paşamız ateşli kızlar
umut paşa muhtemelen 12 azı dişini birden çıksracakmış
bige başında ana olrak nazını çekmekte
günaydın canımmecrinnaz nasıl .. alışabildi babaannesine ..
kıyamam yaa kuzuma .. aman diş olsunda allah başka dert vermesin..
11 aylık olduk
canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..
ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..
çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya
GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya
tülay valla bir kaç kere onuda denedim... kahvaltı karışımıyla bişeyler hazırladım yemedi.. tuttum kendime yeniden kahvaltı hazırlayıp benle yemesini sağlamaya çalıştım yine yemedi,kalktım krep yaptım yooook yemedi... yumurta haşladım onuda yemedi.. bunların hepsini aynı sabah içerisinde denedim.. yemiyo yemiyo.. kahvaltıyla arası hiç yok napcam bilmiyomoy oy kıyamam yaa.imş. sorunsuz atlatırlar
ecrinnaz iyi canım. babaannesi bugün gelicekti .gelmedi. arıyorum açmıyo telofonu. sevgili eşime dedim ara diye. aramış gelip aldınya diyomuş. gelip alınmasını bekliyomuş hanfendi . allahım al beni gezdir beni. yarın zaten izinliyim. sonra hafta sonu. haftayada köye gidiceklermiş. sonrada bayram zaten
canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.
11 aylık olduk
evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..
ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..
çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya
GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya
oy oy kıyamam yaa.imş. sorunsuz atlatırlar
ecrinnaz iyi canım. babaannesi bugün gelicekti .gelmedi. arıyorum açmıyo telofonu. sevgili eşime dedim ara diye. aramış gelip aldınya diyomuş. gelip alınmasını bekliyomuş hanfendi . allahım al beni gezdir beni. yarın zaten izinliyim. sonra hafta sonu. haftayada köye gidiceklermiş. sonrada bayram zaten
canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.
günaydın herkese :)
Bige yok, dün en son 39,6'yı görmüşlerdi,
Meralcm maşallah kara kuzunaniye aylara, nice yıllara
Arzu ver gitsin, bişi olmaz hem peynir hem yumurta hem tereyağ , alarjik bir durumu yoksa var havalarda soğuk, hani yaz olsa tamamda kış zaten yesin çocuk..
Fatma ALLAH kavuştursun, iyi ama yalnız kalmayacaksın bugün kayınvalidenler gelecek demi
Evdila, ( ismini bilmiyorum ) tekrar geçmiş olsun, iyi bari kabuk bağlamış bundan sonrası çabucak geçer inşallah
pelin ne yaptın sen, kı, gece gece burda
sorma pelın ya gıderkende hala off kızım ıcıme sınmedı bıraz daha bışeyler yapsaydım dıyo,,ağla ağla bı hal oldumm ya cook sevıyorum annemı.annemı ıstıyomm yanımdaa:84::84::83:..Ay fatma annene hayran kaldim valla masallah diyeyim o ne azim benimki hali silecek ben gorecegim amanin birde o hali silerken ben nette olacagim ruya gibi geldi birden :))
cook geçmış olsun canım benım kıyamam kara kuuzuya,,,ya şu dişler ne cook zorladı kuuzuları yaa,,Sabahin 6 sinda burda ne isim var bilmiyrm ama uykum kacti bu gece mina 3 kere ciglik atip aglayarak uyandi disi cok zorladi bu sefer resmen cani aciyor aglamasi belliaklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma
Arzu ver gitsin, bişi olmaz hem peynir hem yumurta hem tereyağ , alarjik bir durumu yoksa var havalarda soğuk, hani yaz olsa tamamda kış zaten yesin çocuk..
Fatma ALLAH kavuştursun, iyi ama yalnız kalmayacaksın bugün kayınvalidenler gelecek demi
Evdila, ( ismini bilmiyorum ) tekrar geçmiş olsun, iyi bari kabuk bağlamış bundan sonrası çabucak geçer inşallah
fatmacım allah kavuştursunn.. tez zamanda yine gelir inşll..
teşekkürler teyzesimaşallah öyküyenasılsın meral?
teşekkürler cnmmeralcim nice 11 aylara osun canımm
günaydın nilkün
maşallah kuzumaa .. nice aylara meralcim .sağlıkla inşallah
teşekkürler tatlım
bak sen yaramaza yaa yazık kuzum dişlerine yazık .. allah kolaylık versin arzucum.. devam sütümü tıkayo acaba :26: canım biraz daha geç ver olmazsa .. tek tek mi yediriyorsun.. yoksa milupanın kahv. karıştırıyorsun .
eee ne diyeyim çok şey var diyecek ama işte derin bi nefes alıp susayım ben yerşme smyler konuşsunn .
bige yı aradım
doktor 38 bucuktan sonrası dişten dolayı olmaz dıyolarmış ama cook şukur kı başka bı rahatsızlık belırtısı de yokmuş umut paşanın,,,azılar zaten zor cıkıyor ya bızım haylaz umut hepsını bırden cıkarıyor anlaşılan,,allah kolaylık versın yavruma ya canım benım bı cıksada rahatlasa anası da kendı de ee bızde tabı..ben ateş olayından cook tırsıyorum bı an once normale ıner ınş umudumunkı...başka bı doktor arkadaşını arıcakmış bıge azılarının bu kadar erken ve hepsının bırden cıkması normal mı napmak gerek dıye,,bakalım ınş kolay atlatırlar
meral yemeğe gider
1'Den sonra görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?