eşim kendıne ınternetı bedava telefon neyım alınca laptopla jet bana kaldı
keyfıme gore takılıyorum,,mısal forum hep acık kalıyo:)
nabersınız?
bu arada annem varken gıremedım cok ama gectığımız gunlerde azrasultan 4 adım attı,,sonrakı gun 2 adım atttı falan bakalım...yalnız zıpamm adım atarken bana bakıyo anlıyo heycanlandığımı oyun yapıyo bana ya bırden oturuyo felan cook fena oldular bu bebeler ya
fatmacım maaşallah azra sultana. çok fenalar hiç ilgilenmiyormuş gibi yap eminim daha da artacak adım sayısı:)
eşim kendıne ınternetı bedava telefon neyım alınca laptopla jet bana kaldı
keyfıme gore takılıyorum,,mısal forum hep acık kalıyo:)
nabersınız?
bu arada annem varken gıremedım cok ama gectığımız gunlerde azrasultan 4 adım attı,,sonrakı gun 2 adım atttı falan bakalım...yalnız zıpamm adım atarken bana bakıyo anlıyo heycanlandığımı oyun yapıyo bana ya bırden oturuyo felan cook fena oldular bu bebeler ya
oh oh sefan olsun,
süper olmuş...
maşallah kuzuma arabanın faydası olmuştur fatmacım
bizimki daha tam rutine bağlamadı ama 2 gündür daha iyi ellerimizi bırakıp yürüyor maşallah
az kaldı tam anlamıyla çözmesine bu ara bayağı cesaretlendi
arabanın faydası coook olduu gercekten de nılkuncuğummm,,zaten sureklı tepesınde bı gorsen tutyo kaldırıyo arkaya cevııro tekrar suruyo ıyıce ustalaştı,,onun sayesınde dengesını guzel kuruyor ve artık parmak uclarına basmıyor çok şukur
gokayıma da bın maşallah,,zaten o hareketlılıkle yurumese şaşardım yanı ışın ıyıcene zorlaşıyor durdurabılene aşkolsun artıkya pek tatlı ama maşallahh yaaaaz kalmış saatın gıdınce benım yerımede op hatta ısır
bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar
ben de veriyorum ama öyle en fazla bir tane zeytini kemiriyor o kadar fazlasını istemiyor zatenbu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar
mina bugün teyzeleri ile konuşmak istiyor sen neden araya giriyorsun bakimMinaya ev kiyafeti almaya gittik simdi girdim iceri nilgun orda seni armis kapatmis mina bilmyrm caldimiilk defa disarda yurudu masallah mina aglayacaktim he :)) kiyafetleri tek tek bakiyr falan civilimde cok buyumus geldi gozume cok duygulandim fatma zeytin mina ya 1 tane vryrm ben tuzlu ya gerek yok diye sevyr kabugunu cikarp geri veryr zeytinin
Avea jet bende alalim ev telefonunla interneti iptal ettrelm dedim de esim arkdsta vin vardi 40 saat acmyrdu sayfalari dedi dogrumu birde kac para birde kablosuzdan yine baglanilablnyrmu mesela ben ceptn baglanabilirmiyim nilgun & fatma tesekkur ederim cvp icin pesinen :)
maşallah mınamaaaaa ayy yerım ben onun kucuk ayacıklarını buyumuşte alışverış merkezınde gezmış kucuk hanım,,valla ben oyle gorduğumde azrayı aglıcamda sen nası tuttun bılmıyorum yanı:)Minaya ev kiyafeti almaya gittik simdi girdim iceri nilgun orda seni armis kapatmis mina bilmyrm caldimiilk defa disarda yurudu masallah mina aglayacaktim he :)) kiyafetleri tek tek bakiyr falan civilimde cok buyumus geldi gozume cok duygulandim fatma zeytin mina ya 1 tane vryrm ben tuzlu ya gerek yok diye sevyr kabugunu cikarp geri veryr zeytinin
Avea jet bende alalim ev telefonunla interneti iptal ettrelm dedim de esim arkdsta vin vardi 40 saat acmyrdu sayfalari dedi dogrumu birde kac para birde kablosuzdan yine baglanilablnyrmu mesela ben ceptn baglanabilirmiyim nilgun & fatma tesekkur ederim cvp icin pesinen :)
ben de veriyorum ama öyle en fazla bir tane zeytini kemiriyor o kadar fazlasını istemiyor zaten
mina bugün teyzeleri ile konuşmak istiyor sen neden araya giriyorsun bakim
maaşallah minaya ee büyüdüler artık dışarılar da yürüyecekler düşüp kalkacaklar. alla büyük tehlikelerden korusun kuzuları
biz evde vınn kullanıyoruz pelin gayet memnunuz hatta 3 ay önce kardeşime de aldık o da memnun ama cep bağlanabiliyor mu onu bilmiyorum :26:
İyiyiz fatmacim sen nasilsin masallah kuzuya sevindrmis seni devami gelsin kazasiz belasiz insallah
Bu arada bana kalsa disarda yurutmezdim ne gerek var duser diye cok manyagim blyrm babasi birak yurusun diyp kizdi Da oyle biraktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?