2009 Aralık Anneleri

Sagol cnm bende cok sevyrm 2 sene once koyulttgmda 2 gun sonra gdp akittirmistim koyu boyayi ama simdi mecbrum mina bensz babasiyla bile 3 saat durmaz Gecen sefer ablamin kiziyla baya oyalandi babasiyla annanesyle durdu ablamin kiziyla oynarken de yaptrdim ama artik ablamin kiziyla kavga edyrlar o da 3 yasinda cok kucuk anlamiyor laftan o iste yatti yani

hay allah geçmiş olsun iyi kusmuş da rahatlamış kokulara hassasiyeti alerjisi falan mı var minanın??

sorma muzeyyen var da ben o kokuyada yapabılecegını hesap etmedım bunuda ogrenmıs olduk parmagımı sokup kusturuyorum kendı kusamıyor tıkanıyor kusunca rahatlıyor cok kotu olursa banyoda buhara sokuyoruz rahatlatyr

ewt yer temızleyıcı dokulmustude arabaya tıkanmıstı ya ebru 4-5 aylıkken de ev havalanmasına ragmen dusakabıne sıkılan sılıkondan tıkanmıstı bakalım buyusun alerjı testı yaptrcgm ama ozaman belkı alerjı degıldır hassas olur bebekler demıstı dr sımdı anlıyrm kı alerjık en ufacık kokudan tıkanıyor

sorma muzeyyen var da ben o kokuyada yapabılecegını hesap etmedım bunuda ogrenmıs olduk parmagımı sokup kusturuyorum kendı kusamıyor tıkanıyor kusunca rahatlıyor cok kotu olursa banyoda buhara sokuyoruz rahatlatyr

tekrar geçmiş olsun canım geçici bir alerjidir inşallah yaa kıyamam kuzuma

Selam arkadaslar bu saatte ne bu kalabalık
Oglusum rahatsız biraz teyzeleri
Zaten bir kaç gündür uyku iştah yok huysuz bugün iyice arttı çok kaka yapıyor popo kipkirmizi sisten herhalde bir de gittik bugün ası yaptırdık s.ocağında cokk ağladı ordan Dr a geçtik kontrole orda çıkana kadar ağladı yırttı kendini hep kucaimda durmak istedi aksamda yemeden uyudu yediremedim sonra uyandı uyuyana kadar canım çıktı mama ble yaptım aciktimiki die onuda yemedi öyle bı agliyoki uyurken bile kaka yapmış. Hic bı dış yada ası bu kadar etkilememişti bizi ins gcer yarına
Sizlerden ne haber ins hersey iyidir

selam nazancım geçmiş olsun paşama. Sıvı mı yapıyor normal mi kakası geçen hafta aynı durum bizde de oldu 2 gün sürdü ama ishal değildi günde 5-6 kez kaka yaptı poposu kızardı berkayın da. 3. Gün normal düzenine döndü. Inşallah sizin de geçer canım

Sagol canm çok cıvık deil altı kez yapmıştır herhalde uyandı yine emziriyrm şimdi hafif ateş var gibi şurubu da iciremedim tükürdü ağladı
Ofd ya daha çay bardakları ortada k.valide bırakıp yatmış annem hayatta birakmazdi

günaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?

Gunaydinnn nevracim guzel surat (masallah)oglunun dogumgunu kutlu olsun nice senelerini gor insallah saglikli mutlu bizim icinde op lutfen kutladigimizi iletip :) dogumgunu kutlu olsun emre buragin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…