2009 Aralık Anneleri

eşim kendıne ınternetı bedava telefon neyım alınca laptopla jet bana kaldı
keyfıme gore takılıyorum,,mısal forum hep acık kalıyo:)
nabersınız?
bu arada annem varken gıremedım cok ama gectığımız gunlerde azrasultan 4 adım attı,,sonrakı gun 2 adım atttı falan bakalım...yalnız zıpamm adım atarken bana bakıyo anlıyo heycanlandığımı oyun yapıyo bana ya bırden oturuyo felan cook fena oldular bu bebeler ya

fatmacım maaşallah azra sultana. çok fenalar hiç ilgilenmiyormuş gibi yap eminim daha da artacak adım sayısı:)

fatmacım maaşallah azra sultana. çok fenalar hiç ilgilenmiyormuş gibi yap eminim daha da artacak adım sayısı:)

valla aynen oyle canım,,üzerıne duşmeyınce daha ıyı oluyor,,ama farkedıyorum yanı daha sağlam basıyor maşallah ayaklarının ustune

oh oh sefan olsun,
süper olmuş...
maşallah kuzuma arabanın faydası olmuştur fatmacım

bizimki daha tam rutine bağlamadı ama 2 gündür daha iyi ellerimizi bırakıp yürüyor maşallah
az kaldı tam anlamıyla çözmesine bu ara bayağı cesaretlendi

arabanın faydası coook olduu gercekten de nılkuncuğummm,,zaten sureklı tepesınde bı gorsen tutyo kaldırıyo arkaya cevııro tekrar suruyo ıyıce ustalaştı,,onun sayesınde dengesını guzel kuruyor ve artık parmak uclarına basmıyor çok şukur

gokayıma da bın maşallah,,zaten o hareketlılıkle yurumese şaşardım yanı ışın ıyıcene zorlaşıyor durdurabılene aşkolsun artıkya pek tatlı ama maşallahh yaaaaz kalmış saatın gıdınce benım yerımede op hatta ısır

bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar

maşallah maşallah yakında çözer o da yürüme işini
tamam öperim canım

bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar

yemiyo ki
yese verirdim bende
3 tane yeter tuzlu olduğu için, fazlasını verme bencede

Minaya ev kiyafeti almaya gittik simdi girdim iceri nilgun orda seni armis kapatmis mina bilmyrm caldimi ilk defa disarda yurudu masallah mina aglayacaktim he :)) kiyafetleri tek tek bakiyr falan civilimde cok buyumus geldi gozume cok duygulandim fatma zeytin mina ya 1 tane vryrm ben tuzlu ya gerek yok diye sevyr kabugunu cikarp geri veryr zeytinin

Bu arada bana kalsa disarda yurutmezdim ne gerek var duser diye cok manyagim blyrm babasi birak yurusun diyp kizdi Da oyle biraktm

Son düzenleme:
Avea jet bende alalim ev telefonunla interneti iptal ettrelm dedim de esim arkdsta vin vardi 40 saat acmyrdu sayfalari dedi dogrumu birde kac para birde kablosuzdan yine baglanilablnyrmu mesela ben ceptn baglanabilirmiyim nilgun & fatma tesekkur ederim cvp icin pesinen :)

ben de veriyorum ama öyle en fazla bir tane zeytini kemiriyor o kadar fazlasını istemiyor zaten
mina bugün teyzeleri ile konuşmak istiyor sen neden araya giriyorsun bakim
maaşallah minaya ee büyüdüler artık dışarılar da yürüyecekler düşüp kalkacaklar. alla büyük tehlikelerden korusun kuzuları

biz evde vınn kullanıyoruz pelin gayet memnunuz hatta 3 ay önce kardeşime de aldık o da memnun ama cep bağlanabiliyor mu onu bilmiyorum :26:

maşallah mınamaaaaa ayy yerım ben onun kucuk ayacıklarını buyumuşte alışverış merkezınde gezmış kucuk hanım,,valla ben oyle gorduğumde azrayı aglıcamda sen nası tuttun bılmıyorum yanı:)

valla ben cok memnunum pelın yanı bız ev tel kullanmıyoruz kı onun aylık sabıtını odeyecez bırde,,e ıstedığın yerde takıp bağlanıyosun ,,,bıde jet cok hızlı benım bı ara gece takılıyodu o da gectı yanı bız ıyıkı almışız dıyoruz ..aylık 30 lıra ,,cepten bağlanmayı bılmıyorum onu nılkun soylesın

fiyatını yazmamışım biz aylık 40 tl ödüyoruz ama kardeşiminki kampanyalı kaç ay hatırlamıyorum ama 20 tl ödüyoruz onun için

Kabloluyu kablosuzu falan anlamam da ben Pelin tatilde falan kullanmak için vınn almıştım ben de şunu söyleyebilirim bulunduğun yere bağlı benim mesela akçay da çok iyi çekerken Sinop ta çok az çekiyordu edge ye bağlanıp duruyordu o da eski çevirmeli ağ bağlantısı hızından bile yavaştı. Odada yerimi değiştirince falan düzeliyordu yani ben pek verim alamadım ha tatilde falan yanında götürüyorsun o güzel de henüz alt yapısı tamamlanamadığından sanırım her yerde adsl gibi hızlı bağlanmıyor.

bızım hanımefendı oyle tum almıyor,,bız soyup kucuk parcalar halınde agzına verıyoruz kucuk hanımın,bızım zeytın ev yapımı tuzlu değil cok ama yınede fazla vermemk lazım tapii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…