Minaya ev kiyafeti almaya gittik simdi girdim iceri nilgun orda seni armis kapatmis mina bilmyrm caldimiilk defa disarda yurudu masallah mina aglayacaktim he :)) kiyafetleri tek tek bakiyr falan civilimde cok buyumus geldi gozume cok duygulandim fatma zeytin mina ya 1 tane vryrm ben tuzlu ya gerek yok diye sevyr kabugunu cikarp geri veryr zeytinin
bızım hanımefendı oyle tum almıyor,,bız soyup kucuk parcalar halınde agzına verıyoruz kucuk hanımın,bızım zeytın ev yapımı tuzlu değil cok ama yınede fazla vermemk lazım tapii
İyi geceler benim oğlan uyudu nihayet ben de yatayım yavaş yavaş
Eda inşallah dediğin gibi olur ihale tarihi 6 ocak demişler ama kimse talip olmazsa falan kalırız belki aslında çok eski çok berbat bir yer tadilattan geçse süper olur ama oğluştan ayrı kalma durumu var işte.
Sen Ümraniye de değil miydin yanlış mı hatırlıyorum?
Ama sizin hastane de bence taşınmaz kolay kolay bir yere.
Ben de dün Canberk e ikeadan kollu önlüklerden var ya ondan alacaktım hatta onun için gittim diyebilirim ama unuttum almayı artık kendisi yemek istiyor normal önlük kesmiyor kollarını falan da batırıyor diye alacaktım onu giydireyim mama sandalyesinin altına da bez sereyim döke saça yesin istediği gibi diyorum ara sıra da olsa.
Valla alkis babaya ebru o da benim gibi degil allahtan gerci bazen kiziyrm cok rahatsin demiyor degilim cocuk konusunda :)
valla pelincim bende vazgeçtim röfleden.. hem kuaförüm pendikte hem uzun sürüyo.. ben kendi renginin bi iki ton açığına boyatmayı düşünüyorum.. hani dibi çıkınca çok ta belli olmasın
Ya bana akil verin okuyunca hepiniz ltfn ben rofleye gdince 2,5 -3 saat suruyor ve mina dogdgndan beri 2 kere gttim biri cok kucuktu o kadar uyuyordu zatrn gidip gelene kadar uyanmamisti digeride gecenaylarda artk mizirdanmaya baslamisti ki donmustm kuafre gtremem alerjisi vqr gecmemia gecen mutfak lavobosunda ki az kqlan camasir suyu kokusundan tikandisonuc sacimi tek renge boyatip 40 dk kuaforde isimi bitirmek bana sac rengi tavsiye edin mina artik 3 saat durmaz annemde sari dibi gelincede ben sevmyrm illa yaptrmam lazim oyle olunca o yuzden bu karari aldm
Napalim 1-2 sene roflesiz olacagiz kizlar icin artik desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?