatla indiriliyormuş ama bende ameliyattan oldum olası korkluyorum ya ..
yapalım evet yapmazsak denk getirip grüşemiycez yoksa
yeri belirleyelim saati zaten telefonlaşıp halletmek gerekecek malum kalkmaları gerektiği zaman davul gibi uyuyor bu bebeler -tatlicadiarzu-
bigeyle gelin nilgüncümbende gitmek istiyorum Eskişehire
şaka yapıyorsun demi meralcim canımcım :)
evet ama avm olmasın ya bu havada çok kalabalık oluyor, ya bize gelin ya fatmalara gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?