2009 Aralık Anneleri

nılgun napıyosun canım nasılsınn?oğluşun nasıl oldu annesi?

hadi bende toparlanayım, çıkarım birazdan
herkese huzurlu, mutlu, uykulu geceler diliyorum.
yarın görüşürüz

Ay bayıldım oraya. Yeşillik, akan su, havuz... Eşime söyleyeyim bizi ilerleyen yıllarda birgün götürsün bizi. Birde köy hayatı olsaydı tam süper bir yer olurdu. Anlatışından gözümde canlandı. Ruhumuz düzelecek. Biraz daha alışalım herşey düzelecek. Ben inanıyorum. Milletin karamsar düşünceleri beni yıldırmayacak. Daha beter olacak , bu şimdi en iyi zamanlarınız...Iyyy. Sağol içim açıldı anlattın ya biz de sizle gezmiş gibi olduk. Öyle olsaydı ne güzel olurdu . Hiçbişiyciğimiz kalmazdı eminim. Kendine iyi bak arkadaşım.

herkese selam işten geldim yorgunum üstelik süt izin günümde gittim haftaya kullanacam 2 gün bakıcıyı sutluyacagım için :) merak etmişsiniz puset baglı degilmiydi diye baglıydı ama sadece alt kısmı baglıydı kolları acıktaydı nasıl düstü anlamadık chiccoyu dava edecem :))))

gecmis olsun canim, allahtan bi sey olmamis kuzuya...bu tip 4 kaza oldu diye mclaren marka bir puseti piyasadan cektiler. ailelerine milyonlarca $ tazminat odendi. yani dava edebilirsin chicco'yu:)

bu arada alin hanim ilk bagimsiz adimlarini atti. herhalde yuruyecek 1-2 haftaya...

Şimdi okudum geçmiş olsun arkadaşçağzım yaa. Ben de arabada devirmiştim dünyayı. Ömrüm yarılanmıştı. Allah birdaha yaşatmasın. Çok kötü oluyor yaa...Hayırlı bir bakıcı bulursun kısa zamanda inşallah. İyi akşamlar arkadaşlar.

begendim begenmedim butonlari cikmis, artik pelin'den bol bol begenmedim bekliyorum:)))

O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.

O da artık fayda etmiyor Fatma sıkıldı beyefendi en favori şeyleri kumanda, pişik kremi ve oyuncak telefonuydu hepsini sırayla veriyordum eline ama bu ara bıktı onlardan yeni şeyler bulmam lazım.

bizimki avucunun icine sigabilecek seylerden hoslaniyor. ruj, toka, kucuk kutular ve hisirdayan seyler veriyorum ben. bazen de tam tersi cok buyuk seyler istiyor. o zaman da tasiyabilecegi ama buyuk esyalar veriyorum.

aynı şeyi düşünüyorum burcu... bizde dış kapıdayız dikiliyoruz naz kucağımda bi megafona dokunmak istiyo bi gözeleme değiline bi kapının koluna sonra en başa.. hemen dokundurtmazsam kendini geriye tam gücüyle fırlatmak suretiyle basıyo çığlığı :s sonra yürümek istiyo vazgeçiyo atıyo kendini yere bide tutamazda biyerini vurursa hadi sustur sustura bilirsen. ya ne oldu bu kıza yine anlamadımki..

canım bize normal geliyo ama nazın boyu 71 cm di en son.. kiloda en son 9 du.. umut paşa daha uzun ve kilolu olduğu için ona uymayabilir. ama ben bazen çıkarıyorum üstünü yerde oturarak oynuyo..

ah arzum allah rahmet eylesin.. benim babamın da en çok istediği şey benim çocuğumu görmekti evlendiğimi bile göremedi.. mafoldumben bayılır kız çocuklarına. ablamın kızına almadığı yapmadığı kalmamıştı. her gün gider görürdü..ah canım babam benim mafoldumben

bugn davetiyemiz geldi bi arkadaşım 7 sinde bi parti evinde yapıyo onun kızıda kasım doğumlu işte. bi bakim nası oluyo söylerim sana.. 600 tl ye tutmuşlar..

valla korkutmak gibi olmasın ama sibel yağmuır hala öyle uyanıytor gözler kapalı bazen açık emeklemeye çalışıyor bacaklarından zor yakalıom uyurgezermi olcak napcak diodum ama demekki normal bir durum :)

hadi ya :1shok: ben böyle giderse ya işyerinde uyuya kalıcam yada bi bayılcam bi hafta uyuycam -tatlicadiarzu-

oy maşallah bakalım. önemli olan sağlıklı olmaları..

sibel napıyosun
haftasou yapmadın diye temizlik yapmaya mı başladın ???

ah canım ne temizliği naz okadar huysuzduki tam uyudu bi girimbakim dedim geri uyandı yirmi dakka uyudu.. canıma okudu bugün..

aa bıme gelıyosa bende alıyım:))))))

yaz bim aktüel diye bak gayet büyük ve güzel birşeye benziyor

maşallah kuzuya benim ki tutunarak sıralıyor arada ellerini bırakıyor ama bırakınca adım atamiyor yere oturuyor hemen

yemeğimizi yedik kızı uyuttum ohhhhhhhhhhhhhhhh bu kız yok benimle dalga geçiyor kendi yemeğini yemediği için artık bizimkileri tuzsuz yapıyorum azda olsa yiyor annem kedi ve köpek için evde tavuklu patates pişirdi sonra içine ekmek doğradı bizim kız yalanmaya başladı ve yedi annem aşkolsun kızım sana yapsam yemiyorsun ama diyor ( bu arada yemek kedilere ama evde bizim tencerede etler patatesler yıkanıp temizlenip tertemiz normal yemek olarak pişti ):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…