2009 Aralık Anneleri

3atkı bittide ipimde bitti alabilirsem örerim daha

Bakamadim yine gecmise amma cok birikiyor. Eylül dislerden cok fena rahatsiz hic uyumuyoruz gece artik.

hoşgeldinnnn
azılara mı geçtiniz siz de? bizimkini de yatırdığım yerde sanki diken var öyle bir çığlıkla kalkıyor kucağımda olacakmış ama fazla bunaltmayacakmışım ve bir de o kucağımdayken oturmayacakmışım o zaman uyuyor

selam herkeze . öğlene kadar izinliydim. aşılarımız vardı. ama olamadık. sağlık ocağına gittiğimizde aşı yok elimizde cevabıyla karşılaştık. hemşire hanım cebini lütfetti . arayıp soracakmışık.

neyse bilge listeye 4-5 aylık uzun kollu çıtlıtlı bady(1 ad), bir yaş için atlet külot(1 ad.), birde 3 yaş için eşofman altı yazarmısın kız için.teşekkürler

yok canım yarın gelir bugün öldürsen gelmez ama hızlılar başka siteler 3-4 gün bekletiyor ben de geçen gün küvet aldım ertesi gün geldi

yasemin hesaptaki 50 lira senden mi güzelim? Isim falan da yok :26:

yok yok o benden şekerim içimden geldi yolladım şimdi hadi sende bana yolla
valla dimi herşeyimiz banyoda benim ev 2 banyo 1 salon
şimdi annem aradı ona doğru 5-6 adım atmış yavrum artık çözülür heralde

hoşgeldin geç olsun da güç olmasın tülaycım
hepsi mı kız için? basmadı kafam :26:

hay maşallah canancım ben de listeyi asarken dedim canan bu hızla 5-6yı bulmuştur

canım benim listede 1 yaş salopet gömlek şapka takım vardı kız için onu atladın sanırım diğerlerini yazdıysan sorun değil hatırlatayım dedim eğer hiç birini eklemediysen tekrar yazayım o mesajımı saygılarımla arz ederim

aaaaaa kale male diye yidin miydi sen bizi
maşallah inşallah tüm bebelerimiz ciddi düşüşler yaşamadan çözerler bu işi

meralim öykücümün doğum günü kutlu olsun inş.nası geçti. listeyi bende bilge gibi işyerinde unuttum. msj atarım diodum hepsi yalan oldu. sen bu yarım akıllı arkdaşın kusuruna bakmazsın inş.:78:

Azilardayiz dunur cok zorluyor sanirim bu sefer kizimi ama.

kuzum benim kıyamam ya çıksa bi türlü çıkmasa bi türlü dünürcüm

hıııııııı güssel soru... normal şartlarda yazmışımdır melikecim... buradan kopyalayıp excelde tablonun yanına yapıştırıp oradan işledikçe siliyorum (nasıl bir anlatımsa) neyse diyeceğim bazen kopyaladığım şey oraya eksik yapışıyor ne hikmetse ya da ben göremiyorum arada gizli satırlar var ondan olduğunu sanıyorum... kalem kalem saymaya vaktim yetmemiş olabilir reca etsem hazırda varsa listeni yazsan da kontrol etsem şekerim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…