2009 Aralık Anneleri

şimdi ev kıyafeti derken?????
yok çalmadı canım çalsaydıda konuşurdum ben MİNİMİNAMLA :)
büyüdüler tabeeeee
ne sandın?????

son yazdıklarınızı okuyamadım
yarın bakarım artık
şimdi gidiyorum revire :)
hepinizi öperim
yarın görüşürz inşallah

Nilgüün gitmeden no 40/16 mı tersi miydi?

Neyse ben en iyisi eski mesajlarından bulayım hadi sen de güle güle git kavuş yavrularına

Son düzenleme:
bızım hanımefendı oyle tum almıyor,,bız soyup kucuk parcalar halınde agzına verıyoruz kucuk hanımın,bızım zeytın ev yapımı tuzlu değil cok ama yınede fazla vermemk lazım tapii

yok biz de bütün vermiyoruz ağzına canım. ben elimde tutuyorum o kemiriyor kenarlarından:) ama yese 3 taneye kadar verirdim. biz de kendi zeytinimizi yiyoruz. gerçi ben hariç zeytin sevmeyen ender bir ege insanı olarak

yok canım ben içerenköydeyim.gecmişi okumadan yazdım bakalım gündüzcüler döktürmüşmüüü:93::97:

Ay nilgun guldm he ev kiyafeti dumduz sussuz pussuz oluyor :) 3-4 liralik penye civilimden elmada yese muzda zeytinde ellerini ustune surdu diye dert etmiyosun cikmadimi lekesi at gitsin yapabiliyorsun verdigin paraya acimiyorsun

Benim dEnemem lazim bu vini veya jeti sanirim bilgiye tskkurler kizlar nilgun bana anlatr devamini kablosuz ag olarak baglanma aparati varmi diye

Ben de dün Canberk e ikeadan kollu önlüklerden var ya ondan alacaktım hatta onun için gittim diyebilirim ama unuttum almayı artık kendisi yemek istiyor normal önlük kesmiyor kollarını falan da batırıyor diye alacaktım onu giydireyim mama sandalyesinin altına da bez sereyim döke saça yesin istediği gibi diyorum ara sıra da olsa.

Bak o da mantikli acaba onluk gymyr onu gyrmi mina ewt ya bu kendi yeme hevesi ne ki gerci simdi oyle yiyip ogrenecklermis kendi baslarina yemeyi

herkese selaaammm.. ya bu gündüzcüler ne geveze oldular yaa.. artık akşamları gelince okuyamıyorum valla.. herkes iyidir inşallah..

yaseminin fasulyenin cinsiyeti belli oldu mu?

Ya bana akil verin okuyunca hepiniz ltfn ben rofleye gdince 2,5 -3 saat suruyor ve mina dogdgndan beri 2 kere gttim biri cok kucuktu o kadar uyuyordu zatrn gidip gelene kadar uyanmamisti digeride gecenaylarda artk mizirdanmaya baslamisti ki donmustm kuafre gtremem alerjisi vqr gecmemia gecen mutfak lavobosunda ki az kqlan camasir suyu kokusundan tikandi sonuc sacimi tek renge boyatip 40 dk kuaforde isimi bitirmek bana sac rengi tavsiye edin mina artik 3 saat durmaz annemde sari dibi gelincede ben sevmyrm illa yaptrmam lazim oyle olunca o yuzden bu karari aldm

valla pelincim bende vazgeçtim röfleden.. hem kuaförüm pendikte hem uzun sürüyo.. ben kendi renginin bi iki ton açığına boyatmayı düşünüyorum.. hani dibi çıkınca çok ta belli olmasın

valla pelincim bende vazgeçtim röfleden.. hem kuaförüm pendikte hem uzun sürüyo.. ben kendi renginin bi iki ton açığına boyatmayı düşünüyorum.. hani dibi çıkınca çok ta belli olmasın

Napalim 1-2 sene roflesiz olacagiz kizlar icin artik desene

pelin bakacak kimse yok mu sen röfleni yaptırırken sonuçta bir buçuk ayfalan idare ediyor dipler

valla benim gördüğüm kadarıyla ikinize de röfle çok yakışıyor kızlar ya da ben röfleyi sevdiğim için yakıştırıyorum. ben kendi şahsıma vazgeçemem röfleden

Ben kuaförde çok acayip derecede sıkılıyorum bence de Pelin eğer röfle yaptırmayacaksan kendi tonuna yakın tonda boyat ki altlar çıkınca çok sırıtmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…