2009 Aralık Anneleri

şimdi o rakip operatörünüzle kavga haline girmek için müşteri temsilcimizin aramasını bekliyorum. öyle bir ft. gelmiş ki bana köklemişler resmen anlamadım. aylık sabit 80 gelmesi gereken faturam (zaten hiçbir zaman 80 gelmedi 90 civarları geliyordu) bu ay 184 tl gelmiş deliricem yaa nedir bu anlamadım. eşimin sınırsız 154 gelmiş benim 184tl. ki çoğunluk eşimin telefonunu kullanıyorum aramalarda. gel de gelirme.
hem de ne aşmak işe yarar mı dersin :26:

afiyet olsun şekercimm

sevgi çok geçmiş olsun .. dün gece bizde de vardı sebepsiz ateş ..bizdede hiç bir belirti yok. burun akması, öksrük gibi .. diş acaba diyorum :26: şimdi iyi çok şükür..

enişteeeeeeeee olmuyor böyleeee

he bende öyle didim olmuyor böyle didim ama

sağol canım
inşalah yükselmez tekrar bencede bilen birine göstermekte fayda var inşallah bişey çıkmaz ama için rahat eder en azından

rakibi ben diyorum eli acıyor çok ama evde olduğu için keyfine diyecek yok

rica ederiz ne demek, şimdi kontrole gitti raporu hafta sonuna kadar uzamış,
şimdi daha çok yapar dıt dıt dırt dıt

taşı hatlarını balım :)

59 luk tarife var heryöne 1200 dk.
avealılarla beleş
iyi mi???

ayol kırmızı yapmış tickeri ben de heralde kız olacak ona delalet dedüm daha doğrusu demek istedim

pekiiiiiii sokak adı var mı yok mu varsa ne ?????????????????????

ailecek alemsiniz valla ben de dıt dıt dırıttan ohhh beee ye geçmek istiyorum şu 3 ay öde 1 ödeme 4000 sms 400 dakika bedavadan acaba iyi mi yaparım eşimden her fatura zamanı azar işitiyorum

taşı hatlarını balım :)

59 luk tarife var heryöne 1200 dk.
avealılarla beleş
iyi mi???

valla çok iyiymiş. bizim kurumsal 5 hat var canım hepsini taşımak gerekecek o zaman tek benim taşımam birbirimizle görüşürken daha zararımıza olur ama 3 hattan da cihaz sözleşmesi var nasıl olcek:26: bu sefer cihazların parasını peşinen ödemek durumunda kalıcaz dur bakalım bekliyorum aramalarını

dışarda hava coook guzell guneşşşşşşşşşşlıı
tam dıyecektım kı azra uyansında cıkalım dışarı bışıler yapalımm zırrrrrrrrr telefon agır abılerden bırı yanına cağırıyor,,gıtmemek olmazz,,fatma napsınnnn,agır abla olup ses cıkarmasın otursun fıcının ustune,,,
boyle havalarda ev bana dar gelıyo beeeaaaa

yok melke yok benim sokağımın adı yok
adsız sokakata oturyom ben

aylık fatura ortalama 22 tl ye geliyor
her yöne 400 dk. 4000 sms
ilk 6 ay 25 sonr 35 oluyor
12 ay içindede 3 defa faturanı avea ödüyor

heeeee kurumsals sizin işlemler farklı olur müzeyyen
cihaz taahhüdü varsa daha da karışık durum
bencede bekle sen aramalarını

ağır abi???

zaman gazetesı varya nılkun oranın yazarlarından bırı ışte

ne çabuk lan
hadi afiyet olsun bari

ne o erkencisin şikerim:82:

öyle darlandım kaçtım :95:

geçmiş olsun sevgi inşallah orada açıklığa kavuşur durum

afiyet olsunnn ..

sağol canım

sağolasın
ya benim de son iki aydır gelmediği kadar yüksek gelmeye başladı :44: benimki de 3. rakip kırmızı olanı

hala anlamadım ne alaka neyse fotolara bakayım ben

ben de anlamadım kuzum yalnız değilsin
fatma ağır abi gel dediyse niye fıçının üstüne oturuyosun onu da annamadım :44:

Arkadas gelecek hazir aldm 2 cesit gelmeden kisir yapabilsem ii olck minanin uyumasini brklyrm sevgi gecmis olsun sizede

çok beklemezsin inşallah :86:
iş olunca uyumazlar malum... geçen hafta doğumgününe hazırlık yapıcam akşamları ennnn geç 21.45te uyuyan çocuk saat 00.30de hala dolaşıyordu

Son düzenleme:
ben anladım fatma eşine azra uyansın dışarı çıkalım diycekmiş eşini ağır ağbilerinden biri çağırmış o da gitmek zorunda olduğu için fatma da ağır olup fıçının üstüne oturmaya karar vermiş. doğru anlamış mıyım:26::90:

Son düzenleme:
ağır abilerdn biri çağırdı
gitmemek olmaz
ağır abiyle senin ne alakan var, seni niye çağırsın onu anlamadım yaw

ayy ılahıı nılkunnnnn kız benım ne ışım var tabii eşimi cağırdı o gıttı
ben de tam bora ya dışarı cıkalım dıcktım dıyemeden gıttı onu yazdımdııı

ben de kendimi tercüman sanıyodum hay kavrayışına gurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…