şimdi o rakip operatörünüzle kavga haline girmek için müşteri temsilcimizin aramasını bekliyorum. öyle bir ft. gelmiş ki bana köklemişler resmen anlamadım. aylık sabit 80 gelmesi gereken faturam (zaten hiçbir zaman 80 gelmedi 90 civarları geliyordu) bu ay 184 tl gelmiş deliricem yaa nedir bu anlamadım. eşimin sınırsız 154 gelmiş benim 184tl. ki çoğunluk eşimin telefonunu kullanıyorum aramalarda. gel de gelirme.Nilay daha iyi şükür
akşam tutturdu okula gitmek istiyorum diye sabah 10 akşam 10 ilaç içiyor ( antibiyotik )
koyduk yanında saatinde iç dedik
yine içim rahat etmedi, okula gittim işe gelmeden kontrol etmeye içmiş ilacını iyi görünüyordu
gökhan'a gelince ağrısı var ama işe gitmediği için keyifli
sol elinin işaret ve yüzük parmağı sarılı ama bereber sarmamışlar, ayrı ayrı
oda Turkcelin reklamları varya dıt dıt dırıt dıt onu yapıp duruyor
bende ayıp sana diyorum rakip operatör nede olsa
hem de ne aşmak işe yarar mı dersin :26:günaydın burcuuuu
cnm çok geçmiş olsun
doğum günü sonras hasta olan bir zıpa daha bizlerle hanımlar
inşallah çabuk toparlar tatlım
ıhlamurda kaynat ver eylül'e
peditus uda muhakkak kullan çok faydası oluyor
kıyamam yaaaaaaa
paşan aşmış kendini vallahi müzeyyen
neler oldu bunlara böyle
toplu okutup üfletelim bari
canım hiç sorma dün ateslendi 38.5 kadar çıktı calpol verdim düştü ama 4 saat sonra tekrar cıkıo dün cocuk doktoruna götürdük kulağında yok bişiy dedi gelde deli olma gribal olabilir atesi dedi ama çocukta burun akıntısı öksürük falan yokki dişte yapabilirdedi çok aydınlattı saolsun offfffff
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm
enişteeeeeeeee olmuyor böyleeee
canım hiç sorma dün ateslendi 38.5 kadar çıktı calpol verdim düştü ama 4 saat sonra tekrar cıkıo dün cocuk doktoruna götürdük kulağında yok bişiy dedi gelde deli olma gribal olabilir atesi dedi ama çocukta burun akıntısı öksürük falan yokki dişte yapabilirdedi çok aydınlattı saolsun offfffff
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez
inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm
cook gecmış olsun burcu,,ıhlamuru ıcırebılırsen cook ıyı gelıyo ben azraya haftada 2 kez falan verıyorum.ınş toparlanır bıan once,,,bız derken sende mı oldun
cook gecmış olsun nılkunummm
ılahıı ya cook guldum delüüü adamın elıne uzulmuyoda rakıp dıyo hoş gercı eşın de pek tınmıyor anladığım kadarıyla dıttdıt falan yapıyo eyy yarabbım
çok sevindim canım . inşll tekrarlanmaz ..
çok teşekkür ederim canım .. amin rabbim bütün bebeklere sağlık, mutluluk versin ..
ne olduğunu anlayamadım yarım saat içinde yükseldi. şimdi iyiymiş..
günaydın burcucum .. çok geçmiş olsun . d.günü sonrası sıraya girdi hepsi ..
amin çok teşekkür ederiz nilgün teyzesi...
teşekkür ederim burcuu
aman çok güzel iyi olmasına sevindim ..
ayıp etmiş hakketten
afiyet olsunnn ..
şimdi o rakip operatörünüzle kavga haline girmek için müşteri temsilcimizin aramasını bekliyorum. öyle bir ft. gelmiş ki bana köklemişler resmen anlamadım. aylık sabit 80 gelmesi gereken faturam (zaten hiçbir zaman 80 gelmedi 90 civarları geliyordu) bu ay 184 tl gelmiş deliricem yaa nedir bu anlamadım. eşimin sınırsız 154 gelmiş benim 184tl. ki çoğunluk eşimin telefonunu kullanıyorum aramalarda. gel de gelirme.
hem de ne aşmak işe yarar mı dersin :26:
afiyet olsun şekercimm
teşekkürler nevracım
ben inek sütünü sulandırarak verdim
balı hergün muzluyla veriyoruz canım
ballı muza bayılıyor kara kuzumda
Biz veriyoruz ama cnm
yaşından sonra herşeyi verindediler bizede:86:
Bizde ama
2 dünür arsınada girilmez amaaa
anladığı şeyide merak ettik ama:76:
günaydın günaydın günaydın
hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun,
yasemin, ne sen sor ne ben söyliyim, bu arada ben anladım kayınvalidenin sizde olduğunu seni göremeyince
pelincim, modemlerin normalde wireless özelliği yok yani telden bağlanamıyorsun
ancak teknosa elektro world gibi mağazalarda top şeklinde bir dağıtıcı var, modemi ona takınca hem laptoptan hem telefondan bağlanabilirsin, ama fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok.
