kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı
kızlar hepinize cvplarınız çin teşekkür ederim ben gelmelerine değil zaten herşeye karışıp yaptıkları dengesizliklere kızıyorum yoksa gelse karışmadan 1hafta 10gün kalıp gitseler razıyım ama onlarda öle bişey yok resmen kendi evleri gibi davranıolar burda herşeye karışırlar herkesi çağırırlar kafalarına göre takılırlar yanibiraz önce eşim aradı konuştu okadar dengesizlerki bu seferde yok bakalım ayarlarsak doğum gününe kadar gelcez yoksa yılbaşına geliriz ya sen doğum gününe gelmek için demednmi eliosan ozmna kadar gel dimi ama onlar sanki baskın yapar gibi pat die ararlar yarın gelioruz offf amma yazdım yaaa çok sinirim bozuk acaip stresliyim yapmıyım diorum ama elimde değil kızlar beni kötü bilmeyin ben öle misafir sevmeyen istemeyen biri değilim herkes gelir kalır bnm evimde ama seviyeli bana karışmadan herkese yalvarırım kalın bizde die çoğu arkadaşlar gelir kalır yeriz içeriz ama onlar böyle die istemiorum işte
günaydın kızlar
cumartesi akrabalar arasında pazar da arkadaşlarla olmak üzere 2 doğum günü partisi yaptık canım kızıma. herşey harikaydı bir iki unuttuğum şey oldu ama çok güzel geçti.bizi bu çok özel günümüzde arayan ve mesajlarıyla yalnız bırakmayan kızımın dünyalar tatlısı minik arkadaşlarına ve onların güzel annelerine çoook teşekkür ederiz. sizi seviyoz ve kocaman
resimleri ilk fırsatta ekliycem
aktivite masası tek geçerim
evet ya bende onu duşunuyorum,,içimde kalacağına alıyımmm en ıyısıben aktivite masası derim sen bilirsin
ne anlatıyor paylaş bizimlede
çalışıyoruz diye fransız kalmayalım dimi ama
walla ben bilmiyorum, bulursan link atta bakalımya ebebekte şey görmüştüm aklıma adı gelmiyo bakalım bilen varmı bu arabada öndeki koltuğun arkasına takıyosunda bebiş arkada oynuyo ayy bulamadım sitesinde bilen duyan gören yardıımmm...
sibel nasılsın???????
kafayı toparlayabildin mi ???
canım iyi diyelim iyi olalım işte. işe gitmedim bugün ctesi çlaştım diye.. sen napıyosun nasıldı doğum günü.. ya doğum günü geçen arkidişler resim eklesenize yahuu.. fikir olsunbakalım bizde..
burcuuuuuuuuuuuu sobe
bizde öyleyiz
klasik 2009 aralık modeli
E bu sana 1.5 sene daha gider :) Yanlis yapiyoruz aslinda birakip belli donemlerde gitmek lazimda . Bende bi biraksam icmeye gitcem de :82:
Toplu etkinlik yapcam Oznur cidden . Bi fasil yapariz .Aralik 2009 analari diye
Eda bende cok merak ediyorum ne olcam diye. Bi kucuk icerdim ben ama simdi bi bardakta sarhos olurum diye dusunuyorum
e bbebek .comda ındırıme gırmış baya
ankarda var mı e bebk magazası acaba ya
yorumları okuudum ıyıce ıçıme sındı,,,azranın seveceğını duşunuyorum
günaydınlarr neler yapıyorsunuz özledim çok sizleriiii ve bebişlerimizi.ne var ne yok. of ya çok sıkıldım ben çok yoğun işler ya hiç bişeye vakit yetiştiremiyorum.
Herkese günaydınnnnn ..
günaydın offff gene iş başladı emekli olduktan sonra çocuk doğurmak lazım aslında ama tıp izin vermiyor((((( sabah tam zeynebi emzireceğim pat telefon biz çıkacağız tesiste kimse yok gel sanki herkes kapıda geldim tık yok emzirmeyi kısa kestim geldim yaşlı bir amca var ( ne iş yapıyor çözemedim ama kendini genel müdür sanıyor bizde hee diyoruz ) kimsecikler yok eee ismiyle uyuşmayan şeref beni neden apar topar çağırdın sandı heralde 12 de gelicem valla kaçık bu herif
aman neyse herkesin günü aydınlık olsun inşallah
bu arada herkeze günaydın
haftasonumun süper geçti
doğum günümüzde sorunsuz geçti çok şükür
kara kuzum 1 yaşında kız oldu artık
beni telefon ile arayan;
umut paşanın anası bige'ye
beren kuzusunun annesi bahar'a
minam'ın annsei pelin'e
eylül kızmın annesi burcu'ya
gökkuş ve nilay kuzularının annesi nilgün'e
mesaj atan;
babybay özlem
azranın annesi fatma'ya
naz kızımın annesi sibel'e
yasülye ve haktan'ın annesi yasemin'e
çok ama çok teşekkür ediyorum
rabbim yavrularımızın okula gittiği günlerinş, evlendikleri günlerini hatta ve hatta torunlarını seveceğimiz günleri nasip etsin hepimize...
öykü ve ben hepinizi tek tek öpüyoruz
hep beraber daha nice nice yaşlarını kutlayım inşallah...
günaydın günaydın günaydın :)
nasılsınız? ne var ne yok? kuzular nasıl?
bige yok mu? bi sorun olmasın???????????
gunaydınn herkeseee
heeeeeeeee okuduk üfledik şekerim
en çok ben üfledim bigeeeeeeeeeeeee:76:
evvet ta burdan okuduk, üflediki çabul gel diye
Günaydııın...
bilge bizim atkılar kesin 3 oldu..ben bitanesini yarıladım 1 ip daha aldım bundan sonra onuda öreceğim inşallah..toplamda 4 olacak..
ya ebebekte şey görmüştüm aklıma adı gelmiyo bakalım bilen varmı bu arabada öndeki koltuğun arkasına takıyosunda bebiş arkada oynuyo ayy bulamadım sitesinde bilen duyan gören yardıımmm...
sana da sobeeee :)))
önce bakıp sonra aramaya devam etseymişim keşkem
hadi geçmişi hallettim ama öğlen arası geldi hoşçakalııın
önce bakıp sonra aramaya devam etseymişim keşkem
hadi geçmişi hallettim ama öğlen arası geldi hoşçakalııın
geçmiş olsun, senin bu baş ağrısıda yapıştıgünaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .Aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden
geçmiş olsun, senin bu baş ağrısıda yapıştı
sende dikkatet biraz kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?