2009 Aralık Anneleri

canım dur bakalım üzme kendini moralini yüksek tut eğer kötü birşey olsa şimdiye çoktan tanı konmuş olurdu inşallah hareketlenmeye başlar sende rahatlarsın:teselli:a.s.

Evet ama dusun dusun isin icinden cikamiyorum inan,
cok ama cokk zor bir durum...

Arkadasim, ben bir doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Bunu nereden hangi topikten acip sorabilirim forumda?
Okadar karisik ki..

serinus;
Zaten anlamiyorum ki, hicbir nobet atak gecirmedigi halde epilepsiden supheleniyorlar.
Cuma gunu cekilecek..

serinus;
Zaten anlamiyorum ki, hicbir nobet atak gecirmedigi halde epilepsiden supheleniyorlar.
Cuma gunu cekilecek..

İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum ki önemli bir sorun yoktur doğru teşhis ve tedaviyle hallolabilecek bir durumdur.
Anladığım kadarıyla fizik tedaviye yanıt veriyor daha önceki mesajlarını okumuştum geçenlerde. Bir anne olarak tabii ki evladın için endişeleniyorsun. Allah gönlüne ferahlık versin, sen dik dur ki bebeğinde senden güç alsın.

Arastirma derken, bebegime emin ellere birakmak istiyorum.
Nedir ne degildir, bilen vardir belki diye..

Memet OZEK.
Acibadem Kadikoy Hastanesinde..

Sabiha Paktuna Keskin için de çocuk nörolojisi alanında bir numara diyorlar ancak artık 2011 yılına randevu veriyorlar diye duymuştum onu da bir araştır istersen.

Arkadaslar cok tesekkur ederim, verdiginiz linkler ve iyi dilekleriniz icin.
Doktor icin konuyu actim, umarim yardimci olurlar..

canım çok geçmiş olsun gerçi ilerleyen sayfalarda daha iyi demişsin umarım en kısa zamanda iyileşir kuzucuk..

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

aa pelin doooru doktora de al götür valla. çok geçmiş olsun.böyle şeyler ihmale gelirmi hiç allah korusun..

meralim çok geçmiş olsun prensese yarın annesi evde hemencik iyileşir..

oy maşallah arzu yakışıklı oğlum benim resimlerde de süper çıkmış yerim ben onu... sonuçlar nasıl arzu..

bizimde 2 tane birden üstten geliyor, kafası yine terliyor, burnu tıkandı, hapşırıyor...

tamam sustum :1ninca:

oh maşallah Arda'ya
nasılsın bugün

anaam noluyo bu bebişlere geçmiş olsun canım benim..

hay allah ya.. geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşallah..

ya ama sen böyle yazıyosun ben gerçekten çok üzülüyorum. umutsuz olma lütfen. ama yinede kendini en kötüye alıştır. ama şunu bil en ufak şeyi hissediyo o kuzu yazık değilmi onun için pozitif ol mutlu ol sarıl minik boncuğuna.. ve bence kesinlikle sabiha paktuna keskinden alın randevuyu madem türkiyeye geleceksiniz. hem süper bi çocuk doktoru hem epilepsinin duayeni kendisi.. daha kapıdan girince söyler valla ne var ne yok.. okadarki güveniyorum o doktora.. bi bak istersen sen de netten.. ama çok dolu randevu almak biraz zor. durumunu anlatırsın yurt dışından gelcim vs diye yardımcı olur. zaten kendisi çocuk delisi bayılıyo bebeklere.. bize de haber vermeyi unutma sakın..

kızlar sonuçlarımız gayet iyi çıkmış çok şükür.. doktor demiri kesellim dedi..

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..

aaa nedenki sibel naz yüzündenmi???
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz halledersin herşeyi

Bir mesaj zor yaZiyorum sonra baglanti kopuyor ama birtek kk ya baglanilmiyor ne is anlamadim ebru ayni seyler serayin basina geldi hizla kilo verdi falan bir mesaj yazsana ona tedavisiyle ilgili sibel gonlune gore olsun hersey insallah arzuu gozunaydin

Evet ama dusun dusun isin icinden cikamiyorum inan,
cok ama cokk zor bir durum...

Arkadasim, ben bir doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Bunu nereden hangi topikten acip sorabilirim forumda?
Okadar karisik ki..

serinus;
Cuma gunu cekilecek..

Allahim yardimci olsun size dermansiz dert olmasin insallah temiz sonuclarini paylasirsin bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…