Ebru, ben mesajını okuyamadan çıktım bulamadıysan tekrar yazayım
melike sk. 40/16 etlik-ankara
he bende öyle didim olmuyor böyle didim ama
sağol canım
inşalah yükselmez tekrar bencede bilen birine göstermekte fayda var inşallah bişey çıkmaz ama için rahat eder en azından
rakibi ben diyorum eli acıyor çok ama evde olduğu için keyfine diyecek yok
rica ederiz ne demek, şimdi kontrole gitti raporu hafta sonuna kadar uzamış,
şimdi daha çok yapar dıt dıt dırt dıt
taşı hatlarını balım :)
59 luk tarife var heryöne 1200 dk.
avealılarla beleş
iyi mi???
ayol kırmızı yapmış tickeri ben de heralde kız olacak ona delalet dedüm daha doğrusu demek istedim
pekiiiiiii sokak adı var mı yok mu varsa ne ?????????????????????
ailecek alemsiniz valla ben de dıt dıt dırıttan ohhh beee ye geçmek istiyorum şu 3 ay öde 1 ödeme 4000 sms 400 dakika bedavadan acaba iyi mi yaparım eşimden her fatura zamanı azar işitiyorum
valla çok iyiymiş. bizim kurumsal 5 hat var canım hepsini taşımak gerekecek o zaman tek benim taşımam birbirimizle görüşürken daha zararımıza olurama 3 hattan da cihaz sözleşmesi var nasıl olcek:26: bu sefer cihazların parasını peşinen ödemek durumunda kalıcaz dur bakalım bekliyorum aramalarını
dışarda hava coook guzell guneşşşşşşşşşşlıı
tam dıyecektım kı azra uyansında cıkalım dışarı bışıler yapalımm zırrrrrrrrr telefon agır abılerden bırı yanına cağırıyor,,gıtmemek olmazz,,fatma napsınnnn,agır abla olup ses cıkarmasın otursun fıcının ustune,,,
boyle havalarda ev bana dar gelıyo beeeaaaa
yok melke yok benim sokağımın adı yok
adsız sokakata oturyom ben
aylık fatura ortalama 22 tl ye geliyor
her yöne 400 dk. 4000 sms
ilk 6 ay 25 sonr 35 oluyor
12 ay içindede 3 defa faturanı avea ödüyor
heeeee kurumsals sizin işlemler farklı olur müzeyyen
cihaz taahhüdü varsa daha da karışık durum
bencede bekle sen aramalarını
ağır abi???
zaman gazetesı varya nılkun oranın yazarlarından bırı ışte
taşı hatlarını balım :)
59 luk tarife var heryöne 1200 dk.
avealılarla beleş
iyi mi???
hala anlamadım ne alaka neyse fotolara bakayım ben
Arkadas gelecek hazir aldm 2 cesit gelmeden kisir yapabilsem ii olck minanin uyumasini brklyrmsevgi gecmis olsun sizede
nılkun bende neyi anlamadığını anlamadım bacım?
ne çabuk lan
hadi afiyet olsun bari
ne o erkencisin şikerim:82:
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm
afiyet olsunnn ..
şimdi o rakip operatörünüzle kavga haline girmek için müşteri temsilcimizin aramasını bekliyorum. öyle bir ft. gelmiş ki bana köklemişler resmen anlamadım. aylık sabit 80 gelmesi gereken faturam (zaten hiçbir zaman 80 gelmedi 90 civarları geliyordu) bu ay 184 tl gelmiş deliricem yaa nedir bu anlamadım. eşimin sınırsız 154 gelmiş benim 184tl. ki çoğunluk eşimin telefonunu kullanıyorum aramalarda. gel de gelirme.
hem de ne aşmak işe yarar mı dersin :26:
afiyet olsun şekercimm
hala anlamadım ne alaka neyse fotolara bakayım ben
Arkadas gelecek hazir aldm 2 cesit gelmeden kisir yapabilsem ii olck minanin uyumasini brklyrmsevgi gecmis olsun sizede
ağır abilerdn biri çağırdı
gitmemek olmaz
ağır abiyle senin ne alakan var, seni niye çağırsın onu anlamadım yaw
ben anladım fatma eşine azra uyansın dışarı çıkalım diycekmiş eşini ağır ağbilerinden biri çağırmış o da gitmek zorunda olduğu için fatma da ağır olup fıçının üstüne oturmaya karar vermiş. doğru anlamış mıyım:26::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?