2009 Aralık Anneleri

canım eziyet etme kendine ilaç al .. daha fena sarmasınn ..

Son düzenleme:

ohh maşallah canberk' e .. iyileştiğine sevindim ebrucum .. bizimkide bazen bi yapıyoo bulaştırıyoo her yerine ben korkuyorum valla bişey olacak diye .. bi altını açınca eli hemen orada ne anlıyosa artıkın.. sempatiksalakcinni

Maaşallah oğluşuna sağlığı yerinde olsun da farketmez dediğin gibi.
Aha bir tane daha ben de haftalardır o işlerle uğraşıyorum nodül için sintigrafi istediler benden de ama emzirirken çektiremiyormuşum başka bir teknikle çekilebiliyormuş ama o da ancak çapada yapılıyormuş falan filan işte doğum sonrası da görülebiliyormuş bu durum Nevra.

Aynen Canberkin de öyleydi ama artık keşfetti herhalde keşfedeceğini:) pek dokunmuyor şimdi altı açılır açılmaz kaçıp gitme peşinde yakala yakalayabilirsen, ay hele yalnızsam kabus oluyor alt açmakk.

Aynen Canberkin de öyleydi ama artık keşfetti herhalde keşfedeceğini:) pek dokunmuyor şimdi altı açılır açılmaz kaçıp gitme peşinde yakala yakalayabilirsen, ay hele yalnızsam kabus oluyor alt açmakk.

sormaa yaaa alt açmak , bişey çıkartmak , giydirmek .. ayy bazen kızıyorum çıplaklar kralı gez sen öyle diye ama üşür diye kıyamıyorum .. yakalayıp çığlık kıyamet giydiriyorumm .. kaydirigubbakcemile3 ayy işimiz zor bunlarla yaa napcaz bakalım ..
geçen eşime de söledim yaz bi kenara diye .. bu oğlan büyüyüpte - allah nasip eder görürüz inşll. - aynanın karşısında saatlerce süslenirse anlatacam tek tek bu yaptıklarını diye .. oda tamam hatırlatırım dedii. bakalım unutmazsakk.. kaydirigubbakcemile3

ihmal etmemek lazım gerçi ama bebelerden kendimize sıra gelmiyor ki benimde demir normalde sıfır hamileyken günde 2 tane içiyordum bıraktım guatr doğumdan sonra görülüyormuş

maşallah oğluşa
aynen öyle sağlıklı sıhhatli olsunda

ay evet ya benimde gitmem lazım erteleyip duruyorum ne oalcaksa benim halim

iyi fikir walla,
eee ne olcak o zaman gelince yaparsınız sizde

oh oh aman olmasın bidaha, bakalım daha nelerini göreceğiz bu zıpalrın

benim dünür dönmedi mi samsundan atom karıncam yok görünürde

bende eve giderken düşündüm gelmedi daha du arayayım bi

3 gün önce akşam , bizim nilayın çadırı vardı kurar mısın anne dedi bende kurdum, yazacaktım unuttum, şimdi canan yazınca aklıma geldi
çadır süper fikir, kurdum içinede yorganını serdim zıpanın giriyor içine oyuncaklarınıda koyuyoruz çok güzel oynuyor tabi 3 gün geçti eski etkisi yok ama yinede giriyor, çıkıyor, giriyor çıkıyor, kendine göre oynuyor işte bayağı eğlendi ama
hele ablasıyla girince nilay çadırı sağa sola salladıkça gülüyor zıpa

aradım atom karıncayı
evet dönmemiş samsun'dan
kayınvalidesi anjio olmuş, gelen giden çokmuş, bu hafta dönmeyebilirmiş
herkese selamı var

sibel napıyosun
haftasou yapmadın diye temizlik yapmaya mı başladın ???

aradım atom karıncayı
evet dönmemiş samsun'dan
kayınvalidesi anjio olmuş, gelen giden çokmuş, bu hafta dönmeyebilirmiş
herkese selamı var

hmm sağollasın nilguncüm haber verdiğin için .. yasemincim gelince okursun artıkın çook çokk geçmiş olsun anneciğine ... allah tekrar yaşatmasınnn :Saruboceq:

canım ihmal etme bence sende git baktır . bunlar ayaklandımı temelli halsiz düşecez şimdi yetişemiyoruz o zaman naparız kimbilir.. akannehir
bende de vardı kansızlık hamıleyken baya bı kullandım kan ılacı fakat şimdi ne durumdayım bılmıyorum aslında benımde olçturmmem lazımda ..doktor bana doğumdan sonra kullanmamı soylemıştı aama kılo yaparsa dıye kullanmamıştımbilmiyorumkismile
bende en kısa zamanda olçtureyım sağlık ocağında,,esın kansıızmıdr yıne

azra hanım pek ses etmezdı altını açarken bu aralar durmamaya başladı bende elıne ağzına alabıleceği bışey verıyorum o onu kemırırken bende değiştiriyorum altını bı dene ıstersen ebru elındekınden sıkılınca vıtamın surubunu verıyorum elıne mesela kapağını kemırmeye çalışıyo kalkmaya çalışmıyo o zman şutarafagitti

başım hala geçmedi
çıldırtıyor ya.. ilaç fayda etmedi

Son düzenleme:
başım hala geçmedi
çıldırtıyor ya.. ilaç fayda etmedi

gecmış olsun canım
kafandakı senı sınır eden şeylerı sallmadıkça ılac fayda etmez canım benım,,rahatla ,,oğluşuna bak mutlu olzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…